Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!Hát,nem tudom,hogy mi lesz holnap.Valahol én is bízom a legjobbakban,de valahol tudom,h ez most ennyi volt.Talán majd a következő.Nagyon nehéz szívvel írom ezeket a sorokat.Potyognak a könnyeim...Nem hiszem el,h ennek így kellett történnie.Annyi rossz után,ami az elmúlt években történt,azt hittem ,megérdemlek végre valami jót...Holnap jelentkezem. :(
Noci!Neked meg megy majd a sms.Puszi Csajok!
nicky1983
Nagyút

Sziasztok Lányok!

Beszéltem Ann-nal. Sajnos nincsenek jó hírek. Sz. nem látott semmit az uh-n és a hcg is alacsony. Csütörtökön kell visszamennie kontroll-ra. Lányok drukkoljunk neki, hátha a babóca csütörtökig meggondolja magát!!!!!
Holnap lesz csak gépzközelben, akkor jön és ír.

Ann drága: Együtt érzek veled, a kezem viszont csütörtökig csuriban, most megyek és ahogy kérted kitornázom magamból a te fájdalmadat is. pusszantyu.

Üdv.:
Luca
luca4

Jaj Ann, remélem mégis csak ott az a kis bujócskázó baba. Nagyon drukkolok.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann:
Jaj, ne... Nagyon-nagyon szurkolok, hogy csak bújócskázós baba legyen.

Nicky:
Neked is drukkolok, hátha holnap mégiscsak biztató híreket hallhatsz.

Etna:
Örülök, hogy legalább nálad ígéretes minden, csak így tovább. :wink:

Évi:
Képzeld, ma veled álmodtam. :D Bcs.-án a régi belvárosi vas-edényben (nem is tudom, megvan-e még) vásároltunk valami nagyon spéci műanyag edényt mindketten, és ott futottunk össze. Hogy ez honnan jött... :D
Én ma voltam 12 hetes uh-n és genetikai tanácsadáson. Nagyon vegyes élmény volt, de az uhu mindent megért (ez volt az 1. hasi uh-nk). :) Olyan aranyosan kalimpált és hadonászott a kis maszat. Hát még nálad milyen nyüzsgés lesz odabent! :wink:
Nagyon jó ez a háttornás videó, azt hiszem, én is kipróbálom.
"nálunk mindenkinek dobog a szíve" - ez milyen örömteli mondat... :)

Sok apró szívdobogást kívánok én is mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác

Sziasztok!!!!

Niki: nagyon nagyon nagyon csuriban vagyok érted!!!!ugy ott lennék veled basszus ez a kurva munka :evil:

Etna: kettőt is találtam Pesten egyik a 11 kerület nem tudom mia neve a másik meg egy csomó helyen van van Árlista is a honlapon az meg a centrum lab...a kettő között az a különbség, hogy az első hely 500 Ft kevesebb :) És ott azt mondta a csaj hogy aznapra biztos meg van az erdmény...a másiknál van valami regisztrációs díj is még és ott meg valószínűleg másnap kapod meg a hírt...Én mind a kettő helyre kertem időpontot :lol: Ma lemondom a másodikat :wink: Holnap meg megyek :wink:
Ma amúgy a hőm 0.1 tizedet felugrott :shock: Pedig több mint egy hete nem mozdul el a 37.1 ről....tünet nem nagyon van sajna már :?
noci85
Budapest XIII. kerület

Lányok!

Még van aki emlékszik Ránk :-) hosszú hosszú évek próbálkozásai kudarcai után lám itt van Panna

Igértem egy képet :-)

Olvaslak Benneteket mindig.
Ann nagyon nagyon szorítok :-)

Kép

puszi Andi

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó, tündéri drága a picurka!! Persze hogy emlékszem rád.

