Új privát üzeneted érkezett!

igen, Detre nekem nekem sem okozott problémát, eltudtam fogadni a születése pillanatában, de neked panny nincs 4.fiad,nem tudhatott mit éltél volna akkor át..Nekem is volt 2 halott babám, de nem változtatott semmit a lány iránti vágyamon..És boldog vagyok,hogy Domán egészséges,és szeretem de a lelkem csak nem rég tudta elfogadni,mert akkor is 4. gyerek,és ha eszemre hallgatok akkor tudom több babám nem lesz,és így lehetőségem sem lesz egy lányra, a szívem persze mást mond, de valahol legbelül el kell temetnem a meg sem született kislányom,mert tudom ebbe a világba még egy 5.gyerek nem fér bele...Szóval mindenki más, de én lányt szerettem volna, így lett Domán, de soha az éltemben nem gondoltam,hogy nekem 4 gyerekem lesz, mert nekem sok! De vannak,és szeretem imádom őket, így mindent megteszek hogy mindenük meglegyen és boldogok legyenek,de ott mélyen eltemetve mindig is azt fogom érezni,hogy valami hiányzik az életemből..

Meskete nálunk is rövid a szünet, és nekem sem lesznek itthon a fiúk,így most csak kifújt tojásokat festünk.De nagyon tuti ötletem támadt..a tojásfestékkel megfestettem a rizst, mindenféle színre,és abba forgatjuk bele a ragasztós tojásokat!!! Hamarosan neki fogunk, remélem jók lesznek.
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Seruzad, azta nagyon ügyes vagy! Én biztos, hogy nem bírnám ki. Én az a típus vagyok, akinek szüksége lenne arra a 6-7 hónapra, hogy feldolgozza, ha újból kisfia születik, ha meg kislány, akkor biztos nem hinném el, és nap mint nap kételkednék, hogy vajon, jót láttak-e az uh-n. Szóval nagyon ügyes vagy, és bízom abban, hogy amiket itt leírunk, nem hagynak befolyásolni téged, hanem továbbra is kiállsz a saját döntésed mellett!! Ha már elhatároztad magad, akkor gondolom, könnyebb helyzetben vagy.

Panni és Andi. Nem könnyű az érzés, amiről írtok. Én elfogadom, megértem mind a kettőtök által leírtakat. De egy kicsit Andi felé húz a szívem, mert emlékszem, hogy én is hogyan éltem meg a 3. fiam érkezését. Bár imádom bármennyire égetően rossz is, de hazudnék ha azt írnám, hogy boldog voltam, amikor megtudtam, újból kisfiú érkezik a családba. Mi 3 gyereket terveztünk a legelején, és amikor megtudtam másodjára, hogy kisfiú, kicsit rossz volt, de hitet adott az, hogy majd a 3. kislány lesz. Próbálkoztunk mi is trükkökkel, sajna sikertelenül. És bár több orvos is azt mondta kisfiú (3. pocakosság), köztük a saját dokim is, aki szintén profi uh-s , nem akartam hinni nekik. Strucc politikám volt, és nap mint nap azzal hitegettem magam, benne leszek abban a 10%-ban, akiknek félrenéztek valamit. Sokszor sírtam álmomban is, talán így dolgoztam fel, hogy nem lett kislány. Mivel én sem a kívánt nemű gyerekként születtem meg, ezért kínosan figyelek arra, hogy egy percig se érezze a kisfiam, nem őt vártam. És imádom, de kellett idő, míg feldolgozzam az érzést. A 4. baba kérdése nálam megegyezik az Andi által leírtakkal. Ráadasul nemcsak anyagi háttér van, hanem mivel szinte én egyedül viszek mindent, így az én erőm, idegzetem, kapacitásaim is végesek. Szóval nem könnyű okosnak lenni..de ezt a "meg nem született kislány eltemetése" érzés nálam is megvolt...Szerintem ezt az érzés csak az írhatja felül, amit te Panni, Laura ismertek, hogy többedik fiú megszületése után ott van a csodaszép rózsaszín csomagocskátok. Amíg mi nem érezzük ezt az érzést, addig mindig ott lesz egy kis keserűség bennünk, hogy nekünk mért nem sikerülhet...

További jó húsvéti készülődést Mindenkinek! Andi nagyon ügyi vagy! Bizti klasszul fog kinézni!

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Sziasztok!
Hát jó kis lavinát indítottam el az érzésemmel! Bocsánat, akinek ez rosszul esik! Dehát ez van, nekem most kislánnyal a karomban sikerült végre eljutnom odáig, hogy tényleg szívből, önzetlenül, feltétel nélkül szeretem a fiaimat! Eddig is imádtam Őket, de volt ott egy kis HA... És igen, sokunknak idő kell ahhoz, hogy elfogadjuk, hogy nem kislány. Én emlékszem. Csongornál igen is néztem a szobatársaknak a kosarát, benne a leányzókkal, és összeszorult a szívem... És Ő a 2. volt, hát még amikor a 4. kisfiú születik! Szóval Humanede! Én teljesen megértelek!
agi1974
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Végigolvastam mindenkit. Most úgy érzem nem tudnék igazságot tenni, illetve megértem mind a két véleményt.

Jelenleg amit én érzek: Előzmény annyi, hogy amikor megtudtam Vince kisfiú, én is nagyon csalódott voltam, pedig "csak" a második fiam volt. Amikor megszületett, akkor pedig szerelem első látásra volt, és a mai napig is imádjuk egymást. Sokkal könnyebb vele, nála én vagyok az első, aki számít, a MAMA. Marci fiam viszont nagyon apás (de ez azért lehetett így, mert Vince születésénél átpártolt apához, teljesen jogosan). Így aztán Vince a szerelmem lett, Marci pedig a büszkeségem.
Mostani terhességemnél kihagynám ezt a csalódott érzést, hogy már megint fiú..... Tudom magamról, hogy amikor megszületik imádni fogom, ahogy Meskete írta, pont úgy. Valahogy megint fiút érzek, de mivel nem tudom biztosra, a remény megvan, és nem gondolok rá rossz érzéssel, mint Vincénél. Meskete abban is igazad van, hogy amig nem láttom, szagolgatom, puszilgatom és ölelgetem, addig nekem is személytelen egy kicsit a dolog. Ugyan bennem van és (már) érzem is a kaparászást, de mégis más, ha megszületik.
Szeretek terhes lenni, szeretem a nagy hasat, és már elfogadtam azt is, ha megint fiú, mert azt mondogatom magamnak, hogy fantasztikus leszek 3 fiú anyukájaként, és büszke leszek magamra. Ezzel talán átvészelem a kislány utáni vágyamat. Ha pedig a Jóisten megajándékoz egy kislánnyal, én leszek a világ legboldogabb embere, és nem is tudom mit fogok akkor kezdeni a boldogsággal. Talán ez nem is jó szó, hogy boldog, hiszen fiúnál is az az ember, talán ez más érzés, csak nincs rá jó szó, vagy nekem nem jut eszembe.

