Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Ilyen szép csókos arcunk van már..
Ahogy elnézem, nagyon elégedett arcot vág.... Ugye?

Köszi a bugyis tanácsokat, fogok venni én is.
claudia

Votiv!
Férjem már bejárta 1x a LŐPORTÁR u.t, ott kell intézni az egyszeri anyaságit. Kapott egy halom papírt, 2 szopi közt (két óra alatt) ki is töltögettem őket, viszont lesz még pár kör szegény páromnak, mert kell a tajszám is, ami ugye még nincs+a dokitól igazolás, hogy voltam 4x terhesrendelésen. A kiskönyv NEM ELÉG!!!
Eszter 3300zal jött haza, és most 3700, igaz, kaja után, peluscsere előtt. De akkor is. Lehet, h Isti igazi kis mackó lesz, Eszti meg törékeny virágszál, de azért szép pár lehetnének, komolyan. Kép

Moosejaw: kemotox??

Clau!
Várom a cicákat, előre is köszi! Kép)
Pocak alakul, azt hittem, bele is férek a farmerembe (ma kimozdultunk krisztmasz soppingolniKép) ), de csalódnom kellett, a sonkák és popó nem megy olyan gyorsan vissza, mint a poci. Kép Na majd jövőre.
Hajrá neked is, kitartás az uccsó napokhoz!

Vollard, neked is drukk!!!

Kajamán!
Köszi a bókokat, Eszti tényleg meseszép. (Meg Isti is, de én most csak egy gyarló, önző anya vagyok.) Azért teljesen nem is lett más a világ, csak kiszélesedett, meg picit be is szűkült egyszerre, ha ezt értitek. Kép

Lakibori!
Neked is köszi. Kép És én se mérem folyton, csak néha, ha eszembe jut, és épp nem vagyunk farkaséhesek. Ma is 100 körül evett ebédet, úgyhogy no para. Kép

A szénsav átmegy a cicibe?????????

Soosoo, Kisó, nektek is köszi.
És remélem, reagáltam mindenki hozzászólásához. Kép

neet
neet

most rohanok az utamon, csak beteszem ezt Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

ancsipancsi

Ancsi,
Gratulálok!!!!!!!!!!!
Kép
claudia

Clau!

Köszi a Maybe baby címet. Bár még nem tudom, mit tegyek...

Ancsi!
Én is akarok ilyet!!!!!

Neet!
értem, hogy mit akartál a kitárul-beszűküllel. szóval olyan más! Kép
azért remélem, a madaraidat eteted továbbra is! nálunk egy gerlepár olyan pofátlanul bámul minket, ha már reggelizünk, nekik meg még nem adtunk, hogy az ember nem bír lelkiismeretfurdalás nélkül enni! Kép

Jó babázást, én egy időre megint visszavonulok.

Ági
kajamán

hurrá Ancsi!!!!
ez most sokkal csíkosabb, mint múltkorKépKépKép

Neet, ma észrevétlenül leesett a csonkunk, meg se találtam Kép

papa ma elment a taj-ért a teve uccába (XIII. Teve u. 1., 2. sz. ügyfélszolg., H-K-CS: 8-14:30 SZ: 8-17:30 P: 8-12)
gondozásos papírunk már van szerencsére, köszönet a gondos dokibácsinknak
szóval akkor a köv. lépés a lőportár utca?

még hogy mackóóó???? talán malackó... Kép
üdv
v.

votiv 8)
votiv

Votív
Láttam ám az új képet a profilodban, nagyon virgonc ez az Isti!
claudia

Micsoda rágcsálóellenes társaság van itt! Mi kb 2 éve találtunk egy egeret, az új mosógéppel együtt szállították és a párom rögtön elkezdte hajkurászni! Úgy 2-3 óra alatt sikerült is megfogni szegényt, de már csak holtan! Hát nekem azóta is lelkiismeret furdalásom van, olyan kis édes barna parányi kisegér volt, pici kis lábakkal! Így utólag akár kézzel is megfogtam volna! Szóval bocs Neet, de én az egérnek drukkolok!Kép

Most értünk haza a Tesco-ból gyalog, hulla vagyok!
Viszont a Tesco drogériájában kaptam 50ml-es orbáncfű olajat! Azt a jó minőségűt, amit valaki írt, hogy Zuglóban kapni, 1500,- mani körül volt, ha valakit érdekel!

