Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok:-)

írtam g-re

(remek, hogy én lettem megint a laptető :evil: :lol: )

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Írtam neked a g-re!

Lányok!

Hova tűntek a g-ről a képek amiket feltöltögettünk?
Vagy csak én vagyok béna és nem találom nem látom?

Wf, Szonja, Tlindi, Bejja, többiek............
Tessék jelentkezni.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Katt! Ildóca után írtam én is :-)

A képek nekem sem jönnek be, de megvannak, csak bahaszkuhurálnihi kell valamit és bejön. Bosszantó!
szilvi35

a képek kicsit arrébb tolódtak a g-n
ha beléptek, legfelül a fekete sávban van még mindig, de most már az utolsó, EGYEBEK feliratra kell rákattintani és ott van a legördülő ablakban a FÉNYKÉPEK fül

Szilvi!
16-ért az elég jó!
nekem is tervben van
szinte már csak az van, amit még pénzzé tudok tenni
hol adtad el? vatera? mamami?

Ildóca!
nagyon ügyes Kincső a csigarajzolással!

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Annyira megkínoztak a múlthéten pénteken a fogászaton, hogy iszonyat kivagyok. Annyira nagyon fáj a fejem egész nap, hogy teljesn készvagyok. :evil: A nagyok táncolnak, apa dolgozik még mindíg, Kincső lepaszolva mamának Csani alszik úgyhogy fekszem le én is.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Vagyok, olvaslak benneteket, csak el vagyok havazva.
Megyek g-re, megnézem mit írtatok.

Ildóca!
Kitartás a fogak miatt.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Katt, de jó, hogy írtál!! Örülök, hogy jól vagytok!!!

Szilvi, a 16 tényleg tuti bizniszt csináltál!! ;) Mi még használjuk a Babbinkát, mert minden nap több km-t megyünk (boltba, piacra, játszóra, bm-csoportba stb) loholunk. Néha úgy nézek ki, m egy karácsonyfa, ha minden összeáll, van a hátamon egy gyerek, egyik kezemben min. 1 szatyor v táska, másikban pedig a motor kötelezően :)

Dorkaanyu, továbbra sem térek szóhoz a nagyszülőktől..

Ildóca: remélem hamar elmúlik a fej- és fogfájás!!! Rémes tud lenni!! Ami jól emészthető kenyér, abban nincsen liszt :) nekem ez a recept nagyon bejött:

25 dkg nyers vegyes zöldség (karfiol, brokkoli, sárgarépa, cékla stbstb.)
3-4 evőkanál őrölt lenmag
3-4 evőkanál őrölt szezámmag
1 csomag sütőpor fél kk szódabikarbóna
fél teáskanál só
egy evőkanál olívaolaj
3 tojás
1 kisebb vöröshagyma fele
2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A zöldségeket és a kétféle hagymát daráljuk apróra egy konyhai aprítógép segítségével. Adjuk hozzá megdarált zöldségekhez a lenmagot, a szezámmagot, a sütőport, a sót, és öntözzük meg egy kevés olívaolajjal. A tojásokat verjük fel egy külön tálban, majd egyszerűen csak keverjük hozzá a zöldségekhez. Dolgozzuk jó alaposan össze. Az elkészült masszát simítsuk egy kb. 30x23 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsibe, és süssük szép pirosra, de legalább 30 percig. A legfinomabb akkor lesz, ha a széle kicsit megpörkölődik, és végén még rápirítunk a tetejére is.

Kinézetre lapos lesz, de nagyon finom és könnyű kaja.

Kép
Kép
csipetnyusza

Írtam g-re, Szilvi alá zölddel.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Ildóca! Veled álmodtam. Összefutottunk a doki rendelőjében, én mentem vizsgálatra te meg terhes rendelésre. :-) Van tervben következő baba?

Olvastam g-t. :-) Milyen ügyesek a gyerekek! És most már én is tapasztalom milyen gyorsan nőnek.