Ha magamból indulok ki, akkor Pannit, Mesketét tökre megértem, és most úgy érzem, hogy a születésnél örülni fogok bármi is a babám, de azt is elhiszem, hogy a 4. baba után lehet, hogy én is Andi érzéseit venném fel, ezt előre nem tudom. És Babér, az is igaz, hogy 3 fiú után én is elgondolkodnék, hogy sikerülhet-e nekem, ill. nekünk egy kislány, lehetek-e olyan szerencsés, mint itt sokan közületek... Itt még szerencsére nem tartok, de belegondoltam magam a helyzetbe.

Mivel "gyáva" vagyok megtudni az igazságot, megvárom a szülés végét, csak ne szólják el magukat az uh-kon.

Ti hallottatok olyat, hogy azonos vércsoportú pároknak, csak azonos nemű gyerekük születhet? Ha az igaz, akkor nekünk 100 fiúnk is lehet :). A neten kerestem erre való infókat, de nem találtam, cáfoljátok légyszi, légyszi, légyszi...

Jó éjszakát mindenkinek!
Üdv. Seruzád

Annyira jó olvasni amiket írtok az érzéseitekről. Engem soha senki nem értett meg, hogy miért akarok én olyan görcsösen kislányt és miért nem elégszem meg az egészséges fiaimmal. Mindig hülyének néztek engem, hogy az anyagiak tekintetében hová akarok én még gyereket... Örülök, hogy van kivel megbeszélni ezeket, és van kinek kiönteni a szívünket. Őszintén igaza van a sok embernek, ha a pénzt nézem, de én a lelkemmel egyáltalán nem voltam kibékülve.

babérlevél, teljesen igaz, amit írtál, én még mindig nem hiszem el és kételkedem, hogy vajon tényleg jól látták-e. :roll:
Én is egyedül vagyok, amit a férjem délelőtt itthon tölt (ha korán kel max 3 óra), azt szinte csak magával tölti. Éjszaka haza jön és kész.

humadene, teljesen megértelek, és szerintem én rosszabbul lennék, mint te. Emlékszel amikor írtam, hogy csodállak, mert én nem tudnám ilyen jól viselni? Szerintem én 10 fiú után is akarnék lányt. :oops: Viszont akkor már férjet kéne cserélnem. :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Ági, szerintem ez tök okés, hogy leírjuk mit érzünk, és mindenben az a jó, hogy szinte azonos érzések, célok vezetnek minket, és természetes, hogy nem értünk mindenben egyet, de én azért szeretek "ide jönni", mert el tudjuk fogadni egymást, megértjük, ha a másik más véleményen van. És ez így teljesen rendben is van. :)
Seruzad, teljesen jó, ahogyan leírtad, hogy te hogyan vagy ezzel a kérdéssel! És ez erőt is fog adni, hogy kibírd szeptemberig! :D
Én erről a vércsoportos dolgoról nem hallottam még, de majd rákeresek én is a neten. Nekünk, akkor még van esélyünk apával 8)
Napsugár, hogy 10 kisfiú után szeretnék-e még kislányt?! Hát nem tudom 8) . Most is azért bennem van a félsz.

üdv, babér

babérlevél

Sziasztok! Örülök, ha megértetek Nem akartam senkit megbántani, csak kiírtam magamból azt, amit talán sehol máshol nem mernék csak itt köztetek! Ezek az én érzéseim, és természetes, hogy nem gondolkodunk, érzünk egyformán! De köszönöm nektek, hogy ezt itt megtehettem! (és elfogadom aki ebben kérdésben máshogy gondolkodik, sőt becsülöm érte, hogy olyanra volt képes, amire én nem.)

Mi mindketten O Rh + vagyunk férjemmel! :D :D :D :D
agi1974
Szigetszentmiklós

Humadene!

De nem úgy volt hogy megbeszéltétek apával hogy lesz 5.baba is?Vagy már más a helyzet?:(

Én őszintén mondom hogy mgeértek minden vleményt...talán mi akiknek a 3 fiú után jött a kislány,egy kicsit mindkét oldalból részesültünk...úgy értem átéltük azt is hogy többedikre is fiú,aztán átéltük azt is hogy végre kislány....nálunk tényleg úgy volt hogy a 3.után nem lesz több baba..se naygilag,se sehogy...ahogy Humadene írta álmomban sem gondoltam volna soha hogy 4 gyerekem lesz...azt hittem max 2...szóval Olikánál én tényleg úgy gondoltam hogy kész vége,van 3 faim,tipikus fiús anya vok és kész :wink: ...elég sokáig így éreztem,de azt tudom hogy Olikát az előtte történt vetélés miatt már a pocakban el tudtam fogadni fiúnak...aztán elég sokáig éreztem hogy ez így rendben ...aztán mégis elkezdett az agyam és a szívem mocorogni...ekkor próbáltunk nagyon lányt...és ezek után történt velem a 3 vetélés 8 hónapon belül...nekem akkor nagyon átértékelődött minden...mondhatom hogy a lány utáni vágyam is kicsit kijózanított és megtatíntottak az események hogy nem irányíthatok én....ezért a 4.terhességem alatt az előtte ért lelki padló után komolyan úgy éreztem hogy csakis babázni akarok és nem érdekelt a neme...természetesen amikor a szülés pillanatában kiderült hogy kislány,hazudnék ha nem a világ legboldogabb emberének gondoltam magam..egy pillanat alatt leperegtek előttem a vetélések,a lány utáni vágyakozásaim...és éreztem hogy most kerek a világ...tényleg nem tudom hogy mit éreztem volna ha akkor ott kisfiút szülök..ebben igazad van Humadene hogy nem tudom...nem tudom hogy akkor is azt éreztem volna hogy kerek a világ...most azt mondom azt éreztem volna,de ez tényleg nem biztos...Isten lássa lelkem...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hűha, mennyit írtatok! :lol:

Én nagyon akartam Danit is lánynak,de szerencsére amikor megtudtam ki ő, nem voltam szomorú, hogy fiú.
Tényleg!
Szerencsés vagyok, vagy mi a szösz! :lol:
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy ezt kaptam Istentől, ezt szánta nekünk!
És ugyan az a helyzet nálunk, mint Seruzadnál, hogy veszélyeztetett terhes lévén szinte mindig apa kelt fel éjjel Benihez, én csak ritkán emelgethettem, és bizony nagyon apás lett. Na, meg keveset is látta őt napközben, és mindig apát hívta, ha valami baja volt.
Ez őrületesen rosszul esett!
Daninak pedig én vagyok az úgymond "kedvence" !
Azóta, hogy Dani kicsit nagyobb lett, már Beni is más, többször hozzám bújik, látja a kicsitől, hogy állandóan rajtam lógott.

Én úgy indultam neki a 3. babának, hogy tényleg ez az utolsó esélyem lányra, nem mernék 4 császárt bevállalni, és most minden tőlünk telhetőt megteszünk. Ha nem jön össze, úgy érzem el fogom fogadni. Ezt mondom most!

Szerintetek mikor teszteljek, ha most később volt peteérés, mint az elmúlt 2 hónapban?
februárban, márciusban pontosan a peteérés napjától számított 14. napon jött meg.
Így kalkuláljak?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie!

