Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Reggelre sajnos megjött.
Ez az én formám!
A teszt is negatív volt.
Szerintem ha elmúlt kezdem a teakúrát, a cicka peteérésig-utána palást.
Egy vérvételt is bevállalok, elmegyek sztk rendelésre, azért most nem költök.
az e vitaminra írjatok már javaslatot, melyiket szedjem?
Mindketten szedjük?
Köszi a drukkokat! :)

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angie, sajnálom! :( Azért remélem nem törtél le annyira! :roll: Lesz ez még így se! :wink:
Sajna e vitamin ügyben nem vagyok jártas, nem szedtem soha. Ezt találtam:

E-vitamin a megtermékenyítés javítására
Férfi meddőség javítására hasznos lehet az E-vitamin szedése.

Az E-vitamin megerősíti és védi a spermiumok sejtmembránját és segíti őket, hogy megtegyék azt az utat, ami a gyerek nemzéséhez kell. Vagyis a beérkezés helyétől a hüvelyen keresztül a petevezetéken át addig míg nem találkoznak a szembejövő petesejttel.

Egy kísérlettel kimutatták, hogy megfelelő számú,de kevésbé mozgó spermiumokkal rendelkező férfiaknál 3 hónapon át, 200NE E-vitamin szedése után 30 %-kal növekedett a megtermékenyítés aránya.

Az E-vitamin természetes formája sokkal jobb, mint a mesterséges.

A vitaminokat legalább 3 hónapon keresztül kell szedni ahhoz, hogy ki tudják fejteni hatásukat.

E-vitamint tartalmaznak a gabonafélék, főleg a gabonacsírák, a növényi olajokban gazdag élelmiszerek, a teljes szójaliszt, és a csonthéjas gyümölcsök (dió, mogyoró, földimogyoró, mandula, tökmag).

Szóval férjecskéd is szedheti! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!

Angie! Sajnálom! :( De abból a szempontból ne bánd, ha valóban van valami probléma, tegyük fel tényleg a progi hiány a ludas, márpedig gyanus lehet az általad leírtak alapján, akkor jobb azt letisztázni, esetleg a teákkal kikúrálni, felíratni az Utrot és teljesen "felfegyverkezve" vágni bele újból, mint, hogy esetleg most baba lett volna és bevérezz, ahogy én, vagy elvetélj! A vérvétel mindenképpen jó ötlet, akkor legalább kiderül, hogy egyáltalán van-e valóban valami gubanc. Azért még továbbra is lehetséges simán, hogy csak egyszerűen a te szervezetednek ennyi idő kell ahhoz, hogy a gyógyszer után helyre álljanak a hormonok.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete!
Köszi kérdésed! Pocakom óriási, de tényleg! Egész jól vagyok, csak keveset alszok mostanában. Sok minden összejött. Ráadásul fiam bárányhimlős lett tegnap, apa is 2 napja lázas.

Angie!
Sajnálom pirit, tényleg menj el vérvételre, és kiderül, hogy progi hiányod van-e, és kell-e utro. De szerintem kell neked is.

Napsugár!
Te hogy birod?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Meskete, igazad van, jobb a probléma mentes terhesség! Köszi!

Napsugár, neked is!

Aki szedett e-vitamint, írja már meg légyszi, melyiket!

Szerencse, jó, hogy jöttél! Vigyázz magadra, el ne kapd a betegségeket!

Kicsit kiszomorkodtam magam hétvégén.
Nem vészes, csak rossz érzés. :roll:
Tovább lépek és kezdem előröl az egészet!

Még egy kérdés, ami felmerül bennem:
Ha most elkezdem a teakúrát, az nem befolyásolja majd a vérvétel eredményét???
A cickafark elősegíti a tüszőérést, a palástfű pedig progeszteron serkentő hatású, segíti a megtapadást.
ezért jutott eszembe, hogy akkor nem lesz téves a vérvétel eredménye. Ha serkenti a prog.hormont, akkor az jöhet ki eredményként, hogy nem is kevés a szervezetben ez a hormon.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.11 11:27-kor.
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Andi, gyönyörű Domán! Hogy kikerekedett. Nagyon szép baba. Büszke lehetsz rá!

Velem semmi különös, 38. hétbe léptünk... még sehol semmi csak vizesedek. De nem is baj, még nem végeztem az előkészületekkel, majd hét végefelé már jöhet a baba.

Angie, sajnálom, de új hónap új remény. Addig turbózd fel magad a teákkal. E-vitaminról nincs tapasztalatom...

Meskete, most hogy állsz a lány témához?
Szerencse, ugye te már átestél a bárányhimlőn? Remélem nem kapsz el semmit!

3+1
laura0606

Sziasztok!

