Új privát üzeneted érkezett!

Vasi: Sajnos nem úsztam meg a dolgot. Ma már hánytam és fáj a gyomorszájam. Gyönyörű hétvégénk van. :evil:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!Bocsika,néha azt sem tudom,hol áll a fejem. :)
Hibát hibára halmozok :(
Na ,de majd jóváteszem.Én is élvezem a jó időt.Volt nálunk egy kis haveri összeröffenés.Ma a párom odavan focizni,Nemsoká érkezik...vagy ki tudja....Furán érzem magam....Nem tudom ,mitől.Csak ....ááá....jók legyetek.Puszi Mindenkinek,a betegeknek jobbulást.
nicky1983
Nagyút

Vicky, ezt nem hiszem el. Én reménykedem hogy nálad nem lesz komoly. Jaj, annyira sajnálom. :cry: Mihamarabbi jobbulást, drága.

Nicky, azt a "furán érzem magam" gondolatod hadd kívánjam hogy az legyen amire nagyon vágysz. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Én nem vagyok annyira carul, mint Barbus volt, de nem mondanám, hogy fantasutikusan érzem magam.

Nicky: Hajrá furcsa érzés. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Niki: csuriban van mindenem érted!!!! :wink: Mikorra nem várjuk?! :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
Vasárnap kellett volna megjönnie és vissza kellene menni a dokibácsihoz. Ma nem hagyott nyugodni a dolog és csináltam egy ill. két tesztet, ami + lett :D :D :D
Nem tudom ez mi, mert a 2. próbálkozás inszembõl lett lombik volt és nem sikerült. Elképzelhetõ, hogy spontán igen???? Vki volt már hasonló cipõben???? Félek még örülni, mert lehet, hogy korai.
tanita74
Szigetszentmiklós

Uram Isten!!!! Tanita!!!! Igen, voltak már így. Nagyon sokan. Nézd meg a filmet, a Sejtjeink-et, abban is 5 lombik után feladták és spontán lett babájuk!!!!
Istenem, hogy örülök!!! Alig várom a doki megerősítését. :D

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Tantina: :shock: :lol: :shock: Hajrá :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Tanita !!!Hajrá...

Nálam sztem nem az a bizonyos a furi érzés,bár hajtottunk a dologra :wink:
nicky1983
Nagyút

apám, mennyi új kismamink van. én már öregnek számítok a kezdeti 11. hetemmel :D hajrá csajok, csak így tovább. egyébként tényleg lehet valami a levegőben, mert igen-igen sok most a kismama, főleg azok körében akik régóta próbálkoznak. az egyik anyuka is a játszón közölte,h 12 hetes, holott már 3 éve jártak a forgácsba, mondjuk nem tudom milyen beavatkozásokon van túl, mert nem beszél róla, de most van egy spontán babája. szóval mindenki ugorjon az emberre, napokat nem számolva, de néha egy kis regenerálódásra is hagyjatok időt nekik, mert czeizer dr megmondta, 36 óra pihenő kell nekik is. de hát abban a pár fogamzásképes napban nem pihenjenek már 36 órát!!!!
én nem ugrom az emberre, mert elmúltam 80kg és szerintem mentő vinné el, de ti azért tegyétek meg helyettem is. :wink:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Tanita nagyon szorítok neked! :D
csupacsupsz
Budapest

Húha, mennyi esemény! Minden betegnek jobbulás, minden (leendő) kismamának sok "fura érzést" :)

Charlotte:
A Podmaniczky-s vv-re mikor célszerű elmenni?
Legközelebb UH-ra megyek a BMC-be.
HSG, EKG és Mamma vizsgálatokat mikorra szokták ütemezni?
Van itt a fórumon, aki hasonló cipőben jár, azaz most kezdi a kivizsgálásokat?

Mi most kezdtük március 5-én ezért a saját tapasztalatom meg tudom veled osztani.

