Új privát üzeneted érkezett!

Ildi, én a domal hipoallergén mosószerével (Domal Baby) és öblítőjével mosom a ruhákat, és eddig semmi kiütés, pedig a lányunk nagyon érzékeny bőrű (pl. a huggies-pelenkára allergiás volt). Lehet kapni a nagyobb babaáruházakban, de nemrég felfedeztem a budai Skála Kaisersében, ott olcsóbb is.

vera
kisün

Lányok, kösz a tippeket, biztatást, stb-t. Én úgy tudom a munkaügyestől, hogy nem a 91. naptól nem rúghatnak ki, hanem amikortól a doki megállapítja, hogy terhes vagyok = terheskönyvem van. De még utána nézek. A helyzet, hogyha ezek kirúgnának, akkor abból nagyobb baráti botrány lenne, egyéb okokból.

FOGORVOS: a kiesett töméses fogam fúrását még csakhogy kibírtam bőgés nélkül, de mikor a korábban említett "egész fogsorom fáj" fogamra tértek, AZT HITTEM OTT HALOK MEG, pedig gyakorlatom van már a fogorvosnál. a fogam be volt gyulladva, gyökerénél különböző oda nem illő trutyikkal, tehát idegelték, gyökértömték gyógyszeressel, és majd jan. közepén véglegesítik. potyogtak a könnyeim, komolyan mondom!

ancsipancsi

Ancsi!
A szülés rosszabb lesz, hehe! Kép Szép kilátások, mi?

Ildi!
Tomival, olcsó és jó, nálunk nagyon bevált. Én egyébként is ezt használom, védőnéni is tanácsolta, 3 hetes a baba lassan, és még no reakció, akkor már csak nem lesz, nem?

Nyúlanyó!
Votiv már mindent leírt, egy nappal sikerült őket beelőzni Eszterrel, tehát a sztori dettó, az uccsó nap már amikor hazaengedtek, húzták ki alólunk a lepedőt, h adják másnak az ágyat, annyian voltunk. Már majdnem a folyosón ülve vártuk meg a zárójelentést. Kép
neet
neet

Babarózsa, Kisün, Neet!
Köszi a tanácsokat mosópor ügyben!Ezt a Domalt meg fogom nézni, de jó tudni, hogy elvileg a Tomitól sem lesz baja!

A másik észrevételemhez mit szóltok?
Ja és azt nem is írtam, hogy UH-ra is csak a 39. héten kell mennem (de azthiszem előbb fogok, mivel a 30. heti volt az utolsó UH-nk)igaz most megnézte a babát a doki a rendelőjében lévő házi UH-val, de a baba súlyáról fogalmam sincs, az pedig érdekelne!
ildi76

Ildi, az én dokim szabadságon volt a 9. hónapom elején, de ha lett volna, hetente mentem volna hozzá. UH-n a 38. héten voltam, azelőtt a 30.-on. Viszont NST-re a 36. héttől már hetente jártam, ott úgyis kiderült volna, ha valami gond van, és a szülésznőm elzavart volna orvoshoz. De szerencsére minden rendben volt, és a baba is kivárta a dokit, így vele a 39. és 40. héten randevúztam, aztán meg már a szülőszobán.

vera
kisün

Ildi, nekem is szabin lesz, de a 36. hetig
de akkor is, most azert ne legyen az ember ellenorizve?
mondjuk van egy helyettese akihez fordulhatok

Kép
babarozsa

Ildi, en is a domal folyekony baby mososzeret hasznalom, meg az oblitojuket. Jok, es az oblito is kell szerintem, mert mikor anelkul mostam nekem nem tetszett a szaga. Lehet, hogy azert mert direkt nincs illatanyag, hogy az se irritaljon. En a Brendonban vagy a Kenguruban veszem.

Ancsi, en hethonaposan mar nem mertem repulni, de ahogy Te erzed. Asszem a 28. het utan ker orvosi igazolast a legitarsasag, hogy minden oke, de lehet, az is lehet, hogy meg igy sem vallalnak, vagy hogy nem kothetsz biztositast. Nezz utana mindenkeppen elobb.

Amit Vollard irt, tokjo, mondd hogy becsipodott a derekad vagy ilyesmi.