Andi! Annyira cuki gyönyörűséges ez a gyerek! MOst már olyan igazi kis gyömöszölni való! Jól áll neki a fülcsi!!!! :-) (ha jól láttam, hogy az van a fülében) Nekem tiszta Hunor, legalábbis ahogy én meg tudom ítélni a fényképek alapján.
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. Tök jó, hogy mész tanulni. Meg az is jó, hogy lesz lehetőséged Ausztriában dolgozni. Szerintem sokat könnyít az emberen, a lelki világán, az önbecsülésén, ha megtalálja azt a dolgot, amit a gyereknevelésen kívül szívesen csinál. Nemcsak azért, mert úgymond “hasznosnak” érzi végre magát az ember (nem mintha a gyereknevelés nem lenne hasznos, sőt...én már csak tudom mennyire nehéz meló így messze a mamáktól stb) egy csomó év otthonlét után. Hanem mert jó kiszakadni, felnőttek között lenni. És egy kicsit tereli is a gondolatait......ami szintén jó tud lenni.

Laura! Hát akkor nemsokára itt a pillanat és a kezedben tarthatod a kislányodat. De jó!!!!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Köszönöm kérdésed, nagyjából ugyanott vagyok, ahol eddig. A józan eszemmel annyira tudom, hogy nem kéne több gyereket vállalnom, de egyszerűen nem bírom letenni. Az utóbbi időben egyre másra jönnek a munkalehetőségek, keresnek meg itt a környékről, hogy tudok-e még órákat vállalni (hrg vizi-fejlesztő foglalkozásokat tartok) Most be is vállaltam egy újabb délelőttöt és megígértem, hogy szeptembertől még vállalok órákat, ha kell. Meg persze emellett megvan a rendes félállásom is a Nevelési Tanácsadóban. No, hát innen most megint visszalépni, itthagyni....A másik oldal szintén változatlan. A nagytesók egyáltalán nem szeretnének kistesót (azért ők már elég nagyok, hogy ebben önálló, reális véleményt tudjanak alkotni) És bizony időnként alá is írom, hogy igazuk van. Ők már más felé tekintgetnek, életkorukból fakadóan mások az igényeik, lassan igazi nagyfiúk, kamaszodnak. Velük már jönni-menni kell, kirándulni, moziba, színházba, kalandparkba, repülősnapra és még sorolhatnám. Egy új kistesóval ezt véghez vinni, hát nem tudom melyik oldal húzná a rövidebbet az ügyben. Apa szerencsére sokat nyugodott a téli történet óta. Most ott tartunk, hogy nem zárkózik el teljesen, akarni nem akar újabb babát, de hajlandó róla beszélni és megállapodtunk, hogy, ha a körülmények is alkalmasak lesznek, átbeszéljük az egészet. Szerintem ő abban bízik titkon, hogy engem ez a munka dolog annyira be fog szippantani, hogy leteszek idővel a 4. gyerekről. Az, hogy konkrétan mennyire vagyok belekattanva, hogy csakis kislányt szeretnék változó. Néha azt gondolom minek is nekem a kislány, olyan kerek így a világ 3 fiúval és tulajdonképpen évezem is a helyzetet. Egyre nagyobbak, egyre könnyebb velük, anyagilag is pont elég. Aztán persze nem telik el néhány nap és már megint ott motoszkál az egész “terhes akarok lenni, kislányt szeretnék stb..” A spirált végül nem tetettem fel, továbbra is ugyanúgy védekezünk, ahogyan eddig, vagyis megszakítással, illetve a mensi előtt, illetve utáni egy-két napban “szabadon”! Szóval, ha így valamikor is összejönne megígértettem vele, hogy megtartjuk..... (tizenéve így védekezünk és eddig sohasem jött össze így, de ki tudja)

Angie! Fogalmam sincs, hogy a teák azonnal hatnak-e a hormonokra és látszana-e azonnal a vérvételen. Azt mondják minimum 2-3 hónapos kúra alatt fejtik ki a hatásukat, szóval eleinte még nem biztos, hogy látszana. Menj el még most gyorsan ebben a ciklusban vérvételre, akkor még tuti nem befolyásolják az eredményt!

Szerencse! Bárányhimlőt sajnálom!!! Meg Apát is!!!! Mielőbbi gyógyulást Nektek! Vigyázz magadra!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Megint nem volt gép 3 napig. :evil: Ilyenkor már elvonási tüneteim vannak. :?

szerencse, én köszi jól bírom! :D Fájdogálnak a csontjaim, néha alig birok járni, de minden rendben van. :roll: Csütörtökön megyek nődokihoz, remélem mindent rendben fog találni.
Már szétválogattam az 56-os rucikat, a fehérítendőket már ki is mostam. :D
Voltunk pénteken 4d-n. Semmi nem látszott 30 percig, mert kisasszony aludt, mint a bunda. :cry: Felkeltem, ugráltam, forogtam, de semmi nem használt. :? 2 db pillanatképet tudtam csinálni az arcáról az egész felvételből. Azért valamit megmutatott. :oops:
Kép

Kép

humadene, fantasztikus Domán! :D Annyira szép! :wink: És milyen ügyes! :shock: Dávid a 3 hós státuszra még a fejét sem emelte fel, olyan lusta volt. :roll:
Tanulni? :shock: Le a kalappal! Szerintem én 1 gyerek mellett is nehezen venném rá magam, nem hogy 4 mellett! Sok sikert hozzá! :wink:

Laura, gondolok rád sokat! :D Már majdnem babázol... :lol: Kicsit irigyellek érte, de én még annyira be vagyok tojva, hogy inkább távolítanám az augusztust, és nem közelíteném. :roll:

napsugár08

Sziasztok,

sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni

Laura, tényleg már csak pár hét és kezedben tarthatod a kislányod, dejóóóó :D

Angie, szorítok hogy következő hónap összejöjjön!

