Új privát üzeneted érkezett!

Mi nemrég voltunk vásárolni vagy 3x mert egyszer vittük a nagyit aztán párom nagyiját meg hasonlók, a lényeg hogy mindig nagyok sokan vannak. Bár mi a metroban voltunk meg a corában de egyik sem jobb mint a másik. A tescoval csak az a jó hogy lehet éjszaka is menni, akkor nincs senki sem. Mi finomat fogsz sütni? Én nemrég csináltam mézeskalácsot de még olyan kemény hogy követ lehet törni vele, de az okosok azt mondják majd megpuhul

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii

Bizony dolgozom, mert nagyon muszáj, mivel baba előtt fősulira jártam, és ezelőtt még soha nem dolgoztam, és kell hogy legyen 180 nap munkám ha valami pénzt is szeretnék látni a szülés után. Merthát egy fizetésből nehéz megélni. Nekem meg még van hátra 6 napom a 180 napból de abba hála a jó égnek beleesik a Karácsony... Egyébként ismerős intézte a munkát (ő a főnököm) és aligalig járok be csak fél napokra mert mostanság minden nap dokihoz járok. De egész jól bírom. Büszke is vagyok magamra... Csak azt utálom ha egyedül kell hazamennem villamoson meg buszon, mert általában az embereket nem érdekli, hogy nekem nagy a hasam...

Kép
Kép
gabiii

Nekünk nagy a szerencsénk mert az én tündér nagyikám velünk lakik, istenien süt főz, nekünk csak vásárolni kell. Viszont az én anyósom szerint sem eszik eleget az ő pici fia. Pedig ha látná mekkora adagokat képes magába tömni, csakhát olyan alkat, hogy hiába eszik, ő mindig ropi marad.

Kép
Kép
gabiii

Gabii! felafejjel!!! legalább tudni fogod mikor lesz babó!!! és így nem lehet semmi baja!
no, rohanok,
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Nekem be kellett vállalnom ezt a munkát, de nem bánom, mert tényleg nem olyan vészes, bár azt én sem gondoltam hogy szülés két és fél héttel én még itt fogok ülni, de sajna szebim már nem nagyon van, mert fel kellett használnom. A tömegközlekedésről meg annyit hogy utááálom, bár mostanában akad egykét ember aki képes átadni a helyet de ez általában csak a villamoson van így. Aztán vannak azok az emberek akik inkább bámulnak ki az ablakon csak negogy fel kelljen állni. Na mindegy nem érdekelnek, majd biztos nekik is lesz olyan hogy jó lenne leülni...

Kép
Kép
gabiii

Sziasztok!

Mindjárt itt a kari, látom, gondolom ajándékok után rohangásztok!Kép
Jimbone meg Gabii tartja itt a frontot!

Szóval ennyi idő kellett, hogy elintézzem a táppénzes papírokat!Nem semmi!
Viszont van egy vagyis két jó hírem!Az egyik igazából nekem az, mert holnap megyünk a bútorokért mert megjöttek, a másik nektek is fontos lehet!!!

Akinek a tb kifizető hely is egyben a munkahelye, annak nagyon nagy mákja van (mint nekem is), mert képzeljétek mindent elintéznek helyetted, és egyben utalják a pénzecskéket!Nálunk meg még a bérszámfejtő azt is figyeli, hogy mikor jár le a szülési szabi meg a többi!Szóval, ennyit megért a mai nap nem? Én nagyon örülök, mert ez azt jelenti, hogy Lacit jóval kevesebb helyre kell majd menesztenem, amikor Dávid megszületik!Részleteket még nem tudok, mert azt mondta, hogy elég mjad akkor betelefonálnom, amikor megszültem és akkor mindent elmondanak!
Kép

Én nem tudom mi van ma, de sokkal nyügösebb vagyok, meg jobban keméynedek!Nagyon jó lenne pár napra bezárkózni!

És megkérdeztem a körzeti orvosomat,a terheléses eredméynemről és Ő is azt mondta, hogy no süti, no kenyér meg a többi!Karácsony előtt ez nem fer!!!Ja és kikerekedett szemmel ismételte arra a kérdésére a válaszomat, hogy hány kilót híztam (10) mert az nagyon nagyon sok!!!Hát szerintem meg nem és kész!Vita lezárva!

Megyek pihenni, mielőtt betöltöm ezt az oldalt!

Puszi:Katy
33+6
Katy

Én meg itthon vagyok a 12. héttől, jól ellustultam,azt hiszem...itthon mindent megcsinálok,de már egy hosszú piaci séta nem nekem való! megint tönkre mentem!Kép
Holnapra meg megint eligérkeztem, nem tudok itthon ülni!Képcsak egy darabig!