Én még a bejelentkezésem napján elmentem a MÁV-ba az AMH vizsgálatra. Minden nap kettőig lehet menni. Beutaló nem kell. A vizsgálat eredményét két héten belül e-mail-ben elküldik (nekem négy nap volt, mert többen jöttek egyszerre). Az ára 6.000 forint.
...
HSG-t a BMC-ban végezték. Előre kellett rá időpontot foglalni. Mi március 5-én indultunk, és április 16-án volt a vizsgálat.
...
A mammográfiát a XI. kerületben csinálták. Itt két és fél hónapra vettek volna fel, de külön személyes megjelenésre és diszkrét könyörgésre másfél hónapra módosították az időpontot. (Úgy tűnik, hogy a mammográfiára az egyik leghosszabb a várólista.)
...
Kellett még 3. és 21. napi vérvétel és hormonvizsgálat, valamint egy alkalommal egy kontroll is.
...
Ezenkívül beutaltak egy MR-re, amit TB-vel szeptember végén csináltak volna meg, úgyhogy magánúton kellett megoldani. (Sz. Margit rendelőintézet: 30 ezer, a többi helyen 60).

Nálam még gyógyszerezés is lesz egy hónap, aztán fogigátló.
.....

Szumma szummárum, úgy hogy kettőnknél összesen egy - gyógyszeresen kezelhető - problémát találtak nálunk legalább négy hónap telik el az első beavatkozásig.
mnoo
Budapest

Tanita: Nagyon várom én is, hogy mit mond a doki. Hajrá! Tényleg babásodó időszak van. 2009-ben nekem május 20-án volt az inszem, amiből Barbus született. Jó időszak ez a tavasz.
vicky79
Budapest III. kerület

nekem meg 2008-ban május 9-én volt a leszívás és 12-én a visszarakás és abból lett boti :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Nemsokára jövök a beszámolóval és a képpel!Minden ok.csak Maja nem hagy írni!

Kép
Kép
ritabmc

Rita!!! De jóóóó! Alig várom!!! :D :D :D :D :D

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

ohh, mennyi nagyon jó hír!!! :) és mennyi cuki gyerkőc! :)

engem ma kiraktak a bmc-ből :) 6,7 mm a petezsák, méhen belül :) :) :)
crinone hüvelyzselét kaptam még, azt kell a 12. hétig rakosgatni.

szóval kedves Tanita (és persze mindenki), bármi elképzelhető!!!!!!!!!!!! :) :)
loren
Budapest XIII. kerület

Hééé, hát erről van szó!

Loren, Tanita, örömködök :)

Én megkaptam ma az AFP eredményt, a doki szerint 2 makkegészséges kölök lakik odabenn, akiknek a mérete, a hasamból ítélve az átlagnak megfelel :) Kicsit dagadok és nagyon dobog a szívem, de azt mondta nincs baj, mivel eddig a 18 hét alatt csak 4 kilót híztam, azt is fokozatosan, nem hirtelen. Kerüljem a napot...
Pénteken megyek uh-ra, hátha megmutatják magukat :)

Rita, gratulálunk, várjuk a képet :)

Puszi mindenkinek

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Loren: Gratulálok, mindenki így szeretne eljönni a bmc-ből. Nagyon örülök.

Rita: Már vártalak. Örülök, hogy minden rendben van. Várjuk a fotót a kisasszonyról. És persze a szüléstörténetet.
vicky79
Budapest III. kerület

Loren, Hatalmas Gratula!!!!

Évi, nagyon ügyes vagy hogy nem hízol. Én nem dicsekedhettem ilyesmivel :oops: Nagyon örülök hogy a babykkel minden rendben. Ha lesz fotó ugye velünk is megosztod?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Nem tud vki nem drága, megbízható, lelkiismeretes szülész-nõgyógyászt? Minden ötletet szívesen fogadok.
tanita74
Szigetszentmiklós

Tanita, nekem tuti a dokikám, de Békéscsabán rendel... :) A fővárosban keresel? Mert ott én a Soten jártam Krasznai dokihoz. 5-10 ezer volt nála vizsgálat, rákszűrés.

Köszi Zsuzsa, igyekszünk :) Ha lesz kép, akkor persze teszem is fel, hátha motiválni tudom vele a kis petéket, hogy szedjék össze magukat ;)

szaboevi27
Biatorbágy

tanita!
írtam privit, de itt is elküldöm, mert ki tudja, h a levelező rendszer működik-e. én hozzá járok, 10 ezer a magánja, havi egyszer!
ne a magánklinika árait nézd, mert nem csak ott rendel. én ne moda járok, az egy másik réteg rendelője :D

http://www.versysclinics.com/munkatarsaink/item/91

ha nem kaptad meg a privit és érdekel az elérhetősége, akkor majd elküdlöm megint.

