Új privát üzeneted érkezett!

Roni!

Ez nem semmi...óvszer mellett terhes lett hogy ki sem szakadt a gumi????? :roll: ...de hogy????

Nekünk is első hóban összejött a kiscsajszi...de mi nem álltunk meg pé előtt(tudjátok meséltem)...Viola előtti 3 vetélésnél megálltunk és akkor is azonnal terhes lettem...szal Angie,sztem érdemes próbálkozni....az hogy eddig nem sikerült sztem semmit nem jelent...itt van Laura példája is...te ne "írd"így le apa kiskatonáit...nem biztos h nem bírják ki...lehet tényleg csak épp nem találkozik a petesejet azzal a kiskatonával amelyikkel ő akar :wink: :wink:

Igen,tényleg el kell dönteni hogy vagy baba vagy csak lány...Violánál mi is már babát akartunk...és így lett a sluszpoén :wink:

Nagyon sűrűk nálunk a napok...itt van ugye a nagyfiam alkar törése...szombat óta beteg a kislány...öklendezik,hány mert annyira piros a torka...antibiotikumot szed...annyira kis elesett szegény...szinte egész nap csak alszik,bágyadt,nem nagyon eszik csak iszik.......holnap a Márk névnapja,még most fogok nekiállni muffnt sütni h vigyen a suliba....este már felköszöntöttük....végre kaptam neki focis kártyagyűjtő albumot...hát csajok,azt a kitörő örömet :wink:
Most is épp a meccset nézik az apjával...rem reggel fel tud majd kelni :roll:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

HÁT ÉN NEM TUDOM,HOGY LEHET ÓVSZERREL TEHERBE ESNI,DE GONDOLKODTAM MÁR RAJTA,HOGY MAJD HA RENDESEN BESZÉL A 2 KISEBBIK FIAM,AKKOR HIPNOTIZÁLTATOM ŐKET ÉS MESÉLJÉK MÁR EL HOGY JÖTTEK ÁT A GUMIN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....MERT HOGY SZAKADT KOTONT ÉN SE LÁTTAM MÉG,DE 2 FIÚ MÁR LETT ÍGY :roll: :roll: :roll: SZERINTEM KIS CSÁKÁNNYAL INDULTAK MEG :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Roni, én innen rendeltem, de ezt nem javaslom, szerintem ez sem 100-as!
Mert sokan írják, hogy szépen napról-napra erősebb a 2. csík, na ennél nem! Már nekem is 3 napja egyformán alig észre vehető, és úgy volt eddig 3 hónap alatt mindig, hogy hirtelen egyik nap pedig teljesen pozitív lett!

http://www.fertinet.hu/

Most ezt az oldalt néztem ki, de nem tudom ezek milyenek!

http://fastest.hu/spl/247018/OvulaciosT ... N_DONTI_EL

Az a gumival teherbe esés téma durva!!!!
Én még nem hallottam erről, nem valami biztató!

Roni, te írtad, hogy ez fiús Jónás hónap nálad és kihagyod?
Bocs, ha nem!

Majga, neked így lettek a fiúk?
Azta! Akkor tényleg van ilyen????
Megőrülök!

Panni, köszi neked is!
Kitartok, azt hiszem! :wink:
Remélem tényleg csak nem találkoztak eddig még!
Jaj, dehogy írom le apa kisfickóit, már összehozott 2 csodás fiút! :lol:
Jobbulást Violának! szegénykém!
Márknak pedig Boldog Névnapot!
Minden Márknak!!!!!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Boldog névnapot Márknak! Violának pedig jobbulást!

Roni, inkább fél évet mondanék próbálkozásra, és a jónást figyeltük plusz a peteérést, össze is jött lányos hónapban, aztán kilökődött. Aztán fél évre rá jutottunk el oda, hogy minden mindegy, csak gyerkőc legyen, peteérés körül vagy pont akkor fogant és fiú is lett a harmadik....
Most második hónapban fogant meg a kislány, peteérés előtt voltunk együtt.

Majga, ezek a fiúk nagyon szerettek volna jönni, ha védekezés ellenére megfogantak, gumiszakadás nélkül. Nem is hallottam még ilyenről... :)

3+1
laura0606

HÁT ELŐSZÖR ÉN IS AZT HITTEM,HOGY TÉVEDTEM ÉS NEM IDŐBEN VETTEM FEL A VOLT URAM A MUNKARUHÁT....AZ KÖZÉPSŐNÉL...
DE MIKOR A MÁR LACKÓ JÖTT ÍGY ÖSSZE,RÁJÖTTEM,HOGY A JÓ ÉDES ANYJÁT AZ ÓVSZERGYÁRNAK
JAH ÉS EGY JÓTANÁCS:
MASCULAN ÓVSZERT SOSE VEGYETEK,MINDKÉTSZER AZZAL JÖTT ÖSSZE!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok,

Angie, a Fastest-es oldalról ne vegyél, az enyém onnét van, ami semmit se ér!
Igen mi ebben a hónapban nem próbálkozunk fiús Jónás miatt, de Majgát olvasva, lehet hogy akaratunkon kívül "próbálkoztunk", óvszerrel, pont peteéréskor...hát remélem nem jött össze :shock: :shock:

Laura, akkor nagyjából jól emlékeztem:lol:
Jujj nemsokára a karjaidban tarthatod a kislányod...dejó neked :D :lol:

Roni
roni28

lh teszt:nekem is anno úgy jelzett hogy szinte egyik nap még semmi másnap meg egyből csont erős két csík...szóval ez akkor nem is volt jó teszt?fokozatosan kellett volna erősödni?Jókor döbbenek rá :lol: :lol:

Viola már jobban van,már evett is ma egy keveset.
Márk nevében is köszi a köszöntéseket :wink:

Hát tényleg durva h így lehet a gumiban is megbízni :roll: :roll:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, nekem is úgy jelez, hogy több napig egyforma halvány, alig észre vehető csík, következő nap meg full pozitív.
Én olvastam itt a fórum elején, hogy szépen erősödnie kell napról-napra!
Bár nem tudom, hogy lényeges-e erősödnie, mivel minket a pozitív érdekel.