Sztem a peteéréstől számított 14 napon tesztelj.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Az tuti,hogy aki nincs ebbe benn nem tudja,hogy min megyünk keresztül lelkileg..De igen apa benne lenne 5.babába, de...
a mai világba a 4 gyerek is csoda számba megy, főleg azokkal az igényekkel mint amik nekik vannak, nem 5... És ha az is fiú lenne azt még rosszabbúl fogadnám, mert csajo, voltak rossz napjaim szülés után..Volt hogy azt éreztem h nekem nem kellenek a fiaim, nem szeretem őket,én nem akartam ennyi fút, és amikor kiderült hogy Napsugárnak kislánya lesz akkor összeomlottam még egyszer is...Nem bántani akarlak Napsugár, mert örülök,hogy kislányod lesz, de folyton azon agyaltam,hogy nekem miért nem..Selejtnek éreztem magam,hogy nem tudok lányt szülni,nem csak a fiúkkal nem voltam kibékülve hanem magammal sem..Sőt amikor a Káliba a Doki közölte velem,hogy nem a férfiakon múlik a baba neme,akkor voltam igazán kész.... Szóval nem mernék még egy babát bevállalni, ahogy telnek a hetek,úgy egyre biztosabb hogynem akarok több gyereket,több fiút...Abba biztos tuti beleörülnék..
Felkelt Domán, késöbb még jövök..
humadene
Jánossomorja

Humadene!

Hogy-hogy nem a férfiakon múlik a neme?Ezt nem értem...nem úgy van hogy a férfi fiú vagy lány spermája dönti el hogy melyik ér oda előbb?A Czeizel módszer is ezen alapul...Világosíts már fel lécci :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi Panni!

Nekem is megakadt a szemem ezen!
Most akkor mi is van? :roll:

Kép
KépKép

angie28

SZiasztok!

ANdi, komolyan facsarodik a szívem, nagyon sajnállak. Nem akarom írni, hogy talán majd az ötödik, mert elég hülyén hangzik..... Megértelek nagyon, talán gondolj arra, hogy kevesen hoznának ekkora áldozatot, hogy 4 fiút is szülnek. Szerintem sokan csodálnak téged, csak nem mondják a szemedbe, biztosan irigyelnek is jópáran... Nem vagy selejt ez tuti!!!!! A srácok szeretnek, és ha felnőnek "fejet hajtanak" majd az édesanyuk előtt, főleg amikor már nekik is lesz családjuk... Szóval nem selejt vagy, hanem inkább szuper!!!

Amit írtál, arról olvastam én is: új kutatások alapján a férfiak spermája csak egy dolog, de valójában a pete választ. És már az az elmélet is régen bedőlt, hogy az első, leggyorsabb a nyertes. (Több millióból nincs első, max. kb. 100 első). Talán a franciák jöttek rá, hogy a megtermékenyítéshez legalább 13 spermium kell. 12 körbeveszi a petét és lebontják a "falát", ezután jön a 13. Állítólag ez az egy annyira nem tehet semmiről, hogy szó szerint tehetetlen, a fejben lévő cukrok és egyéb kémiai vegyületek alapján szippantja magába a pete. Így ha a pete eldöntötte, hogy ő csak Y-ost akar, akkor lehet ott 100 X-es, akkor is Y-ost választ, ha nincs olyan, akkor inkább meghal, szóval nem jön létre a megtermékenyítés. A jónás és egyéb asztrológiai jóslatok is erre építenek, hogy bizonyos jegyekben mást választ a pete, lányos hónapok stb. Ehhez nem értek, és az egészet csak olvastam én is, de van benne valami szerintem is.

Ezek után marad az agykontroll és szugerálni fogjuk magunkat :))) :lol:

Majd rákeresek a czeizeres elmélet megdöntésére is, mármint a pár nappal előtte lány, a napján fiú dologra, bár a százalékok azért még ezt az elméletet elég jól alátámasztják.

Most megyek az oviba, este még benézek.
seruzad
Solymár

Haliho,
Seruzad, ez nagyon érdekes, amit írtál, én még nem hallottam róla. Számomra új volt az információ. 8)
Andinak akartam írni, hogy csak nem pasi mondta a Kaáliban? 8) Én elsőre a hüvely ph-jára gondoltam, de ezek szerint más tudományos háttér van mögötte.
Olvastam a vércsoport (anyai, apai) és a születendő gyermek nemére vonatkozóan dolgokat... Volt itt korábban egy fórum, de már nem ír a lány. Sokan elég támadóan léptek fel ellene, szkeptikusak voltak. Én azért egy próbát kértem volna tőle. És ott is azzal is összefüggésbe hozta a dolgokat, hogy az anya éppen melyiki fázisban van (lányos, vagy fiús, de ott is voltak periódusok ,amikor nem lehetet látni tisztán az adatokat, mint pl a Jónás esetében.)
Ugye azt is szokták mondani, hogy a sejtjeink, a szervezetünk (mindnekinél másképp) újul meg. Kezdem azt érezni, amit korábban is írtunk, hogy itt - a fogantatáskor - sok tényező együttese lesz a meghatározó. 8)

Andi, én megértelek teljesen, én már átéltem a 3. fiam után mindezt. Illetve utána annyira nem is, nekem a pocakosság volt olyan, hogy félelemmel töltött el, mit fogok csinálni 3 pasival. És mire sikerült elfogadnom, mindig kaptam 1-2 kellemes beszólást, lesajnálást, amitől napokra kikészültem megint. ( Nem tudom, vajon a 3 lányos anyák is megkapják azt, vagy csak mi??!!) Mert jaj fiú, a fiúk mindig sokkal problémásabbak. ... de én erre meg azt mondom, hogy kamaszkorban meg sokkal nyugodtabbak lesznek, mint a lányok, sokkal több gond van - szerintem, és ismerőseim elmondása alapján - a lányokkal. Persze itt sem lehet általánosítani, mert nekem a 3 fiam is teljesen más habitus..
Szóval Andi fel a fejjel! Én azt mondtam magamnak, de egészséges! És ha szeretnék még 4. babát, akkor ott van a lehetőség, hogy megpróbáljam, de ha nem egészséges, akkor már sokkal nehezebb egy újabb baba vállalása kérdést megtenni. Sokkal többet vesz ki az anyából, de a családból is. Kicsit megnyugodsz, és idővel, ha még mindig úgy érzed, gondolod, akkor ott lesz a lehetőség. Ráadásul apa sem elutasító 8)
Most már nekem is sokkal könnyebb, de volt időszak, amikor hiába fogadtam el, és imádtam a 3. fiamat, mérges, irigy voltam mindnkire, akinek kislánya született. :oops: :oops:

Panni, mi volt a szavaló versenyen? :D

Megyek ránézni a pasikra....

üdv, babér

babérlevél

Seruzad, de érdekes, ezt még én sem hallottam!
Akkor félig-meddig fölöslegesen görcsölök itt a peteérés figyeléssel!
Azért próbálgatok pár hónapot, hátha!