Éljen a 300. hozzászólásom!Kép
Vendég

Szerintem a dokik meg vannak bolondulva, én még nem is láttam olyat hogy valakinek ne mondták volna hogy az sok, engem már az első 2 kiló után cseszegettek pedig azóta még sikeült 10et felszednem, de már nem érdekel... És mindezt úgy hogy odafigyeltem arra hogy mit eszek.

Kép
Kép
gabiii

Gabi!Kép
Akkor bemutatnám az én dokimat neked! Engem még meg is "dícsért" a múlt héten! Pedig néha bekapok egy-egy kis csokit, eszek kenyeret meg mindent,persze mértékkel, bár gyakran lakok jól gyümölcsel! 7 és fél kilónál tartottam a 32. héten és néhány feleslegessel indultam már az elején,szerintem!Kép
Vendég

Bagzerka! Köszönöm szépen, de igazándiból még csak puhatolózom, hogy milyet vegyek. Mi most építkezünk, kb. tavasszal költözünk, akkor lenne aktuális, ha még akkor is megvan, akkor érdekelne.
Majd jövök érdeklődniKép
Köszi mégegyszer!!!!!!!
Ha esetleg leírnád mail-ben, hogy milyen paraméterekel adnád el (típus, teljesítmény, ár stb..), azt megköszönném: magdolnamate@freemail.hu

Többiektől BOCSI, hogy terhelem a topicotKép
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Nekem végülis nagy a mákom anyóssal mert jól megvagyunk, még soha nem baszogatott semmiért max a pici fiát, hogy vigyázzon rám meg hasonlók. Viszont van egy barátnőm akinek az anyósjelöltje tiszta dilis. Olyanokat mond hogy az ő pici fiacskáját nem lehet bolti csirkével etetni, inkább majd ő minden nap főz a gyerekének...
Nemtom miért kell az ilyenekbe beleszólni

Kép
Kép
gabiii

Na lányok én megyek, vége a munkaidőmnek. holnap jövök! Sziasztok

Kép
Kép
gabiii

Sziasztok KismamikKép
Hogy vagytok?? Rohangáltok ajándékok után?? Én elég ramatyul érzem magam... fogalmam sincs mitől, de két napja megy a hasam pedig nem érzem magam betegnek. Lehet a málnalevél teától??
A pocakom is görcsölget, hol fent hol alul... nyomi is vagyok... mi lehet ?????
Puszi mindenkinek később még jövök,mert látom most senki sincsenKép
Edwig a szontyoli
39+3
Vendég

Sziasztok!

Edwing! Az otthonszülős Szülőszobában azt mondta a Geréb Ágnes, ogy híg széklet után tapasztalata szerint 12 órával jön a baba.NA, ez tetszene?Kép

Voltam ma a kozmikusomnál és olyan helyre ki punim lett, hogy csak! Kép teljesen felvérteztem magam a szülésre. Most már csak, karácsony Szilveszter és Hanga! Ezt a sorrendet szertnénk!!!!!

MA mindenkinek van valami elintéznivalója, csak negyed óra volt végigolvasni a mai terméstKép

Akkor én megyek és alszom egy kicsit, mert tegnap este ugye, ötye volt. Így kettő körül aludtam el és nyolckor már fenn voltam és most értem haza a kozmikustól, mert akkora dugó van, hogy csak na. és vezetés közben majd letapadt a szemem.
Szóval szép álmokat nekem!
Ti meg írjatok mire jövök, mert éhes leszek és a kajálást babanettel szoktam kiegészíteni!!!

rékacs 37+6

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

RékacsKép
Ez tetszene, de az a 12 óra már eléggé letelt, mert ez már a harmadik nap...
Vasárnapig van ideje kijönni magátólKép

edwig
Vendég

Hello Kismamik!

Most jövök a dokitól, úgy tűnik, mégis otthon Karácsonyozunk Kép - kettesben, azaz Lilike még a pocakomban lesz. A méhszáj semmit sem változott, szóval 1-2 napon belül nem várható semmi Kép (elvileg). 23-tól naponta NST meg vizsgálatok Kép (be is feküdhetnék, de hülye lennék), aztán Karácsony után be kell feküdnöm és 30-án megindítják, ha addig sem lesz semmi. És a doki tök rendi volt, megígérte, hogy igyekszik majd ottlenni a szülésnél (bár hazamegy Miskolcra, de képes autóba ülni). Kép Úgyhogy megnyugodtam és most már kicsit türelmesebben várok Lilikénkre. Kép

Egyelőre ennyi, mert Apu rám vár, hogy felszerelhesse a fűtéshez a termosztátot, később még benézek.

Katinka
katinka

Sziasztok!

Edwig!Bármennyire is furcsa, de nekem is ugyanaz jutott ezsembe,mint Rékacsnak, úgyhogy ki tudja!Hajrá Edwigék!

Katinka!Neked meg fel a fejjel, mert legalább együtt lesztek a férjeddel!Aztán mindárt itt van az a nap!Abba gondolj bele,hogy már két hét sincs és ott a babád a kezedben!

