na itt vagyok a sztorival. tegnap volt boti első anyáknapi szereplése (fél órás felvétel lett belőle, de a youtube nem engedi felrakni sajnos. pedig megosztottam volna veletek az élményt
valami ötlet, h h tudnám megmutatni annak a 500 embernek, akik közül 450-et tuti nem érdekli, de muszáj megnéznie
)
szóval a mi helyzetünk, kamera lemerült, fényképezőgép tönkrement nem működik a vakuja. telefonnal lett fotózva. norbi mikor már minden műszaki eszköz felmondta a szolgálatot, káromkodva leszaladt a kocsihoz, h majd felhozza a telóját, mert az is jobb képeket csinál mint az enyém. na az egyik seggnyaló anyuka hallotta a szitut és a következő történetet gyártotta belőle, amit nem volt rest feltenni az ovis csoport honlapjára, amit kb másik 29 szülő olvasott. bemásolom a seggfej pina levelét. mert igen, mi már csak ilyenek vagyunk, h szoktunk káromkodni. majd elkárhozunk érte biztos, de addig is kikáromkodjuk magunkból a szívinfartust. szóval a levél:
"Sajnos már többször bebizonyosodott, hogy mindenki kedvére tenni nem lehet, de nagyon lehangoló nekünk megelégedett szülőknek és bizonyára az óvónőknek is, hogy a műsor alatt is, no meg utána - szinte vége sincsen a programnak és felháborodott apuka rohan ki a tornaszobán át és ecseteli "neki mekkora a feje most és egyáltalán minek is jött ide és soha többé nem jön el és..." folyamatosan, nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel, hangosan becsmérelve a délelőtt eseményeit.
Mindenkinek lehet véleménye, de erre most senki nem volt kíváncsi! Mi szülők akik hallottuk, döbbenten konstatáltuk ezen viselkedést!
Kérem ne rontsa el azon szülők hangulatát, aki gyermeke (első vagy második) anyák napi műsorának élménye alatt van és hihetetlenül büszke gyermekére.
Azonban ennél sokkal fontosabb, hogy kérem gondolja át ez a szülő, hogy gyermeke mennyit készült erre a napra, hogy örömet okozhasson az anyukájának és a nagymamájának, és ezen véleményével milyen üzenetet továbbít a gyerekek számára, akik ugyancsak hallhatták őt. "
na ez a szarkeverés tipikus formája. utána előjöttek belőlem a hormonok és felhívtam a kedves seggnyaló anyukát, aki nem tud kibújni az óvónők seggéből egy kicsit sem, azt adtam neki. természtesen ezt a beszélgetést is körbeküldte a szülők között, mire én is szépen reagáltam. na velem pont nem annyira jóval kezdett, mert nem elég,h rák a horoszkópom és védelmezem az enyéimet, mint az anyatigris, de még terhes is vagyok és ettől a hormonjaim még élharcosabbá tesznek. főleg, ha egy ilyen hazug állatról van szó, mint ez a mintaanyuka. és pont norbit találta meg, aki ha ránéz a fiára elájul, mert tök egyformák és ezáltal a gyerek azt csinál vele amit akar.
szóval hétfőn még ennek jön a folytatása, hát nóci így állok én a hormonokkal
és most az anyákanpi szerelmem, akik nagyon szépen szavalt