Humadene, gyönyörű Domán,ahogy alszik háát zabálnivaló.. :lol:

Csajok,voltam asztrológusnál és megdöbbentő...olyan dolgokat tudott amiket tényleg csak mi tudhatunk, szóval nagyon meggyőző volt. Sok mindent mondott rólam, férjemről, gyerekekről és nagyon örültem hogy elmentem. Mondtam neki hogy a legfontosabb kérdésem hogy lesz e kislányom, azt válaszolta az elkövetkező fél év nagyon jó időszak babásodásra és ő a jónás napokat adta meg, amikor kislányt mutat...
Tulajdonképpen ugyanazok a napok, amiket én is letöltöttem netről, kiegészítve azzal hogy azokat a napokat kizárta, amikor bár kislányt ír,de nem maradna meg, beteg lenne stb.
Így maradt két hónap erre az évre...viszont ami aggaszt,hogy mind a két nap olyan jónás nap, amikor az ovus napok (pé +-6 nap, össz.13 nap) egybeesik, amikor is a jónás által megadott nemű baba nem garantált, vagyis én úgy értem hogy 50-50 % hogy bejön.
Képzeljétek erre azt mondta hogy ő erről még nem hallott, és hogy majd utánajár, és visszahív, de még nem hívott... :(
Azt is mesélte hogy volt olyan pár akinek nem lehetett gyereke, jártak nála, és már a 3.gyerekük születik úgy hogy megadta nekik a jónás napjukat...ezt el is hiszem, de nekünk nincs gondunk (legalábbis eddig nem volt) a teherbeeséssel...szóval nem tudom együtt merjek e lenni az általa megadott napon (ami most lesz májusban), vagy ne kockáztassak.. :roll:

De egy dologra mindenképp jó volt az egész, hogy bennem összeállt a kép! Amikor minden trükköt bevetünk és mégsem jön össze a kislány, akkor tuti hogy fiús jegyben áll a Hold! Hiszen olyan sok mindent befolyásol, maga a női ciklus is Holdtól függ...Csajok ebben tuti van valami szerintem!
Úgyhogy én a köv. stratégiát fogom követni, kivárom azt a hónapot amikor lányos jegyben fog állni a pé napja (persze ezt mindig abban a hónapban tudom meg pontosan) plussz betartom a 2-3 nappal pé előtti akciót,aztán lesz ami lesz

A középidőre meg azt mondta, akkor is lehet próbálkozni, de a lényeg hogy a pé-kor,vagyis a fogantatás napján lányos jegyben álljon a hold...
Na nekem se ebben a hónapban, se a következőben nem lányosban áll...
:( :lol: 8)

Csak az zavar hogy nem hívott fel (bár nem is tudom mit várok a hívástól, hiszen mindenhol a neten olvasható az hogy ha egybeesnek az ovus napok a jónással akkor a baba neme nem garantált) de annyira mondta hogy a május mennyire tökéletes lenne minden szempontból ha megfoganna...de nem tudom merjek e akciózni a jónás napon, Csajok segítsetek, mit csináljak???

Roni
roni28

na most látom hogy valamiért összekeveredett egy két bekezdés. bocs, remélem azért érthető voltam valamennyire :oops:
roni28

Roni!

Akkor nekünk azért lett kislány pedig pé.kor akcióztunk,mert lányos jegyben állt a hold,ugye?!

Nagyon érdekes amiket írsz..ezek szerint tényleg meggyőző volt az asztrológus.

Humadene!

Szuper hogy tanulni fogsz!!Én is a két nagyfiam alatt diplomáztam le....nem volt könnyű de nekem is jót tett az önbecsülésemnek,jó érzés volt h meg bírtam csinálni azt amit más 22 évesen gyerek nélkül önfeledten csinál,nekem meg két gyerekkel,építkezés kellős közepette családdal kellett.
Sok sikert hozzá!!!

Milyen kocsit vettetek?És milyen?

Domán nagyon édes és szép nagy baba!!

Napsugár!

Én most nem tudom mit kéne látni a 4D-s képen :oops: ...biztos én vok béna de én nem látom amit kéne...segíts :wink:

Meskete!

Nálunk is kb.annyi idősek a nagyobb fiúk mint nálatok...nálunk nem okozott gondott hogy a papa miatt nem mentünk volna programokra...természetesen az első 1-2 hónapban volt az h én a picivel nem mentem,így csak apa volt a programfelelős...de utána mi is mentünk együtt...azóta is Viola ehhez van szokva,jövős-menős ő is :wink:

Kívánom hogy dűlőre juss lelkileg...és bárhogy döntesz boldog legyél a döntéssel...mert ez a legfontosabb :wink:

Laura!

Tényleg nincs sok hátra...kitartás!!!!
Nemsokára babázik a család...ismét... :wink:

Angie!

