Sziasztok,
sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni
Laura, tényleg már csak pár hét és kezedben tarthatod a kislányod, dejóóóó
Angie, szorítok hogy következő hónap összejöjjön!
Humadene, gyönyörű Domán,ahogy alszik háát zabálnivaló..
Csajok,voltam asztrológusnál és megdöbbentő...olyan dolgokat tudott amiket tényleg csak mi tudhatunk, szóval nagyon meggyőző volt. Sok mindent mondott rólam, férjemről, gyerekekről és nagyon örültem hogy elmentem. Mondtam neki hogy a legfontosabb kérdésem hogy lesz e kislányom, azt válaszolta az elkövetkező fél év nagyon jó időszak babásodásra és ő a jónás napokat adta meg, amikor kislányt mutat...
Tulajdonképpen ugyanazok a napok, amiket én is letöltöttem netről, kiegészítve azzal hogy azokat a napokat kizárta, amikor bár kislányt ír,de nem maradna meg, beteg lenne stb.
Így maradt két hónap erre az évre...viszont ami aggaszt,hogy mind a két nap olyan jónás nap, amikor az ovus napok (pé +-6 nap, össz.13 nap) egybeesik, amikor is a jónás által megadott nemű baba nem garantált, vagyis én úgy értem hogy 50-50 % hogy bejön.
Képzeljétek erre azt mondta hogy ő erről még nem hallott, és hogy majd utánajár, és visszahív, de még nem hívott...
Azt is mesélte hogy volt olyan pár akinek nem lehetett gyereke, jártak nála, és már a 3.gyerekük születik úgy hogy megadta nekik a jónás napjukat...ezt el is hiszem, de nekünk nincs gondunk (legalábbis eddig nem volt) a teherbeeséssel...szóval nem tudom együtt merjek e lenni az általa megadott napon (ami most lesz májusban), vagy ne kockáztassak..
De egy dologra mindenképp jó volt az egész, hogy bennem összeállt a kép! Amikor minden trükköt bevetünk és mégsem jön össze a kislány, akkor tuti hogy fiús jegyben áll a Hold! Hiszen olyan sok mindent befolyásol, maga a női ciklus is Holdtól függ...Csajok ebben tuti van valami szerintem!
Úgyhogy én a köv. stratégiát fogom követni, kivárom azt a hónapot amikor lányos jegyben fog állni a pé napja (persze ezt mindig abban a hónapban tudom meg pontosan) plussz betartom a 2-3 nappal pé előtti akciót,aztán lesz ami lesz
A középidőre meg azt mondta, akkor is lehet próbálkozni, de a lényeg hogy a pé-kor,vagyis a fogantatás napján lányos jegyben álljon a hold...
Na nekem se ebben a hónapban, se a következőben nem lányosban áll...
Csak az zavar hogy nem hívott fel (bár nem is tudom mit várok a hívástól, hiszen mindenhol a neten olvasható az hogy ha egybeesnek az ovus napok a jónással akkor a baba neme nem garantált) de annyira mondta hogy a május mennyire tökéletes lenne minden szempontból ha megfoganna...de nem tudom merjek e akciózni a jónás napon, Csajok segítsetek, mit csináljak???
Roni