Szonja? Van tervetek? Mármint merre szeretnétek menni? Az én férjem a facebook-tól kapott megkeresést, hogy akar-e Kaliforniában náluk fejleszteni. Igent mondott rá. Holnap du 6kor derül ki mennyit fizetnének és ha fizetnek 7000 dollárt/hó akkor lépünk. Ennél kevesebbért nem mennénk ki. Tök büszke vagyok rá, mert jó a szakmájában, de Kalifornia az mégsem a szomszédban van. 20 óra csak a repülő út. Mit kezdek két gyerekkel ennyi ideig?
Szóval igencsak kell az angol nekem is. Van egy angol érttségim, de lehúzhatom a WC-n. :-)
Kíváncsi vagyok merre mennétek? Másoknak is van ilyen vágyuk?

Na, megyek.
Szép hetet mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!

hú ma szorítsatok megint fogászat és még az előző foghúzástól még mindíg fáj a fejem. :(

Csipet!
Köszi továbbítom anyunak. :D

H-V mami!

Na ez akkor valami rémálom lehetett. :D
Nálunk nincsen tervben 6-ik, de nem is szeretnénk tényleg többet. Persze ha terhes lennék nem vetetném el. De én meg tettem már róla, hogy még véletlenül se történjen semmi. :oops:
Hú bevállalós vagy két kicsivel Kaliforniába! :shock:
Nekünk ninsen tervben ilyesmi. Bár annó apa sokat mondogatta, hogy menjünk-menjünk de én voltam a visszatartó erő mert nem akartam. Ami tuti butaság volt mert ma már ki tudja hol tartanánk. Persze gyerekek akkor még nem voltak.
Nem itt kinlódnánk biztos. De én nem voltam/vagyok ilyen bátor.
De nektek sok szerencsét és sikert kívánok!
De ugye minket nem hagysz el?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Vettem bringát, vehettehembrihingááááhááát (új dalom).

Vaterán adtam el a babbinkát. Nem bírom el már benne Titit, piti, tutyi vagyok.

Kalifornyában állandóan természeti katastrófák vannak (akarattal írtam strófát, ha valaki nem értené , háhhhá, hááá)
szilvi35

Hú de vicces kedvedben vagy Szilvi! :lol:
Tök jó! :lol:
Vetté bringát? És Titinek is vettél rá ülést? Meg bukósisakot is a fejére?
Az biztos, hogy könnyebb úgy közlekedni mint cipelni. :D Ja és mennyit lehet spórolni a BKV jegyen is :?: :!:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sisak nuku. Járdán, lassan megyünk és transzban van. Ma kajabált, úgy tetszett neki :-)
szilvi35

Titi nagyon édi lehetett, ahogy kajabál, szerintem ezt tényleg élvezik a kölkök. :)
Ja, és értettem ám a poént. :)

Ildóca, persze olvasni foglak benneteket. :)
Ma talán kiderül megyünk-e...

Szilvi, egyébként te hová is szeretnél költözni? Tudom, hogy valahová vidékre, de merre?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

H-V mami!

Mi az, hogy olvasni :?: :!:
És írni :?: :?: :?: :?: :?:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kétegyházán és Mosonmagyaróváron gondolkodtam ;-)
Szóval még alakul a kula.
szilvi35

Sziasztok!
Először bocsánat, hogy csak most írok :oops:
A kislányom február 26-án született meg. 56 cm, 3190gr. Ma 2 hónapos lett :) Jól vagyunk mind a ketten :)
Normális szülésem volt, EDA-t kaptam, így csak az elején fájt, utána alig éreztem a fajdalmat. Nekem nagyon szép élmény volt a szülés :)
Az orvosok, szülésznő és mindenki más nagyon kedves volt és segítőkész, tehát nem kell félni az ügyeleteseknél szülni :)
elusiaczek
Budapest

Elu!