Majga, még jó, hogy nem korábban írtad ezt, amikor pont Masculannal védekeztünk jó pár évig! :lol: :lol: :lol:

Roni, köszi a tippet! Akkor melyik jó az olcsók közül?
Végül is amit én rendeltem nem olyan rossz, csak nem erősödik

Kép
KépKép

angie28

Na, most elszóltam magam!
Ma erősebb lett a 2. csík, mint tegnap, de látszik, hogy nem egyforma a kettő!
Akkor ma még belefér! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Angie!

Akkor hajrá mára :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lányok, nem tudom most mi van, de ma sem teljesen egyforma a két csík! Erősebb, mint tegnap, de látszik, hogy nem egyforma.
A 2. csík halványabb picit és vékonyabb.
Ha azt veszem a ciklus első napjának, amikor pecsételni kezdtem, akkor ez a 19. cn. , ha azt amikor tényleg megjött, akkor ez a 16. cn.

A múlt hónapban a pecsételés volt a ciklus első napja, és akkor a 17. és a 18. cn-on is pozitív volt.

Én már nem értem ezt.
Minden hónapom más, még jó, hogy nem kísérletezgettem az elmúlt hónapokban ciklus megfigyeléssel és nulla akcióval, mert úgy sem lehet megállapítani semmi nálam semmit. Minden hónapban máskor van, 1 napig pozi. , máskor 2 napig pozi.

Tegnap nem sikerült együtt lenni, gyerkőcök fogamzásgátlót játszottak! Hajnalban akartunk még, de elaludtunk és dolgoznia kellett menni apának.

Én ezt a mai tesztet nem gondolom pozitívnak, (sajna akárhogy próbáltam fotózni, nem látszik rajta semmi) ma délután neki ugrunk egy savasítással.

Kép
KépKép

angie28

Angie,

nekem ami eddig tökéletesen mutatta, napról napra erősödve, majd egyszer csak halványabb (akkor számít negatívnak), az a Corax-os volt, ami kb 3000-3500 ft és 5 db van benne :( de az tuti jól mutatja!
Nekem 28-29 naposak a ciklusaim, és igazából ovu teszt nélkül is érzem hogy a 14-15. napon van pé-m, coraxot teszt is ezt igazolta, eddig kétszer használtam, többi hónapban meg a vacak teszttel :roll:

De nagyon drága, bár anno Tulipán mondta hogy erre nem szabad sajnálni a pénz...

J
Roni
roni28

Hahó!

Merre vagytok? Sehol senki napok óta!!!!!

Roni! Eddig ezen vacilláltam, hogy vajon a petefészek szurkálás az pontosan a peteérés? Nem előtte nap, nem utána nap, hanem akkor volt pozi az lh teszted, mikor szurkált a hasad? Ez jó. Így akkor én is elég pontosan be tudom lőni mikor van. Most valószínű maradtam a rövid ciklusoknál, 24 napra jött meg. Szóval a 10. nap környékén van a pé-m. Nagyjából akkortájt volt a szurkálás is. (akkor még az is lehet, hogy most a legutóbbi babánál nem is üldögéltek a katonák napokat, lehet pont elkaptuk a pét-akkor is, mert a 10. napon voltunk együtt. Na mindegy, utólag kár agyalni, csak elgondolkodtam....)

Írjatok!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Itt vok...csak mióta ilyen jó idő van szinte egész nap a kertben vagyunk...délelőtt ketten Violkával,délután meg a fiúkkal kiegészülve :wink:
Viola imád hintázni,fel van neki akasztva a hintája a teraszra árnyékba...egész nap el lenne benne :wink:

Márk fiam keze szinte már 100%-os...képzeljétek tud is menni szombaton a táncosokkal a versenyre Csepelre...el sem hiszem hogy kb.két hete tört el a keze és ráadásul nem kicsit és ma már szinte semmi baja...nem hiába,ez már fejlett eljárás...nem kell hosszú hetekig gipsz meg stb...

Na épp most hallom hogy villámlik...csak ideért az eső...aminek most nagyon örülök mert nagy volt a szárazság,sokat kellett már locsolni.

Többiekkel mizu?

Meskete!

Nekem is mindig akkor szurkált a hasam amikor a pozi lh teszt volt...de nekem gagyi tesztjeim voltak,szal így utólag a faranc se tudja...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem voltam, de kikapcsolták a netünket. :cry: Szerencsére visszakaptuk, már minden rendben van. :D

Édesanyám 23-án elment személyesen az afp leletemért a Rókusba, így 26-án magammal tudtam vinni a Sotéra genetikai tanácsadásra. Ott egyből tovább küldtek uh-ra, ahol egy néni nagyon alaposan megnézte Annát, és szerencsére mindent rendben talált. Még egy potya fotót is kaptam a kis profiljáról (amúgy 500 ft lett volna), mert annyira megtetszett a néninek, hogy kinyomtatta nekem, pedig szóltam neki, hogy nincs nálam pénz. :D Akkor már 590g volt. :lol:
Lassan megyek terheléses cukor vizsgálatra. Nem igazán várom. :?