Andi, mindenképp szuper anya vagy és később, ha felnőnek a fiúk szerintem is jobban anyához ragaszkodnak, mint a tini lányok!
Egy csomó példából látom, az öcsém is már 28 éves és esze ágában sincs elköltözni otthonról, rajong anyámért.
Persze én is, de én már egy pasi kedvéért 21 évesen elköltöztem otthonról! :oops:
Na, jó, aztán vissza is költöztem, de amikor férjemet megismertem, egy fél év után össze is költöztünk.
Lehet ez egy bugyuta vigasztalás, de nekem ez jutott eszembe, sokszor gondolok erre, hogy a fiaimnak mindig ÉN leszek az első számú nő az életükben!
Puszi neked , fel a fejjel!

Kép
KépKép

angie28

sziasztok,

egy ideje már olvasgatlak titeket,de most elérkezettnek érzem hogy csatlakozzam hozzátok :lol: majd jövök bővebben is,előljáróban
ezt nézzétek meg,kíváncsi lennék kinek jött be.

http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm

pusziiiiiiiiiii
gigili83

Másolom a tudományos cikkeket:

"Tekints most magadba! Valamikor te is egyetlen parányi, e mondat végén található pontnál is kisebb, megtermékenyített petesejt voltál. Amúgy azt is megfigyelték, hogy nem a leggyorsabb hímivarsejt termékenyíti meg a petesejtet, hanem a petesejt választ az őt körülzsongó kromoszómahordozók közül. Ha megvan a kiválasztott, azt és csakis azt egyszerűen bevonzza magába, lezárva ezzel az utat a többi elől. Amikor ezen hímivarsejt magja eléri a petesejt magját a két sejtmag egymás mellé kerül, tartalmuk egyesül és az öröklési adatokat hordozó DNS-ben néhány perc alatt elkészül a teljesen új ember tervezete."

Ez egy másik link, a keresésre:
http://web.interware.hu/valas/Valas/hir ... sperma.htm

"Petesejt: közelharc
Amint a petesejt leérkezik a petevezetékbe, az idáig eljutó szerencsésebb
spermiumok körülveszik, megpróbálnak behatolni, de csak pár száz képes
eljutni a sejthártyáig. A „bajnok” pedig az lesz, akinek a fején lévő molekulája
tökéletesen illeszkedik a petesejten lévő „spermium-receptorhoz”. Abban a
pillanatban, amikor a „bajnok” bejut, a petesejt nem enged be több kalandort.

Mindent a cél érdekében
Túrájuk alatt a hímivarsejtek drasztikus átváltozáson mennek át. Mivel a frissen
kibocsátott spermiumok nem képesek arra, hogy megtermékenyítsenek egy
érett petesejtet, a női szervezeten belül átesnek a „kapacitációnak” nevezett
folyamaton. A spermium fejében lévő kémiai anyagok összetétele megváltozik,
felgyorsul a farok mozgása, ezáltal alkalmassá válik arra, hogy a petesejt
közelébe jutva megtermékenyítse azt."

"Ma már bizonyított tény, hogy még a petesejt is kémiai úton, vagyis illat alapján választja ki a megfelelő hímivarsejtet."

Na ez a link nagyon dúrván "érdekes", még nem tudom, mennyit fogadjak el belőle. Mindenesetre egy elolvasást megér.
http://www.slideshare.net/magyarkonyvek ... or-9618272

Majd még keresek, mert emlékszem még egy-két jóra, csak most hirtelen nem találom...
seruzad
Solymár

Nagyon érdekes cikkek....amúgy ezt a dolgot hogy a petesejt választ már én is olvastam ,de valahogy én túl realisztiklus és praktikus lévén nem nagyon hittem el...de biztos így van ha kutatók ezt bizonyították.

Humadene!

Annyira szívbe markoló amit írtál...kérlek semmi szín alatt ne érezd magad hibásnak mert nem született lányod...sőt...hidd el,hogy sokan csak írígységből próbálnak lesajnálni...nincs is szebb 4 szép szál dali legénynél...ez így van...mind a te kegyeidet lesik majd :wink: Nagyon bízom benne hogy idővel a kis lelked is helyre jön...és ha netán úgy adódik belevágtok egy 5.babába és még bármint hozhat az élet...még fiatal vagy :wink:

Babér!

Hát megvolt a szavalás...prózában indult a fiam(Karinthy:Röhög az egész osztály)...idén olyan erős volt a mezőny hogy nem nyert díjat...elsőben megnyerte a városit,második lett a területin és különdíjas a megyein...akkor egy nagyon szuper,hatásvadász :wink: verset találtam...és sztem nagyon függ hogy milyen a vers..mennyire frappáns stb...de azért nem keseredtünk el..kell tapasztalatot szerezni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gigili!

Olyan ismerős a nick neved...sztem már valahol,valamlyik topicban összefutottunk.

Nekem a 4-ből 2 bejött...a 3.fiam és a kislányom....a többi fiamra is lányt írt:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gigi!
Nekem bejött a fiamnál, és úgy tűnik, most is.

érdekesek a cikkek, bár fura, hogy a petesejt választ, de semmi nem lehetetlen

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Gigili! Nekem a kisebbik fiam eszerint lány... A másik kettő bejött.
agi1974
Szigetszentmiklós

Íratm reggel, de most látom, nem érkezett meg!

Segítsetek már légyszi az időzóna beállításában!
És ez csak a megszületett gyerekekre vonatkozik?
Köszi

Kép
KépKép

angie28

Seruzad, nagyon jó kis iromány ez a Nő felemelkedése és tündöklése!
:lol:
Csak kicsit homályosan jött be nekem az oldal, de így is olvasgatom.
Azt már olvastam korábban, hogy minél több fiú testvér van a családban, annál valószínűbb, hogy valamelyikük homoszexuális lesz.
Érdekes!
Azt sem tudtam pl., hogy az omega-3 ennyi mindenre jó!

Kép
KépKép

angie28

Egy idézés a könyvből:

"Valerie Grant szerint a gyermek neme felől elsősorban az anya dönt! A domináns viselkedés és a személyiségvonások mind az emlősöknél, mind az embernél szoros kapcsolatot mutatnak a tesztoszteronszinttel. A domináns nőkben a szendékhez képest jóval magasabb a tesztoszteronszint, és Grant szerint ez módosítja a megtermékenyülés mikrofolyamatait, amelynek végeredménye gyakrabban lesz fiú!
Grant 2008-as vizsgálata döntő bizonyítékot szolgáltatott erre:
A pete kilökődésekkor a follikuláris folyadékból vett minta tesztoszteronszintje előre jelezte, az utód fiú lesz-e vagy lány!"