De jó, hogy jöttél! :D
Nagy nagy gratula a kicsilányhoz.
Örülök, hogy szép élmény volt a szülés.
Hogy hívják a kicsi lányt?
Gyere sűrűben!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kép Kép

SZERTORNÁSZ :-)
Kép

Csipet! Rájöttem!!! Séta közben olvasol vagy, ha nem, akkor gyurmázod a paleos kaját ;-)))
szilvi35

na még egy két képpel fárasztalak Titeket :-)

ezen Titi nagyon pózol :-D (bal kéz kisujj)
Kép

itt meg a sötét középkorról tartottam nekik előadást és az azt körül lebegő miszticizmusról, mikor is Kata35 lefényképezte Bogit és Titit
(és nem a tv-t bámulták :-) )
Kép
szilvi35

Szilvi!
Titi egyre inkább rád hasonlít. Amikor a kórházban meglátogattalak titeket apa-klónnak tűnt, de most egyáltalán nem.
K-va jó ez a csigás hajszerkezet:)
Bogi meg totál az apja (már amennyire emlékszem apukából abból az 1 db villámtaliból :oops: )

Kattkat

Kép
kattkat

Elu, de jó, hogy írtál! Gratula a kicsilányhoz, és további szép napokat nektek!!

Szilvi, micsoda Titi-loknik :) Milyen hosszú, amikor megmosod? :) Nagyon édesek a gyerkőcök előadás közben :)

HV-mami: nektek eldőlt már mi lesz?

Kép
Kép
csipetnyusza

Ela!!! Gratulálok a kis csöpphöz :-) Szép hosszú baba :-) Gyere többször és mesélj nekünk.

Hát elég hosszú már.... a hátára ér.
szilvi35

Alicja Szilvia a neve :)
elusiaczek
Budapest

Szilvi!

Balkéz kisujj Nem semmi! :lol:
Hiába a művész úr!
Nem esett még onnan le Titi?
Na és a haja!

Kata!
Bogi mekkorát nőt És mennire nagylány már! :lol:
És a kistesó project Kata?

Elu!
Szép nevetek van! :D Esteleg egy fotó a pici lányról :?: :!:

H-V mami!
Csak nem el is indultatok már a hosszú útra?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ela! Szép neveket választottatok :-) Látom sokat nincs kedved/erőd írni. Remélem majd rákapsz kicsit a pötyögésre ;-)

Nem esett még le, majd gondolom idővel, remélem kicsit fog. Bár nem sokszor tud ott ugrálni, mert általában nem így van az asztal. Egyébként meg ennél sokkal parább helyeken képes egyensúlyozgatni.
Tit most azt is gyakorolja, hogy mi a kicsi és mi a nagy. Valamiért nagyon gyakorolja. Lehet a Dórában volt.

Úgy vásároltam ma, hogy mondogattam, mint Dóta: sajt! Tejföl ! magashegy.... vagyis felvágott! .... sajt! tejföl! felvágott! Asszem meghülyültem.

nyááár van! irány alaszka :-)
szilvi35

Sziasztok!

Ela! Gratulálok! Isten hozta a kisbabád! Szép neve van (már amennyire szépen ki tudtam ejteni) :-).
Majd írj, ha lesz energiád!

Szilvi! Titi haja nekem nagyon tetszik, remélem nem vágatjátok le. Az oviban ő lesz a donhuán. Csak győzd hazahozni majd a csajok gyűrűjéből. :-D

Palo Alto. A férjem megfelelt a telefonos interjún, így lesz egy telefonos on-line programozás is. Majd egy tesztnap Dublinban. Aztán irány a dzsánkfúd országa... :-S Na, szóval annyira nem rajongok az ötletért...

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Elu!

Ha lesz időd,energiád tényleg írj mad még nekünk.
Tejcsi van a kicsilánynak?