Az E-vitamint pont azokért szedtem én is és apa is amiket Napsugár leírt...én hittem benne :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

roni, annyira jó, hogy ilyen szuper tapasztalatid vannak asztrológus ügyben! :lol: Örülök, hogy sikerült és remélem, hogy össze fog jönni, amit beszéltetek májussal kapcsolatban! :D Most Annánál nálunk is lányos jegyben állt a hold, ezek szerint tényleg igaz ez a holdállás dolog. Azért én is betartanám az időzítéses dolgot, biztos, ami biztos alapon. :roll: Mielőtt most Anna megfogant, észrevettem, hogy a tüszőrepedéskor mindig lányos jegy van. Hosszú hónapokig. Itt néztem: http://www.holdnaptar.hu/2012/majus/majus.php Itt előre is lehet látni az egész hónapot.

panny, a fölső képen oldalról látszik a feje (arca). Az orra nem is látszik teljesen (jobb oldalon), mert belenyomja a falba. :roll: Az alsó kép pedig kifejezetten anyósom örömére egy lányos kép. :oops: Felfelé vannak a lábai, alul a feneke, középen meg a "lényeg". :D De várj, itt nyíllal mutatja: Kép

napsugár08

roni,

hát nem akarok ünneprontó lenni,de lányos jegy nekünk nem jött be.ennek a lényege ugye,hogy a fogamzás napján milyen jegyben áll a hold.és a középsőm eszerint lány kéne hogy legyen.más okból kifolyólag én órára pontosan tudom mikor repedt az a tüsző,már elötte lévő nap is lányosban volt,meg másnap is,szóval ebből adódóan nem lehet tévedés.és mégis fiú.viszont az is tény hogy este 6kor repedt és mi aznap este együtt voltunk,tehát telibekaptuk :lol:
úgyhogy szerintem csak arra hogy hogy áll a hold ne hagyatkozz,mindenképpen mindkettőt nézd.

de itt egy nagyon jó naptár,még az órát is írja hogy mikor vált át másik jegybe

http://www.naptarak.com/kert1.htm

valamint nekem az első fiam jónás szerint 3as rizikófaktorú volt,nos,makk egészséges és vele volt a legegyszerűbb terhességem 8)
gigili83

Roni, egyetértek gigilivel!
Ráadásul az egy dolog, hogy hogy áll a hold... de azt nem tudhatod hogy mikor van a fogantatás! Mert ugye van hogy több napig élnek és elvannak a katonák, a megtermékenyítés lutri mikor következik be!
Én megpróbálnám a májust, bár én könnyen beszélek.
Holnap megyek ctg-re, laborba, lesz súlybecslés is, kiváncsi vagyok mekkora a kishölgy. Hétvégén már szeretném ha történne valami...

Andi, a suli nagyon jó gondolat! Én mindig tanultam, most is tanulok és szerintem fogok is gyerkőcök mellett, mert így nem tompulok el, élvezni tudom a gyereknevelést is, kimozdulok... hajrá!

Meskete, az oké, hogy a nagyfiúknak vannak saját gondolataik egy esetleges tesóról, de azért ez kettőtök döntése főként a férjeddel, nem? Azért Ti nevelitek fel, és szerintem mindent meg lehet oldani pici babával is, főleg ha ebbe a többgyermekes pörgésbe születik bele. Én nagyon drukkolok Nektek egy kislányért! (és persze mindenkinek a topikból)

3+1
laura0606

Csajok köszi a tanácsokat!
Én is mindenképp úgy szeretném hogy pé előtti 3 napppal akció+ pé lányos jegyben legyen.
Viszont arra nem írtatok hogy a mostani májusi jónást, ami lányt mutat, viszont ovus napokkal egybe esik bevállaljam e?
Középidő ebben a hónapban kilőve, mert 14.15. napra is fiús jegyet mutat:-(

Istenenm annyi mindenre kell figyelni, már kezdem azt hinni sosem lesz ideális időpont, ha meg lesz, akkor tuti valamiért nem jön össze :(

Laura, Te nem tudod hogy lányosban voltál e amikor fogant?

Gigile, ez nem túl jó hír, eszerint önmagában lányos jegy nem elég..
roni28

roni,

az én véleményem az hogy vállald be.plusz én nem is a pé elötti 3.napot céloznám meg,hanem úgy csinálnám hogy amíg - az lh teszt mehet és ha már + akkor stopp.azért,mert én azt tapasztaltam hogy nem húzzák 3 napig.vagy ha igen,akkor az csodaszámba megy,szóval nem általános.azt gondolom hogy ha ezekre mind oda akarsz figyelni akkor éveket várhatsz a babádra,mert ugye tk szerint ha semmit nem praktikázol is csak 25% az esély havonta.ezt sztem a praktikákkal csak csökkented.egyébként az én lányom pé elötti egy napból fogant fiús jónáson.én azt mondom hogy ha 24 óra eltelt már jó esélyed van lányra.48óra után zömmel kihal mindenki.

laura,
hűűűűűűűűűűűű,most nézem csak milyen kicsik neked is a meglévők....nem félsz :oops: ?én most eléggé ráparáztam,ha most összejönne pontét év lenne a legkisebb és mini között és az olyan kevés :oops:
gigili83