Rékacs!Hős vagy!Én egyszerűen nem tudtam rávenni magam az intimgyantára!Szóval minden elismerésem a Tied!

Katy
Katy

Edwig!!!! Rékacs már el is mondta a tutit!! de télleg, a szervezet ilyenkor természetes úton kitisztítja magát, a tanfolyamon is tanultuk, meg a kórházi szülésznő is mondta! szóval......

Katinka! ne keseregj!! tök jó! juj, de izgi, neked is már tök hamar lesz babód!!KépKép

Rékacs! én nem tudom kibírnám-e ezt az intimgyantát, mondj valami bíztatót! mert végül is egyszer kipróbálnám, és mikor, ha nem most..... de nekem ha a bikinivonalnál csinaálják, akkor is az egész be szokott gyulladni! szóval...neeemtooom

bagz, aki nemrég ért haza tornáról, ahol Aurával együtt remekjót mozogtak-meg a babák is!Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Haló!
Hát nekem kicsit hosszabb volt az út haza, de a torna Bagzerral az szuper volt, Erikám még azóta is nyomja Kép

Edwig!
A szuper hókuszpókuszos könyvben (Bába válaszol) is pont ugyanez van, hogy most öntisztul a szervezeted, és az nyugodtan lehet több nap, ha meg még rosszul se vagy és görcsölgetsz is...jobb ha felkészülsz, itten mostmár záros határidőn belül belül bazázva lészen!!!! Juppíí

Rékacs!
Gratula a fantsztikus p.gyantához Kép

Bagzer!
Én csak bíztatni tudlak! Ezt kicsit máshogy csinálják, mint a sima bikinivonalat, mert nem használnak papírt, és a gyanta is sokkal sűrűbb, és spec gyulladáscsökkentő! szerintem add elő a kozmetikusodnak, hogy ezt szeretnéd, de először csak kisebb részen próbáljátok ki, így megnézhetnéd, hogy ettől is gyulladsz-e.

Na, hát tényleg hol van ma mindenki?!
Kikocsnak hivatalos kimenője van, hé, tegnap volt egy új regényírónk! Mazsom, kifáradtál? Kép

Katy!
Hű dejó! Örülök, hogy megvan Dávid bútora, biztos szuper, legközelebb majd jól megkuksizzuk Kép

Pussz, Aura
30+5
aura

Sziasztok ismét!

Bagzer! teljesen ki lehet bírni.
Mondjuk én 13 éves korom óta gyantáztatok és nekem amúgy sem fáj(csak mióta terhes vagyok kicsikét hisztikézek, hogy sajnáljanak).És a punit ugyanúgy szedte a kozmikusom, mint a fazont a karamelles gyantával.
Mondjuk nagyon jó az én kis kozmikusom is, már tíz éve hozzá járok és tényleg naygon finomkodott, hogy túléljem!!
Mondjuk volt pillanat, mikor azt gondoltam, hoyg hopp Réka kifordult és már a pofázmánya befelé vigyorog a belseje meg kívülre kerültKép! De nem!!! Szerencsére !
Szóval nem tudom Te, alapba hopgy bírod,de ha bírod akkor nem más mint a bikinivonal, csak összébb csúszik a bugyiKép!Meg tudom ajánlani a kozmikusomat, ha neked nincs!

Még mindig bitang álmos vagyok, ti meg ma nem hordtok össze hetet-havat, így azt hiszem megyek aludni!

rékacs 37+6

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

És ma nincs VÉSZHELYZETKépKépKépKép

MIÉRT?!!!?????!!!

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok! Na, megjöttünk a világjárásból. Nagyon megjártuk az egészet. rettenetesen. Alig voltunk eddig itthon reggel óta egy órát...Simán mentem annyit, mintha elmentem volna tornázni. És biztos a fél várost megfertőztem... 5 kor ébredtem, voltam rorátén, aztán piacoztam egy nagyot, aztán hazajöttem, összeszedtem Gergőt. Voltunk doktoravatáson, ami egész normális volt, mert lezavarták fél óra alatt, azt mégis ünnepélyes volt. 6-kor kezdődött a vacsi, de azt már mondtam, mikor meghívtak, hogy tuti nem tudunk menni, mert estére nem vagyok ember sose Kép Barátnőm anyuja jó szomi volt. Aztán mentünk találkozni G. haverjával, aki Németországban dolgozik, és háromszor jön haza egy évben, aztán vettünk ajándékokoat, aztán hazajöttünk egy órára, hogy pihenjek, aztán elmentünk és vettünk az RS-ben mi is bútort. Vicces, mert Réka komódot vettünk, és Réka lesz ugye a kismanó is, ha minden igaz. Kicsit nem annyira passzol a szekrénysorhoz, de sehol nem találtunk ugyanolyant Kép Azért nem rossz. Gergőék nemrég hozták meg. És nagyon jó, hogy végre van egyátalán. Rá is tettem az adventi koszorút gyorsan Kép Most már nem nagyon tudok mozogni Kép Ezek voltak velem ma. Egyébként meg beteg vagyok mint állat, és asszem nem kellene holnap mennem sehova, de muszáj, mert még mindig nincs meg minden ajándék! És még mindig nem tudom, jönnek-e apósomék Kép Azt mondták, majd reggel kiderül, elindulnak-e... vicces, nem? Kép