H-V mami?
És már oda is mentek apával?
Vagy csak ha végleges akkor mentek utána?
Hát én nem mernék bele vágni. Bátor vagy.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Köszönöm a gratulációkat :)

Inkább időm nincs hogy többet írjak;)
Tejem van, de ha el kell mennem valahova, néhány napig fejek, mert kb. annyi tejem van, hogy pont jó a kislányomnak. Az elején nehezen ment a szoptatás, mert nagyon fájt :( De most már minden rendben :)
Pelenkát kaptunk ajándékba (a legdrágább pamperst :D), tehát ezzel most nem kell foglalkoznom (még mindig sok van :D).
Minden nap sétálunk, hordozókendőben. Mind a kettünknek nagyon tetszik, Alicja mindig nagyon nyugodt, vagy nézelődik, vagy alszik. A babakocsit csak kétszer használtuk, mert nehéz levinni (egyedül nem tudom) és nem is szeret abba lenni Alicja (illetve csak akkor lehet oda rakni, amikor a kezemben elalszik - ez pedig sok idő és nem bírom ennyit a kezemben vinni).

Altalánosságban minden rendben, nagyon aranyos, már szépen mosolyog :)

Ime, a kislányom:
Kép
elusiaczek
Budapest

Ela! Nagyon szép a kicsi lány! :-) És az a mosoly! Na, ő is leveszi majd a fiúkat a lábukról! :-) Sok örömet hozzá!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Elu!

Nagyon cuki! :D
Igazi kislányos. :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Nagyon szép a pici lány! Sok örömöt kívánok és jó egészséget :-)
szilvi35

:D

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Elu, gyönyörű a kislányod, örülök, h minden rendben!!

HV-mami: a férjed még mindig mondhat nemet, ha végül úgy gondoljátok. És vissza is jöhettek, ha úgy esik jól.

Mi kirándulunk egész nap ebben a hirtelen jött jóidőben, végre Ákos mezítláb is szaladgálhat (ortopédiailag kell neki sokat)... éppen alvás van, gyors bekukkoltam. Tegnap Vácon voltunk, tettünk pár km-t a lábunkba. Legközelebb kipróbáljuk kétkeréken is ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Szilvi ezt a Dora mi? Konyv v rajzfilm?

Kép
Kép
csipetnyusza

Dóra a felfedező, rajzfilm.

A bringa nagyon jó! Titi nagyon élvezi. Vigyázzatok a cipőre, mi fél párat már elhagytunk, ami nagyon fájt nekem :-( A cipőboltos javasolta, hogy megéri beleírni a telefonszámot.... nem butaság!
szilvi35

Tyű, cipő :( Telefonszám tényleg jó ötlet! Mi télen potyogtattunk el egy pár a kesztyűt, tavaly ősz óta gurulunk együtt. Titinek be volt kötve a lába? Rejtély hogy tűnt el a lábbeli!

Dóra akkor kimarad az életünkből, tv híján :( bár lehet van jutyúbon, majd megnézem, igaz Ákos még nem néz rajzfilmet, csak könyvet bogarász.

Kép
Kép
csipetnyusza

letöltöttem én is, laptokon nézi :-)

a cipit lerúgta.
szilvi35

ja elfelejtettem: nálunk a sapkák is repkednek, ha nem figyelek, brr... óóó :( ma beírtam a telszámot a szandálba, biztos ami fix.

Kép
Kép
csipetnyusza

Ez a telefonszámos dolog jó ötlet! Én is be fogom írni.

