Sziasztok! Na, megjöttünk a világjárásból. Nagyon megjártuk az egészet. rettenetesen. Alig voltunk eddig itthon reggel óta egy órát...Simán mentem annyit, mintha elmentem volna tornázni. És biztos a fél várost megfertőztem... 5 kor ébredtem, voltam rorátén, aztán piacoztam egy nagyot, aztán hazajöttem, összeszedtem Gergőt. Voltunk doktoravatáson, ami egész normális volt, mert lezavarták fél óra alatt, azt mégis ünnepélyes volt. 6-kor kezdődött a vacsi, de azt már mondtam, mikor meghívtak, hogy tuti nem tudunk menni, mert estére nem vagyok ember sose
Barátnőm anyuja jó szomi volt. Aztán mentünk találkozni G. haverjával, aki Németországban dolgozik, és háromszor jön haza egy évben, aztán vettünk ajándékokoat, aztán hazajöttünk egy órára, hogy pihenjek, aztán elmentünk és vettünk az RS-ben mi is bútort. Vicces, mert Réka komódot vettünk, és Réka lesz ugye a kismanó is, ha minden igaz. Kicsit nem annyira passzol a szekrénysorhoz, de sehol nem találtunk ugyanolyant
Azért nem rossz. Gergőék nemrég hozták meg. És nagyon jó, hogy végre van egyátalán. Rá is tettem az adventi koszorút gyorsan
Most már nem nagyon tudok mozogni
Ezek voltak velem ma. Egyébként meg beteg vagyok mint állat, és asszem nem kellene holnap mennem sehova, de muszáj, mert még mindig nincs meg minden ajándék! És még mindig nem tudom, jönnek-e apósomék
Azt mondták, majd reggel kiderül, elindulnak-e... vicces, nem?
Edwig, szerintem is fogsz minnyá szülni, de én azt is mondom, hogy málnalevélteától is lehet, mert olvastam, hogy ajánlják szülés után is inni tovább, mert serkenti a bélmozgást, és az szülés után a dolgok gyors visszarendeződése miatt ugye esetleg akadozhat...
Jajjaj, az éjszakai és esti műszak le lett archiválva, pedig reggel még tuti volt valami, amire írtam volna valami okosságot. Amíg visszamegyek, mondom, hogy én is rákészültem a vészhelyzetre...
Elég fáradt vagyok, de valahogy ellettem volna valami ilyesmivel most. Ha lefekszem, úgyse tudok jól aludni, akkor inkább építem a lelkem
Kikocska
32+4