A fiúkkal szerencsére minden rendben van. :D Utoljára herpesszel volt itthon a nagy fiam. :? A két nagy sajnos szokott herpeszes lenni, ilyenkor nem mehetnek oviba. Ezt majd a leendő munkahelyemen imádni fogják. :roll:

Laura, sokat gondoltam rád, kicsit elment az időérzékem és már azon gondolkodtam, hogy babázol-e. :oops: Most, hogy látom hol tartasz, így megnyugodtam, hogy nem maradtam le semmiről. :D

humadene, hogy vagy a fiúkkal? Rég voltál te is. Hogy van a kis Domán? :D Mesélj, hogy zajlanak a hétköznapok? :D

Angie, sokat olvastam az lh hormonról még a kutató időszakomban :oops: , amikor is azt olvastam hogy a nap folyamán fokozatosan termelődik, vagyis a hcg teszttel ellentétben inkább a késő délutáni/esti órákban kell megcsinálni. Én mindig az este 6-órát céloztam, és egyformák voltak a hónapok. Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnod, hogy később tesztelsz. Biztos igaza van tulipánnak, hogy nem szabad rá sajnálni a pénzt, de az olcsóbb is lehet jó. Nekem a 65ft-os is bejött, szerintem az olcsónak számít (wondfo).

panny, örülök, hogy meggyógyult a fiad keze. :D Biztos boldog, hogy mehet táncolni. :D Nagy kalappal neki. :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!
Mi is kinn vagyunk, csavargunk, jövünk-megyünk!
És várakozok!
Végül is megint 2 napig mutatott pozitívat ( azaz a második napban nem vagyok 100%, de nagyon egyformának tűnt )
Az első pozitív napon voltunk együtt reggel, csináltam a hüvelyöblítést és délután mutatott pozit.
Másnap megint pozitív.
Majd kiderül.
Igazából jó lenne, ha már össze jönne, mert pénz szűkében vagyunk és akkor vissza jelentkeznék a melóhelyemre, tölteném a felgyülemlett szabijaimat, kapnám a fizetésem.
Azt meg tudja valaki mondani, hogy kötelesek vissza venni hamarabb, mint ahogy lejár Danival a gyes?
Én már korábban jeleztem nekik, hogy okt. 25-től tölteném a szabimat(akkor még nem volt szó 3.-ról)
De most úgy gondolom, ha teherbe esnék, várnék kicsit, kb. 2 hónapos terhesen szólnék, hogy szeretném tölteni a szabit, akkor nekik bele kell menni?

És mi van most ezzel a védett vagy a gyermek 3 éves koráig?
Nem küldhetnek el!
Úgy hallottam ezt júniustól vagy júliustól meg akarják szüntetni.
Meg azt is olvastam, hogy aki terhes és nem szól időben a munkáltatónak, csak akkor amikor az el akarja küldeni adott esetben, akkor sem védett a kismama!
Tehát azt nem teheti meg a kismama, hogy szólnak neki, elküldünk, erre ő meg válaszként bejelenti , hogy terhes.
vannak itt változások....vagyis lesznek...elvileg

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Angie: Én úgy tudom, hamarabb is vissza kell venniük és kezdheted a szabidat kivenni, ha azalatt leszel terhes, hát istenem, senkinek semmi köze hozzá, elmész táppénzre azt csókolom.... (a szabid meg gyűlik tovább). A védettségről sajna nem tudok semmit.

Ma voltam a 20 hetes uh-n, hát ha akartam volna se tudtam volna meg a nemét. Annyira szemérmes a kicsi, összekulcsolta a lábát maga előtt és még a feneke felöl se lehetett bekukucskálni, mert odatette a talpát. Szóltam előre az uh-s néninek, hogy nem szeretném tudni a nemét, de pár huzogatás után mondta, hogy a baba tiszteletben tartja a kérésemet, mert itt ugyan nem lehet látni semmit. Készült DVD felvétel róla, olyan cuki... Vegyes érzéseim vannak, mert nagyon hasonlít a két bátyjára, ez alapján fiú, de ott motoszkál bennem, hogy kicsit rám is hasonlít, így meg akkor lány :)
A méretei nagyok lettek, főleg a combcsont: BPD: 47 mm, AC: 156 mm, HC: 173 mm, FL: 36 mm, súly: 380 g.

Napsugár neked milyen méreteid voltak a 20 hetes uh-n Annával? Talán mondtam már, hogy a környezetemben most mindenkinek fia születik, és velük hasonlítottam össze, de az én babám jóval nagyobb....

TAlálkoztam egy kismamával az uh-n - együtt vártunk - neki két lánya van, nekem két fiam, azon poénkodtunk, hogy reméljük most cseréltünk és nála van a fiú, nálam a lány. Inkább a férje izgult, hogy fia legyen. Mikor kijöttek sírtak, annyira örültek, hogy kisfiúk lett, ők is minden praktikát bedobtak a cél érdekében.

Napsugár, örülök, hogy rendben lett az afp (végre), meg persze, hogy Anna makk egészséges.

