Nahát, 1 nap nem vagyok és mire ideérek, mennyi olvasnivaló vár rám
De ha nem haragszotok, most gyorsan leírom a mai napomat, holnap pedig majd végigolvasom a tieteket
, mert apuci már nagyon jönni akar majd a géphez
Szóval velünk minden a lehető legnagyobb rendben
Kristóf tökéletesen van
Méhlepény, magzatvíz is tökéletes
Méhszáj teljesen zárt (C=3000)
Becsült súlya 1834gr
A doki szerint teljesen átlagos méretű baba lesz, de ahogy elnézem itt és a téli babás topikok babáit, szerintem nem lesz egy nagy baba, mert ennyi idősen már mindenkinek 2 kiló fölötti a babája. (na ennyit arról, hogy a magzatvédő vitaminoktól óriásbébik születnek. Én ugyanis már több, mint 1 éve szedem folyamatosan) De teljesen mindegy
Pont ettől lesz édi
Nekem pont a pici babák tetszenek
Ja, és ismét mutogatta a kukiját, immár hatodszor és a dokibácsi lemérte, hogy a zacsija a kukijával együtt már több, mint 4 cm!!!!!
Na micsoda pasim van nekem?!
Legközelebb 3 hét múlva megyünk majd, január 16.-án, a 37.héten
akkor lesz kenetvétel, meg CTG is!!!
Meg voltunk vásárolni is
Vettünk még egy babaruhát(most már tényleg az utolsó volt), meg vettünk neki "kakikukát", kapott cumit, cumitermoszt, fürdőlepedőt, pelenkázóalátétet, meg még egy pár apróságot, és vettem végre magamnak szoptatós melltartót meg melltartóbetétet.
Apuci nem bírt ellenállni egy kis távirányítós autónak, így azt is vettünk
Tök röhej, mert lesz vagy 3 éves, amikor már játszani tud majd vele
dehát olyan édesen kérlelt apuci, hogy nem tudtam ellenállni neki, azóta már töltődik is az aksija és már ki is próbálta itt autókázott vele a szobában
Ja, és meglátogattuk a munkatársamat is a kórházban, neki vasárnap született meg a kislánya
Hát valami tündéri a kiscsaj
De a legjobb ismét apuci volt
Ő alig látott még újszülöttet, legalábbis nem élőben és nem közelről. Na de most?! Lebukott a drága
Mi beszélgettünk a kolléganőmmel, az üvegajtó túloldalán pedig ott feküdt a baba a kiskocsijában, és egyszer csak oldalrapillantok, és apuci a párkányra könyökölve csak nézi-nézi meredten a kisbabát, meg se hallja, hogy szólok neki
Aztán hirtelen felkapta a fejét, de látszott, hogy teljesen máshol jár
Mintha abban a percben fogta volna föl, hogy 1 - másfél hónap múlva nekünk is egy ilyen kis csöppségünk lesz
Ja, és mindenképpen nappal kell majd szülnöm
Beszéltem a szülésznőmmel, és azt ígérte, mindenképp be fog jönni, feltéve, ha nappal lesz
Így nincs mese, meg kell beszélnem a sráccal, hogy nappal szülessen meg
Babus+Kristóf