Ancsi!
Gratula! Ez már igazi 2 csíkos, nem az a halovány!

Megyek pihizni!
Üdv.
Ildi (35+1)
ildi76

Helló Lányok!

Votiv

Hát ez az Isti...Kép Nagyon elégedett lehet a sorsával, a képek alapján! Kép Kép Kép Szóval egy tüdnéri baba, nagyon aranyos. Kép
Remélem az én Bendegúzom is ilyen lesz! Kép

Ancsi!

Ez aztán a két csík! Kép Drukkolok, hogy most minden oké legyen!!!

r
ruzicsky

micsoda édes gödrök vannak Isti arcán!!! :DDDDDDDDDDDD bazi jó!!!

a granulációkat köszönettel vettem, de igazán szóra sem érdemes!! Kép majd akkor, ha ki is hordtam! ;-)

ami érdekes volt, hogy az előző "terhesség" alatt többször nyilallt a hasam, kb. 100x jobban volt hányingerem és fémes íz a számban. most ezek jobbak, talán mert most már Elevitet szedek. nem tudom. viszont éjjel nagyon hülyén alszom Kép Kép Kép felébredek 4 körül, és egy órát mocorgok az ágyba, mire újra el tudok alukálni. bekönyörögtem magam csütörtökre a dokihoz, úgyhogy remélem jövőhéten már mehetek is legalább vérvételre. így a szabiidő alatt tudok ilyeneket intézni.

ancsipancsi

Ancsi, nagyon drukkolok! Ez csucsszuper! Kép Kép

Bori, kosz az infot, valamikor megprobalom. Ma kerdeztem a dokit, meddig kell ez a vitamin, azt mondta 3 evig. Hu, akkor megis ki kell irnom magamnak valahova, legalabb amig megtanul beszelni, aztan mar figyelmeztethet o is Kép Merleg tenyleg hulyeseg, sajnos en allandoan mertem, meg is lett az eredmenye Kép

Votiv, most latom a profilos kepet. Ez a srac maris mennyit mosolyog! Probal kiengesztelni az ejszakai muszak miatt, mi? Kép

A tajkartyat hamar postaztak nekunk, de elirtak rajta a vezeteknevet, betelefonaltam, kuldtek masikat. A Loportar utcaban egyszer voltam (ezt az anyasagi let meg a csaladi potlekot igenyelni), ranezesre nagyon brutalnak tunt a varakozok hada, de vegul egy oran belul megvolt. Kozben legalabb sikerult kitoltenem az urlapot, harmadik nekifutasra... Ja, egyebkent barki beviheti a papirosokat, csak az a lenyeg, hogy az anya (es csaladi potlejkosat az apa is) irja ala. Weblapjukrol is letolthetoek az urlapok, szoval eleg le- majd kitolteni, alairni, aztan nagymama vagy valaki beviszi.

Neet, nekem nem mindig valaszolsz. En mar elobb kuldtem macskat, mint Claudia, bar csak egyet, nem negyet, Te kis telhetetlen. De ugyis szolok Claunak, hogy alaposan fontolja meg, mert az egeretek nincs beoltva... Chemotox nem hiszem, hogy jo, mert pont a haloszoba a gocpont, ahol mindharman alszunk, baba meg nappal is itt.

Kajaman, de reg "lattunk". Szoval meg nem startolt el a masodik bebi?

Ildi, nyugtass meg, hogy csak gyalogoltal es nem cipekedtel.

