Sziasztok!
Angie: Én úgy tudom, hamarabb is vissza kell venniük és kezdheted a szabidat kivenni, ha azalatt leszel terhes, hát istenem, senkinek semmi köze hozzá, elmész táppénzre azt csókolom.... (a szabid meg gyűlik tovább). A védettségről sajna nem tudok semmit.
Ma voltam a 20 hetes uh-n, hát ha akartam volna se tudtam volna meg a nemét. Annyira szemérmes a kicsi, összekulcsolta a lábát maga előtt és még a feneke felöl se lehetett bekukucskálni, mert odatette a talpát. Szóltam előre az uh-s néninek, hogy nem szeretném tudni a nemét, de pár huzogatás után mondta, hogy a baba tiszteletben tartja a kérésemet, mert itt ugyan nem lehet látni semmit. Készült DVD felvétel róla, olyan cuki... Vegyes érzéseim vannak, mert nagyon hasonlít a két bátyjára, ez alapján fiú, de ott motoszkál bennem, hogy kicsit rám is hasonlít, így meg akkor lány
A méretei nagyok lettek, főleg a combcsont: BPD: 47 mm, AC: 156 mm, HC: 173 mm,
FL: 36 mm, súly: 380 g.
Napsugár neked milyen méreteid voltak a 20 hetes uh-n Annával? Talán mondtam már, hogy a környezetemben most mindenkinek fia születik, és velük hasonlítottam össze, de az én babám jóval nagyobb....
TAlálkoztam egy kismamával az uh-n - együtt vártunk - neki két lánya van, nekem két fiam, azon poénkodtunk, hogy reméljük most cseréltünk és nála van a fiú, nálam a lány. Inkább a férje izgult, hogy fia legyen. Mikor kijöttek sírtak, annyira örültek, hogy kisfiúk lett, ők is minden praktikát bedobtak a cél érdekében.
Napsugár, örülök, hogy rendben lett az afp (végre), meg persze, hogy Anna makk egészséges.
Én most kaptam meg az AFP leletemet, és 0,89 lett, Vincénél 1,1 volt, de alul van egy megjegyzés, hogy az uh lelethez korrigált érték 0,96. Én mondtam párszor, hogy ne az utolsó menstruációt nézzék, mert ahhoz képest a 18. napon volt peteérés, de végülis mindegy, mindkét eredmény még jónak számít.
Panni: Jó, hogy ilyen gyorsan meggyógyult a fiad, nálunk azért a 3 hét megvolt, és sines gipsz, vagy fél gipsz volt.