Viszont az adokedvezmeny, amit Neet emlitett nalad nem jatszik, mivel minimalberen vagy, nincs mibol jovairjak, en is igy jartam, szoval csak a kispapanal intezhetitek, de csak ha ossze vagytok hazasodva, ha nem vagytok, akkor meg ugy kell nektek, nem kaptok. Jo ez az allam, mi? De azert csak szuljon mindenki.

Votiv, nekunk nyaron azt mondtak, ket hetesen mar ki lehet vinni, de ilyen doben inkabb hathetesen szoktak. Ahogy jonak latod, de csak nagyon ovatosan. Egyebkent fura, de en az anyatej szagat nem birtam.

Nyulanyo en nem tudtam se a szulesznokrol (mondjuk nem sikerult fogadnom), se a dokirol, mennyi az annyi, ugyhogy adtam, amit gondoltam.
moosejaw

Sziasztok!

Votív, igen elvileg hárman állunk a "rajtkőnél ugrásra készen": úgy tűnik első Fibi, majd Zanza, aztán én. De ha van még valaki írjon!!

A Babalevegőztetésről: elvileg először, főleg így télen, csak ablaknál felöltözve, vagy erkélyen 10-15 perc levegőzés, és utána - nem szmogos-dzsuvás időben - szabad kivinni, olyan 6 hetesen vagy utána. De szerintem ez nagyon baba és mama + felfogás függő.

Ha nagy szülési roham van, akkor a gyerekágyon a kórtermekben is van még elég hely??
Mennyire jön be ez a front és telihold monda a szülés megindulást illetően??

Claudiával vajon mi lehet??

Vollard
vollard

Sziasztok lányok!
Van pár percem írni, Erik most evett egy kis nyugi van.
Gyorsan megpróbálom leírni mi is történt, bár szavakkal elég nehéz kifejezni...
Szóval, hol is kezdjem, 22.-én elment a nyákdugóm, de ezt tudjátok, 23.-án hajnal 1-kor elkezdődtek az 5 perces fájások, ezek addig tartottak, míg Erik nem bújt ki. Fél 3-kor bementünk a kórházba, megnéztek, zárt vaolt a méhszáj. 8-kor újabb vizsgálat, utána elment a magztvizem, felvettek és mentem a vajúdóba. Délután fél 4-ig 5 perces fájásokkal még mindíg csak bő 1 ujnyi volt a méhszáj, hiába ittam azt a "finom teát"... A párom végig kint volt a szülőszoba előtt, halálra izgulta magát,néha kvánszorogtam hozzá, hogy tudósítsam. Kati szülésznőtől közben kaptam nospa injekciót, hát valamit azt hiszem segített, de a legnagyobb segítség az volt, amiokr a Roand végre bejöhetett hozzám, csak túl sok idő telt el addig. Bementünk az Ikea szobába, nagyon klassz volt, voltam a kádban, de mindíg úgy éreztem, hogy nyomnom kell, ezért kimásztam, uátna jött a labda, az nagyon sokat segített, közben a Roland tudta maszírozni a hátam, kezdtem ellazulni és végre kezdett tágulni a méhszájam is. Bár ha a Roland nincs ott, lehet, hogy még most is ott ülökKép
Na jó ezt nem mondtam komolyan, eddig azért nem hagytak volna.
Este 7 körül lett csak 3 ujnyi a méhszájam, bementünk a szülőszobára kaptam valami kábító szurit, amitől kómás lettem de azért magamnál voltam. Utána oxitocint, a fájások sűrűsödtek, már elkezdhettem nyomni. Egyik oldalon a párom, másikon a Marietta kezeit "tördeltem", utána Terike kezeit akartam kitörniKép
Ezúton is bocsi.
Pozíciókat váltva nyomtam, Erik néha kinézett, utána vissza húzódott, jól elszórakozott ezzel este 22:17 percig, amiokr végre kbújt teljesen.
Sokat vágtak, de már simán ülök.
A varrás nem fájt.
Ez volt a "fizikai része".
Lelkileg leírhatatlan... Ezért érdemes megszületni! Köszönöm mindenkinek aki segített, elsősorban az égieknek, hogy megadták ezt a csodát, utána a páromnak, aki még a végén szülész lesz úgy belejött.Kép
Ha nem lett volna velem nem bírtam volna ki.
Az orvosomnak, akire számíthattam végig, a szülésznőknek, terikének, Bálint Mihálynak, aki a végére besegített( az Ő keze is majdnem gipszbe került). Margónak, aki először mutatta meg hogy is kell felvenni Eriket, mindíg kedves és figyelmes volt.
És mindenki másnak is, akit kihagytam.
A csecsemősök aranyosak, de nagyon sok a baba, nem tudnak babusgatni, kérdezni kell és akkor segítenek.
A szopi elég jól megy, tejem mint a tenger, Erik besárgult a 3. napon, fény alatt volt, még mindíg sárga de a vérében csökkent a szint, remélem hamar elmúlik.
Röviden ennyi volt, mindenkinek sok kitartást, bármilyen nehéz is megéri, utána belenéztek a pici szemébe és minden fájdalom semmiségnek tűnik!
Még írok puszi mindenkinek
Claudia
claudia