Nem fűzök nagy reményeket de még kicsiket sem a holnapi vv-hez, csak csoda történhet, más nem. Nagyon rossz lett a hcg ereményem, már bőven 1200 felett kellett volna hogy járjon, ahhoz képest a 255, na a béka segge alatt. Ht igen, én is azt gondoltam, hogy így ennyi év próbálkozás után (2 év BMC látogatás már!) 4. -re csak sikerül. Az eredményhirdetéskor még örültünk, bár nyilván bennünk volt a félsz hogy azért a 12. hét után már jobb lenne járni.
A tegnapi nap meg egyenesen sokkoló volt és brutálisan idegörlő. Egyrészt másfél órát vártam uh-ra, majd utána kellett vv-re mennem, és még utána is majd másfél óra. Komolyan néha azt hittem ott ájulok el.
Délután 6ra mentem fel a háziorvosomhoz, na útközben egy csomó feketebőrű c típusú asszonysággal találkoztam, dagadt hájpacnik, hónuk alatt a retkes gyerek,szerintem nemhogy azt nem tudhatja mikor van peteérése, de még arról sincs fogalma hogy van petéje, és hogy az micsoda. Szóval lelki szemeim előtt láttam ahogy felrúgdosom őket egytől egyig. Bocsánat, remélem ezzel nem sértettem meg senkit, nem áll szándékomban, de igenis a fájdalom és keserűség mellett irgalmatlan nagy düh van bennem. Tudom, az ilyen gondolatok nem visznek előbbre, majd biztos lesz másképp is, de most nem érdekel.
Most egyelőre megint véget ért egy szép álom, visszazökkentem a céltalan mókuskerékbe. A sírd ki magad tanács már nem működik, ez mostmár sokkal keményebb... Meg kell tanulnom nem sajnáltatnom magam, mert most az bazira meg.
Nicky, várom a híreket!!
Bocsánat, most egyelőre nem tudok reagálni mindenkinek külön, majd valahogy összekaparom magam. Nincs más út.
ann74

ann!
tényleg nem tudom mit írjak. de őszintén feleszem megint a kérdést, ha ez most nem jön össze, akkor még mindig itt szeretnél maradni, még van hited az intézményben????? te mindent megtettél a siker érdekében, talán lehet, h máshol lehet a hiba. természetesen tudom, h vannak nagyon drága intézmények, de én nem lőném el mind a 6 lehetőségemet (remélem erre nem fog sor kerülni) egy intézményben. bár ne haragudj, nem tudom, h előtte jártál-e máshol. de én még ilyen fegyelmezett csajt nem láttam, mint te. hihetetlen akaraterőd van és tudom,h nem fogod feladni! és nem is szabad!!!! a sötétbőrűek nem csak a petét nem tudják, de sokan még azt sem ki a gyerek apja. mondjuk ebben mi sem lehetünk biztosak. sajnos nekünk ez a keresztünk, ezt dobta a gép és ez még mindig jobb, mint egy gyógyíthatatlan betegség. hidd el nekem, h eljön a te időd is, ha esetleg nem most, bár én még mindig bízom benne, akkor következőleg. van egy eljárás pgd, hallottál már róla? az istenhegyin csinálják, embriók genetikai vizsgálata, szinte minden meddőségi központból visznek babákat, nem nézel utána? mert mindig olyan szépe alakulnak a dologok és egyszer csak elakad a történet. szerintem érdemes lenne megkérdezni a dokidat, h mit szólna hozzá. és akkor tényleg csak a frankón egészséges babákat raknák vissza.

bocsánat lányok, nem akarok anti bmc-s nek tűnni, de sajnos én látom a különbségeket máshol. hisz már lassan alig lesz olyan meddőségi klinika ahol ne jártam volna. győrt nem tudom ajánlani, mert tudom, h iszonyatosan megterhelő a lejárkálás és még milyen kua drága. de eddig úgy néz ki, h nekünk megérte.

niki!
szorítok !!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, és a Kaáli intézet mennyiben, miben más mint a bmc? Mi az amit olyan nagyon másképpen csinálnak? Mert szerintem ahogy én eddig hallottam, ugyanazok a vizsgálatok vannak, és feltételezem, hogy hasonló protokoljaik vannak, hasonló gyógyszerekkel. Ne érts félre, nem ellened beszélek, csak egyszerűen kíváncsi vagyok. Én egyszer jártam Kaáliban, és baromi lekezelő volt a nagynevű doki akinél volt a már akkor is 16 ezerbe kerülő konzink, a recisek meg egyszerűen bunkók voltak. Ráadásul mivel nem teljesen állami intézmény, így támogatott lombikra sokszor fél-egy évet is várni kell., ezt a luxust így 38 felé nem hiszem, hogy megengedhetem magamnak.
ann74