Kép
KépKép

angie28

Olvastam olyat is, ami teljesen ellent mond annak, amit pl. Czeizel mond:
"A férfi olyan tulajdonságokat hordoz, amelyek a sikeres fú utpdnak kedveznek! A férfiasság és az erő megnyilvánul a szeretkezések gyakoriságában, amely bizonyítottan fokozza a fiúk születésének valószínűségét! (James, 2003), mivel az ovulációt követő gyors megtermékenyülés kedvez a fiú utódoknak. Ez akkor sikerülhet, ha a spermák ovulációkor már javában úton vannak a nőben, vagyis a szeretkezés az ovulációt megelőzően történt! "

Czeizel pont fordítva mondja: az ovu előtti szexből a lányok vannak előnyben és szerinte a gyakori szex is a lányoknak kedvez.

Na?

Kép
KépKép

angie28

Panni, az a lényeg, hogy nagyon ügyes volt!!!! Biztos sokat számít a vers, meg a mezőny is! Szerintem már az is klassz, hogy így ki mer állni, nekem sokkal szégyenlősebbek a fúk 8) :oops: Gratula Neki!!! :)
Gigili, nekem az első 2 fiamnál stimmel, a 3. fiam lány :oops: :oops: 8) és persze Üdv közöttünk :)
Seruzad, Angie én már nem tudom, kinek, minek higgyek.... hát halljátok, ez nem semmi.Én meg állandóan apát szekálom, hogy miatta nincsen lányunk, de lehet, hogy magamba kellen néznem???!!! :roll: :roll: 8) Ezek után milyen praktikát alkalmazzunk??!!!

üdv, babér

babérlevél

Gigili, nekem az első fiamnál jött be, a második nekem is lány :) Mostanra fiút jósol.

"Domináns nők!". Azt a fene, ezt hogy kell érteni, miben domináns??? Vagy férfias vagyok? ÁÁÁÁÁ.....
seruzad
Solymár

Panni: Majd annak a hatásvadász versnek a címét, költöjét küld el légyszi. Idén volt az én fiam is szavalóversenyen, de mivel ez volt életében az első, így egy aranyos Varró Dániel versel indult, ami elég rövid volt, így persze nem jutott tovább. Nekem az volt a célom, hogy kipróbálja magát és ha tetszik, majd jövőre indul egy "jobbal". Már most mondogatja, hogy jövőre ő akar nyerni... :wink:

Még mindig a dominánson kattogok, hogy kell szendének lenni? A szomszédunkban lányok vannak, de ott aztán tényleg egy domináns anyuka lakik egy papucs férjjel (igenis anyukám :) ), nekik lányaik vannak. Szerintem nálunk a férjem az abszolut domináns.....és fiúk vannak.
seruzad
Solymár

sziasztok csajok,

nahhhhhhhhh megérkeztem 8) 3 gyerkőc mellett rohanás van folyton nálunk is :roll: :lol:

amit belinkeltem:szóval az volt a teóriám hogy vagy bejön vagy nem :lol: :lol: nekem az összes bejött,akiknek meg megmutattam a környezetem van szintén az összes stimmelt,vagy egy sem.és az fordult meg bennem hogy akinek nem jön be,tulképpen annak is működik,csak fordítva,szóval hogy ha lányt akarnak akkor csinálják ha fiút ír.....de ezt itt most elég gyorsan megdöntöttétek :roll: :?

és hát mit mondjak,erősítem a lányra vágyók táborát :lol: :lol: :lol: de hogy akkor most hogy is kell tudományosan lányt csinálni na azt passzolom :lol: :lol:

egyébiránt azért jó olvasni is titeket,mert itt kimondásra kerülnek olyan dolgok is,amiről az ember lánya azt hiszi hogy csak neki fordul meg a fejében és irgumburgum milyen rossz gondolat....
és hát persze hogy jó tudni azt hogy más is "ilyen"

meskete,
a te dilemmád fogott meg leginkább,mert én is ezeket sorakoztatom fel mindig újra meg újra....az egyetlen érv ami a negyedik mellett szól az az érzelem,a szív szava :lol: ami mondjuk elég nyomós 8) na ezen kívül csak kontra van ebben a hülye anyagias világban :roll: és persze mikor melyik erősebb...de ha felteszem magamnak a kérdést hogy melyik fontosabb,a lelkem vagy az agyam,itt is elég egyértelmű a válasz :D szóval mi most az igen felé hajlunk,bár a napokban én is eléggé bepánikoltam...szednem kell egy gyógyszert,ami hozzászokás alatt röviden terhestüneteket produkál :? alig bírok életet lehelni magamba napok óta,hogy fogok így kb 2 hónapot kibírni???????????????????????????????miközbe 3 gyereket kell menedzselnem??????????????????????na ez félelmetes most számomra,egyből az jutott szembe hogy kell ez nekem?pedig imádok pocakos lenni,az élet egyik nagy igazságtalanságának tartom hogy mi csak 9hónapig vagyunk babásak,bezzeg az elefántok :lol: :lol: :lol:
gigili83

Gigili!

elefántok :lol: :lol: :lol:

Miért írod hogy hogy fogsz kb.2 hónapot kibírni?!Vagy a szülés utáni 2hónapra gondolsz?
Ne nagyon próbálj sztem ész érveket felhozni mert akkor úgyis az ész nyer és nem vállalsz több gyereket...legalábbis én így gondolom...inkább a szíved döntsön :wink:

Ne aggódj, ahogy az ember lánya szeretete is sokszorozódik több gyerek között,úgy a figyelme és az ereje is :wink:...régen nekem is szinte vállalhatatlan feladatnak tűnt a 3 gyerek menedzselése...most meg négy is megy simán :wink: ...bár kivi leszek mit mondok majd a nyári szünet kellős közepén...majd akkor kérdezzetek...de viccet félre téve ,alapos szervezéssel,napirenddel ki lehet logisztikázni a dolgot :wink:

Babér!

Igen az én nagyfiam szeret szerepelni...de csak az egészséges keretek között...kiemelkedően jó a memóriája,ezért is lovagoljuk meg ezt a témát:)

Seruzad!

Küldöm majd a költő és a vers címét!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Gigili!
Bocsánat, üdvözöltelek, csak most nézem, abban az írásomban, ami tegnap nem érkezett meg! :oops:
Közöttünk, biztos nem lesznek rossz érzéseid, hogy csak te vagy "fura"! :lol:

Segíts légyszi, hogy kell értelmezzem azt a tesztet!
A meglévő gyerekekre, vagy ez egy jósló is?
Mert nincs fordításom, és nekem nem egyértelmű!
És az időzónában is elakadtam!
Köszike!