évi!
az öreg krasznaihoz jártál? mert ő már sajnos nem él, kb 1 hónapja írta a nemzet, h meghalt :( én nála születtem :)

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Hahó!

Ritkán irva, gratula az uj kismamiknak!

Az árakat nem tudom, de többen szültek Jánosban Molnár dokkernál, és csupa-csupa jókat mondtak róla.

Már irtam korábban Mammográfia:

Mammaklinika Budapest Kapás utcai SZTK épületében. Magánintézmény, de TB-re, és nincs hosszú hónapok várólistája!!!! Nem kell mindenért fizetni, sőt!!! Házidokker beutaló kell majd időpontkérés kell (2-3 hét), a lelet kb 2 hét alatt van meg.

Egy kalappal

kispatak
meer
Aba

etna... Igen, hozzá jártam,aztán Bián is találtam. Baromi jó orvos volt, sajnálom... :(

szaboevi27
Biatorbágy

Már nincs rókázhatnékom a bromocriptintől, de nagyon le vagyok törve, mert még három hétig legalább szedni kell, és még utána is - legjobb esetben - még egy hónap, amíg bármi lesz.

BA-RO-MI-RA TÜREEEELMETLEN VAGYOK!!
mnoo
Budapest

Kép

Itt a legfrissebb pocakom, azoknak, akik nem facebook őrültek :)

Mnoo, nyugi... :)

szaboevi27
Biatorbágy

Mnoo, nem csodálom hogy BA-RO-MI-RA TÜREEEELMETLEN VAGYOL!!
Ez így van rendjén. Mennyit idegeskedtem én is.... fúúú. Nekem is a bizonytalanság és a várakozás volt nagyon terhemre. Az hogy vizsgáltak és műtöttek nem annyira zavart. Kitartást!

Évi, bakker.... de csini pocid van. Te szemtelenül vékony vagy. Én fb őrült vagyok, majd írok neked privit és léccike jelölj meg. Köszi. Tudod én szeretnék képben lenni a kis manókkal is :)

Vicky, hogy vagyol???

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Köszi, meg vagyok. Tegnap jobban voltam, ma nem annyira. Reggelre állandóan görcsöl a gyomorszájam. Egy pár napig szerintem kihagyom a reggeli gyógyszeremet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!
Ki hogy van!?!

Niki: hol vagy!??hol tart az ügy!?!

Etna: tombolnak a hormonok!?!Nalam két napja nagyon :oops: Mint a macska olyan vagyok :lol: Mindenre fújok :lol:

Évi: te :oops: Említetted azt, Hogy megkérték a kezed!? Nem emlékszem... :oops: Hol tart az ügy!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Mi már egész jól vagyunk. Barbus ugyan még annyira nem akar enni, de majd alakul.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok, Asszonyok és András!

Voltam doki bácsinál, minden jel szerint az egyik bébi kisfiú, a másikról nem tudjuk, mert nem akart megfordulni. De nagyon élénkek, ficánkoltak mondjuk egész nap, nem is vártam tőlük, hogy a dokinál megnyugszanak. Szóval minden rendben, a méhszáj zárt, a srácok jó helyen fekszenek, szóval hajrá csajok, utánozzatok!!!!

Noci, próbálom rávenni Apjukat a halasztásra, mert 30 hetesen nincs kedvem férjhez menni. Kezdi belátni, hogy akkor már a mindennapos kismama kategóriába fogok tartozni, szóval ha minden jól megy, akkor halasztunk egy évet. De akkor is IGENT mondok neki, ráadásul a fotókon is szépen mutatunk majd és ihatok is majd egy jóféle pálinkát ;)

Puszi Nektek!

szaboevi27
Biatorbágy

Évi: Még mindig tartom a két kisfiút. :-) Bár a vegyes páros sem rossz. Örülök, hogy minden rendben van. Az esküvő meg megvár, majd legfeljebb a keresztelőket is megtartjátok akkor. Csak majd figyeljetek oda az apasági nyilatkozatra, legyen meg jó előre.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, amit a BMC-be leadtunk az nem jó? Abban benne van, hogy a lombikból született babókat sajátunknak tekintjük.