Moos! én 21 hetes leszek max,ha repülünk. tudom, hogy 28. hét után igazolás kell.

ancsipancsi

Claudia, koszonjuk a beszamolot. Nagyon hosszu menet volt, jol kifarasztott ez a kiskrapek. Nagyon ugyes voltal Kép (nekem "csak" 16 ora volt, az is orokkevalosagnak tunt)
moosejaw

képzeljétek, felhívtam a védőnőket, eltrafáltam pont, oda tartozom, de ugyebár az én védőnőm szabadságon van, és amúgy is csak csütörtöki napon 8-10-ig fogad. beszarás, komolyan mondom! nem fogok őmiatta szabit kivenni, úgyhogy még nem tudom mit teszek. kár, hogy ebből nincs maszek. /pill úgy érzem, hogy védőnő=púp a hátamra.

ancsipancsi

Clau! Nagyon klassz volt a beszámolód, és a fotók is. El se hittem, hogy az a nagy kád az Ikea szobában van.
Jó, hogy a párod veled lehetett, és hogy ilyen nagy segítség volt.

ancsipancsi

Sziasztok!
Köszi a válaszokat! Ezek szerint orvosa válogatja, hogy mikor hova küld! Mindenesetre jövőhéten elmegyek az UH-ra!

Clau!
Én is nagyon gratulálok nektek! Köszi, hogy leírtad a történeted!
Ez a málnalevél tea mintha egyre többször mondana csődöt! Nem? Én már nem annyira hiszek benne! Lehet, hogy kicsit tényleg túl van misztifikálva?!

Ildi(37)
ildi76

Sziasztok!

Claudia, köszi a történetet! Gratulálok mégegyszer Erikhez!

A málnalevél tea lehet, hogy csak azoknak jó, akik egyébként tea nélkül is tágulnának?? De akkor minek isszuk?? :-))
Mindenesetre én még iszom...hátha bejön.

Vollard (38+6)
vollard

Claudia!
ez igen! a történetetből, akármilyen enyhén is írtad le a fájdalmakat, azért érzem, hogy nehéz szülés volt. gratulálok, hogy ilyen klasszul végigcsináltad, hogy ilyen gyönyörű kisfiad van, és a párodhoz is gratulálok, hogy ilyen nagyszerűen viselkedett és ennyit segített Neked. Szuperek vagytok!
egészséget, boldogságot, rengeteg örömet és ugyanennyi tejcit kívánunk Nektek!
puszi:
Votiv és Isti
Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi, csak nem a Kökörcsin utcába Kántor Zsuzsához tartozol? Mert neki van csüt. reggel 8-10-ig fogadóórája. Én hozzá tartozom, ill. terhesség alatt a helyetteséhez jártam, és már akkor is szívtam a fogam, mert nekem a csüt. pont nem volt jó. Ha ő a te védőnőd, megadom a mobilszámát, hátha meg tudsz vele beszélni valamit.

vera
kisün

Clau!
NAGY GRATULA!!!! Ügyik voltatok. És nagyon boldog újévet, most már a pindurival együtt!