Ma kaptuk meg az othos oltasokat, most vegre bekenhagyjak kismanot majdnem egy evig. Ja, azt irtam mar, hogy nehany hete egyutt furdunk, mert a kiskadba mar alig fer el, es marha nehez tartani. Irtora elvezi, nevetgel, akkorakat rugkapal, hogy ha eddig nem tolunk azott be az alattunk lako, akkor mostmar tolunk is fog... Egyik nap apa keson jott es a hugommal furdettunk, ezert a kiskadat hasznaltuk, ahogy beraktuk rogton legorbult a szaja es majdnem sirva fakadt Kép
moosejaw

Moosejaw!
Megnyugtatlak, nem cipeltem semmit! Csak odaút mentem gyalog, visszafelé jobb híján taxival jöttünk, de az is kifárasztott!
Ráadásnak volt egy pasi a Tescoban, aki szerintem minket követett, mert állandóan összfutottunk vele minden soron! Jó nagyokat prüszkölt és mindent összefogdosott a bacis kezével, a kenyereket is! Tök guszta volt! Remélem nem kente ránk!

Nekünk majd a Bartók B. úton a Tákiszban kell intézni a családi pótlék és egyéb papírokat, jó, hogy megkérdeztem és nem kell elmenni a Lövő...akármilyen utcába, az nekünk messze van! Biztos munkahelytől függ!

Ui: Fúj, fúj macskák! Éljenek az egerek!!!Kép
ildi76

Ancsi!

Gratulálok! Ezek szerint egyszerre már biztos nem szülünk... Ez nagyon szép két kis csikra sikeredett!!!! Remélem nekem is lesz egy ilyenem egy hónap múlva!

Kajamán! Én kb. 5 gyógyszertárban próbáltam keresni, de sehol nem volt. Viszon szinte mindenhol van PG 53. Ez kb. ötödébe kerül (2000 Ft, a Maybe Baby meg 9 - 10.000), és elméletileg ugyanazt tudja. Hogy tényleg így van-e, azt nem tudom, tapasztalatom nincs. Mindenesetre én a végén megvettem a PG-t, egyenlőre karikákat mutat. Kiváncsi leszek mikor lesznek szép páfrányaim :-)
A Maybe Baby egyébként megrendelhető a monalisa@mivelle.hu cimen is 9500 Ft-ért. (és persze a mivelle.hu cimen van is fent info róla).

Dorka

Kép
szdorka

Ancsi, gratulalok!
ez mar nem is halvanyKép

Kép
babarozsa

még egyszer kösz a granulációkat! Kép

Dorka! ettől még szülhetünk együtt, ki tudja, hogy nekem ez most végleges-e, vagy hogy mindketten nem szülünk-e 2-2 héttel rossz időpontban. (te korábban, én később Kép ) mondjuk 1 hónap különbség szerintem semmi ám, a tapasztalatokat így is ki fogjuk tudni cserélni!

ancsipancsi

Sziasztok,

Hú, de rég jártam itt és micsoda meglepetés, hogy mind a két új csöppségről van kép. Gyönyörűek a babák. Gratulálok hozzájuk...

Ancsi: Neked is nagyon nagy gratula és üdv a táborban... Nagy nagy izgalmak elé nézhetsz most már Te is....

Más: kérdésem mindenkihez. Mit tudtok a Bálint Balázsról? Milyen doki? Érdemes hozzá menni esetleg?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

de jóóóóó! nem is tudtam, hogy Neet babája is fenn van! milyen klassz csaj! most már tényleg össze kell hoznotok Istivel. Kép

(Johanna! a Bálintokról annyit tudok, hogy lehet náluk tempo egészségpénztáras kártyával fizetni, de ez egyelőre gondolom nem túl hasznos info neked.)

ancsipancsi

Háááááát valóban nem annyira fontos infó... mert azt sem tudom, hogy mi az...

Neet kislánya gyönyörű... Hú de jó lenne már itt tartani...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

ANCSI!!!
NA VÉGRE!!! Már azt hittem, újabb szappanopera kezdődik. Kép Kép Kép

Moosejaw!
Bocsi, bocsi, bocsi!!! Mindig érzem, h valaki kimarad, de ennyi hozzászólás mellett ez érthető is. Köszi, várnám a te macskodat is szeretettel. A környék kóbor és kissé vadóc állatkái ugyanis csak a konyha ablakba való felugrálást tanulták meg, meg az éktelen könyörgést, de hogy egeret fognának... ?? Egyébként egy mezőhöz közel lakunk, mire egy egeret kidobunk, befut 3 másik, szóval itt a perpetum mobile...

