vensza!
a doki nem azért beszélt így veled, h a te szarvadat letörje, hanem azért mert ekkora tahó! ezt bátran állíthatom, velem végig az volt. de megbocsátottam volna neki, ha csinál gyereket, de hát a lombikomat úgy bacta el, ahogy kell a kapkodása miatt. tanács, ha érzékeny lelkületű vagy, ne őt válaszd, viszont állítólag szakmailag jó. vagy megszokod a stílusát és akkor maradsz nála, vagy választasz másik dokit. itt már annyian annyi félét tudnánk mondani, andrásnak pl nem jött be skriba drnő stílusa, velem az eredményhirdetésen ő nagyon kedves volt (lehet zekéhez képest
) én voltam szűcsnél is anno, normális volt, csak simán leszarta, h 3 miómám van, csak diktálta az asszisztens csajnak, én meg elképedtem, h van miómám. és utána felírta az inszemhez a gyógyyókat. volt egy belső hangom, elmentem egy másik meddőségis orvoshoz és azonnali műtét kellett, mert olyan helyen volt a 3-ból 2 mióma, h gátolta a tapadást. kíváncsi lettem volna, h mikor tűnt volna fel ez a zavaró tényező mondjuk sz dokinak. talán az 5. lombik után
viszont a stílusa roppant udvarias volt. eddig nekem egyedül k dokihoz nem volt szerencsém a bmc-ben. de emberségességből skriba volt a legjobb, nálam!!! meg itt van witch csodabébije, aki 21,5-ös bhcg-vel már félidőnél tart. igaz most azzal szivat mindenkiit, h nem mutatja meg mi van a lába között
hol füttyisnek, hol punásnak mondják, mert a köldökzsinórt odacsapja a lábaközé ::D szóval őt is a drnő hozta össze. de vasi csodapasiját meg barbust is zeke. tehát mindenki másra esküszik szerintem. én győrre
ezzel a 800 sorral csak azt akartam mondani, h ha nem vagy megelégedve vele, akkor nyugodtan válthatsz, hisz szabad orvosválasztás van. a legtöbb infót a folyóson tudod meg
vannak olyan idpőntok, amikor eredményhirdetés
van, akkor láthatod a sikerességi rátát, h hány pár sír az örömtól vagy sajnos a bánattól. a másik nagyon fontos dolog, ne hagyd magad lerázni zekétől, mert folyton rohan. ha mondja az injekciózást, akkor kapsz kezelő lapot, nézd meg, kérdezz rá többször, h akkor az xy szurit 20-án kezdjem adni, és mennyi egységgel, stb ha kell írd le magadnak a lap hátuljára, ha végeztél a recepción újra ellenőrizd, h mindent jól értettél-e. ha kell diktafon, azt is vihetsz be
mert neki tök egyértelmű az, ami nekünk kua értelmetlen.
a cucc, ami kijött belőlem valószínűleg attól volt, h a lepény lejött a méhszájról szerencsére. csak pici része érinthette a méhszájat. ez ahogy nő a méhem, úgy fog egyre távolabb kerülni. na majd a 12. héten kiderül, h mellső vagy hátsófali a lepényem. még 3 hét, kua lassan megy az idő
hogyhogy az inszemes dokid nem reklamált a tsh eredményed miatt????
nóci!
remélem már nem vagy ideges a másik fórumos csaj miatt. írj neki vissza, szívesen látjuk egy meddőségis fórumon, ahol megismerhet igen kemény emberi sorsokat és akkor talán értékeli azt, h neki nem kellett ezeken átmenni. egyébként a 21. századot írunk, van a fogamzásgátlásnak több módja is, ha annyira nem akart gyereket, miért nem védekezett. nekem ezektől a becsúszott a gyerek dumától hányingerem lesz. mert hát ugye nekünk, akik ennyit küzdünk egy gyerekért egyszer csak 10 év után mondjuk becsúszik ok, de aki tudja, h nem meddő és nem akar gyereket, az miért nem védekezik???? ilyenen kár idegeskedni, biztos idegbeteg a terhességi hormonok miatt
koncentrálj a péntekre, utána majd te is megírhatod, h becsúszott a gyerek nálatok is