Gigili, a lányod fiús jónáson fogant??? viszont írod hogy pé előtt egy nappal, vagyis ovus napok egybeestek a jónás nappal, így ugye nem garantált a neme, ami nálad be is jött, hiszen nem fiad lett hanem lányod!
Na akkor májusi jónás kilőve, mert pontosan 50 % esélyem lenne a kiscsajra, én viszont annál többet szeretnék, plussz tovább gondolkodtam (már tiszta zizi vagyok a sok agyalástól :roll: ),hogy ugye jónás előtt is kellene pár napot hagyni, biztos ami biztos, az meg úgy jönne ki jelen eseben hogy 16. nap, ami ha késik a középidős pé hát telibe is találnánk és már kész is lenne a 3. kisfiam :D szóval ez a jónás, meg a másik is amit erre az évre mondott kilőve..

Annyira bíztam ebben a hónapban, aztán ember elkezd agyalni és kiderül hogy megint nemjó, és megint várni kell egy hónapot, ahol már most látom hogy ha ott lesz a pé ahol én gondolom (és miért is ne lenne ott, eléggé stabil a ciklusom) az megint fiús jegyben lesz... és akkor még egy hónapot várni és már nem bírok várni....... :cry:

Viszont nagyon szeretném ha kiscsaj lenne, de már teljsen kezdek idegileg kikészülni ebbe az agyalásba számolgatásba, mindent figyelembe vételbe...bocs most kicsit el vagyok keseredve :cry:
roni28

Na most megnéztem 3 hónapra előre a pé-s napokat, és végig fiús jegyben áll a hold, sztem ez később is így lesz, hacsak a ciklusom nem változik, de arra nem sok esély van.
Napsugár ahogy Te is írtad hogy Neked meg vagy fél évig lányosban állt, na nekem végig ikrek jegy ami fiús.
hát ez van, most vagy nem foglalkozok vele, és pé előtt három nappal megpróbálom, aztán hátha..
de az a baj, most hogy már tudom ez is befolyásolhatja a nemét, nem tudom figyelmen kívül hagyni...
bár Gigilinek lányos jegyben állt és mégis fiú..
nem tudom mit tegyek..
roni28

roni,
nemnem,félreérthető voltam ne hari,
tehát nem jónás napon,hanem a módszer szerint a hold fiús jegyben állt azon a napon,mikor a lányom fogant.és a középső fiamnál meg lányos jegyben és fiú lett.nekem sosem volt jónás pé-m :roll:
ha nagyon bele akarsz nyúlni a ciklusodba akkor bele tudsz duphastonnal vagy utroval :roll: kezd el szedni pé után és ne 10napig szedd hanem 20ig és utána hagyd abba.akkor eltoltad 10 nappal.és bocsi hogy ezt mondom,de sztem minden praktika ellenére 50% esélyed van.mert a praktikák is vagy bejönnek vagy nem.ez is 50-50.tehát összességében is 50%

és igen,ebbe tényleg bele lehet őrülni,átérzem min mész keresztül,de én sose tudnék ilyen kitartó lenni és ennyire mindenre figyelni :oops: nekem mindig 1 hónapig tartott a lelkesedés és utána már mindegy volt csak baba legyen 8)

kérdezhetek valamit :oops: ?mit fogsz csinálni ha mondjuk mindent megteszel és mégis fiad lesz?igaz nem kérdeztél de azért leírom :lol: :lol: hogy sztem lehet akarni nagyon lányt,én is azt szeretnék,de mindenben az a jó,ha a középúton tudsz maradni :D

uff,én beszéltem :lol: :lol:
gigili83

KEDVES FÓRUMOZÓK!

Ne haragudjatok de ha van 1percetek kérünk segítsetek szavazataitokkal!!!!

"PCOS. Nem nem valami új termék vagy ilyesmi...
a PCOS egy Ezerarcú betegség, amely minden tizedik nőt érint, de csak minden ezredik hallott róla.
Okos döntésekkel, helyes életmóddal azonban kezelhető, eléhetővé válik a gyermekáldás és elkerülhetővé válik a cukorbetegség kialakulás.
Fontos lenne, hogy minél több érintetthez eljusson az információ. Ezért támogatom én is önkéntes munkámmal a PCOS Szívügy Alapítványt, és támogatom most szavazatommal Kulics Márti Főállású Angyal-jelöltet és Szívügyem a PCOS projektét.

Márti most a 4. helyen áll, már a 3. helyen bejutna a döntőbe. Mivel segíthetsz ? SZAVAZZ Kulics Márti Szívügyem a PCOS porjektjére (a linken találod)!

https://apps.facebook.com/foallasuangya ... t=3&ref=nf "
kiscsiga123
csiga

Napsugár!
Amit belinkeltél Vaterás lh tesztet, arról kérdeznék:
Kérdeztem az eladót, ezek Wondfo tesztek, erre írta, semmilyen márkája nincs a teszteknek, a kép csak illusztráció.
Az hogy lehet, hogy semmi nincs ráírva?
Ti megvennétek?
Én kételkedek benne