Ildi!
Az marha jó, h ti meg halálra futtattátok, erre még nem gondoltunk. Kép Legközelebb kipróbáljuk. Kép

Kajamán!
Madárkáknak kaja kitéve, tegnap óta, szóval ők jöhetnek, csak rágcsálók ne. Rasszista lennék? Kép

Johanna!
Köszike! És az hagyján, h szép, de okos is. Kép CSak akkor sír, ha éhes. Más baja nem szokott lenni, mert peluscsere, fürdés, stb, már nagyon megy. És ahőmérsékletet is sikerült belőni. 22 fok körül vagyunk és ez egész jó. És már végre tudunk olyanokat böfizni, h anyu (azaz ÉN!!!) mehet átöltözni, mosni utána, ezáltal kevesebb a csuklás! Kép

Most elgondolkoztam valami fejőgépen vagy hogy hívják ezeket, mert babuci csak 3-4 óránként hajlandó magától kinyitni a szemét (na meg a száját!) szopizni, nekem meg 2 óra után már annyi tej van a tartókban, hogy "tolom" magam előtt a csíkot, azaz tolnám, ha nem találták volna fel a jó kis melltartóbetéteket. Kép
Na, ébredezünk, tízórai indul.
Sziasztok!
neet
neet

Ha ez a sok tejci nem adottság kérdése, akkor éljen a LAKTOHERB tea! Próbáljátok ki, nagyon finom, és csodát tesz. Kép
neet
neet

Votiv!
A TAJért nekünk kell menni? Mert Moosejaw-nak postázták...
neet
neet

álmomban egy nagy buflák szőke gyerekem volt, akit korábban örökbe adtam, és próbáltam visszaédesgetni magamhoz. (tegnap esti film szólt ilyesmiről)

szerintetek a nőgyógyász hova fog elküldeni? EKG lesz pl.? mert olyan hülyén ver a szívem. Kép

ancsipancsi

Neet,
kriszmesz sopping? és addig hová tettétek Esztit? nem mondod, hogy ki merted vinni az influenzás emberek közé?

a posta lassú
pláne most
csek disz áut:
http://www.csaladinet.hu/index.php?module=gyujto&type=szulok&category=0&target=c ool&group_id=4

"A társadalombiztosítási ellátások igénybevételéhez a babának is szüksége van TAJ-kártyára. A kórházak hivatalból elindítják az igénylését, amely viszont hosszabb átfutási időt igényel (kb. 30 nap), aminek viszont az a hátránya, hogy ennek hiánya miatt nem lehet elkezdeni sem a születés után igényelhető ellátások igénylését, mivel bármelyik igénylésénél kérik ezt az okmányt. Érdemes előre megérdeklődni, hol lehet személyesen igényelni és átvenni."

nos, ez a Teve utca Kép
szintén ezen az oldalon megtaláltam az összes nyomtatvány "letölthetőségét" Kép

és ezután mi következik? családi pótlék?
ti XI. kerületiek vagytok? mert a kerület is ad vmi egyszeri anyaságit

Ildi, Bartók Béla hány szám?

bocs, hogy ennyire untatok mindenkit a dögunalom intézendőimmel

Itt minden ok, Isti változatlanul állandóan vigyorog, mint a vadkörte
fura egy pasas Kép
most hallom, hogy erőlködik, mindjárt mehet a takarítóbrigád
újabban kezdi fölenni az egyszeri cicitöltetet, ezért szerencsére már nem feszül annyit
de azért néha még kézzel kifejek egy keveset, ha már forrósodik

páromat elküldtem melltartóbetétért (máris elfogyott 2 doboz)
a Rossmannban lerázták szegényt, hogy menjen a fehérneműboltba Kép

tanulság: vegyetek jó előre, sokat Kép

ki fog Szenteste szülni? szegény kissrác, nem a legjobb szülinap, fele ajándék Kép
na de ugye ez mindegy, csak végre már Kép

votiv 8)
votiv

Neet, en felhivtam oket, hogy ki mehet el erte (apa, nagymama, meghatalmazott stb.) es azt mondtak, egyaltalan nem kell menni, meg szolni sem kell, automatikusan kuldik postan. Szoval annyira mar be van drotozva a vilag, hogy a korhaz-anyakonyvihivatal-TB riadolanc jol mukodik. Mar nem emlekszem pontosan mennyi ido volt, de hamar megvolt, javitott meg meghamarabb.