Edwig, szerintem is fogsz minnyá szülni, de én azt is mondom, hogy málnalevélteától is lehet, mert olvastam, hogy ajánlják szülés után is inni tovább, mert serkenti a bélmozgást, és az szülés után a dolgok gyors visszarendeződése miatt ugye esetleg akadozhat...

Jajjaj, az éjszakai és esti műszak le lett archiválva, pedig reggel még tuti volt valami, amire írtam volna valami okosságot. Amíg visszamegyek, mondom, hogy én is rákészültem a vészhelyzetre... Kép Elég fáradt vagyok, de valahogy ellettem volna valami ilyesmivel most. Ha lefekszem, úgyse tudok jól aludni, akkor inkább építem a lelkem Kép

Kikocska
32+4

kikocska

ehh, nem megy ez ma nekem. Asszem, nagyon le vagyok fáradva. Csak örülök neki, hogy Esztyxnek jó a kedve, és NAGYON remélem, hogy holnapra nem múlik el! És kíváncsi vagyok, hogy Bendegúz, milyen volt a séta, és hogy sikerült az első fürdetés egyedül. Ja, és tök jó, hogy a párod fürdet, ezt G. is bevállalta, ha én pelenkázok Kép És azt mondták a cserebogaras filmben, hogy milyen sokat jelent a gyerekeknek, ha az apukájuk fürdeti őket, milyen sokat fejlődnek ettől. Na, gondolom nem feltétlen ekkora korukban, mert éppen 2-3 évesek voltak a gyerekek, de akkor is. BIztos ilyenkor is számít. Az anyukának legalább Kép

Úgy írnék mindenkinek egy-egy mondatot, hogy köszönöm, meg tényleg, meg mittomén, ilyeneket, csak most olyan feleslegesnek érzem pont... Biztos a fáradtságtól. Azt hiszem, inkább csak olvasgatnék, amiket írtatok... Az olyan pihentető. Kár, hogy már elfogyott...

Még az is eszembe jutott, hogy nekem úúúúgy hiányzik Ttika... Igaz pont nem érintettünk nagyon egy témát soha, de akkor is... Olyan jó volt, hogy mindig irogatott napközben ezt-azt. Merthogy azok, akik szültek, ok, hogy nem írnak, de türelmesen kivárom amíg hazaérnek, azt megírják a szüléstörténeteket... Kép Na, mindegy. Meg Cicmerák is hiányzik nekem, már direkt nyomoztam utána, hátha máshova pártolt, de nem. Lehet, hogy abbahagyta a munkát, és otthon nem szokott netezni? Na, befejezem a szájmenést... Jóéjt mindenkinek. Na, jó, kaptok még egy linket, egy jó kis karácsonyi üdvözlőlap van rajta, szerintem vicces... hanggal kell nézni.
http://www.care2.com/ecards/build/1/5995

Kikocska
32+5 (előbb elrontottam, de puskáztam Auráról Kép)

kikocska

Nahát, ekkora pangást.
Esztyx, nem mára ígérte a szüléssztorit?! már úgy vártam, na biztos Liló nem hagyta szóhoz jutni Kép

Esztyx, tényleg, mi a helyzet hormonagy téren? Javult valamit? Csak, hogy tudjam mire számíthatok Kép

Kikocs!
Eszméletlenül drukkolok, após ügyben! Igazán megérdemled már!

Na megyek tejbegrízt főzni, aztán asszem lefekszem. Ha nemjönnék már ma este, akkor szép álmokat mindenkinek!
Aura
aura

Kikocs!
Úgy látszik csak mi vagyunk. Nagyon jópofa aza képeslap!
aura

BabusKép
Írtam neked mailt a profilodban levő címre.

Tüni
tüni

Hát Kikocs!

Nagyon tuti a képeslapod! Nagyon-nagyon tetszik!
Kép

Én sem voltam rest!Bár én csak újjabb készlettel gazdagodtam smájlikból!
Most kaptok egy karácsonyit!
Kép

Megyek,mert megjött a férjem!

Puszi:Katy
Katy

Jelentem, megettem a tejbegrízt! Nyamm Kép
Gondoltam, csak benézek, hátha titokban beindult az írogatás. Látom nemigen.

Katy,
Jó ez a karifábabújt kis vigyorgó. Most nézegettem a keres-kínál-t és van benne olyan topic, hogy babysitter. Beleolvasgattam, szerintem egész jó. Nem tudom, hogy ráleltél-e már, de gondoltam hátha jól jön neked.