Kép
KépKép

angie28

angie,

linkeld már be légyszi a tesztet még egyszer,mert nem találom sehol amit napsugár küldött.én egyszer rendeltem valamilyet,bár az mondjuk terhességi teszt volt,nem lh.10est.és hát + lett a 9.napon,aztán naponta teszteltem ugye hogy erősödik e.a 10 napon csináltam dm-es 25ös tesztet is és 5Xerősebb volt mint az elvileg érzékenyebb 10es :shock: szóval ha az a fajta amit én vettem csak lh-ba lebeszéllek róla.nem tudom hol laksz...és anyagilag mennyit tudsz a tesztekre fordítani...de van egy gyógyászati segédeszköz bolt a bosnyák térnél ahol én veszem már évek óta a teszteket.nem a legolcsóbb kategória,de nem is méreg drága,úgy rémlik az 50db lh teszt van olyan 6-7000 körül.és jó minőség,én elégedett vagyok velük nagyon.esetleg próbáld meg azt...
gigili83

http://egyeb.vatera.hu/egyeb/lh_teszt_d ... 08671.html

Ez az!
Írja lentebb, hogy a kép csak illusztráció, meg elolvashatod a kérdéseket amit feltettem neki alul.

Messze lakok onnan , nagyon messze! :-)

Kép
KépKép

angie28

nem,nem ez az,én mástól vettem.hát nem tom....én nem merném bevállalni asszem :roll: de könnyen beszélek ugye,mert helyileg is meg tudom oldani és anyagilag is ki tudom fizetni...
gigili83

Angie, én ugyanígy jártam! Felmentem arra az oldalra amit Napsugár mondott, meg is rendeltem a tesztet, még átutalás előtt rákérdettem hogy akkor Wondfo, és közölte hogy nincs ráírva, de ugyanazt tudja, akkor írtam neki,hogy köszi olyan neve nincs már van, semmit se ér.

Gigili, igazad van, és köszi hogy próbálsz észhez téríteni, én is tudom hogy nem szabad ennyire akarni a kislányt, mert nagyot rossz lesz ha nem jön össze, de nem tudom irányítani az érzéseimet, pedig próbálom nagyon.
roni28

Sziasztok!

Régen írtam már, de mióta dolgozom rohanás az élet!

NAgyon sokat írtatok, majd apránként visszaolvasok!
Andi milyen nagy már Domán, nagyon aranyos!!Szalad az idő!

Laura, Napsugár nektek már nem sok van vissza!
LAura írtam neked sms-t+privit megkaptad? Vizsgák!

Angie, Roni szorítok, hogy összejöjjön a baba!
Nálunk nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz!

Roni hol voltál asztológusnál? Priviben megírod ha megkérlek?
tina76
Mohács

Roni, ugyan ettől a Vaterástól akartad rendelni, amit én is belinkeltem?
Még megkérdeztem tőle, hogy mi van írva a csomagolásra, mert ugye gondolom egyesével csomagolt.
Még várom a válaszát, de ha semmi nincs ráírva és ne adj isten be sincs csomagolva egyesével, nem rendelem.
De akkor honnan?
8-10 nap múlva kell nekem.
Most cickafark teázom.
Felhívtam a nőgyógy. sztk rendelést, háát 2 hét múlva tudnak időpontot adni.egyenlőre nem kértem, mert valami olyasmit olvastam, hogy a ciklus 3. és 21. napján kell a vért levenni a hormonvizsgálathoz?
Ez így van?
Akkor már a 3. napról lekéstem.

Roni, nehéz jó választ adni és neked is magadnak nagyon-nagyon nehéz eldönteni mit tegyél.
Én is átélem ezt.
Én nem tudom ezt a holdállást figyelembe venni, eddig nézegettem, de hát fogalmam sincs tényleg pontosan mikor van tüszőrepedés, és amikorra én gondoltam eddig a 4 hónap alatt, mindig pont váltott egyikből- másikba. inkább hagytam az egészet.

Szia Tina!
Gyere amikor tudsz.
Köszi a szorítást. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Angie,
nekem meg most kellene holnaptól a teszt...még van négy db a nevenincsből, de az annyi mint ha nem is csinálnám, dm-ből meg nem veszek 3500 ftért.
igen, sztem ugyanonnan próbáltuk rendelni, felmentem a linkre amit beszúrtál.
Neked még van időd, nézegesd Vaterán, biztos találsz olyat ami tényleg Wondfo márkájú és rá is van írva.
Nem tudom mit csináljak, ha a hold állás is nézem, sztem hónapokig nem lesz jó... :(

Én nem tudom mikor kell levenni a vért hormonvizsgálatra, de amiket a csajok mondtak gyógyteák biztos kipróbálnám a helyedben, ártani nem ártassz vele..

Tina, nem tudom hogyan kell privit írni :oops: egyszer próbálam de nem jött össze.
roni28

Roni, amit korábban találtam és javasoltam oldalt, ott van Wondfo teszt. Ezen az oldalon a 4.
Szerinted miért pont ennél az egynél nem írja az érzékenységet?
Jó az, ha egy lh teszt a legérzékenyebb?

Szerintem én ezt megrendelem, mert kicsúszok az időből.

http://fastest.hu/spl/247018/OvulaciosT ... N_DONTI_EL

Ja, az a Vaterás pali gyanús nekem.
Nem válaszolt még arra, hogy egyesével csomagolt-e és mi van ráírva.