Egyebkent kirakhatnal egy reklamtablat a mezore, amin Ildi cime terkeppel(!) szerepel valami kellemes illusztracioval (pl. mosolygo, szmartizt es sajtot kinalo emberek es egerek olelgetik egymast stb.). Orokre megszabadulnal toluk. Ha megsem, akkor meg lakascsere.

Avent Isis mellszivo nagyon jo.
moosejaw

Votív,
hol lehet letölteni a nyomtatványokat, nem találom, béna vagyok.
claudia

Megtaláltam....
Köszi.
claudia

gyogyszertarban van melltartobetet, nem?

de fehernemu boltban??? en meg nem hallottamKép
a DMben mondjuk van, ha a Rossmanban nincs is

Kép
babarozsa

ma jon haza a parom (tudom senkit nem erdekelKép

Kép
babarozsa

Votiv!
Nem tudom Bartók B. út hány szám a Tákisz, a Bogyó u. és az előtte lévő megálló között van Kelenföld felé!

Babarózsa!
Hurrá!Kép
ildi76

Igen, en is akartam mar kerdezni, Neet, ugye nem vitted Esztit vasarolni?

Neet, ha at kell oltoznod, akkor nem bufizett, hanem bukott. Tul sokat evett, vagy tul gyorsan.
moosejaw

Fibi,
Téged láttalak ma NST-n? Velünk szembe ültetek, piros felső és farmer volt rajtad.
Pont rólam volt szó, pontosabban az NST értékemről.. Akartam szólni, de az Irén elvonult veletek...
Amúgy most semmit nem mutatott az NST, nyugi van.

Michelle Wild tegnap este megszült, ha még nem tudná valaki...
Azt nem tudom fiú-e vagy lány, de gondolom hamarosan tele lesz vele a sajtó....Gratulálok nekik!!!!!
Moosejaw,
nem felejtettelek ám el, de még nem tudok semmit.
claudia

Babarózsa, örülünk Nektek!
tankolj fel jól boldogságból! adjatok a bébinek is Kép

fehérneműbolt, hát ez az
biztos csak azt hallották, hogy "eldobható melltartó..." Kép
na de végül az azúrban kapott

itt volt a gyerekdokibácsi
Isti meg jól lepisilte, sugárban Kép
kaptunk mindenre recipét (így mondta)
nagyon megdícsérte Istit, hogy szép, egészséges kisfiú
azt is mondta, 6 hetes koráig ne nagyon vigyük ki, és a rokonok se puszilgassák agyon
viszont nekem előírt némi sétát/levegőzést, apával kettesben
már most ennyire sz*rul néznék ki? Kép

votiv 8)
votiv

Clau, koszonom. Ma felbukkant egy rokon, akinek van ismeros szakija, de meg semmi konkretum.

Votiv, szerintem nagyon aranyos ez a dokibacsi. Biztos nem azert irta fel, mert szornyu az abrazatod, hanem mert tudja, hogy mennyire udito lehet ez a frissmamanak. En nagyon szeretek kimozdulni a parommal kettesben, de masfel-ket ora utan mar borzasztoan hianyzik a nyuszim es ugy orulok, mikor vegre hazaerunk Kép

Neet, megiscsak jo, hogy lanyunk van: ok csak lefele tudnak pisilni. Feleannyiszor kell atoltoznunk, mert csak bukasnal, es pisilesnel szerencsere nem Kép
moosejaw

Clau!
Lila felsőben voltál, ugye? Tök csini voltál! Én beszélgettem Fibivel, pont egy időpontra mentünk Irénhez!