Most már tényleg megyek hajcsizni!
Aura
aura

helló Kikocs!!!
jó az üdvözlőd!! tecccik!
hiányoltunk tornáról!! de mondtad is hogy annyit mentél ma hogy felért egy tornával, hááát, én ma jól kikészültem! olyan kis gyenge vagyok!! tök leizzadtam, és elfáradtam. de tartottam magam, nehogy Aura elött szégyent hozzak magamra!!Kép

no, jó éjt mindenkinek, bár én még nem fekszem le....

ja, nem akarom elszólni a dolgot, de ha minden igaz, sikerült eladni a szárítót...hurrrááááá, csak le nem mondják....elvileg csütörtökön jönnek érte.....KépKép

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok Lányok,

én azért nem irtam, mert a munkahelyemen nem volt rá időm, aztán elmentem a teaházba, vettem ajándékot karira, aztán hazajöttem, és lementem a Camponába, ott vettem csomi papirt, mert elfogyott. Aztán itthon csomagoltam a többi ajándékot, plusz szortiroztam városok és családok szerint. (20 embernek veszünk ajándékot, összesen 3 városba) Most az egész nagyszoba telis tele van csomagokkal megtömött papirtáskákkal amikre rá van irva hogy melyik család melyik város. Nagyon profi. Kép

Viszont jól kifáradtam. És mintha ugy látnám hogy talán talán vizesedik a lábam, de még nem vagyok benne biztos csak egy picit.

Holnap délután már el is indulunk a karácsonyi turánkra és 27-e körül jövünk vissza.

Rékacs tetszett az intimgyanta sztorid, én még soha nem mertem elmenni, és mindig borotváltam. Igy nem fáj, de legalább jól megerősödik, és még jobban fog fájni ha elmegyek kozmetikushoz. Kép Már pedig én is készülök. Januárban kipróbálom. Leborotválom és aztán ha pici lesz elmegyek.

Edwig ugy érzem te már szülsz. Lehet hogy most? Hu de izgi!! Kép

Na lépek mert majd leragadnak a szemeim, és még holnap is sok munka vár rám plusz a nagy utazás is.

Puszi-nyuszi Kép
Eszter2004
34+0

Kép
eszter2004

ORBIS!!!! köszi, én bizony meg is nézem az esküvői képeket, méghozzá most.......
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Orbis, megnéztem a képeket, jól meg is hatódtam! nagyon helyesek vagytok rajtuk!!
az Áron tanúja a testvére? mert tökre hasonlítanak...
az nagyon tetszik ahogy Áron miközben aláír a nagykönyvben, odateszi az ujját, nehogy rossz helyre írjon, ez olyan fiús, nem??!
köszi hogy megosztottad velünk!!!Kép
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

...én gyors képnéző vagyok, az idő ne tévesszen meg! ez szakmai ártalom, de iszonyú sokat bírok egyszerre befogadni viszonylag rövid idő alatt......Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!
Milyen sok ma a hiányzó! Látszik a Karácsony előszele Kép

Ma voltam megint a szuper turiban, és vettünk egy kis kabátkát, meg egy elképesztően édes kis pulcsit Kép Bár most sokkal kevesebb cucc volt, mint múltkor.

És anyun ma megláttam azt a pulcsit, amit meg akartam neki venni. Mondjuk jó, hogy legalább megláttam, DE AKKOR IS!! Most törhetem a fejemet máson.

Bagzer!
Örülök, hogy tetszettek! A tanú tényleg Áron húga. Nagyon hasonlítanak, de csak külsőre. Ha ezt az idő-dolgot nem mondod, fel sem tűnik Kép Amúgy tényleg vicces, hogy mutatja, hová kell írni Kép A videó még viccesebb, mert az igenre először csak bólogatott, aztán észbekapott, és gyorsan hozzátette: mmmm igen! Kép

Edwig!
Szurkolok, lehet, hogy eljött a te időd?? Értesíteni ám minket!
Szerintem amúgy nagyn front van, Bogyóka már 3. napja, mint egy ki őőőrült Kép Ma azt vettem észre, hogy a nagybátyám (aki maga is végigkövetett már egy terhességet) kikerekedett szemmel nézi, ahogy vonaglik a ruhám Kép

Na most asszem lefekszem, mert jól elfáradtam ma.
Puszi mindenkinek:
Orbis (34!!)
orbis

csatlakozom Orbishoz, és kijelentkezem az éjjeli műszakból!!
jó éjt,
bagz
34+2

KépKép

KépKép
bagzerka

Szervusztok!