Sziasztok!Sajnos az én első lombikom ennyi volt.Visszaesett a HCG-m és meg is jött reggelre.Sajna ez eddig tartott.Talán majd a következő.Puszi a sok drukkért meg amúgy is.
nicky1983
Nagyút

Nikim; :cry: :cry: :cry:
noci85
Budapest XIII. kerület

Ann!Nagyon szorítok érted,h változzanak az eredmények.És nagyon megszerettelek mindannyiótokat.Bár így jártam,nem szeretnélek benneteket teljesen itthagyni.Ha nem baj...
Csak összekaparom magam vhogy.Pont most vidított fel a sógornőm,h ne keseredjek el,ezek még nem babák voltak... :( Rendes ,ugye? :cry:
nicky1983
Nagyút

niki !
nagyon sajnálom. drukkoltam értetek!!!mielőbbi talpraállást és sok erőt kívánok!!

ann!
nekem a pesti kaáli szóba sem jött, ezért mentem győrbe. hát itt teljesen más volt mint a bmc-ben. mind a gyógyszeres protokoll, a táptalaj is. meg a kivizsgálás is, igaz idegörlő volt a várakozás, meg az állandó stessz az időpontok miatt, szóval itt is vannak dolgok. recepción ugyanaz a szitu itt is, de szerencsére nem ők csinálnak gyereket. az a baj, h kua kevés ez a 6 államilag támogatott lehetőség, nekünk minden kísérlet luxus. de nem befolyásolni akarlak, csak leírtam a véleményem. én tudod gyáva vagyok, nem mertem még több lehetőségemet elszalasztatni z vel. annyira nem voltunk nagy spanok.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, miért 6 lehetőségről beszélsz? 5 támogatott lehetőség van összesen. Azt hogy a táptalaj más azt honnan tudod? Leírnád lécci a gyógyszeres protkódat? Köszi a segítséget.
ann74

Nikikém!

Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Tudom, hogy anyagilag megterhelő most nektek nagyon, de sajnos kevés embernek sikerül elsőre. A következő biztos sikerülni fog! Most pihend ki magad első körben. Valahogy csak összeszeditek a pénzt a következőre. Küldjetek el naponta akár 50 önéletrajzot is, mert csak így lehet munkát találni( nagy számok törvényszerűsége). Még az is lehet, hogy spontán összejön időközben! Ne add fel! Ja, és itt ne hagyj minket!!!! :P

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Ann!

Sajnálom, hogy ilyen alacsony lett a HCG.
Nagyon-nagyon drukkolok neked a holnapi vérvételhez! Ott kell legyen az a baba!

Küldöm a babaragacsokat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Nagyon szorítok Neked!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Tanita hol vagy? Milyen volt a leszívás?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi!Köszönöm!Nem hagylak itt benneteket :)
Az lesz az állásajánlatokkal,meg nekem vannak ötleteim.Majd felvázolom őket az embernek. :) Puszi
nicky1983
Nagyút

Ann: Én nem tudom, nem jártam soha más intézménybe. De ebben a genetikai dologban lehet valami. Mindig elindul nálad valami, aztán meg leáll. Biztosan nem olcsóak ezek a vizsgálatok sem, de ha segítene végre babásodni az megérné. Persze csak ha van rá. Én is úgy emlékszem, hogy inszemből van 6, lombikból csak 5. Kivéve, ha fizettek/tek már beültetésért. Remélem azért még meg lesz az a babóca.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Andi!

Nagyon szép a kis Panna! Gratulálok hozzá!

Hány év próbálkozás után érkezett? Milyen beavatkozásaid voltak?

Írj nekünk, ha a kis tündér mellett van egy kis időd. Kell a bátorítás most nekünk nagyon! :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Niki!

Jut eszembe. Neked nem fagyasztottak le babákat? Olyan sok petesejted volt!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi : én ha jól emlékszem de van neki fagyasztott baba!!!Lehet az lesz a tuti, csak mielőtt Gyogyuljon meg a lelkem Nikiém!!!!!!!