Votiv!
Köldökcsonk végre a kukában!!! Védőnéni rásegített. Kép
neet
neet

Ancsi, ez mindenhol igy van, mert egyszer a kismamak, maskor a kisbabasok mennek le, azonkivul meg a vedonok maszkalnak latogatni a dedeket otthon. Nekem szerda 8.00-9.30 kozott lehetett mennem, ugyhogy csak egyszer voltam, a kiskonyvert. De biztos meg tudod beszelni vele, hogyha nagyon nem tudsz elmenni, valami mas idopontot talaljon ki, az enyem is segitett ebben.
moosejaw

Kép
Erik ilyen szép kis baba.
claudia

Claudia! Gyönyörü a kissrác!

Vollard, te is 2 naponta vendég vagy nst-n? Legközelebb mikor mész? Én már nem szeretnék menni Kép

Fibi, persze emlékszem rád, hüha, akkor hatalmas pocakod lehet már. Nekem most kezdett növögetni, de UH-n még mindig kicsinek tartják. Kép Jan. 3-ra vagyok kiírva, de szeretném azt hinni, hogy nem fogjuk addig kibírni.

Ildi, engem 36. héten laborba küldtek, nst-re, UH-ra + a cervix tesztet is megcsinálták. Azon a héten nem unatkoztam. Kép

Zanza
zanza

25-én front és telihold is volt. Állítólag teltház volt. Kép
Hétföi nst-n 3/4 8 után csak 9-kor lett páciens, akkor estünk be, mindjárt 3-an is, addig senki. Kép
zanza

Sziasztok!

Claudia, nagyon szép baba Erik!!!

Zanza, igen 2 naponta jelenésem van NST-n, holnap is megyek, aztán hétfőn. Én remélem kibírjuk 2005-ig!
Hú, a hétfő már jan. 3-a!!! Te akkor már lehet, hogy...:-))) Hajrá! De addig írjál, hogy állsz-fájsz...
vollard

Clau!
Akárcsak Votiv Istije, a te Eriked is igazi férfi!De komolyan, vannak kisbabák, akiken alig látszik a nemük, olyan átlagosak, de ezen a 2 kisfickón nem lehet nem eligazodni. Azaz egyértelmű. Kép És milyen jólfésült!! Kép Kép

Vollard, Zanza!
Sok sikert és kitartást!!!

Ildi!
Neked sincs már sok hátra! Be vagy pakolva? Na, azért! Kép
neet
neet

Vera! de a kökörcsin utca, de azt mondták, hogy XY nevű védőnőm huzamos ideig szabin van, tehát a helyetteséhez, Somlyainéhoz kell mennem. megpróbálom majd ledumálni vele, hogy valamikor egyszer du fogadjon, vagy mit tudom én. az a baj, hogy jan. 24-ig meg kell szereznem a könyvecskét. vagy a kispapa is bemehet érte??? tényleg!!! mert ő pont szabin lesz akkor!!!

Clau! édi a bébi!

ancsipancsi

Ancsi!
Nem csak könyvet kapsz, van vérnyomás-súlymérés, kérédsek, milyen betegségek voltak a családban, stb. Szóval te menj, ne a párod. Aztán kb havonta, kéthavonta el kell menni (én asszem 5x voltam) szóval erre számíts. Már ha tifelétek is úgy megy ez, mint mifelénk, de miért lenne más?
neet
neet

Ancsi, ha kell a könyv, szólj oda holnap reggel 8-kor, mert elvileg, ha Somlyainé szabin van, valakinek a tanácsadáson is helyettesíteni kell. Azt nem tudom, hogy a helyettes helyettese kitöltheti-e a kiskönyvet, de azt holnap reggel megkérdezheted telefonon. Ha igen, akkor oda tudsz menni és el tudod intézni.

Minden baba gyönyörű, gratulálok minden mamának,

vera
kisün

Vollard, mikor leszel? Megyünk UH-ra, akkor felmennék hozzátok. Piros-fekete nagy sherpa kabátban szoktam lenni, szürke hátizsák, és lovas dosszié, és egy fülig érö vigyorral közlekedö férj, ennyi a személy leírásom holnapra. Kép

Fájás? Mindig csak éjszaka, de akkor nagyon, már néha indulnék, aztán sehol semmi. Kép
Nálad mi újság?

Fibi hol lehet, Bálint gondolt volna egy nagyot?
zanza

Kisün! ezt már elcsesztem, mert nem olvastalak tegnap este. Kép
amúgy mikor először odatelefonáltam, kérdeztem, hogy helyettesíti-e valaki, de mondták, hogy nem.

bizonyára megértik majd, hogy csak szükség esetén keresem fel őket a kiskönyv után, mert nem lesz annyi szabim, hogy erre "pazaroljam".