Ha valakinek közel van, a Baross u. -ban két bababolt is van, ahol kapni eldobható melltartóbetétet!
ildi76

Kék felsőben, fekete kabátban, fekete nadrágban.
Akkor te a szőke lányzó vagy, aki mellette ült?
mikor végeztetek? Mi is másfél órát csúsztunk, a másik gép pont nálam romlott el múltkor.
claudia

Így egyszerűbb lesz, bocsánat ha valakit nem érdekelne
Ez vagyok én..
Kép
claudia

Sziasztok!
Nagyon szépek a babák, Ancsi gratula a két csíkhoz!

Johanna, ha felraksz egy email címet, akkor részletesen leírom az eddigi tapasztalataimat, és senki mást nem untatok vele. Kép

Zanza
zanza

Claudia!
Köszi a képet, igazából nem sokat segített, mert katasztrófális az arcmemóriám! Egyébként barna vagyok, szemüveges és narancssárga gatyóban voltam! Én meg lehet, hogy színvak vagyok? De igazából csak egy pillantást vetettem rád és annyi maradt meg belőle, hogy jó az a lila blúz (ezek szerint kék), ami azon a csajon van!Kép
Mi is jó sokára végeztünk, de csak negyed órás NST-ket csinált, hogy ne kelljen annyit várnunk egymásra!
Ildi
ildi76

sziasztok!

Dorka! örök hálám a PG 53 ötletért!!! merthogy közben a Maybe-t elvetettem, részben az ára miatt. akkor megpróbálom holnap itt nálunk a gyógyszertárban!

Moose, jól esett, hogy hiányoltál! Kép

Neet, na okés, megnyugodtam a madarak miatt Kép nálunk most ebben a hidegben úgy zabálnak, mint a sáskák. Kép különben nekünk is volt egerünk, csapda végzett vele, a szívem majd megszakadt... de mikor a pisis kakás dolgait kellett takarítani, már haragudtam rá. képzeld, most a tetőtérben van egy, a gipszkarton mögött szokott kaparni. de hogy mit ehet?! (a lépcsőn meg ugye nem tud lejönni...)
BOCS AZ OFFOKÉRT!
Nna. Viszlát! és békés karácsonyt mindenkinek!

Még azt azért képzeljétek el, hogy a kisfiam már három napja átalussza az éjszakát! Gondolhatjátok, hogy tudom értékelni két év után!!!! Kép Aki nem tudja, majd megtudja! Kép

Ági
kajamán

Kajamán!

Nem tudom a Mayba Baby milyen szerkezet, de a PG 53 szerintem még 2000 Ft-ot sem nagyon ér (mármint az előállítási ktg.e). Van két kis műanyag lapocska, meg egy pirinyó kis nagyító... De ha a Maybe Baby ugyanezt tudja, akkor az miért 9000? Claudia tud esetleg ebben segiteni.
Egyébként nekem továbbra is csak karikák vannak a 9. napon, pedig a ciklusom csak 26 napos, illetve ennek elméletileg a tüszőérés előtt 3 nappal is páfrányosnak kellene már lennie. Hát már nagyon várom azt a napot... Addig is azért próbálkozgatunk, azért én nem bízom meg 100%-ra benne.
Egyébként nekem van egy kis tesztem is, olyan mint a terhességi teszt, csak ovulációra van, majd azt is kipróbálom, aztán tesztelem hogy melyik a megbízhatóbb, illetve ugyanazt mutatják e.

Claudia! Irok ma mailt! Pincur nem akar előbújni? Lehet hogy a kórházban karácsonyoztok?