Nálam holnap lesz a nagy nap csinálok egy tesztet mert a férjem nem bír már magával aztan egy vv és otthon ülök a gép elott, hogy meg kapjam az eredményt a vv amit emailben küldenek :lol: :lol: :lol:

Viszont egy kérdés:
Béta Hcg vérvételt kell kérjek ugye, abból állapítják meg a hogy elindulte e a terhesség!?!Itta. Hogy izgalomba nehogy valami mást mondjak és hülyének nézzenek :lol: :lol: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Nóci:

Mikor csinálod a tesztet? Még ma? Nagyon szorítok!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Nem nem nem holnap amit fel kelltem :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: Mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Noci:

Küldtem megint privit. remélem most megkaptad. Rájöttem, hogy csak akkor küldi el, ha a tárgy mezőt is kitöltöm. :)

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Számoltam egyet. Ha ebben a ciklusban teherbe esnék, akkor pont karácsonykor születne meg a babám!:) 2012. december 12 elég esélytelennek tűnik már. :cry:

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi mért esélytelen!?!Barmi lehet...
Még nem kaptam meg :(

Vichky koszike 8)
noci85
Budapest XIII. kerület

Hát nincs örömködés a teszt nem azt mutatja amit szerettem volna látni :( De azért elmegyek vv...
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Nekünk 4 év küzdelem után 5.dik beültetésre sikerült Panna :-)

Volt rövid és hosszú protokollunk is. Nekem PCOm volt inzulinrezisztenciával, férjemnek kevés nem túl jó minőségű sperma.

2009 dec. 12-én édes apukám itt hagyott Bennünket, végig ott ültem a halálos ágyánál és fogtam a kezét miközben karácsonyi dalokat énekeltem.
Utána volt még 1 lombik ami nem sikerült. Eljött a 2011 január az 5.dik próbálkozás.
2010 karácsonyán testvéremtől kaptam egy festményt amit Apa és Én vagyunk rajta.
A lombik kezdésekor leültem a kép elé( és itt minden szó igaz :-) és elmondtam Apának hogy én ennél többet nem tudok tenni. Átadom neki a stafétabotot, és az összes terhemet ami ezzel a lombikkal kapcsolatos. Behunytam a szemem és elképzeltem ahogy ez a nagy teher, sok keserűség kimegy belőlem.

Rendeltem igazi bio méhpempőt és bioptron lámpával lámpáztam a pocakomat .

Hétfői nap volt mikor mennem kellett volna vv-re, én szombaton csináltam egy tesztet ami negatív lett. Vasárnap még egyet ami szintén negatív.
Abbahagytam a sárgatest hormon szedését... hisz neg a teszt.

Kedden mentem vissza vv-re ahol közölték baba van a pocakban.

Ennyi a mi történetünk. Ha van kérdésetek bármilyen nyugodtan írjatok, hisz sokáig álltunk azon az oldalon ahol most Ti.

És kérlek egyet ne felejtsetek el csak annak nem sikerül aki feladja. :-)
Tudom én is azt mondtam mikor ilyet írt valaki , hogy jajjj könnyen beszél már ott a gyerek...... de én is küzdöttem évekig.
Üdv Mindenkinek

Üdv!
Andi
kisborso

Andi!Van fagyibabánk.A 8ból csak 2t ültettek be,sztem a többiek megvannak,de az orvos csak össze.vissza beszélt.Majd felhívom a recepciós lányokat,h mondják meg pontosan.
Noci!Drukkolok nagyon,h a vv azt mutassa,amit kell.
Én úgy döntöttem,mennék egy hónap múlva,de ez a páromtól is függ.Puszi
nicky1983
Nagyút

Meg jött a vv eredmény bhcg:1 ml.... :cry:
majd még kedden az orvos is megerősít...addig meg várakozás....
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: Sajnálom, majd legközelebb. Hányadik napon is vagy, hoby csak kedden kell menned tesztelni? Engem 16 napra hívtak vissza és a 14-en lett pozitív a teszt. De csak nagyon halványan. Nem volt ez még korai?
vicky79
Budapest III. kerület

Hétfőre hívtak vissza, de akkor nem tudok menni dolgozom...ma vagyok a 14 nap....
noci85
Budapest XIII. kerület

Andi!

