Zita,
Az emil cím:
pt@vodadone.hu és előre is köszönöm!
Szöszi
A régi lakás önkormányzat bácsié, (a híres-neves Fecskeház egyik fészke) úgy kell visszaadnunk, ahogy kaptuk, hát gondoltuk, meg sem próbáljuk elhitetni velük, hogy céklaszínú falakkal kaptuk a lakást.
Otthon (az új) meg már sikerül minimálisra csökkenteni a dobozaink számát, már nem is izgatom magam, amit nem sikerül karácsonyig kipakolni, az megy a garázsba ideiglenes tárolásra, és majd a két ünnep között rámolunk tovább.
Soraya,
Tündér fiad van! És hogy elgondolkozott
Mucska,
Anna nagyon ügyes ám! És még mindig jól áll neki Gino kutya.
Nekünk egész más gondjaink vannak. De ha elkezdeném sorolni nyafogósnak gondolnátok
Lizi még csak tejet kap, bár 1 hete kinézte a szánkból a paprikáskrumplit, mi meg adunk neki, galád szülők. Persze, semmi baja nem lett, sőt jókat cuppogott rajta! Azért még nem fog rostélyost reggelizni egy ideig, ha rajtam múlik
Gyümölcsöket is csak korlátozottan adunk neki, barackot kiköpi (hiába törtem magam és fagyaszottam le nyáron neki egy keveset), mandarin, alma, narancs jöhet. Még nem próbáltuk a sütőtököt, de tervbe van véve! Időm pedig nekem sincs semmi, el sem tudom képzelni, hogy lesz, amikor majd főznöm is kell neki, nemcsak cici, meg mikro, meg reszelgetés...
Orsi
Hol turizik anyukád? Már ha nem indiszkrét a kérdés
Gergő hintázása
És a képek! Nagyon helyes kis fickó! Mászás: nálunk már beindult, Lizi tegnap volt 5 hónapos, és már fel is ül, ezt celebrálandó. Mi büszkék vagyunk, csak kicsit korainak tartjuk a produkciókat.
Nemalvásilag viszont sajna túlteszünk rajtatok: a mostani éjszak pl a következőképp alakult:
1 órás altatás után sikeres elalvás 11-kor, majd hisztérikus ébredés 1/2 2-kor. Üvöltős-cicizős ébren töltött 1 óra után 40 perc altatás következett. Itt ugye kb 1/4; 4-nél tartottunk. 5-kor újabb ébredés, szinte rögtön (fél óra alatt) visszaalvással, egészen 1/2 9-ig húzta. A következő fél órás szunyára délben került sor, és most altattam el (cicizés 2x, sétálás 30perc.) Gondolom, ez sem lesz több 1 órásnál. Így megy ez egy hete, és mi is, ő is, teljesen kivagyunk Én már komolyan gondolkozom, hogy elviszem valamilyen alvás központba, hogy nézzék meg, minden okés-e
Úgyhogy
Rita,
Én vagyok az, aki egyáltalán nem érzem magam a megfelelő embernek arra, hogy a nemakarokegedülelaludni-problémára tanácsot adjak. Inkább olvasom amit neked írnak, hátha...
Kinga,
Vizsga? Én a PSZF-t kezdtem el, de tök reménytelen az órára járás Lizi mellett, aki csak ciciből eszik.
Könyvügy sztorno, rokonyok nem jönnek! Mondjuk a fentiek után ne is merészeljen minket senkifia zavarni, amikor akár aludhatnánk is
mégha karácsony is van!
És köszönjük a Feketeerdő torta receptjét!! Én tuti, kipróbálom, bár az én képességeimet messze meghaladja, de majd beszámolok, hogy sikerült.
Nanda,
Mi zeneimádók agyunk, TV-nk nincs is, csak rádió, de Lizi meg pont fordítva működik: zenére üvölt, TV-t pedig órákig (!!!) képes nézni.
Jerry,
Írtam megint mailt, megkaptad?
Swen,
Nálunk is anyatevagyaminden korszak van, próbálom kiélvezni, minden nehézsége ellenére, úgyis hamarabb elmúlik, mint azt szeretném.
No, mostmár igazán eldugulok!
És megintcsak mindenkinek kellemest és békést!
Pussz,
P.