Kép
KépKép

angie28

http://www.vatera.hu/listings/index.php ... td=on&pt=3

CSAJOK EGYSZERŰEN BEÍRTAM A KERESŐBE A VATERÁN ÉS KIDOBOTT EGY CSOMÓT...
ÉN TERHESSÉGIBŐL HASZNÁLTAM EZT A TÍPUST ÉS ELÉG HAMAR KIMUTATTA A BÉBIT...ANNYIRA SZAR MÁRKA NEM LEHET SZERINTEM...

EZ A HIRDETŐ ELÉG BIZTOSNAK TŰNIK:

http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/egyeb ... 04370.html

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

ANGIE:
ÉN AZT NEM VENNÉM MEG,AMIT BELINKELTÉL...RÁ VAN NYOMVA,HOGY KÍNAI....ÉS MINT TUDJUK A KÍNAIAK NEKÜNK A SZARABBAT EXPORTÁLJÁK :roll: :roll: :roll:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga, megnéztem, amit te linkeltél be teljesen ugyan az, mint amit én.
A forgalmazó neve is ugyan az: Lipták Zoltán
És az enyémnél még olcsóbb is!
Én nem látom a kínai feliratot

Kép
KépKép

angie28

A második linkeden a forgalmazó neve át van húzva.
Miért?

Kép
KépKép

angie28

SZERINTEM CSAK AZÉRT,MERT AZ EGÉSZ CÍME OTT VAN,HA MEGNÉZED.
SZERINTEM TÖBB FÉLÉT FORGALMAZ ÉS EZ A WONDFO BELŐLE.
DE TE DÖNTÉSED...

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

angie,

na ez az ami egy kalap sz@r :evil: :oops: meg ne vedd,ha tudok töltök fel mindjárt egy képet,ez a fajta hcg teszt,ami 10es érzékenységű és a dm-es 20as corax.egyértelmű a különbség.mindkettő a 10 dpo-nkészült anno.
hormonok:igen,3.napit és 21.napit néznek.és amíg nem csináltatod meg sztem ne igyál semmit,mert elviszi az eredményt.ha jó,nem fogod tudni hogy alapból is jó e,vagy csak a teák miatt...
gigili83

hogy kell képet feldobni???????????????????nem sikerül :roll: :oops:
gigili83

Gigili
elvileg a melléklet feltöltésénél kell képet rakni, de jó kicsire kell kicsinyíteni, rég csináltam, de emlékszem, sosem volt elég kicsi.
A paint-el kicsinyítettem.

már megrendeltem sajna, basszus.

Kép
KépKép

angie28

Tuti rossz???
Pedig ezt a Wondfot dicsérik sokan.
Biztos hogy a dm-es nagyon jó, kíváncsi vagyok a képeidre.
Összehasonlítottad a kettőt?

Kép
KépKép

angie28

angie,
nem,megy :cry: küldesz nekem priviben egy maicímet,akkor arra elküldöm a képet.igen,kivi voltam mennyi a különbség a 10es és 20as között,ezért ugyanabból a vizeletből mindkettőt csináltam...no meg azért mert akartam egy kazettásat is emlékbe az utókor számára :lol:
gigili83

angie, bocsi, hogy nem voltam, nem volt jó a gép. :( Az én lh tesztjeim pontosan úgy néztek ki, mint amit belinkeltél és a képen van. Kaptam hozzá magyar használati utasítást is.

laura, hogy vagy? Hogy bírod így a végét? Én ma be voltam sózva és nem bírtam tovább, kimostam a babaruhákat. :D

napsugár08

Sziasztok!
Így a 38. hetet elhagyva feltöltődtem energiával, pakolok, takarítok, vasalok, virágot ültetek, varrok... úgyhogy remélem nemsokára megérkezik a baba. Szombaton volt egy vaklármánk, most várom hogy mikor lesznek rendszeresebbek a jóslók, mert néha komolyabbnak tűnik, derékba sugárzó, néha csak befeszül az egész hasam, de nem sugárzik sehova a fájdalom.
Napsugár, elhiszem, hogy nem bírtad ki, olyan jó nézni ezeket a pici ruhácskákat és készülődni.
Jelentkezem, amint van vmi...

Tina! Megkaptam az smst köszi! Írtam.

3+1
laura0606

Kedves fórumozók aki esetlég még nem szavazott kérlek tegye meg, ismerősök barátok szavazata is fontos!

Tudjuk magunkról mennyire fontos egy segítő kéz a pcos-ben!!!

Segítsünk Mártinak ,hogy segíthessen!!!!!

"Ki lesz a 800. támogatónk, a mi közös ügyünkben?:) Kérlek szavazz rám, ha még nem tetted meg:)Köszönöm szépen!!! Van egy célom, amit Főállású Angyalként elérhetek. Ahhoz azonban, hogy Angyal lehessek, a te támogatásodra is szükségem van."Kulics Márta

http://apps.facebook.com/foallasuangyal ... t=3&ref=nf
kiscsiga123
csiga

Gigili, megkaptam az email-ed, tényleg látszik különbség.
Az a baj, hogy már megrendeltem.
Pedig láttam olyat is a Vaterán.
Mindegy, bízok ebben is, mást nem tehetek.

