SZiasztok!
Jó sokat kellett visszaolvasnom, ezt már szeretem nagyon
Roni: Ugyan én még nem tudom, hogy ki lakik a pocakban, de hányinger kérdésben az elsőnél semmi (azt se tudtam, hogy terhes vagyok, a 9. héten mentem dokihoz), a másodiknál kicsi émelygés, ha olyat ettem, amit nem kellett volna. Most esti hányinger állandóan a 6. héttől a 12. hétig végig, édességre ránézni se tudtam, pedig csokifüggő vagyok. De ebben a jóslatban nagyon nem bízok, mert egy csomó ismerősöm volt így és fia lett
Én szoktam nagyon ritkán, inkább hétvégén nestle fitnesst reggelizni, ez mondjuk gaponapehely, viszont ritkán eszem....
Kocsi téma: Nekünk egy 4 személyes apróság van, és idén már nem veszünk másikat, talán jövő tavasszal, ha lesz rá keret. Szóval egyszerre nem megyünk sehova szeptembertől
Apa és a gyerekek téma: Bezének főleg: Mi úgy kezdtük, hogy kettő gyerek (mondjuk én világ életemben 4-et akartam, de nem szóltam soha). Aztán kiderült, hogy Vince lesz és nem Sarolta, férjem rajtam is látta, hogy nagyon szeretnék kislány, így rögtön azt mondta, - még amikor pocakos voltam - hogy nem baj akkor majd lesz harmadik. Szerintem, ha megint fiam lesz, bele fog egyezni a negyedikbe. A lényeg, hogy én nem mondtam semmit, magától gondolta így, szerintem azért mert együttérez velem. Mindig azzal példálózok, hogy ha már lenne két lányod, hogy éreznéd magad???? Ilyenkor elgondolkodik és azt mondja, hogy igazad van....
Dominás: Én nem vagyok domináns nő, még sportos se. Eddig derékig érő hajam volt, csak egy hónapja vágattam le, mert már tényleg zavart. A nőies ruhákat szeretem, szoknya, magassarkú cipő, amolyan csini-bini szeretek lenni. A férjem, meg nagyon-nagyon férfi, ő dönt mindenben, max. kikéri a véleményem. Szóval ez rám tutira nem stimmel. Mondjuk most, hogy nem dolgozom sportos lettem, mert maci-naciban ülök itthon:)
Napsugár: a herpesz témában azért nem írtam, mert ugyanazt mondták, amit már írtál, hogy 1-2 típusnál más az eljárás, meg az 1-es nem olyan vészes, kapsz rá valami szert és ennyi...
Az AFP sokszor téved, az uh a tuti. Mondjuk most örülök a biopsziámnak, hogy megvan, nem kell izgulnom, de azért nem kívánom senkinek. Lehet a dokid azért mondta, hogy a lelet értelmében vizsgál, mert ha alacsony, akkor a down kór tűneteit nézi, ha meg magas, akkor a nyelőcsőzáródási rendellenességet figyeli jobban. Tudom ezzel nem nyugtattalak meg.....
Én ma voltam dokinál és egyértelműen azt mondta, hogy az uh a tuti, a vérvételek csak statisztikák.
Mindenkinek szép estét!