Kép
KépKép

angie28

Gigili: Abban nagyon hasonlítunk, hogy én is imádok terhes lenni. Neked hány évesek a fiúk? Miért kell gyógyszert szedni?
seruzad
Solymár

angie,

hát csinálhatod a meglévőkre is és használhatód jóslónak is.ez az a kínai naptár,csak nem a mindenhol megtalálható lebutított verzió,hanem a kicsit bonyolultabb....csak így a gép megcsinálja helyetted és nem kell neked számolgatni :wink:
megadod a korodat és a fogamzás napját.időzóna téli 1 nyári időszámításnál 2

seruzad,

hú ez nagyon bonyolult,évekre nyúlik vissza a probléma gyököre szóval kifejteni nagyon hosszú,röviden meg annyi hogy pcos vagyok :roll:

panny,
hát nem nagyon tudok pro észérveket felhozni,sztem nincs is :lol: :lol: :lol: a két hónapot a 6.héttől értettem 8)
a logisztikával az a baj,hogy most próbálom meg csak tanítani magam erre,én az az ember vagyok,aki a saját életébe képtelen bármilyen rendszert vinni,nemhogy máséba :oops: és ahogy már 3nál is kell logisztika,úgy érzem néha ez már most is meghaladja a képességeimet :oops: :roll: egyszerűen fárasztónak érzem hogy mindig mindent meg kell tervezni,észbe kell tartani,le kell írni nehogy elfelejtsem hogy az óviba menjek e szülőire vagy az iskolába,mert olyan közel vannak hogy simán összekeverem melyik nap melyik van :lol: szóval nekem maga a logisztika fárasztó,viszont ez már 3nál is kell.de akarom én ezt meg jobban bonyolítani :roll: ?mert persze,babázni akarok nagyon is,meg pocakot is akarok,meg szülni is imádok,de ettől a logisztikától ami ezzel jár feláll a hátomon a szőr :oops: és mi van ha nem is vagyok rá képes??????????????????????ha annyira fárasztónak fogom találni hogy elszívja az életenergiámat is :roll: :? ?
na jó,abbahagyom,a kérdésgyártásban irtó jó vagyok :lol:
gigili83

Gigili, köszi szépen!
A fiúk stimmelnek! :lol:
Ha most sikerült, akkor lányt jósol! :lol: :lol: :lol:
Már alig várom, hogy tesztelhessek!
Most 11-én kellene megjöjjön, de lehet megpróbálom vasárnap 8-án!
Akkor leszünk itthon mindketten, meg amúgy is 7-én házassági évfordulónk lesz, egy halvány pozitívnak is örülnénk! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Angie: drukk, drukk, drukk
seruzad
Solymár

Seruzad, köszi!!!

Roni, eszembe jutottál!
Nekünk közel egyszerre volt peteérés!
Szólj majd, hogy alakul!!!!!!!!!!!!!!

Kép
KépKép

angie28

panny, gratulálok a kisfiadnak! :D Szerintem eleve fantasztikus dolog, hogy ki mer állni annyi ember elé, és szavalni. Az meg főleg nagyon jó, hogy érdekli is. :lol: Én is szeretném, ha ilyen fiaim lennének! :wink:

gigili, örülök, hogy csatlakoztál. :D Szerintem jó dolog kibeszélni a gondolatainkat fiú-lány kérdésben, főleg, ha más nem ért meg (pl. engem). :roll:
A linket megnéztem. Az időzónával volt gondom. Én szeptemberi vagyok, akkor az 1-es zóna? Az áprilisi és augusztusi fiaim 2-es, az októberi 1-es? Jól értelmezem? Bocsi, hogy ilyen hülye vagyok... :oops:

angie, szorítok nagyon! Remélem jó hónap lesz! :wink:

A petesejtes dologhoz szerettem volna egy plusz infót hozzátenni, hátha ez is hasznos lehet. Érdekes dolgokat ír, le, érdemes ezt is elolvasni. :D
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu

Kedden voltam dokinál, de képzeljétek nem csinálta meg az uh-t, mert nem vittem az afp leletemet. Kezdek attól félni, hogy nem fogom megkapni, mert elkeverték a laborban. Vagy a vizsgáló labor és a házidoki között veszett el valahol, de pont ma 4 hete, hogy levették és lelet sehol. Vissza kell mennem jövőhét kedden a dokihoz elméletileg lelettel, de mi lesz, ha addigra sem lesz meg? Holnap hívom megint a házidokit, ha nem lesz meg a leletem, elkérem a labor számát és számon kérem őket, mert már kicsit ideges vagyok. :evil: Járt már valaki így? A másik ami felidegesített, hogy miért nem nézte meg a babát? Nem tudja megnézni lelet nélkül, hogy egészséges-e? :shock: Így elég lett volna esetleg telefonon bediktálni az afp eredményt, és nem kellett volna megint kocsikáznom, meg ilyenek... :x Állítólag nem vagyunk elkésve, ha a 21. héten lesz az uh akkor sem, de én mégis szerettem volna, ha időben megcsinálja. Nem véletlenül van meghatározva a keret, hogy 18-20. hét között, nem? :roll:

napsugár08

Sziasztok!

Régen írtam, bár sokan nem válaszoltak nekem, így gondolom nem hiányoztam.

Bepótoltam a 2 oldalt.

Seruzad, örülök a jó eredménynek, és le a kalappal, hogy nem nézed meg a borítékot, nekem ez nem menne, az tuti.
Nagyon érdekes volt a cikk a petesejtről.

Angie, Roni, nagyon drukkolok!

Napsugár, 18-21 hét között, nekem 22 hetesen csinálták, nem tartottam későinek. A leletet viszont nem értem, hogy tűnhetett el.
:roll:

Nagyon mélyen megérintett a fiú-lány kérdés. Nem titok, 3-nak ismét lányt szerettem volna, kicsit csalódott voltam, hogy nem sikerült, de ettől még imádom a 2. fiamat. Még maikor nem ovlt úton, mondtam a férjemnek, hogy szeretnék még egy fiút, és egy lányt. 3-ba még belement, bár már nem szívesen, 4-ről hallani sem akar, pedig én nagyon meg szeretném próbálni még egyszer a kiscsajt. Aztán ha ő is fiú lesz, így jártam, de 4 gyerekkel érezném teljesnek a családot. Hogy győzzem meg? Bár aki ennyire nem akar valamit, ott azt hiszem, nincs is értelme erőlködnöm.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze, erőltetni biztos nem szabad, mert rosszul is elsülhet. Ha megszületik a pici, és látja rajtad utána is, hogy mennyire szeretnéd, biztos megenyhül majd. :roll: Nálunk az anyagiak játszottak sokáig nagy szerepet a döntésében (azért nem akarta az előző babát sem), aztán ahogy látta, hogy rosszabbat tett, mint gondolta, megváltoztatta a véleményét. :roll:
Igazából azért nem szeretném húzni az időt, mert nagyon félek egy esetleges rossz eredménytől. Ha pedig valami nem stimmel, az előbb derüljön ki, mint később. :roll:

napsugár08

Beze!

Sztem ne add fel a reményt apa ügyileg...az én férjem még a 3.babáról sem arat hallani(egy darabig) :lol: aztán nézd meg hol állunk :wink: ...meggyőzhetőek...jó persze eleve vannak nyomós indokok(pl.az anyagi,vagy fizikai...)de sztem ahol elfér 3 gyerek ott elfér 4 is...ismered a mondást..ha IOsten ad báránykát,ad legelőt is...amúgy meg amíg kicsit tényleg igazán nincs sokkal több kiadás mintha kevesebben lennének...a húzósabb kiadások kb.úgy sulitól kezdődnek(különórák,táborok stb)..de addigra már úgyis két kereset van és sztem talán könnyebb...próbálj ilyen észérveket felhozni apának,hátha enyhül :wink:
Te is már több mint félidős vagy...szuper :wink:

Angie!