úgy tűnik a Londoni repjegyet a párom megveszi, 21 hetes leszek, mikor repülünk, és mivel szerintem kb. 2 óra az út, semmi gond nem lehet. ismerőseinkhez megyünk, úgyhogy valamelyest otthonos lesz a hely.

ancsipancsi

Nekem is helyettes alitotta ki a kiskonyvet...
a vedonom majdnem mindig szabin van, egyszer volt kint nalunk, es egyszer mentem hozza, osszesen ketszer voltam tehat vedononel

amugyis atkuldik a papairjaimat a 6. kerbe
es akkor az ottani is kifog jonni, es beszelni a kelengyerol, ami mar megvanKép
es majd o jon a babahoz

Kép
babarozsa

Neet!
Igen már beledobáltam a cuccokat a táskába, még 1-2 apróság hiányzik! Csak az a gond, hogy csak a köntösömmel tele lett az egyik sporttáska, így kettő is tele van, majd valamit kitalálok, pedig semmi extra cuccot nem tettem bele, csak amit a listán ajánlanak!

Holnap kapunk babaruhákat, nagyon kíváncsi vagyok! A jövőhetem azok rendezgetésével, meg mosással fog telni!Kép Legalább lesz elfoglaltságom!

Most rámjött valami para, hogy nehogy valami gond legyen majd a szülésnél vagy addig! Eddig semmi bajom nem volt, tök nyugis voltam!

Üdv
Ildi
ildi76

Sziasztok
egyre hullább vagyok. vagyis már aligha lehet fokozni. Isti jóformán 2 napja fenn kukorékol, tíz percekre tudom csak letenni
valami gáz van
már félóránként/óránként szopizni akar, én meg alig állok a lábamon, tejem is alig
ennyi idő alatt fel se tud töltődni
tegnap este két ciciből tudtam neki 80g-t adni, és már majdnem sírtam a végére
közben persze ő is, mert nem lakik jól

segítsetek kérlek, kezdek kiborulni
nem tudok pihenni
és ettől meg még kevesebb tejem lesz KépKépKép
mit csináljak????

egy kétségbeesett anyuka

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Zanza, jaj, de sajnálom, este már nem néztem meg a netet, most tudtam csak elolvasni, amit írtál!! Reggel 8-kor voltunk NST-n, mozgott nagyon a Babuci, a doki mondta is aztán, hogy lehet, hogy találkozunk szilveszterkor?? Reggel alig tudtam menni, annyira fájt a hasam és a csontjaim, aztán most délutánra már jobban lettem, most néztem meg a netet is...:-))
Még rendszertelen a fájás, de lényegesen erősebbek, mint eddig.
Neked mit mondtak UH-n? Utána doki?? Hogy vagytok?? Szilveszteri izgalom lesz??

Vollard
vollard

Szia Votiv!
Sajnos én sem tudok tanácsot adni, mert még nincs tapasztalatom, hogy mi lehet a gond? Biztos nagyon nehéz kitalálni egy ilyen kis babánál, hogy éppen mi zavarja, hasa fáj-e, melege van, éhes, stb.
Én a helyedben felhívnám a védőnőt, hogy mit mond vajon! Ha a szoptatás körül van valami gond, akkor meg az LLL-t lehetne felhívni! Nem tudom! Remélem megoldódik a dolog!
Ildi
ildi76

Votiv, szerintem lehet, hogy a babák a frontot érzik, az én négy hónapos Dóri lányom is nyűgös volt az utóbbi három napban, sokkal kevesebbet aludt, és gyakrabban kért enni, idegesen szopott. De mostanra kezd lenyugodni (elmenőben a hidegfront), remélem, Isti is követi példáját. Az nagyon gáznak hangzik, hogy nem tudsz aludni, nem tudom, mit lehetne tenni... nem tudsz esetleg fejni egy-két etetésnyit, amit a párod ad oda pohárból/kanálból, és addig te legalább tudsz aludni?