szaboevi27
Biatorbágy

Évi: NEM! Az nem jó! Az csak a bmc-s felhasználásra van. Az önkormányzatnál kell megjelennetek mind a ketten a papírjaitokkal és egybehangzó nyilatkozatot kell tennetek, hogy a párid a gyerek apja. Ezt a papírt vinni kell a kórházba szüléskor. Legalábbis két éve ez volt. Sőt, akkor még megkavarta a dolgokat a regisztrált élettársi kapcsolat is. Remélem azt már megoldották annyira, hogy nem kell friss gátsebbel, az alig egy hetes gyerekedet otthon hagyva közjegyzőhöz rohanni, hogy anyakönyvezni tudják a gyereket. Kérdezz rá a védőnőnél, hogy most mik a legújabb szabályok.
vicky79
Budapest III. kerület

Húúú Csajok!Nem győzlek Benneteket olvasni.Nem volt erőm írni a 7en.Jó híreim sincsenek,de a tiéteket örömmel olvastam....
Az ügy Nócikám,sehol se tart.Az ügyvédnő azt mondta,nem tud segíteni.Írjak levelet,hivatkozzak arra,h a jogszabály kimondja,h az örökölt résszel felelek csak a tartozásokért,de mivel nincs pénzem,és a ház eladhatatlan a tartozás miatt,vegye át a házrészemet.Meg menjek át másik bankhoz,és úgy nem tud a számlámhoz sem nyúlni.Csak peres úton.Oké,de ott az A-hitelem,mire azt is kifizetem....Meg mindent átirányítgatok...Nem tudom.Csinálok majd listát,h hogy jövök ki.Apával is beszéltem,azt mondta,ő írt nekik levelet,h küldjenek csekket,mivel nem a folyószlára megy a fizuja.Hát a hétvégén megírom helyette a levelet újra,és én adom fel.Az a biztos.Talán ki tudunk még mászni a szarból...
Na ezért is nem jöttem,mert elég,ha én el vagyok kenődve.
Talán az embernek is lesz melója fenn Pesten.Holnap kell indulnia.Kíváncsi leszek,milyen lesz.Nem bánnám...
És csak júliusba megyek újra,a támogatottra.De sztem utána feladom,ha nem sikerül....Legalábbis egy évre tuti....
Majd jelentkezem még :)
Szeretlek Benneteket :)
nicky1983
Nagyút

sziasztok lányok!

évi!
gratula a kukishoz és a futós, bújós babához is :D tényleg az önkormányzathoz kell bemenni, jól írta viki.

hát lányok ma witchet vittem a klinikára, autóbalesete volt. szegény eléggé össze vissza van horzsolva, isteni szerencse, h be volt kötve, de így is simán ráfognám,h jól megagyabugyálta valaki, olyan térképes szegénykém. a babucijának semmi baja, hála istennek, de a mai uh is megszivatott mindenkit :D elsőnek lánynak, másodiknak fiúnak mutatta magát. de jó nagy és minden ok vele.
azért is írom le a sztorit, remélem nem lesz harag belőle, mert iszonyatosan fontos, h kismamaként vigyázzunk magunkra. én pl nagyon félvállról veszem a biztonsági öv kérdését, szerencsére neki volt még övterelője is. igen elgondolkodtam most már én is, h miket kell beszerezni. botinak vettem egy biztonságos gyerekülést, mert ami volt ,abból ki tudott bújni az öv alól, a concorde ülés kapcsolóját 2 éves korától ki tudta kapcsolni!!!!! szóval most olyat vettem ami 2 pontos, a kocsiba kell bekötni és ebből tuti nem szabadul. egyébként 14 éves az auchan, óriási akciók vannak, az ülést is ott vettem 7 ezerért és tavaly a 2. legjobb töréstesztje lett ennek a márkának. csak ma és holnap van akicóban, 15-36 kg-ig van.

niki!
borzasztóan sajnálom amin keresztül mész, de én már megszoktam, h mielőtt sikerült volna a lombik, előtte mindig 1000 szar dolog történt velem. mindig jött egy rossz, majd még egy, stb és aztán mikor azt hitttem nincs tovább egyszer csak lett boti, és ez erőt adott megint az utána következő újabb 1000 rossznak. és most meg itt a tesó.

