Szia Antaledi,
En 20-an hetfon voltam Szabo doktornal a szokasos viziten, es legkozelebb 6-an UH, majd 17-en Szabo doktor. Nekem is beveste pirossal a konyvembe, hogy SZIGORU DIETA, pedig marha buszke voltam magamra, hogy a 27. heten vagyunk, es meg csak 8 kilonal tartok. De ugy leszidott, hogy utana ket napig depresszios voltam, es temettem magam.
Minden esetre megnyugtato, hogy nem csak en vagyok igy ezzel
Egyebkent voltam a Kutvolgyiben az egyik eloadason, es egy dietetikus doktorno azt mondta, hogy Szabo doktor kicsit fanatikus kilok es dieta ugyben, de persze azert oda kell figyelni. Az eloadas szuper volt, sajnos csak negyen voltunk. Kar, hogy nem nepszerubb ez, pedig sztem legalabb olyan fontos a taplalkozas, meg a baba, es a csalad etetese, mint egy szuloszoba latogatas...
Az engem is erdekelne, hogy mikor lesznek a januari-februari eloadasok. Ha 6-an megyek UH-ra, majd megkerdezem, es megirom, ha megtudtam valamit.
Egyebkent mi sem tudjuk még, hogy Jancsi vagy Juliska kerekedik itt a pocakomban, de mar nagyon kivancsiak vagyunk. Remelem jovo heten megmutatja magat a kis draga.
Mindenkinek boldog uj evet, minden szepet es jot a jovo evre. Vigyazzatok magatokra es a babakra