Először is Leventéről: ma először jöttem ki a koraszülött osztályról úgy, hogy nem voltam mosott rongy. Levente láthatóan jobban van. Alig várom, hogy levegyék a lélegeztetőgépről! A tejcsit bírja, amire szüksége is van, mert eléggé lefogyott. Noémiből pedig dől az anyatej. Egész elkápráztatott, ahogyan spriccel a cicijéből a tej fejéskor. Ma amikor Levente sírt, Noémi rátette a kezét és megnyugodott. Aztán megint sírt, újból rátette a kezét és ez így ment, amíg Levente el nem aludt. Szép Kép

Rékacs! Hatalmas a kozmikusos szöveg. Kishíján lefordultam a székről Kép. Aztán belegondoltam és majdnem nekem is fájt. Azért a kórházban nem viszik túlzásba a kopasztást! Nálunk csak gát tájékon borotváltak.

Jimbone! Sok bölcsességet és szeretetteljes határozottságot kívánok a szentestéhez és a készülődéshez. A férjed mennyire anyuci kisfia?

Úgy látom az éjszakai műszakot én zárom Kép
Péter
vghnoémi

Sziasztok!
Én meg bejelentkezem a megfogyatkozott éjjeli műszakba!

Orbis! Én is végignéztem a képeket és anygon=nagyon(ezt benne hagytam mert tök durva ,nem? Ti még nem gondoltatok rá, hogy diszlexiás, vagyis diszgráfiás vagyok?) klasszak. Olyan szépek vagytok!

Nem is írtam , hogy hétfőn voltam az ikeában és elém ugrott a fündbe négy szék. Pont olyan színű, mint nálunk minden, olyan csersznyés és 3000.- volt darabja, hát akartak velem hazajönni. És most olyan jól néznek itt ki. Eddig háromféle szék volt az étekzőben, nem voltak rondák, mert mind egyesével tök kafa, de most olyan klassz kis egységes, majd teszek fel képet, jó??Kép

Ja, meg azt sem írtam, hogy jelentem apja meg én úgy döntöttünk, hogy leszállt a has. Annyira nem feltűnő, mint egyeseknek, de határozottan lefelé néz a köldököm.

Holnap megyek ctg-re, meg meglátogatom Márit.Azt tervezem, hogy stikába viszek fényképezőt, hátha nála lesz Benji és lefotozóm, hogy végre megnézhessük mind. Jó ötlet? Mert úgy tűnik erre a Péterre hiába várunk, pedig megigérte, hogy rak fel képet.Kép Valamiért nem ér rá!! Nem értem?!

JA, meg az én pasinmkóm nem dolgozk már a héten!!!BEEEEBEEEE!!

na befejezem a monológot, de rendes kis nő vagyok, mert így lesz valami olvasni valótok a reggelihezKép!!

rékacs 37+7=38 (mert már szerda van, és akkor holnaptól a 39. hét, vicces,nem?Vagy elszámoltam, valami olyan nem stimmelős és nincs Márti, hogy lessek!!!!!Gabi meg nem írja odaKép)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Szavasz Te Péter!

Te is itt?!

Örülök, hogy végre tényleg jobb a kedved!

Remélem már hajacsikázol, én is elindulok!
Tényleg, ha nem, mond majd holnap Noéminak, hogy szia, meg hogy hiányzik........(Na, persze azért kárpotólsz, de ő mégis csak Dr. NoémiKép)

Tényleg Péter, Te milyen mérnök vagy?

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok, ma én is hajnalozok. Nem merek felkelni, de akarom hagyni szegény gergőt aludni Kép Annyira köhögök meg forgolódok, hogy inkább lejöttem, és reménykedek, hogy itt majd elalszom... Kép

kikocska

No, megnézegettem én is az esküvős képek elejét, amennyit engedett a net.Valami történt, ki tudja, mi, de egyszer csak, mikor meg akartam nézni a következőt,belehalt a kapcsolat... na, mindegy.

Péter, tök jó, hogy Levente napról napra jobban van! ez már határozottan tendenciának minősül! Meg az is jó, hogy lehet már simogatni, meg ilyenek. Noémi mondta, hogy nem lehetett benyúlni, csak énekelt neki.

Rékacs, akkor a front minket bútorvevéssel kapott el. Katy bababútort, mi komódot, te székeket... Még valaki? És a Gergőm nekem sem dolgozik. Az volt, hogy 20ig volt szerződése, és mondták, hogy meghosszabbítják, de csak jan. 1-től, és nem kell menni addig melózni. Aztán pénteken mondták, hogy majd meghosszabbítják, de 21-től, és menjenek be. MOndta, hogy ő hetente zaklatja őket a szerződéssel nov. vége óta, és papír nélkül nem dolgozik. Volt rá idejük elég. Meg mi az, hogy utolsó pillanatban szólnak. De nagoyn jó, hogy itthon van, nem tudom, micsinálnék nélküle. Főleg, hogy elképzeltem a szobafogságomat. Meg úgy általában is olyan szeretetrohamaim vannak irányába mostanság, hogy magam is meglepődök rajta néha Kép Egyébként azt vettem észre, hogy ő is sokkal jobban ragaszkodik hozzám. Pedig eddig is eléggé össze voltunk nőve. Na, most ezt itt unalmamban jól megírom, de most már csakazértis. Szóval pl a nagy ágyban mindig befordul a falnak,azt horkol, és jó nagy helyet hagy köztünk álmában. Valahogy bevackol a túlsó sarokba (az ágy mintkét oldalán fal van nálunk) Én szoktam utána mászni mindig, és az a vége, hogy az ő felén alszunk mindketten. MOst meg egy csomószor ébredek arra, hogy nem tudok mozdulni, mert majdnem rámfeküdt Kép