nóci!
hogy a hormonok mit művelnek velem, azt ne kérdezd. egy idegbeteg, hisztis pi...csa vagyok elég gyakran. leírom, h tegnap mi történt. mindjárt

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

na itt vagyok a sztorival. tegnap volt boti első anyáknapi szereplése (fél órás felvétel lett belőle, de a youtube nem engedi felrakni sajnos. pedig megosztottam volna veletek az élményt :D valami ötlet, h h tudnám megmutatni annak a 500 embernek, akik közül 450-et tuti nem érdekli, de muszáj megnéznie :D)
szóval a mi helyzetünk, kamera lemerült, fényképezőgép tönkrement nem működik a vakuja. telefonnal lett fotózva. norbi mikor már minden műszaki eszköz felmondta a szolgálatot, káromkodva leszaladt a kocsihoz, h majd felhozza a telóját, mert az is jobb képeket csinál mint az enyém. na az egyik seggnyaló anyuka hallotta a szitut és a következő történetet gyártotta belőle, amit nem volt rest feltenni az ovis csoport honlapjára, amit kb másik 29 szülő olvasott. bemásolom a seggfej pina levelét. mert igen, mi már csak ilyenek vagyunk, h szoktunk káromkodni. majd elkárhozunk érte biztos, de addig is kikáromkodjuk magunkból a szívinfartust. szóval a levél:
"Sajnos már többször bebizonyosodott, hogy mindenki kedvére tenni nem lehet, de nagyon lehangoló nekünk megelégedett szülőknek és bizonyára az óvónőknek is, hogy a műsor alatt is, no meg utána - szinte vége sincsen a programnak és felháborodott apuka rohan ki a tornaszobán át és ecseteli "neki mekkora a feje most és egyáltalán minek is jött ide és soha többé nem jön el és..." folyamatosan, nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel, hangosan becsmérelve a délelőtt eseményeit.
Mindenkinek lehet véleménye, de erre most senki nem volt kíváncsi! Mi szülők akik hallottuk, döbbenten konstatáltuk ezen viselkedést!
Kérem ne rontsa el azon szülők hangulatát, aki gyermeke (első vagy második) anyák napi műsorának élménye alatt van és hihetetlenül büszke gyermekére.
Azonban ennél sokkal fontosabb, hogy kérem gondolja át ez a szülő, hogy gyermeke mennyit készült erre a napra, hogy örömet okozhasson az anyukájának és a nagymamájának, és ezen véleményével milyen üzenetet továbbít a gyerekek számára, akik ugyancsak hallhatták őt. "

na ez a szarkeverés tipikus formája. utána előjöttek belőlem a hormonok és felhívtam a kedves seggnyaló anyukát, aki nem tud kibújni az óvónők seggéből egy kicsit sem, azt adtam neki. természtesen ezt a beszélgetést is körbeküldte a szülők között, mire én is szépen reagáltam. na velem pont nem annyira jóval kezdett, mert nem elég,h rák a horoszkópom és védelmezem az enyéimet, mint az anyatigris, de még terhes is vagyok és ettől a hormonjaim még élharcosabbá tesznek. főleg, ha egy ilyen hazug állatról van szó, mint ez a mintaanyuka. és pont norbit találta meg, aki ha ránéz a fiára elájul, mert tök egyformák és ezáltal a gyerek azt csinál vele amit akar.

szóval hétfőn még ennek jön a folytatása, hát nóci így állok én a hormonokkal :D

és most az anyákanpi szerelmem, akik nagyon szépen szavalt :D

Kép Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!A képek szuperek :)
nicky1983
Nagyút

Húúú, szegény Witch. Jobbulást neki. Jamika ugye nem volt vele ezek szerint? Mit mondtak neki a kórházban? Mármint nem a tesóval kapcsolatban, hanem az ő zúzódásaival kapcsolatban?