Én most kaptam meg az AFP leletemet, és 0,89 lett, Vincénél 1,1 volt, de alul van egy megjegyzés, hogy az uh lelethez korrigált érték 0,96. Én mondtam párszor, hogy ne az utolsó menstruációt nézzék, mert ahhoz képest a 18. napon volt peteérés, de végülis mindegy, mindkét eredmény még jónak számít.

Panni: Jó, hogy ilyen gyorsan meggyógyult a fiad, nálunk azért a 3 hét megvolt, és sines gipsz, vagy fél gipsz volt.

angie, én is kivehettem a szabikat előbb, csak ugye én végül nem tudtam visszamenni. Engem még nem rúghattak volna ki Dávid 3 éves koráig, akkor még úgy volt. Ez 2012-ben változott?

seruzad, tényleg hosszú a combcsont, szép hosszú lábai lesznek. :D Nálunk 21+2-nél volt 35mm az fl, bpd 53mm. Most 23+2-nél 41mm az fl. :D Azért ettől a nénitől is megkérdeztem, hogy mit lát. :oops: Azt mondta, hogy 1000%, hogy lány. :D Viszont 1 nappal most kisebbet mért, mint a kora. :roll:

napsugár08

Meskete,
én sem tudom biztosra mondani, hogy a szurkáláskor, a pozitív tesztnél van (ami ugye a pé előtti 24 36 órával van), mert minden hónapban más tesztet használtam, úgyhogy így semmi értelme :(

Rákeresek a Napsugár ajánlotta tesztre!

Képzeljétek megyek asztrológushoz...állítólag nagyon jó, és elég jól megmondott dolgokat előre, illetve hogy mi az amire nagyobb esély van hogy megtörténjen. Van olyan aki azért jár hozzá, mert megmondja neki hogy melyik napokon legyenek együtt hogy gyerekük legyen.
Én azt szeretném tőle megkérdezni,hogy milyen esélyem van hogy a köv. gyerekem kislány lesz, meg esetleg ha tud olyat hogy milyen napokon kell együtt lenni hogy kislány legyen....hát kíváncsi leszek mit fog mondani 8)
Meg persze viszem a férjem , gyerekek születési adatait, és róluk illetve a hozzájuk fűződő viszonyomról is fogom kérdezni.
Nagyon várom már, bár kicsit izgulok, mi lesz ha azt látja a csillagokban hogy nekem nem valószínű hogy lesz kislányom??

Majd jövök beszámolni!

Seruzád, szégyenlős a kicsike, ő sem szeretné hogy megtudd a nemét. Ami a nagyságot illeti, egy ismerősömnek most született kislánya 4300 g! szóval attól hogy nagy még nem biztos hogy fiú!
Tényleg neked volt/van hányingered?

Angie! szorítok!!!

Panny, örülök hogy rendbe jött kisfiad keze!
roni28

Roni: Nekem a 12. hétig nagyon volt hányingerem, aztán csökkenni kezdett, de a 16. héten is volt egyik nap egy erős hányingerem, rohantam is reggel a wc-re, de szerencsére nem jött semmi. Azóta nincs semmi bajom. :)

Olyan szerintem nincs, hogy nem lehet lányod (a csillagok szerint), nekem legalábbis ezt mondták, csak max. olyan lehet, hogy a pároddal nincs összhang, de erre is kevés az esély. Nekünk volt olyan, hogy amikor terveztük, akkor csak fiú lehetett volna, és várni kellett majdnem egy évet (bár akkor nem is jött össze, ezt többször írtam). Hát majd meglátjuk, elméletileg most a csillagok állása alapján lehet fiú is meg lány is. Olyan nálunk nem volt, hogy csak lányunk lehet :(. Kíváncsi leszek a beszámolódra.
seruzad
Solymár

Napsugár!
Az utolsó 4-5 sort, amit írtam, azt én olvastam, az elvileg úgy lesz júliustól. Tervezik vagy már ez tény, arra most nem emlékszem, próbáltam visszakeresni, de most itt ugrálnak körülöttem a fiúk, nem hagynak. :-)
Azt meg egy barátnőm mondta, hogy megszűnik a védettség ami eddig járt a 3. éves koráig. Én ilyet még sehol nem olvastam.
Azért is kérdeztem, hátha ti tudjátok!

Köszönöm a szorításokat.
Majd hét közepén kiderül.

Kép
KépKép

angie28

Találtam egy jó oldalt, itt válaszoltak az én kérdésemre is: Bármikor jelezhetem, hogy vissza akarok menni, kötelesek visszavenni és 60 napon belül kiadni a felgyülemlett szabadnapokat.

http://muon.hu/on-line-tartalom/744-az- ... kavallalok

Kép
KépKép

angie28

Tegnap barnázás volt, mára már piros! :-(((((
Szerintem meg fog jönni!
Még csak 7 nap telt el a peteérés óta.
Ki érti ezt....

Roni, mikor mész asztrológushoz?
Kíváncsi leszek.

Seruzad, gratulálok, hogy így kibírod, ne kérdezd meg a nemét!
Már 20 hetes vagy???
Megy az idő! A következő 20 hetet már kibírod simán, ha eddig ment!

Napsugár, azt a wondfo tesztet honnan rendelted?
Köszi a tippet, legközelebb én is 18 órakor fogom csinálni.
Én annyit nem tudnék költeni a Corax tesztre, nekem az brutálisan sok, 1 doboz (5 db.) nem is lenne elég a hónapban.