Nagyon drukkk....szép kis házassági évfordulós ajándék lenne egy zebra,mi?!...amúgy hanyadik?

Napsugár!

Elég fura hogy ennyi idő után nincs lelet...de figyi,te nem voltál kombinált teszten?mert akkor ez az afp szinte fölösleges is...én nem is mentem anno...a kombiban is van afp és az biztosabb.
Tényleg azért megnézhette volna UH-n a babát,hisz mindig azt mondják amúgyis az a mérvadó.

Gigili!

Hát nem tudom...sztem nem annyival több meló 4 gyerek,4 gyerek logisztikázása mint 3-é...azt mondom te már amúgyis benne vagy 3 gyerekkel a "sűrűjében"hisz lássauk be 3 gyerek menedzselése sem kis feladat...ha így vesszük és ebből a szemszögből nézzük akkor eggyel több vagy kevesebb meg se kottyan :wink:

Én amúgy kimondottan szeretem szervezni a srácok életét,délutánjait stb...nekünk van egy nagy családi naptárunk amibe részletesen napra le van bontva ki hova megy hánytól-hányig,ki viszi és hogy jut haza stb...ez jól működik,de alapvetően én vok aki észbe és kézbe tart mindent
:wink: Sokan csodálkoznak hogy bírom...egyenlőre úgy érzem megy és nem gond...sőt szeretem is...nálunk is apa reggeltől -estig melózik,néha tudja úszni vinni a Krizsit,de alapvetően az én reszortom minden...anyataxi vok,tanító néni,szolfés tanár,szakács stb..egy személyben
:wink: :wink:
Heti 1x apukám besegít a hurcolásban,amikor ő szabadnapos.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Beze, ha nem írunk, nem jelenti azt, hogy nem hiányolunk, csak magamból kiindulva, és sem tudok mindig jönni és írni, de ha van időm, gyors átfutom a sorokat, néha szóban meg is válaszolom 8). Pl amikor Napsugár olyan nehéz döntés előtt állt, nem tudtam jönni és írni, de drukkoltam neki, hogy a számára legjobban alakuljanak a dolgai.
Visszatérve amit írtál ez tök érdekes, mert nem egy barátnőm, ismerősöm, akik vegyes páros után döntöttek 3. baba mellett, mid kislányt akartak :P Ez ti tudjátok, hiszen nekem még egy kislány sem adatott meg, de biztos van oka, hogy ezt mondja mindenki. Meggyőzésről annyit, hogy nálunk is sokáig tabu volt a 4. baba. Apa anyagi indokokkal is jött, illetve mondta, hogy nem akarja, hogy újra kikészüljek, ha kisfiúnk lenne. 8) Nekem volt egy időszakom, amikor szinte " ölni" tudtam volna egy kislányért, de akkor apa hallani sem akart róla, a fent leírt indokok miatt. ( Szerintem különben nagyobb a váltás a 2.-3. baba között, mint a 3.-4. között.)
Aztán elkezdtem én is dolgozni, és kellett ez a pár év, hogy sokkal nyugodtabban, higadtabban lássam a 4. baba kérdését. Szerintem idővel nálatok is alakulni fog, lásd Panni, Napsugár, Roni, Meskete vagy akár a mi példánkat is. (Bocsánat, ha valakit kihagytam volna!)
Lehet, hogy majd Te, Mesketes és Andi együtt fogtok tesztelgetni! :D
Meskete, merre vagy különben?! Remélem, minden rendben felétek! :D
Gigili: a logisztika, én például valahol örülök, hogy a gyerekek miatt ott a rendszer, és a többedik babával sokkal könyebben ment minden. Amíg az elsővel küzdés volt az elején az altatás, addigra a másodikkal ez is sokkal könyebben ment, mint sok más is :D Nálunk is naptár van, megfejelve azzal, hogy nálunk apa is utazik, így jó tudni mikor vagyok tök egyedül a rendszerben. :oops: 8)
Napsugár, drukkolok, hogy meglegyen az afp eredményed!!!Valszín, ha majd oda jutunk ( nálunk még tesztfázis, ciklusfigyelés van), akkor kombinált lesz és Istenhegyi a korom miatt...
Angie, drukkolok továbbra is!
Roni, nálatok mizújs? :wink:

Szép éjszakát!

Jó olvasni a cikkekket, csak egyre jobban elbizonytalanodok én is.
8).
Amit Seruzad írt, azon agyaltam én is, miben hogyan lehetek domináns???!!! Inkább a férfias, sportos nő vagyok, bár a gyerekek óta nőiese ,amit a kinezem mondott, hogy a nőies énem el van/volt nyomva ???!!!)

üdv, babér

babérlevél

Valamit kitörölt a rendszer, még jó hogy tanulván a korábbiból, elmentettem. Szóval a vége ez akart lenni:
Amit Seruzad írt, azon agyaltam én is, miben hogyan lehetek domináns???!!! Inkább a férfias, sportos nő vagyok, bár a gyerekek óta nőiesedtem sokat, és a hagyok másokat is érvényesítni típus. Szóval elakadtam az önmagam elemzésében... 8) (Lehet, hogy akkor nálam az lesz, amit a kinezem mondott, hogy a nőies énem el van/volt nyomva ???!!!)

üdv, babér

babérlevél

panny, sajna nem voltam kombinált teszten, csak az afp volt. :( Nem tudom mit csinálna akkor, ha keddre sem tudom megszerezni a leletet. Kihagyná az uh-t? :x Bár most azt mondta a szomszédasszony, hogy ha sikerül felhívnom a labort, ott gépből megmondják nekem az eredményt. Ez igaz?
Most kicsit én is aggódom a 3-ról 4-re való váltásban. Nekünk még nagy autónk sincs. :shock: Így is meg vagyok zakkanva néha, hogy be vagyok ide zárva, mi lesz, ha tényleg nem tudunk együtt menni sehova, mert nem férünk el? :shock: Apa már azon gondolkodott, hogy motort vesz autó helyett, mert az olcsóbb, és majd jön utánunk. :oops:

Angie, mikor is tesztelsz?
Roni, te is tesztelsz mostanában? :D

napsugár08

Napsugár, igen, elvileg benne kell lenni az eredményednek a rendszerbe, rögzítésre kellett kerülnie. Drukkolok, hogy meg tudják mondnai neked, vagy ha kell papír, akkor nyomtassanak ki egy másolatot. :)
Közben leesett, hogy Mesketéék elutaztak :D
Cikket olvasva, én benne vagyok a 43%-ban 8)
" A kutatás egy további állítása szerint a születendő gyermek nemének szempontjából különösen fontos volt a leendő anyák reggelije: akik minden reggel gabonapelyhet ettek, azoknak 59 százalékos gyakorisággal lett fiuk, míg a gabonapelyhet ritkán vagy sohasem reggelizőknek csak 43 százaléka szült fiút (részletesen lásd az eredeti tanulmányt). "

üdv, babér

babérlevél

Napsugár, Panny, Babér, köszönöm szépen!