Én is annyira félek az autóbalesettől, néha tök görcsösen vezetek, néha meg túl lazán. Utána meg gondolkozom, hogy milyen jó, hogy mások körültekintőbbek és rutinosabbak, mint én. De ugye nálam az van, hogy decemberben volt 1 éves a jogsim és most 18-án lesz 1 éve még csak meg a kocsink. Igaz, hogy pont ma néztem, hogy 1 év alatt beleraktam 10.000 km-t, de még mindig utálok vezetni. Azt utálom a legjobban, hogy még gps-szel is állandóan eltévedek. A spiné mindig későn szól és mivel nincs tartóm, ezért apa szokott navigálni. Szóval még egy mozzanat közöttem és a gép között. :-) Ma is befurakodtam nagy nehezen a balra kanyarodó sávba, erre a következő kanyarnál meg kijöttem onnan. Alig tudtam visszafordulni. Utálom ilyen szempontból a fővárost, minden sáv lekopva. De a lényeg, hogy jól vannak Witchék, más nem számít.

Etna: Ne foglalkozz az idiótákkal, de azért mondjuk ne beszéljen addig, amíg nem tudja miről van szó. Ennyi carság után már én is káromkodtam volna. Szerintem ezek a szülők a sulira még csak rosszabbak lesznek. És a gyerekük fogja szívni a dolgot. Boti meg nagyon édes a kis halálfejes nyakkendőjében. :-)
vicky79
Budapest III. kerület

Jobbulást Witchnek!

Etrna: de drága Boti, hogy belemerül a játékba. :D
csupacsupsz
Budapest

Witch-nek jobbulást és gyógyító puszit.

Lányok!Egyenlőre úgy néz ki,elment az emberem melózni,bár ott nem sok jóval kecsegtették.Sokan elmentek,mert nem fizettek nekik rendesen :(

Holnap megyek Abonyba,hátha sikeredik már átíratnom a házat,meg az egyéb átíratni valókat a nevemre.

Majd jelentkezem.
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!!!

Etna: na zpazt hiszem szegény, ide oda, nekem is lett volna egy két szép szavam ehez :lol: Na látom jól működnek a hormonok!!!
Van már nevek a kilátásban!?!
Witchnek jobbulást és ha van ideje jöjjön írjon!!!

Nikim: remélem minden most már rendeződik, ezen a heten nappalos vagy!?

Én jól vagyok, nálam is dipúl a hormon :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci!Remélem nagyon jól vagy :) Annyira szorítok,h minden rendben legyen nálad :) Ma vettem át Nagyapó örökségét,ami 720000.Ez egy picit kihúz a csávából.Meg írtam a banknak levelet a magam és Apa nevében is.Fel is adtam.Hátha elérek vele valamit.
nicky1983
Nagyút

Niki: na ez egy jó hír :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Hello Csajok!
Gratulálok az új kismamiknak! Vigyázzatok magatokra és Rá!
Vicky meggyógyultál, Barbi eszik már?
Évi, szép a pocód, és tényleg csinos kismama vagy. Szóval egy fiú meg egy szégyenlős fiú. Gratulálok!
Etna, witchnek mielőbbi jobbulást, a hormonjaidnak további jó tombolást! Nagyon szeretnivalók vagytok a kisfiaddal.
De jó nicky, hogy elindultak a rendeződés felé a dolgok. Végül úgyis minden jól fog alakulni, hidd el. Megnyugszotok, és jön a bébi is.
mnoo, én is hasonlóképp vagyok, mint Te. Nekünk most két hónap kuss, addig még laborba sem érdemes mennem. Úgyhogy kitartás leendő anyuka, tudod, miért küzdesz...
Ha újság van, vagy hasonlóan sokfelé támad gratulálhatnékom, jövök, addig is olvasgatlak Benneteket.
vensza
Jakabszállás

Vensza: Köszi, már egész jól vagyunk. Barbus megint eszeget és már válogat. :-) Nagyon durva volt ez a vírus. A másik csoportból is kórházban van egy kislány és Barbusék csoportjából is ilyen betegség miatt hiányoznak ketten, legalábbis amiről tudunk. De mi szerencsére már túl vagyunk rajta. Az egyik kisfiú kiütéses lett, most csak reménykedek, hogy nem bárányhimlős.
vicky79
Budapest III. kerület

CSAJOK!MI EZ A NAGY CSEND????????????????????????????
nicky1983
Nagyút

Etna: Mi van Witchel?
csupacsupsz
Budapest

Nicky örülök, hogy folyamatosan rendezőnek a dolgok! :D

Szabó Évi bejelöltelek a facebookon.
csupacsupsz
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X