Sziasztok!
Nekünk 4 év küzdelem után 5.dik beültetésre sikerült Panna
Volt rövid és hosszú protokollunk is. Nekem PCOm volt inzulinrezisztenciával, férjemnek kevés nem túl jó minőségű sperma.
2009 dec. 12-én édes apukám itt hagyott Bennünket, végig ott ültem a halálos ágyánál és fogtam a kezét miközben karácsonyi dalokat énekeltem.
Utána volt még 1 lombik ami nem sikerült. Eljött a 2011 január az 5.dik próbálkozás.
2010 karácsonyán testvéremtől kaptam egy festményt amit Apa és Én vagyunk rajta.
A lombik kezdésekor leültem a kép elé( és itt minden szó igaz
és elmondtam Apának hogy én ennél többet nem tudok tenni. Átadom neki a stafétabotot, és az összes terhemet ami ezzel a lombikkal kapcsolatos. Behunytam a szemem és elképzeltem ahogy ez a nagy teher, sok keserűség kimegy belőlem.
Rendeltem igazi bio méhpempőt és bioptron lámpával lámpáztam a pocakomat .
Hétfői nap volt mikor mennem kellett volna vv-re, én szombaton csináltam egy tesztet ami negatív lett. Vasárnap még egyet ami szintén negatív.
Abbahagytam a sárgatest hormon szedését... hisz neg a teszt.
Kedden mentem vissza vv-re ahol közölték baba van a pocakban.
Ennyi a mi történetünk. Ha van kérdésetek bármilyen nyugodtan írjatok, hisz sokáig álltunk azon az oldalon ahol most Ti.
És kérlek egyet ne felejtsetek el csak annak nem sikerül aki feladja.
Tudom én is azt mondtam mikor ilyet írt valaki , hogy jajjj könnyen beszél már ott a gyerek...... de én is küzdöttem évekig.
Üdv Mindenkinek