@nitacska: mi volt a gond a nõdokival? Gondolom a semmitmondó szövettan csak egy csepp a tengerben, mondjuk nem is biztos, hogy õk tehetnek róla. Azért kérdezem, mert én is egyre bizonytalanabb vagyok az orvosommal kapcsolatban. Részemrõl 8 hét telt el a mûtét óta, de sem akkor, sem azóta nem volt egyetlen UH sem. Pedig voltam nála a kórházban és privát is. Állandóan csak a vitaminját tukmálja, amit én az elsõ alkalommal is már hónapokkal elõtte elkezdtem szedni (nyilván kevés eredménnyel). Mi az az alapellátás, amit szerintetek ilyen esetben elvárható az orvostól? Vagy ne nyafogjunk annyit, mert ha nincs görcs, fájdalom, akkor nincs baj sem és úgyis tudja, hogy mire kell ilyenkor figyelni?
Wigyorkának akkor egy személyben drukkol mostantól a fórum, hogy jó példával elöljárva bizonyítsa: missed ab + 3 hónap után midnen gond és közjáték nélkül jön a baba!
Én egyelõre a szép idõnek is örülni tudok. Tegnap kirándulni voltunk (külhoni hegyekben) - amikor reggel elindultunk pólóban, 15 fokban és napsütésben, nem gondoltuk volna, hogy 3 órával késõbb egy hókotró mögött araszolunk a nagy pelyhes hóviharban, karácsonyt idézõ havas fenyõkkel az út mentén... Hát valahogy már nem fogott meg a hangulata.
De itthon megint süt a nap, ez jó! És tényleg, már csak egy hét és itt a csodás május, nyáron minden sokkal szebb és jobb (lesz)!
Wigyorka köszönöm a kérdésed a futásról, bár nem vagyok hiteles forrás.
A bejegyzésekbõl arra következtetek, hogy te is majd kicsattansz az egészségtõl, így szerintem a futásnak semmi akadálya, fõleg, ha nem babásan kezdi az ember lánya, hanem már eleve edzésben van. Véleményem szerint ez semmiképp sem árt, én is folytattam a jógát. Futni viszont nem voltam, de ennek egyetlen oka a tél volt és én nem szeretek indoor futni. Meg lusta is voltam..
Ha bizonytalannak érzed magad, kérdezz rá az orvosnál, amikor majd megállapítja, hogy szépen nõ a baba és minden a legnagyobb rendben!
By the way növekedés - bár megint hosszú lesz ez a bejegyzés - nektek mi volt a tapasztalat a korábbi babaméretekkel? Bevallom, nálunk az elejétõl fogva nyafogott az orvos, hogy szerinte kicsi vagy késõbb fogant (mint ahogy én azt a tutibiztos hõgörbém és egyéb jelek alapján kiszámoltam). Eleinte csak a commodor64-re emlékeztetõ õskövület hasi UH gépére fogtam, de sajnos tényleg igaza lett.