Kép
KépKép

angie28

sziasztok,
én is szaladásban,ezer dolgom de ha vége az év végi bolondokházának jövök megint sűrűbben.

seruzad,
dobj már priviben egy mailcímet,arra írok,nem tudok privit küldeni :twisted: egyszerűen nem jelenik meg az elküld :shock:

angie,

nem akarok okoskodni vagy az ördögöt a falra festeni...de ez a ciklus végi barnázás meg hogy most is ilyen hamar akaródzik megjönni ez nagyon progeszteronhiány szagú.én a helyedben visszamennék dokihoz,lehet kéne egy kis pótlás,mert nem tud így megtapadni a baba.legalábbis mikor én barnáztam progit kaptam és el is múlt tőle.lehet nem is az a baj hogy nem bírják ki hanem hogy nem tud megtapadni.

napsugár,
örülök hogy vége az afp mizériának :roll:

akit kihagytam ezer bocs,mindenkinek puszi
gigi
gigili83

Gigili, nem okoskodsz, sőt!
Jó, hogy ilyen dolgokról is írtok , mi lehet a probléma, mert nekem eddig nem volt még semmi gond, azt sem tudom, milyen problémák léteznek, amik nehezítik a teherbe esést.
szóval köszi, meggondolom.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Angie! Lehet, hogy igaza van Gigilinek, én is utána olvastam egy kicsit a progeszteron hiánynak mert gyanusan hasonlóak a tüneteim, valószínű nálam is ilyesmi lehet, és ez okozta januárban a gubancot. Már egy ideje, még a terhesség előtt is gondoltam erre, mert nekem is eléggé megrövidültek a ciklusaim és most pl a 23. napon már este barnázott (van amikor több napon át is szokott előtte), másnap, azaz a 24. napon rendesen meg is jött. Csongor előtt 29-35 napos ciklusaim voltak. Szóval a lényeg, hogy beágyazódási gondokat, vagy korai vetélést okoz. Mivel hormonpótlást (Duphaston) előre nem szoktak felírni, mert nem tudni valóban melyik hónapban jön létre terhesség, gyógynövényes megoldást javasolnak. Vagyis: 2-3 hónapon át tartó barátcserje kapszula (a bioboltokban kapható Zafír nevűt ajánlják, a gyógyszertáriban fele annyi a hatóanyag) plusz szintén 2-3 hónapon át E-vitamin (az egyetlen zsírban oldódó vitamin, ami nem halmozódik fel, hanem kiürül a fölösleg, úgyhogy nincs gáz, ha többet eszik az ember) plusz palástfűtea, ez úgy általánosan jót tesz a női ciklusnak. Nálad nem tudom vajon nem-e arról van szó még, hogy nemrég hagytad abba a fogigátlót és egyszerűen próbál a hormonháztartásod helyre állni. Régen amúgy is mindig azt javasolták, hogy 3-6 hónap maradjon ki gyógyszerszedés, vetélés, abortusz stb után egy új terhességgel való próbálkozáshoz. Ma inkább az a vélekedés, hogy nem kell szigorúan kihagyni ilyen sok időt, mert a szervezetünk úgyis csak akkor fogja befogadni a babát, ha készen áll rá. Próbálkozni lehet hamarabb is, max nem jön össze. Különben meg gyógynövényekkel és vitaminokkal szerintem túl rosszat nem tehetünk, lehet érdemes, ha más nem a palástfűteával kezdened, ha viszont maradnak a rövidke ciklusaid, akkor érdemes bevetni a többit.

Seruzad! Örülök, hogy minden rendben van Pocaklakóval! Ügyes vagy, hogy ennyire tartod magad a nemét illetően!!!!

Laura! Örülök, hogy Ti is jól vagytok!!!! Tényleg mindjárt itt a vége!

Napsugár! Ugye most már elhiszed végre, hogy Annád lesz!!!!!!

Panny! De jó, hogy ilyen gyorsan megygyógyult Márk keze!!!! Stramm kis kölyök!!!!!

Roni! Kiváncsi vagyok az asztrológusra. Mikor mész? Én is úgy érzem sokszor, hogy szeretnék megbizonyosodni, hogy vajon mit tartogat nekem a sors, lesz-e lányom valaha, belevágjak, ne vágjak stb.Viszont azon is gondolkodtam, hogy vajon feladnám-e a próbálkozást, ha valaki, tegyük fel épp az asztrológus azt mondja, hogy nekem nem lesz lányom a csillagok állása szerint? Nem tudom. Talán ezért sem mertem még elmenni, csak folyton gyötör a kiváncsiság, időről időre fontolgatom, hogy elmegyek. Az is lehet, hogy abban segítene, hogy túl tudjak lépni végre ezen az egészen és felfogjam, átértékeljem a dolgaimat és megelégedjek a helyzetemmel. Én most is úgy érzem, a sors másfelé akar vinni engem, nemhiába nem sikerült ez a baba most a télen. Azóta lépten-nyomon újabb és újabb lehetőségek jönnek munka téren is, ami mostanság azért nem utolsó dolog, ki kell használni.

Gigili! GYere gyakrabban! Én is azt szoktam gondolni, ha vége a sulinak majd így lesz, aztán rájövök, hogy még sokkal rosszabb a helyzet, mert állandóan itthon van mindenki, folyton megy a pörgés. Na, de azért remélem tényleg tudsz majd jönni gyakrabban is!

