vicky79: na végre, valaki, aki hasonló gondokkal küzd! asszem nekem pont a 60perces inzulinom volt magas (de nem vagyok biztos benne, a lelet meg otthon). És még mndig IR-es vagy, vagy "kigyógyultál"?
A baba mellett szeretném ezt az IR-t is felszámolni, ezért diétázom is, meg sportolok. Nem tudom, hogy vagy vele, de én gyakorlatilag 11-12 éves korom óta álandóan küzdök a súlyommal: ha nem diétázom, jön vissza folyamatosan, ha diétázom, akkor meg azért megy lel lassan...
"minekaza: Kísérteties a hasonlóság az én előéletem a tiéd között. 12 évesen mensi, utána nagyon semmi, vagy max 2 havonta. Amíg nem akarok gyereket, addig fogigátló, előtte provera, norculut, duphaston. Diane 35 volt a fogigátlóm. Utána mikor már gyereket szerettünk volna, akkor nem jött meg megint. Dokik, kivizsgálások, IR (nekem 60 perceset nem csináltak, de a 120 percesnél elég magas volt az inzulinom) és PCOS. Clostys kúrák nem hoztak eredményt. Inszem lesz belőle. A BMC-bn volt sokkal jobb ciklusom is peteérés szempontjából és volt rosszabb. Volt, hogy 8 tüsző miatt le kellett állítani a kezelést, volt hogy csak 1 tüszőm lett. De mindezek ellenére a 4. inszemem sikeres lett és ma már egy 2,5 éves kis ördögfióka
tépázza az idegeimet nap, mint nap. Szóval kitartás és menni előre. Diéta, pici fogyás ha kell, kicsi mozgás, másik tüszőérlelő gyógyszer pl. nekem a merional vált be, cikluskövetés (nem feltétlenül kell a 13. naphoz belőnöd magad, nekem az utolsó inszemem a 21. cn-en lett! Kérj időpontot, ne izgasd magad a kihagyott idő miatt, addig próbálj önfeledten élni, feltöltődni a következő beavatkozásra. Utána vigyél minden papírt és indulhat a mandula. Drukkolok, hogy nálatok is hasonló legyen a végeredmény. Mondjuk akár kisfiúban.
"