Na, jó. Most, hogy kellőképpen untattalak titeket a szerelmi életemmal, megpróbálom álomba olvasni magam, bár nem hiszem, hogy sikerül.

Kikocska
32+6

kikocska

Jóreggelt lányok!

Ma reggel voltam ctg-n és az én pici fiam nem akart felébrdni. A szülésznővel már úgy nyomogattuk a hasam, hogy egy kis mozgást produkáljon. Kb 40 percig ültem ott. 2x kicsit meg is keményedett a poci, de elég minimálisan, bár ez azért már mégiscsak valami... Jajj Istenem már csak 2 hét... Kép

Kép
Kép
gabiii

Jó reggelt!

Jól bekészültem a gép elé reggeli lötyivel, meg kajával, de látom: hült helyetek!
Aura!Drága vagy, nekem is pont tegnap jutott eszembe,hogy rákérdezzek babysitter ügyben!Majd jól megnézem!Kép

Kikocs!Te meg hamar gyógyuljál ám meg, mert lesz kapsz!KépMeg ne rohangáljál betegen a városban, mert az nem jó!OK?Kép

De jó Nektek, hogy sokatoknak otthon van a férje!Laci 24-én nem dolgozik egyedül, aztán 27-én!A többi napokon hol délelőtt, hol délután!Hát én választottam nem?Ez van!Reményeim szerint a két ünnep között rendezgethetem már a babaszobát, és akkor már tudok feltenni képeket!
Kép

Péter!Nem mondtak még semmit, hogy mikor mehettek családostul haza?Olyan, de olyan jó lenne már nem?Bár az a lényeg, hogy Levi teljesen rendbe jöjjön!
Noéminek meg mond meg, hogy nagyon-nagyon hiányzik, és milliószor puszilom én is!!!Kép

Orbis!Tegnap én is voltam a turiban!Nem bírtam ki(ez van) és tényleg lefogyott, és akartam is írni,hogy ne menjetek, de azt hittem csak én vagyok ilyen állhatatlan!KépPersze Apának nem mertem mondani, mert kikapok!Lassan nincs olyan nap, amikor nem vm gyerekcuccal állítanék be!Kép

Gabiii!Ha 9-kor már beértél, hánykor voltál CTG-n?Nekem már a 9 is hajnal!És szupi, hogy Nektek is hamar itt a nagy nap!A végén még Rékacssal leszel egy szobában!

És Savitriék is ma jönnek haza nem?Reménykedek, hátha beír, hogy hogy vannak!Én nem akartam sms-selé zaklatni, de majd meg öl a kíváncsiság!

Ma lesz a munkahelyemen a hajléktalanokkal a karácsonyi buli, és viszem a mézeskalácsaitokat is!Úgyhogy elpályázok!

Millió puszi:Katy
33+7(vagyis mától 34)Kép
Katy

És mivel lesznek olyanok, akik elmennek és elutaznak az ünnepekre, én most kívánok mindenkinek:

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!
Kép

Katy és Dávid
Katy

Na,már eltelt lassan a fele a napnak... Csinálok ezt-azt de semmihez sincs kedvem. Akartam anyukáméknak sütni gyümölcskenyeret, de nem fogok. Lusta vagyok. Elküldöm a hozzávalókat, süssenek ők. Elég ócskául vagyok még mindig, de jobb, mint éjjel volt. Nem megyek sehova. Viszont Gergő szegény most kerekedett fel Kép Eléggé sajnálom, mert hideg is van kinn, meg nagyon utál döntéseket hozni. Még jó, hogy az ő két tesójának kell ajándékot vennie Kép Mondjuk kicsit morci voltam rá délelőtt, mert azon ügyködött folyamatosan, hogy hálózatban tudjon játszani a kollégáival, akik "dolgoznak" Mondtam neki, hogy akkor menjen be melózni, ha ennyire szeretne... Kép

Babacuccal meg már én is úgy vagyok, hogy tegnap panaszkodtam Gergőnek, hogy mennyit mentünk, azt mégse vettünk semmit a kölöknek Kép Persze ha azt vesszük a komódba már tudok majd most pakolni, úgyhogy moshatom ki a már meglevő dolgokat. Kép

Ja, és mondanom se kell, apósomék a holdban. Talán majd hétfőn. Vagyis ezerszázalék Kép No comment.