Remélem a többiek is jól vannak! Írjatok!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

angie, vateráról rendeltem. Szerintem megérte 65 ft-ért, de ha már 70, az se rossz. :roll: Én úgy csináltam, hogy kb. 30 db-ot rendeltem egyszerre, így megérte a postaköltséget is. :)
Találtam 60-ért! :o http://egyeb.vatera.hu/egyeb/lh_teszt_d ... 08671.html

meskete, már elhiszem. :D Anyós eddig mondogatta, hogy még kinőhet a kukija (elnézhették), sokszor el is bizonytalanított, de már ő is vett lány ruhákat. :roll: Viszont le akar beszélni a nevéről, még fintorog is, pedig szerintünk szép név. :roll: Valami sosem jó neki. :(

laura, hogy vagy? Tegyél fel légyszi pocakfotót! :D Olyan kíváncsi vagyok! :D

Nagyon sokszor fájnak alul a csontjaim. :( A 20. héten már 2000-es értéket nézett a doki, remélem ez nem változott. Kicsit aggódom. 10-én megyek a cukros lötyit meginni, utána minimum 15-én lesz meg az eredmény. Azzal fogok legközelebb dokihoz menni kb. 17-én. Húúú, de messze van még. :cry:

gigli, az afp-nek vége, most jön a cukros. :lol: Remélem ezzel nem lesz gond! :roll:

napsugár08

Napsugár, köszi az infót!
Jó lesz az a cukros vizsgálat, ne aggódj?
Miért vannak kétségeid?

Nem tudom, mi van nálam, de tuti nincs rendbe valami.
Írtam ugye, hogy tegnap barnázás volt, ma reggel pirosas barna, azóta semmi. Tök fehér a tiszt. betét.

És ha ez volt a beágyazódás?
elvileg az is lehet.
Holnapra kiderül.

Kép
KépKép

angie28

angie, remélem neked van igazad, és ez tényleg a beágyazódás lesz! :D Nagyon szurkolok! :wink: Remélem nem jön meg! :lol:
Nem a vérvétel esetleges rossz eredménye miatt aggódom, hanem hogy megkapom-e egyáltalán az eredményt. :roll: Szerintem egyébként semmi gond a cukrommal. :)

napsugár08

angie,

köszi hogy nem haragszol :D tényleg csak a jószándék vezérelt.nekem most áprilisban olyan volt hogy ciklus közben 2 hétig barnáztam,és marhára semmivel nem volt magyarázható :roll: aztán kértem ip-ot a dokimhoz.szted addigra elmúlt :shock: :lol: :lol: :lol: kicsit vitába szállnék mesketével,az aprogi pótlás kétféleképpen megy.van olyan doki aki azt mondja semmit nem ér a duphaston,az alacsony progeszteront úgy lehet kiküszöbölni ha csinál olyan peteétést ami aztán képes megtermelni magának a kellő progeszternt,ergo azzal magyarázza a jelenséget hogy bár van peteérésed,nem jó minőségű.a másik fajta meg kivülről adja a progeszteront duphaston vagy utrogestan formájában.ha kívülről kapod ciklusról ciklusra kell szedned,X.nap tesztelned,ha - abbahagyod és megjön,ha + szeded tovább a 12.hétig.

holnap tesztelsz?

meskete,

sorry hogy belejavítottam amit mondtál,túl sokat tudok hiába :roll: :lol: ari vagy hogy invitálsz,nagyon jl esik,és minden nap be is nézek és olvasok,de írni már olyan ritkán marad időm :( addigra mindig lesz vkinek vmi hasfájása :lol:

napsugár,
drukkolok nagyon,nyugtasson meg ha vmi gáz is lenne a cukroddal harmadjára én is terhességi cukros voltam úgyhogy ebből is vérprofi vagyok,hozzám fordulhatsz :lol:
gigili83

Angie!

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz...sőt asszem már én is írtam erről a progipótlásról...nekem is voltak barnázásaim és nekem erre azt mondta a doki h progihiány is lehet...ezért én már a peteérés napjától használtam az Utrogestan hüvelykúpot mindegyik terhességemnél...úgy csináltam mint ahogy Gigili írta...a pozi teszt után a 12.hétig folytattam...utána lehet fokozatosan abbahagyni....sztem te is próbáld ki...ártani nem árt...nálam vérvétel nem bizonyította a progihiányt,csak a dokim találgatott...így utólag a franc se tudja hogy kellett-e vagy nem,de mindenképp biztonságérzetet adott nekem.
Mesketének is igaza van mert nagyon jó gyógyteák is vannak a ciklus helyretételéhez....sokat olvastam ezekről is...pl.itt a babaneten is....bár én nem használtam mert nem bírom a teákat :roll: ...de E vitamint szedtem,de még apa is...mert az a kiskatonáknak is jót tesz :)

Egyébként tényleg lehet beágyazódás is a pé utáni 7.napon levő barnázás.Hődet nem méred?

Napsugár!

Én nem bírtam azt a löttyöt meginni...konkrétan 1x megpróbáltam de visszajött...ezért én a zsemle és egy pohár kefír verziót kaptam....azért jóval humánusabb :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, igen, te is erre gondoltál, rögtön eszembe jutott. :D
köszi a tanácsokat!
Azt az Utro kúpot lehet doki nélkül használni? hogy nem mennék el, csak megvenném és ha akkor sem jönne össze, felkeresném.
Mert attól tartok 8-10 ezerért ugyan ezeket mondaná nekem, mint ti! :lol:
Te is írod, hogy a vérvétel nem bizonyította a progi hiányt.