vera
kisün

Ildi, tényleg, LLL, nagyon jó ötlet.
kisün

Sziasztok!
Mindenkinek gratulálunk aki Karácsonykor vagy talán most szül...FIBI?
Ancsi!Szerintem a védőnők kicsit lehetnek rugalmasak-saját tapasztalat- és 1 hónap alatt meg tudod majd szerezni a könyvet. Addig is ha még nem történt meg a következőket teheted: háziorvosi vizsg. ,EKG, vérvétel és fogászati kontroll.Ha túl vagy rajtuk bocs, nem tudom épp hol tartasz. Ne izgulj, még nem vagy lekésve semmiről. Ha kérdésed lenne szívesen segítek.
Mindenkinek jó szülést!Mire újra pocakos leszek csupa babásokkal leszek körülvéve!!!A túlhordósoknak türelem!!!Nekem 18 napra volt szükségem, ami kb gyakorlatilag 1 hét volt. Beszélgessetek sokat a babucikkal, nem, fognak cserbenhagyni és inkább maguktól elindulnak majd, legalábbis az én babaám az utolsó nap a megbeszélt indítás előtt meggondolta magát és kibújt önállóan.
Akinek kicsi babája van örüljön, mert most Karácsonykor még csak ordított, jövőre már mocorogni is fog....a többit képzeljétek magatok elé!(tavaly én is reménykedtem, hogy ez a kari nyugodtabb lesz, most már feladtam, hogy a jövő ésvi nyugis Karácsonyról álmodozzak, főleg, ha addigra újabb nyüszítő kisbaba lesz a fa alatt...)
Jó babázást és BÚÉK!
Cili és Bercike(13 hónapos rossszcsont)
bcickany

Votiv!
Együtt is érzel meg nem is: azaz, van h Eszti is bömböl, csinálhatunk vele bármit, de az evéssel szerencsére nincs gond. Védőnéni tanácsa (beválik, úgy tűnik) az, h 2 óránál sűrűbben NE tegyem cicire, mert az nem jó. (Se neked, se neki hosszútávon) Másik: Eszti sok levegőt nyel, valszínű Isti is, megmutatta hogy masszírozzuk a hasát, ha kemény. Hasrafektetve a karodon a támasztó kézzel nyomizsgálod, a másik kezed meg a hátán-fején van, az nem játszik nagy szerepet. Addig kell nyomizsgálni, amíg kemény és kiabál. Ettől elvileg megnyugszik. ELVILEG. Kép
Aztán, ami még lehet: a fiúbabák sokkal hasfájósabbak (tesómék is tapasztalták) és sokat kell böfiztetni, meg a hasát egyébként is simizni, massízírozni, akár hanyattfekve is, jólesik nekik. Mi is bénázunk még a böfizéssel, de apa megmutatta, hogy kell, azóta Esztinek is jobban megy. Nem csak satnya böfit kell kierőltetni, hanem igazi "férfias" böfögést.
És igyál LAKTOHERB teát, nekem tutira bevált, és igyál sok sok sok sok folyadékot, levest, attól is lesz tejci. És ha mégis elalszik, azonnal dőlj le te is, ha csak félórára is, hidd el, olyan leszel, mint akit kicseréltek.
Tegnap éjjel nálunk is gáz volt, talán a kinti szél miatt, fél éjszaka fent voltunk, néha cicire tettem,de csak hülyült vele. Szóval ha nem iszik komolyan, a megnyugtatáson kívül semmit nem érsz el vele. (Ciciztetéssel)
Na, ha csak 1 tanács segített, már nem írtam le hiába.
KITARTÁS!!! Én ne idegeskedj, az se tesz jót a tejnek, persze könnyen beszélek, de tényleg, próbálj meg nyugis lenni és picit azért pihenni. Segítséged akad azért?
neet
neet

Votiv, szerintem ha ugy erzed, a bebinek van valami gondja, gyerekdokit kerdezz meg, ha meg a szopival van gond, akkor hivd ki az LLL-t. Ne habozz sokaig, en sajnos csak mikor ket honapos volt hivtam tanacsadot, pedig asszem akkor kellett volna, mikor hazajottunk a korhazbol. Aludj amennyit csak lehet.