És hamár, akkor énis boldog karácsonyt azoknak, akik elmennek valahova!

Kikocska

KépKépKép

kikocska

Sziasztok csajokKép

Hiányoztatok ám, remélem nem felejtettetek el Kép
Netem még nincs otthon, most a melóhelyemre ugrottam be a betegpapírral, így kihasználom az alkalmat s írok nektek Kép

Én jól vagyok, a kis Gergő is jól van a hasamban, hatalmasakat rúg, és sokat csuklik.
Képzeljétek 28 hetesen 1490 gramm volt, most 32+2 naposan 2260 gramm Kép Jó nagy lurkó lesz Kép Elmúlt a derékfájásom is, úgyhogy hepi vagyok ám nagyon.
Remélem a ti babóitok is jól vannak, és persze ti is.
Ha meglesz a netem, először hozzátok jövök Kép

Sok pusza mindenkinek Kép Kellemes Karácsonyt, vigyázzatok magatokra, akiknek már megjött a babója azoknak külön gratula Kép

cic 32+4 és sózsák nagyfia Gergő Kép
cicmerák

Ja, és a doki lemérte a kukiját, ami 1,1 cm Kép Kép Kép
Azt mondta, "na ezzel nem lesz gondja az életben" hihi
cicmerák

Jó reggelt!
Lánykák, én majd is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok de ezt csak így előlegbe Kép

Péter!
Annyira örülök, hogy Levente jobban van! Noémi pedig nekem is nagyon hiányzik, megérzi a topic a doktornőnk hiányát. Öröm az ürömben, hogy így kaptunk egy jófej kispapát is. Nem semmi pasi vagy te hallod, mikor Rékacs írta a gyantasztorit, még jót mosolyogtam magamban, hogy szegény miket kell itt megtudnod Kép ezennel gratulálok, szuperul vetted az akadálytKép
A papaságodat már nem is dícsérgetem, megtették helyettem a többiek azt' nehogymá' elbízd magad Kép (azért, ha Apa nálunk véletlenül úgy döntene, mégis teljes műszakban kellünk neki, akkor szívesen elküldeném hozzád továbbképzésre Kép)
Noéminek és Leventének kívánok továbbra is rengeteg tejcit és mihamarabbi hazamenetelt, neked meg mit is kívánhatnék? Úgy érzem mindened megvan a boldogsághoz!

Zsezsegős szép napot mindenkinek!
Ttika, merre vagy???!!!
Puszikok!!!
Aura és Erabera
30+6
aura

Cicc, dejó, hogy előkerültél!! Az óriáskukis óriásbébiddel együtt Kép

Kikocska, aki éppen vadul csomagolja az ajándékokat, és aggódik, hogy kevés lesz a csomipapír Kép

kikocska

A reggel 9 az hajnal? Hát én 7kor voltam a CTG-n mert így legalább kocsival elvittek és nem kellett egyedül végigmásznom a városon, meghát a szülésznő úgyis ott van, neki mindegy mikor megyek.

Kép
Kép
gabiii

Sziasztok!

Végül nem jöttem tegnap este, azaz jöttem, csak semmi ihletem nem volt írni, így csak olvastam.

Most meg eljöttem az öcsém gépén kalózkodni, itt kicsit jobb a net, szóval megnéztem egy csomó képet meg minden.

Orbis! Nagyon jók az esküvői képek, nagyon szép pár vagytok! Kép A miénk majd szeptemberben lesz, már nagyon várom.

Péter! Örülök, hogy Levi baba egyre jobban van, reméljük, hamarosan haza is mehetnek majd. KépNoémit (és persze Levit is) puszilom! A sógornőm is telefonált, hogy tegnap végre az egyik kislányt a karjába vehette és másfél órát együtt lehettek. Biztosan nagyon jót tett mindkettőjüknek, ahogyan Levinek is Noémi érintése. Kép

Kikocs! Sajnálom, hogy mégsem ér véget a kálváriád a mai nappal após ügyben, hááát, kitartás... Jó volt, amit Gergőről írtál az összebújásról, az én Petim is mostanában, ha nem tudok aludni, átölel és a pocimra teszi a kezét, az mindig segít. Kép

Esztyx! Örülök, hogy jobban vagy, remélem, vége is lett teljesen a depis időszaknak és teljes erővel belevetheted magad a szoptatásba meg a kakis pelusokba. Kép

Katy! Az én Petim is napok óta 12 órázik, mondjuk holnap csak délig lesz bent, aztán majd 25-én reggel megy, de Karácsony után szinte végig dolgozik, készülnek a szilveszterre. Én is itthon "szalmáskodok". Kép

Rékacs! Remélem, sikerül lesifotóskodnod Mártinál! Kép

Na megyek, mert az öcsém hazarepít, majd este még jelentkezem (ha lesz ihletem).

Csók,
Katinka
39+6
katinka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?