Csipet! Igazad van. Vissza is jöhetünk, persze. Csak olyan jó z az albi, nem mondanám fel, csak, ha saját házba költözünk. És hová visszük a berendezést? Bútorok, edények, játékok, hűtő, mikró...Mert ugye csak játékok és ruhákat viszünk max... Szóval van mit megfontolni... Egyébként megvolt a telefonos interjú, meg tegnap este az online programozás. Várjuk az eredményt.
Meg ott sem arany az élet. Hiába keresne sokat az itteni mércéhez, ott a lakás bérlése 2000/2500 dollár/hó (Palo Altoban), és ha nem fizetik a biztosításunkat (nekem +gyerekek), az minimum 1200dolcsi/hó/fő, és ebben nincs fogászat.. Szóval húzos ez... :-(

Na, de örülünk a jó időnek! Huba égre úton van haza... Már nagyon hiányzik, többet nem engedem el 5 napra... :-S Viola alszik. :-) Béke van!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

http://www.hir24.hu/belfold/2012/05/02/ ... secsemore/

Palo Altoban hová fogod lepasszolni a gyerekeket?
szilvi35

Szilvi, sehová. Nyilván. Majd egy héten egyszer jön játszani a gyerekekkel egy nany, amíg én takarítok meg ilyenek... :-) Ki sem költöznék, ha ezt nem engedhetnénk meg magunknak ott...

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Elu!
Gratulálok, nagyon szép kislány!

Szilvi!
És értékelték az előadást a középkorról (ide akartam tenni egy ilyen kacsintós fejet, de ez a k...a internet...már 3 napja szarakodik. Asszem hétfőn bemegyek és rájuk rúgom az asztalt)
Titi haja elképesztő! Én is ilyen csigákat akarok a fejemen :D
Bogi, meg mekkora lett!

Ha nem arany az élet, minek mentek? Azért gondolom nem költöztök ki, hogy kinn is csak éppen megéljetek.
Saját ház??? Úgy gondolod, mint itthon? Hát azért az ott is húzós, nem?
Nekem egyébként jó Ausztria is. Megfelel a mentalitásuk, a klímája ismerős és nincs messze. Már ráugrasztottam ismerőst, hogy járjon utána, kinn hogy dolgozhatok a saját szakmámban. És ha van valami, akkor az angol után lenyomom a németet is. Legalábbis is így tervezem. Aztán ember tervez....

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Szonja!

Rég jártál erre! Fiúk jól vannak?

Hát azért nem egyszerű szerintem egy ilyen kiköltözés!
Bár sokat gondolkodtam én is, hogy menni kéne.
Bár a nagyok hallani sem akarnak ilyenről.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Úgy értettem, hogy nem arany az élet, hogy nyilván ott is meg kell dolgozni mindenért. Én csak akkor mennék ki, ha visszajövet vehetnénk saját házat itt (kp-ban). Különben meg minek? Most sem élünk szar színvonalon, egy kicsivel jobbért nem hagyok itt mindent.
Egyébként nem lovagolnék ezen a témán, ha nem lennének gyerekek, de így azért nem mind1. Végül is, majd kiderül, hogy egyáltalán facebook felveszi-e a férjem, vagy ajánlanak-e annyit, amiért érdemes lenne kimenni.

Ildóca! Hát ez az, én biztos nem találtam volna ki, hogy költözzünk külföldre. De van az a pénz. :-D

Hubának + két fogacska. Hurrá. Viola meg még mindig 2 óránként eszik.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Tyűűű, akkor fárasztó lehet. Kitartás!

Éljen Sonja! Megvagy :-)

Vettem ma annapetigergő-t 3-at. Titikém zabálja :-)))
szilvi35

Titikém a dackorszakba lépett. Egész nap nem nem nem volt :-) Szépen tisztán mondja. :D :evil: :roll: :? :)
szilvi35

Hú azt mi is szeretjük annapetigergőt. :D
Meg bogyó és babócát. :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Boldog anyák napját mindenkinek! Kép

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ilsóca, boldogat neked is! Megelőztél, én is ki akartam írni mindenkinek. De meg sem lepődtem, hogy kiírtad, te olyan tyúkanyó féleség vagy, mindig minden eszedben van, és ez nagyon klassz!

Szóval Isten éltesse az anyukákat! Szépet mindenkinek!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?