Hihetetlen ez a történet. Meg is könnyeztem, olyan megható!
Szóval, így igaz, sosem szabad feladni!
Apukád elintézte odafenn, hogy jöjjön az unoka.

A méhpempőt én is elkezdtem enni. Remélem segít majd!

Nagyon szépen köszönjük, hogy leírtad. Szerintem nagyon sok mindenkinek adtál most erőt!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Nicky:

Nagyon jó lenne, ha tényleg lennének fagyibabák. Így nem lesz olyan drága a beülti, vagy az is lehet, hogy szinte semmit nem kell majd venned, mert maradt a mostaniból. Mondjuk ehhez én nem értek, majd leírják azok a csajok, akiknek már volt fagyibabás beültetésük. Én úgy gondolom, hogy ez már nem kerülhet olyan sokba.

Felhívtad már a recepciót?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Noci:

Én biztos vagyok benne, hogy túl korai volt ez a vérvétel. Többen is írtuk neked, hogy ez most még felesleges kör.

Nagyon bízom benne, hogy kedden örömködve írod majd, hogy ott van a baba a pocidban! :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Tanita?

Ann?

Etna?

Hova tüntetek? Mik a hírek?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Noci!
Nagyon sajnálom!Remélem mégis változik,és örömmel írod,h babás vagy.Nem lehet,h Neked se jöjjön össze. :(
Nem hívtam fel a recit.De van fagyibabánk min.3.Azt mondta a doki,ha a köv. mensi alatt már szeretném a beültit,akkor 100000 + a gyógyszerek (tüszőrepi,Crinone,meg amit majd kitalál).Ha a 3 hónapot kivárom,azaz júliusban megyek,akkor meg csak a gyógyszerek.De nem hiszem,h kivárok.Nagypapám meghalt dec.ben,és hagyott rám pénzt is,meg a házat is,de a hagyatéki még nem volt.Talán addigra kézhez kapom az örökségemet,és segít odafentről Anyával együtt...
nicky1983
Nagyút

Nicky:

A hagyatéki az olyan fél év!
A fagyibabákért is fizetni kell, ha nem várod ki a 3 hónapot? Nem tudsz valahogy megegyezni a dokival, hogy ne kelljen ennyit fizetned?

Ilyen feltételekkel én biztos kivárnám a 3 hónapot. Egyébként honnan számolják a 3 hónapot? Nem a lombikos hónap elejétől? Akkor már májusban mehetnél.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Nem,a beültitől számolta :( Nem akarok 3 hónapot várni.
Az a helyzet,h az első féléves jutalmam már így is ugrott,ami egy havi fizu.És így a második beülti is beleesik még az első félévbe.Akkor ha nem sikerlne esetleg,a második félévben tiszta lappal mehetek,és év végén kaphatok jutalmat.
Meg úgy érzem,ha nem várok annyit,és megint csalódom,talán könnyebb lesz feldolgozni.De még nem döntöttem 100 %-osan.De a lelkem így érzi... :cry:
A hagyatéki időpontja 12.-e,csak az a kérdés,h mikor kapom meg az örökséget.Nem értem,miért tartott eddig,mert nagyapónak végrendelete volt,és én vagyok az egyedüli örökös.De valójában ezt a pénzt a babdolgok megvételére és a babaszobára szántuk...
nicky1983
Nagyút

3 havonta van ingyen a lombik program, a 100.000 sztenderd ár. Azt mindenkivel kifizettetik. De neked csak azért volt lombik, mert sok volt a tüsző, nem? Vagy ilyenkor már esélytelen az inszem, ha már van fagyibaba?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!Azért volt lombik,mert a páromnak nagyon kevés,és nagyon lassú katonája van.Bár a FER14 segített valamicskét a helyzeten (nagyon minimálisat),akkor is a lombikot javasolta a doki.Azt mondta ,az inszem szinte esélytelen,fölösleges próbálkozás lenne.
nicky1983
Nagyút

Nicky, azt tudod ugye ha kifizeted a 100e-et a fagyikért akkor megmarad a még hátralévő 4 támogatottad? Ne kerüljön rá sor hogy majd szükséged lesz rá, de mi kétszer fizettünk ki fagyisat, így 4 beültink volt, de még szerencsére 3 támogatott van. Ezt is vedd szerintem figyelembe a döntésnél. Én nyugodtabb voltam, hogy fagyisra nem támogatottal mentünk.
ann74