Neet, mit csinaltal otszor a vedonovel?
moosejaw

köszi a tanácsokat
kiderült, hogy nem a tejjel van a gond, nem attól nyűgös, hiszen ha megnyomom a cicim, még szopi után is bőven van benne tej
az a gond, hogy Isti teljesen fel van fúvódva, olyan a hasa, mint egy dob, és persze kb. dél óta nem kakilt
már megmasziztuk a pociját
meg is fürdettük, hátha el tudja engedni magát
most végre elaludt
remélem mire felkel, tud egy jót kakilni
én is próbálok pihenni addig
anyám napkzben itt volt, segített picit
kb 1 óráig hurcibálta helyettem a nyűgös gyereket
(én eközben sem tudtam aludni)
aztán kifáradt Kép
mióta a papa hazaért, már ő segít, de a baba nála nem nyugszik meg sajnos
ez az anyai sors Kép szépsége ?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

A mai 4D-s UH-on Panna 1860g és gyönyörű volt!
Minden rendben van vele és mi nagyon boldogok vagyunk ettől!

Jucus(32+3)
20170114224602

Votiv!
Hajrá pocimaszi!!! Segíteni fog, hidd el, csak ne add fel!
Nálunk papinkónál nyugszik meg gyorsabban! Kép Kép Kivéve persze, ha cici kell, ott hiába keresi. Kép

Moosejaw!
Nagyjából ua-t, amit terhesgondozáson: vérnyomás, súly, szívhang (csak az a kis gépecske, nem nst), kérdéseimet feltehettem, kaptam csomó tanácsot, életmódi, stb. Ilyesmi. Ja, és pisilni kellett mindig egy papírcsíkra, azt ha a színek jók voltak rajta, akkor rendben.
neet (Eszti ma 3 hetes!!!)
neet

Jucus!
Végre valami jó hír, és öröm! Kép CSak így tovább!BÚÉK!!!
neet (Profilomban is van ám kép!!!)
neet

Elnézést a kicsit OFF kérdésért: van valakinek valami tuti szere kaka-foltok ellen? A kisebbek még hagyján, de ha a pici lány úgy rendesen össze-visszacsinálja a ruháját, akkor bármit csinálok, valamennyi folt marad Kép

vera
kisün

Vera
Nekem annak idejen a Vanish szappan segitett minden jellegu kakifolton.Bekentem+hagytam allni kb. fel orat.Utana siman kimostam es a legtobb rucibol kijott.

Votiv
Hogy vagytok? Kitartas! Nincs esetleg hordozokendod? Jazi abba mindig megnyugodott, aludt egy nagyot.

Fibi nagyon eltunt, gyanitom mar reeeeg babazik Kép

Vollard, Zanza
Ti,hogy alltok?

Jucus
Szupi hir! Kép hol voltatok 4D-n?

En jovo7en megyek UHra,(igaz csak a Bartfaiba), utana dokinohoz penteken. Hatha kiderul, ki lapul a pociban?

Moosejaw
Hogy alltok hozzatapival? Vagy most pihenteted a temat?

B.U.E.K. Mindenkinek! Kép

Norka
norkini

mindenkinek BÚÉK, ha nem találkoznánk addig.
egy korty pezsgőt se fogok inni. Kép
most jutott eszembe, hogy a bólét én csinálom, és abban lesz pia. Kép( lehet, hogy egy kis dobozban viszek magamnak alkoholmentest.

ancsipancsi

Votiv!
Amikor a védőnéninél voltam, eltettem egy szórólapot!A levegőnyelés okozta hasfájásra van egy szer Infacol a neve, szopi előtt kell a baba szájába cseppenteni! Csak gondoltam leírom, hátha ez segít!
BUÉK!
Ildi(37)
ildi76

Neet, most az NST micsoda?
az meri az osszehuzodasokat is?
es a CTG csak a szivhangot, vagy hogy?

azt hiszem joslofajasaim vannak eleg sok, de nem tul eros, tegnap volt egy erosebb, a derekamnal, ill. kerestcsontomnal erzem
a 34. heten nem kicsit korai?

Kép
babarozsa

Votiv:sajnalom a siras-rivast
ezen a szopi dolgon en sem igazodom ki, igeny szerint szoptassunk, de ha tul gyakran szoptatsz, akkor meg jon a hasfajas

Kép
babarozsa

Babarózsa!
nst=ctg
ki hogy hívja
eszter enne, mentem
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?