Napsugár, köszi.
Ezzel a wondfoval jött össze most a kislányod?
Hátha nekem is segít! :wink:

Kép
KépKép

angie28

angie,
előbb utóbb ez is + lesz,az tuti :lol: csak ahogy én elnézem a képet,simán + lett volna a 20as is a 9.dpo-n,sőt,még erősebb is mint a 10es.ráadásul ez a szar nem erősödött napokig,tiszta ideg voltam hogy vmi baj van,azért nem erősödik :? aztán vettem megint 20ast a dm-be,na azon olyan bivalyerős második csík jelent meg azonnal hogy akkor meg azon tojtam hogy ikrek :roll: :twisted: :shock:

napsugár,
ti most a kiscsajt tüszőrepi elötti hányadik napon dobtátok össze :lol: ?

laura,
na ezzel én is ugyanígy voltam mindig,betöltöttem a 36.hetet és meg se álltam úgy pörögtem :lol: :lol:
gigili83

angie, igen, ezt a tesztet használtam most is. Erről írtam, hogy mindig 2 napig volt pozitív. Az első napi sima egyforma pozitív, a második napinál pedig erősebb lett a teszt csík, mint a kontroll. De egyformán mutatta minden hónapnál, és a hőmérőzés is alátámasztotta.

gigli, ha a tüszőrepedés a hajnali órákban történik, akkor kb. 75 óra telt el az éles együttlét és az akció között. :oops: Nov. 28-án volt tüszőrepedés, de 26-án délelőtt történt egy baleset, amiről állította a férjem, hogy nem lehet belőle baba, mert tényleg ici-pici került be, és a "vége" előtt pár perccel, szóval féltem, hogy mégis lesz valami, de nem lett. :roll:

laura, nem ezt hívják fészekrakó ösztönnek? :lol:

napsugár08

sziasztok csajok,

kérhetek egy kis segítséget?ha sikerül dobok fel pár lh tesztet,szerintetek mikor volt igazán +?????????????a 16.napon kettőt csináltam,egyet a rendes időben mikor minden nap de mivel az nem volt egyértelmű,csináltam még egyet este 10 körül,ez kapta az este nevet.azt én már +nak mondanám.te?kérdés hogy a sima 16-os is + e már szerintetek?ráadásul + lett a 17 és a 18.napon is.viszont a 18.napon egyértelműen már krémes volt a váladékom....ki érti ezt :roll:
gigili83

Kép
gigili83

Sziasztok!

Furcsák ezek az LH tesztek, igaz én csak egy periódusban próbálhattam ki, mert össze is jött a babánk, de....
Nekem Corax-os volt, naponta teszteltem pontban du. 17 órakor. December 25, 26, 27, 28 negatív volt, egyértelműen, mert szerintem ha kis idő után láttam is két csíkot a teszt halványabb volt, mint a kontroll, 29-én viszont erős két csík volt, sőt a teszt volt sötétebb. Én ugyan nem hőmérőztem, mert sokszor kelek fel éjszaka és nem tudtam volna egyforma időben mérni magam, de a Billings módszerrel figyeltem a nyákot és az is alátámasztotta a tézisemet, mint Napsugárnál a hőmérő.

Gigili, ezek alapján én nem tudnám eldönteni, hogy mikor is lehet a tüszőrepedés, talán a klasszikus elmélet alapján a 16. esti lehet a felszálló ág és a 17-i pedig a leszálló, azért is lett két napig pozitív (én meg valszeg egy középtájit fogtam ki a 29-ével). Ebből kiindulva, akkor 18-án lehetett a tüszőrepedésed... A nyák nálam is úgy változik, hogy a pozitív napon nagyon nyúlós átlátszó és sok, a következő napon, amikor elvileg reped hajnalban, akkor pedig már visszafehéredik reggelre, de még mennyiségre sok, és a következő napon pedig már a mennyiség is csökken vagy a felével.

Szerintem nagyon nehéz belőni a pontos repedést...

seruzad,

köszi,általában ennél egyértelműbb szokott nálam lenni,isten tudja most miért ilyen kusza,egyszer szembesültem már ezzel,de ott se tudtam megfejteni :roll: az a baj hogy nekem még a 18.napon is + volt :shock: ráadásul addigra már olyan krémes volt,hogy ihaj,kizárt hogy aznap repedt volna sztem,tuti előbb.vagy a 16.vagy a 17.napon.
az én testem úgy működik hogy zömmel aznap reped a tüsző,mikor + az lh teszt.persze van hogy másnap,de az a ritkább.
na induljunk ki a rosszabból hogy megrepedt a 16.napon.mi együtt voltunk a 15-en és a 14en,így milyen esélyem van lányra ha sikerül :?
nálunk apa katonái nem bírják a 72órát,úgy sosem sikerül teherbe esnem :( ezért céloztam meg a 48at.szóval 17ére számítottam,de eléggé be vagyok szarva hogy megrepedt a 16-on :evil: ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :cry:
gigili83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?