Én is erre gondoltam.
Ma mondtak olyat,h egyek méhpempőt,mert az esetleg segít.Ebben tud nekem vki tanácsot adni?Mert azt hallottam,h a méhnyálkahártya megvastagodásában segít.Nekem arra a doki(k) mindig azt mondták,h szép a nyálkahártya.Csak mondta volna,ha vmi nem jó?Akkor most mit csináljak?Egyem vagy ne?ha igen,milyet?Mert láttam,h van kapszula is.Segítsen,akinek van tapasztalata ezügyben,légyszi :)
nicky1983
Nagyút

Nicky: Bocsi, akkor kevertem az újakat. Én szedtem kapszulát is meg ettem méhpempős mézet is. Nekem is általában jó volt a nyálkahártyám, de szerintem ártani nem árt. Immunerősítő hatása is van.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Hát, nem szabad ennyi ideig távol maradni. Győztem visszaolvasni.
Szóval.
Etna, szívből gratulálok Neked. Hogy vagy, merre vagy?
Amit írtál, hogy kicsit meseszerűek az inszemek nálam, alacsony AMH, és semmi stimulálás, arra csak annyit, hogy egyszer már az asszisztens sem tudta visszafogni magát, és tett megjegyzést erre, de én abszolút módon hiszem, hogy a doki tudja, mit csinál, és neki ebből végképp semmi haszna nem volt.
Ezzel az intézményekről való elmélkedéssel is így vagyok. Tudom, hogy bennem túl nagy adag maradt a gyermekkori naivitásból, de én bízom abban, hogy minden orvos, aki meddőségiben dolgozik, egyetlen célért teszi, hogy Nektek, nekünk kisbabánk születhessen.
Tanita, mi újság Veled? megvolt a leszívás? gyere mielőbb. Nekünk 6. inszem, volt ez (hétfőn), de egyelőre én még nem a bmc-be járok. Viszont tök rendes volt a doki, mondta, ha netán nem sikerül, menjek vissza, és amit lehet még vizsgálatokat, azt megcsinálnak. Egyébként ő is azt tanácsolta, hogy jelentkezzünk be meddőségibe, legfeljebb nagy örömmel lemondjuk az időpontot.
Vicky, kigyógyultatok a náthából, lázból?
Szabóévi, nekem egy kolléganőm, akinek elég baja volt kismamátlanságában is a derekával, azt mondta, hogy a kismama masszázs tartotta életben, a következő kismama masszázsig. Találtál normális védőnőt? Csabán van a nőgyógyász dokid is? ott fogsz szülni?
Nicky, sajnálom, hogy nem sikerült most Neked. Kívánom, mielőbb tudjatok bele vágni a következőbe, és az eredménye is pozitív legyen.
Sosem adjuk fel!
vensza
Jakabszállás

Vensza: Köszönöm kérdésed, alakulunk. Barbus már csak taknyos, én taknyolok és húz a fejem néha. Estére mindig carabb, de remélem a héten kilábalok belőle. Jövő héten már dolgozok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szerdán megvolt a leszívás,annyira nem volt gáz, ki lehetett bírni. Hétfõn még 6 petesejtem volt, szerdán 5-öt tudtak leszívni. Egy elvándorolt. Ma hívtam fel a biológus nénit és mondta, hogy 3 megtermékenyült :lol: :lol: :lol:
Tök boldog vagyok, bár nem tudom, hogy ez mire elég.
Szombaton fel kell még hívnom, hogy mi van velük ill. a többiekkel. Blastocystás transzfer lesz szombaton vagy a jövõ héten.
Vkinek volt már??? Milyen sikerrel???
Mik a teendõk utána?? Táppénz, ágynyugalom??
Apával mikor lehet egymást szeretgetni :lol: :lol:
tanita74
Szigetszentmiklós

Tanita!Sok sikert,Drága!
Vensza!Köszi szépen,igyekszünk mihamarabb vissza a babákhoz.
Noci!Na mi újság?Írj minél hamarabb!
Etna!Hol vagy?
Évi!Te is el vagy veszve!
Ugye mindenki jól van????? :(
nicky1983
Nagyút

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?