Beze, ha nem írunk, nem jelenti azt, hogy nem hiányolunk, csak magamból kiindulva, és sem tudok mindig jönni és írni, de ha van időm, gyors átfutom a sorokat, néha szóban meg is válaszolom
. Pl amikor Napsugár olyan nehéz döntés előtt állt, nem tudtam jönni és írni, de drukkoltam neki, hogy a számára legjobban alakuljanak a dolgai.
Visszatérve amit írtál ez tök érdekes, mert nem egy barátnőm, ismerősöm, akik vegyes páros után döntöttek 3. baba mellett, mid kislányt akartak
Ez ti tudjátok, hiszen nekem még egy kislány sem adatott meg, de biztos van oka, hogy ezt mondja mindenki. Meggyőzésről annyit, hogy nálunk is sokáig tabu volt a 4. baba. Apa anyagi indokokkal is jött, illetve mondta, hogy nem akarja, hogy újra kikészüljek, ha kisfiúnk lenne.
Nekem volt egy időszakom, amikor szinte " ölni" tudtam volna egy kislányért, de akkor apa hallani sem akart róla, a fent leírt indokok miatt. ( Szerintem különben nagyobb a váltás a 2.-3. baba között, mint a 3.-4. között.)
Aztán elkezdtem én is dolgozni, és kellett ez a pár év, hogy sokkal nyugodtabban, higadtabban lássam a 4. baba kérdését. Szerintem idővel nálatok is alakulni fog, lásd Panni, Napsugár, Roni, Meskete vagy akár a mi példánkat is. (Bocsánat, ha valakit kihagytam volna!)
Lehet, hogy majd Te, Mesketes és Andi együtt fogtok tesztelgetni!
Meskete, merre vagy különben?! Remélem, minden rendben felétek!
Gigili: a logisztika, én például valahol örülök, hogy a gyerekek miatt ott a rendszer, és a többedik babával sokkal könyebben ment minden. Amíg az elsővel küzdés volt az elején az altatás, addigra a másodikkal ez is sokkal könyebben ment, mint sok más is
Nálunk is naptár van, megfejelve azzal, hogy nálunk apa is utazik, így jó tudni mikor vagyok tök egyedül a rendszerben.
Napsugár, drukkolok, hogy meglegyen az afp eredményed!!!Valszín, ha majd oda jutunk ( nálunk még tesztfázis, ciklusfigyelés van), akkor kombinált lesz és Istenhegyi a korom miatt...
Angie, drukkolok továbbra is!
Roni, nálatok mizújs?
Szép éjszakát!
Jó olvasni a cikkekket, csak egyre jobban elbizonytalanodok én is.
.
Amit Seruzad írt, azon agyaltam én is, miben hogyan lehetek domináns???!!! Inkább a férfias, sportos nő vagyok, bár a gyerekek óta nőiese ,amit a kinezem mondott, hogy a nőies énem el van/volt nyomva ???!!!)