Gigili, dehogy haragszok!
A 2 fajta módszer közül melyik a jobb? Ha csinálnak peteérést vagy ha ha kívülről adnak prog. ?

Kép
KépKép

angie28

gigli, köszi, ha gond lesz szólok! :wink: Igazából nagyon remélem, hogy nem lesz gond, mert én nem tudok diétázni. :(

panny, sajna én nem választhattam. :( Régebben Budaörsön még ez a humánusabb verzió volt, Dáviddal ittam először ilyen cukros löttyöt, de utálom. :?

angie, remélem ha pár napon belül tesztelsz, az meghozza majd a 2 csíkot és tényleg beágyazódás miatt barnáztál! :wink:

napsugár08

Sziasztok!
ma reggel iszonyatos fájdalomra ébredtem, a jobb petevezetőmnél görcsölt, az alhasam is, alig bírtam kiegyenesedni.
Vérzés még mindig csak 1-1 csepp.
Persze rögtön a méhen kívülire gondoltam, gyors hcg teszt, negatív.
Bár szerintem még korai volt, 8 nappal peteérés után.
Lehet menstruációs görcs volt, nem tudom, nekem sosem szokott fájni, ennyire meg pláne nem.

Kép
KépKép

angie28

Angie!

Én a legelső fiammal voltam így...akkor még ugye tök tapasztalatlan is voltam és nem tudtam hogy mikor mit kell érezni és mi kit jelent...nagyon elkezdett fájni az alhasam,görcsölt....anyukám is már egyből a méhenkívülire gondolt...aztán csináltam egy tesztet és pozi lett...semmi gond nem volt....úgyhogy még bármi lehet neked is....lehet épp beágyazódás van nálad...az idő szerint pont stimmel.

Az utrot fel kell íratni...nekem a dokim felírta soron kívül mert már ismer,tudta az előzményeket stb....és tudta hogy gyakorlott vok benne...szóval feliratni a körzeti sztk-s doki is fel tudja és nem kerül pénzbe.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi Panni!
Hát halvány remény még van bennem, mert ma sincs semmi vérzés.
Eddig.
Görcsoldó hatott valamennyire, de folyamatosan érzem a fájdalmat enyhébben még most is.
Azt akarom még kérdezni, hogy e vitaminból melyiket szedjük?
Szerintem ki fogom próbálni első körben a teákat.
Olvastam róluk azóta, hogy Meskete javasolta.
Azt írják sokaknak segített olyan formában itták, hogy először a cickafarkot a peteérésig, utána a palástfűt.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

LÁnyok! Köszi a helyreigazítást. Ebben ti vagytok a profik, mert nekem eddig erre nem volt szükségem. Én azokat az infókat írtam, amit a netről összeszedtem. Én azt hiszem először én is a gyógynövényekkel fogok próbálkozni, plusz olvastam egy krémről (testápoló) is, ami szintén természetes alapú progeszteront tartalmaz. Ha ezektől sem áll vissza a ciklusom, akkor majd megyek a dokihoz. MOst még nem tudok hozzákezdeni a dologhoz, mert Marci még mindig cicizik és egyrészt nem szeretném, ha bármi fölösleges hormon átjutna a tejen keresztül hozzá, másrészt pedig lehet, hogy konkrétan pont emiatt nem stimmel még a ciklus, mert szoptatok, még nem normális a hormontermelésem.

Angie! Nagyon drukkolok, hogy rendben legyél! Nekem is sokat és élesen szurkált a legutóbbi terhességnél a petefészkem, de egész sokáig, heteken át. Viszont én a januári esetemből okulva legközelebb biztos, ha konkrétan már a babagyártásnál fogunk tartani, felíratom az Utrot, mert a progi hiány pont beágyazódási gondokat is okoz.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

angie,

egyetértek pannyval,simán lehet a beágyazódástól,ha jó nagy sárgatested van akkor az feszíti a petefészkedet.én a harmadiknál voltam így,annyira fájt hogy ultrapara voltam hogy méhen kívüli,aztán uh-n mondta a doki hogy ekkora sárgatesttel teljesen rendben vannak ezek a fájdalmak,sőt,várható hogy olyan rosszul leszek hogy felkelni nem fogok tudni.bejött :roll: :lol:

én úgy tudom hogy semmi progit nem írhat fel házidoki,megvonták tőlük a jogot,csak szakorvos.szóval nem fogod megúszni,hiába mondja ugyanazt 10ért :roll:

hát egyértelműen az a jó hogy a peteérésed lesz olyan jó minőségű hogy megtermelje magának a kellő progeszteront.

de drukkolok hogy minderre már ne legyen szükséged :lol:
gigili83

hali!

Bocs, ezer éve voltam, de nagyon sűrűek a heteink. Épp házvársárlás kellős közepébe is kerültünk hirtelen, mert jött a lehetőség, na meg szülinap hegyek. Előtte hosszú hétvége, ami kirándulással telt, szóval levegőt venni sincs idő. Nem is nagyon volt időm visszaolvasni, igazából Angienak szeretnék írni, hogy az utrot nekem is felírta a házidoki simán, gond nélkü, semmi kérdezés nélkül. Én se tudtam ezt, csak egy ismerős mondta, hogy neki is a házidoki írta ki egy idő után, így rohantam én is, miután az első adag elfogyott, amit nődoki írt ki.