Az anyagiakat simán visszavertem, pont ahogy Panny is írja, ahol 3 elfér, ott jöhet 4 is. Sokkal nem kerülne többe, mint 2, persze nyilván a nagy kiadások később jönnek. De nem ezért nem akarja, kerek perec kijelentette, hogy nem szeretné újabb plusz 2 évre lekötni magát, sokszor 2 is sok neki, pedig amit lehet, leveszek róla. Nekem meg ők az életem értelmei, már most attól félek, mi lesz, ha már nem lesz ennyire szükségük rám. :oops:

Panny, észérveket felhoztam, jónak tartotta őket, de akkor is nemet mondott.

Babér, én is a 43%-ba tartozom. Gabonapehely soha, max müzli, de az sem mindennap.

Napsugár, 5 személyes az autótok? Mi ősszel cserélünk nagyobbra, az jó lenne plusz 1 gyereknek is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!
Kipróbáltam a kínai tesztelést: szerinte 4 lányom lenne, ehhez képest 3fiú+1 lány az arány.
Müzli, gabonapehely nagyon ritka, fiam annál gyakoribb.
De én lehetek az egyik kivétel, amelyikn erõsíti szabályt.
Minden esetre jó pocakosodást!
Üdv mindenkinek.
kiskukucs
Győrújbarát

Üdv Kiskukucs!

3 fiú és egy lány..ismerős szitu... :wink:

Én szinte soha nem reggelizem és soha nem eszem gabonapelyheket...szóval én is szabályt erősítő kívétel lehetek a 3 fiammal és az egy szem lányommal :wink: :wink:

Napsugár!

Amikor anno felvtettem apának a 4.babakérdését...gyakorlatias férfi lévén azt mondta hogy először kocsi csere...szóval mi már lecseréltük egy 7 személyesre(megjegyzem már ez is kicsi).Nekünk Fiat Doblo-nk van és szuper nagy 7 ülés van benne(sőt 8 ember is elfér kényelmesen,csak hivatalosan 7)de a hátulütője hogy így nincs csomagtartó csak minimális...
kell rá tetőcsomagtartó amit még nem vettünk...általában nyaralásnál anyukám is jön velünk,így pont befér de a csomagokat apukám hozza utánunk az ő kocsijával :lol: Szóval a férjem már viccesen mondta hogy nekünk egy leselejtezett Ikarus kéne :lol: :lol: ..viccet félre téve elkelme már egy 9 személyes,de tutira nem fog menni anyagiak miatt..ezt is nyögjük még 4 évig...amúgy mi a NOE-n keresztül vettük...a NOE-nak megállapodása van hogy a NOE tagok 30%-kal olcsóbban juthatnak hozzá a Fiat kocsikhoz és a piaci hitelekhez képest jóval kedvezőbb kamattal és feltételekkel.

Sztem is benne van a gépben az eredmény...hívd fel őket!!

Beze!

Ismerős a szitu...nálunk is apa sokáig ezzel érvelt hogy nagy kötöttség ,egint egy pici...de nálunk spec.a kérdés a kislány miatt is...apa is vágyott rá..aztán meg a vetélések miatt ő is egyre jobban akart egy babát...imádja őket...tény és való hogy kötöttség ennyi gyerek...de ahogy te is írtad lesz idő amikor már nem lesz ennyire szükségük ránk...

Azt mondom neked hogy azért ne add fel a reményt...ahogy szokták mondani soha ne mond hogy soha...nem tudni mit hoz még a jövő :wink:

Babér!

Ahogy elolvastam a cikket én is rájöttem hogy én is elég sportos,domináns nő vagyok...lehet ezért van 3 fiam
:wink: ...de lehet nálam is valami elnyomott nőiesség tört felszínre és így jött Viola?....lehet benne valami...mindenesetre érdekes.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Beze, ne gondolj ilyet, hogy nem érdekel valakit, mi van veled!
Biztos lehetsz benne, hogy itt mindenki kíváncsi a másikra! :wink:
Szerintem még ne most próbáld meggyőzni a 4-ről!
Majd ha a 3. megszületett és nőtt egy kicsit.
Az én férjem is olyanokat mondott (úgy látom , hogy mindenkié hasonló) , hogy ne jöjjön a 3. olyan hamar, mert ő még élni is akar egy kicsit szabadabban, a fiúk most már kicsit önállóbak, jó lenne egymásra is több idő, stb.
Teljesen igaza van.
Aztán nekünk végül is azért jönne most, mert bizonytalan lett a munkahelyre a visszamenetelem, ill. ha lenne is hely, hogy visszamenjek, csak 4-5 órába. Abból eljönni gyedre öngyilkosság.
szóval őt ez győzte meg!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!
Igazából most nem érzek semmit, hogy sikerült-e vagy sem!
Majd kiderül hamarosan!
A vasárnapi teszteléstől sem várhatok sok mindent, mert 3 nappal a nem várt előtt leszek. Csak van itthon még 4 db. teszt.

Az 5. házassági évfordulónk lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor is pont Húsvét volt!

Napsugár, telefonálj szerintem is!
Azért tényleg csinálhatott volna uh-ot, utána is összevetheti az afp eredménnyel!

Rám nem lehet mondani, hogy domináns lennék, mégis fiúk vannak! Gabonapelyhet még életemben nem reggeliztem, nem is sűrűn ettem.

Kép
KépKép

angie28

beze, 5 személyes az autónk. Sajna a csere nálunk azért is necces, mert még hiteles a mostani 2013. júniusig (asszem).
Én sokszor kiborítottam anno a férjemet a baba dologgal. Próbáld meg egy kicsit hanyagolni a témát, és visszatérni később. Hátha... :roll:

Telefonáltam! Elsőre a háziorvoshoz, aztán Százhalombattára, végül a Rókus Kórházba. A Rókusból sikerült levadásznom az eredményt. Megijesztett a nő, mert azt mondta, hogy ő megismételtetné, ha nem múltam el 18 hetes, mert szerinte alacsony lett. Afp: 19,6 ; MOM: 0,55. Hát köszi! :shock: Hívtam a védőnőt, majdnem elbőgtem magam a telefonban, próbált megnyugtatni, hogy biztos teljesen egészséges és jól érzi magát a pocakban. :) Azért én nagyon be vagyok tojva. :cry: Kedden megyek a dokihoz, addig szerintem bele fogok őrülni a várakozásba. :(

Én nem szoktam gabonapelyhet enni, max. néha natúr zabpelyhet, amihez rakok mazsolát és egy kis mézet, de reggelire soha. 10-nél előbb nem tudok enni. :roll:

Angie, remélem jelez a teszt vasárnap! :D Azért jó, hogy több teszted van, mert ha esetleg - lesz, akkor még ott a hétfő meg a kedd. :wink:

panny, jót nevettem a férjed mondásán (ikarus). :lol: Az én férjem is nézegette a 9 személyes kocsikat, pont a csomagok miatt. Mondtam neki, hogy az azért lenne jó, mert belefér még pár gyerek. :lol: :wink:

napsugár08

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?