Bocs, hosszú lettem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

ja, és nagyon drukkolok, hogy tényleg beágyazódás legyen, de akkor ha tudsz, akkor már holnap szerezz be utrot, nehogy baj legyen, ha baba van. A házidoki alapból 1x1-et fog írni a dobozra, hisz nem tudja, de elvileg 2x1 vagy 3x1 kell, attól függően, mennyire progi hiányos a szervezet. Nekem 3x1 kellett.

Meskete!
Én használtam a krémet is az utro előtt és alatt, nem tudom, használt-e. Hallok jót is, meg rosszat is róla. Mármint nem rosszat, hanem, hogy nem használ semmit.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Köszi a drukkokat!
Egyre inkább gyanús vagyok magamnak!
Még mindig nincs vérzés, csak kicsi barna volt éjszaka, reggel óta semmi nyom.
Bár a peteéréstől a kb. 14 nap pénteken lesz, ha addig se jelentkezik vérzés , szerintem örülhetek.
Ami még gyanús, hogy nagyon-nagyon fáj a derekam.
Amúgy is szokott, de most másképp fáj.
:?: :?: :?: :?:

Kép
KépKép

angie28

Gigili!

Nekem se a házidoki írta fel az Utrot.......azt én se tudtam hogy ő is felírhatja(de ezek szerint igen mert Szerencse írta)én csak azt javasoltam Angie-nak hogy írassa fel a sima SZTK -s körzeti nőgyógyásszal..az nem kerül 10e ft-ba :wink: ...én az ilyen receptes gondjaim mindig ott intéztem,nem volt kedvem bevonszolni magam a II.kerületbe a magándokimhoz és még jó adag lóvét is ott hagyni egy kis semmiségért :wink:

Egyébként én már a patikában recept nélkül is kaptam amikor S.O.S kellett mert elfogyott és nem tudtam felíratni....ismertek már,tudták h tudom használni és gyorsba segítettek. :wink:

Angie!

Drulkk!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Még mindig nem jött meg, elvileg holnap kellene.
de ezek a barna foltok aggasztanak. Néha enyhén piros.
És folyamatosan fájdogálok.
Ha baba lenne, ez normális?

Kép
KépKép

angie28

Angie! Hcg tesztet csináltál már? Elvileg a mensi napjaiban, vagy így egy nappal előtte már ki szokta mutatni. (nekem legkorábban terhességet a 25. napon mutatott ki hcg tesz) Mert, ha baba akkor én tuti mennék a dokihoz Utroért a pecsételgetés miatt. Különben az alhasi fájdogálás természetes lehet terhességben is, nekem minden terhesség elején fájdogál a hasam, mindig olyan érzés, hogy "na, ma már tuti megjön" aztán semmi.

Szerencse! Jó látni téged is errefelé! Hogy vagy pocak ügyileg? Hogy bírod? Már lassan neked is itt a 3. trimeszter!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete, csináltam 8-án, negatív volt.
De arról tudtam, hogy korai, az 8 nappal peteérés után volt.
Szombat reggel tervezek, de lehet nem bírom addig, vagy holnap.
Nekem nem az alhasam fáj, a jobb oldali petevezetőmnél érzem.
ez aggaszt.

Kép
KépKép

angie28

Az lehet a sárgatest, amiről a lányok is írtak!
Holnap, holnapután már tuti kimutatja a teszt, ha baba. Nagyon drukkolok!!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

angie,

sztem csinálj egy tesztet,ha baba van,ki kell hogy mutassa már ma is.viszont egyetértek mesketével,ha baba van és barnázol az elég rosszul indul,mindenképpen kéne progi mert attól barnázol mert az kevés.és ha kevés nincs mi fenntartsa a terhességet.

panny,

te azé piszok mázlista vagy :twisted: :lol: nekem a házidokim semmi ilyet nem tud ugye felírni(de megtenné mert marha jó fej és mindig mindent megpróbál) de a helyi sztks doki se,mert az meg nem hajlandó,mert vizsgálat meg egyéb nélkül semmit nem ír fel,menjek ahhoz aki megállapította a bajomat,mert az nem ő volt,így ő nem is fogja kezelni :evil: úgyhogy én folyton rohangálhatok pestre egy valag pénzért :roll:

szerencse,
most néztem meg az utrot,azt valóban felírhatja házidoki is a betegtájkoztató szerint.enyim doki duphastont szokott adni nekem,na azt már nem írhatja fel házidoki.
gigili83

Köszi a tanácsokat, lehet bután hangzik, de félek megcsinálni!
Csak ráveszem magam , legkésőbb reggel és ha pozitív megyek dokihoz.

Kép
KépKép

angie28

angie, várom a reggeli híreket! :D Remélem megcsinálod! :wink:

napsugár08

Gigili!

Igen,tudom h mázlista vok :lol: ..de most komolyan,szerencsére az sztk-s doki is tök jó fej és nagyon rugalmas...talán azért is mert nála nem lehet szülni,szal nem mondhatja hogy csak recept miatt megyek hozzá...meg már ismer jól...én az első 12 hétben mindig hozzá jártam,csak utána mentem a magán dokimhoz Pestre.

Angie!

Én is drukk....olyan izgi :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?