Dorka

Kép
szdorka

Lányok
reggel 6-kor elment a nyákdugóm, bementünk a kórházba, de Bálint doki haza küldött, a méhszáj még zárva, a baba feje beilleszkedett, délután megyek a saját dokimhoz, kíváncsi vagyok mit mond. A hasam is görcsöl.
Van még valaki nyákdugó nélkül? :-)
claudia

Hogy kell ezeket a vigyorgó fejeket csinálni, nem sikerül soha...
claudia

Clau!
Ha még vagy! Mosolygó arcot kettőspont és zárójel, vigyorgó arcot kettőspont és o betűvel!
Informálj majd minket, mi a helyzet!
ildi76

Sziasztok !
Olyan jó olvasni a folyamatos informálásokat ! Clau vagy még ? Kép
Lassan nekem is el kellene kezdenem a szüléssel és az az utáni teendőkkel foglalkoznom . Még lekötnek a terhességgel kapcsolatos tudnivalók . Most még olyan hihetetlennek tünik , hogy egyszer én is szülni fogok Kép Na ezt értelmesen leirtam ! Kép
24+1

Kép
Kép
greenolive

Helló Lányok!

Claudia most érted izgulhatunk. Kép Kép Remélem nemsokára te is rakod majd fel a mosolygós képeket a babáról! Kép Szóval drukkolok.

Amúgy ne röhögjetek, de miért hívják úgy hogy bukás, amikor "visszaköp" egy kicsit a kajából a baba? Nem tudom ezt megfejteni, olyan hülye kifejezés, hogy bukott. Ha elesik akkor bukik el vagy fel, nem? Kép Na szóval jó hülyéket tudok kérdezni, mi? Kép

r
ruzicsky

Kép
claudia

szóval még otthon vagy Kép)

ancsipancsi

Claudia, ez már nagyon izgi! de Te csak lazíts, pihengess, a szüléshez is rengeteg energia kell... mi majd izgulunk helyetted Kép
nekem vasárnap ment el a nyákdugóm, és Isti pénteken született, dehát ismeritek a sztorit Kép

ma reggelire 120 grammot szopott a fiatalúr
ami 2x annyi, mint a szokásos
ennek örömére azóta masszírozhatom a pocáját, olyan nyűgös, úgy fel van fúvódva szegény kis haspókom
eddig 5 percem volt zuhanyozni Kép
tök zombi vagyok
de sebaj
Moose, értem mire gondolsz
de még túl korainak tartom a kimozdulást (csak 12 napos Isti)
te mikor merted először?

votiv 8)
votiv

Ruzicsky!
Mert kibukik belőle a kaja, nem? Szerintem lehány, de ezt lehet, h kisgyerekre nem illik mondani. Na, mindegy, akkor is egyről beszélünk. Kép

Moosejaw!
Gyorsan vagy sokat? Nem, gyorsan ÉS sokat. Azaz beiszik, mint aki még soha nem evett, szinte behorpad a feje, pedig néha a 3 órát se várja ki. Én nem erőltetem, akkor eszik, amikor felébred és éhes (5 óránál túl azért nem hagyom), de ált.ban kezdi megszokni 3óránként.
NYUGI: tesóm bébiszittingelt itt, míg mi kiugrottunk, de a végefelé már hisztis lettem, h jaj mi lehet otthon, a pénztárnál már telefonáltam, de Eszti úgy aludt, mint a lőttkutya. (Hú, de hülye hasonlat ez!Mostmár nem törlöm ki.)
Reklámtábla készül.

Votiv!
Bartók Bélán (120-122) a Fákisz van, vagy már FÁH, ha minden igaz. CSaládi pótlék intéződik itt.

Babarózsa!
Öleld meg jól a párod és Boldog Karácsonyt! Miért ne érdekelne? Én már a Hban rosszul voltam, 4 nap nélküle!!! Pedig volt, h 1 nap 2x is bejött.
Cicibetét = gyógyszertár.

Clau!
Gratula a híres maminak. Kép Neked meg rá-rá-hajrá!
Ja, én már nyákdugó nélkül vagyok, de nem erre gondoltál, ugye? Kép Egyébként már a Hban távozott, egy vizsg.után, hajnalban. Másnap du jött ki Eszter. Kép

Kajamán!
Az egér a falon is felmászik, mit neki lépcső??

Greenolive!
Most még röpül az idő, de ha túlleszel a 34.héten, egyszerűen le fog állni, ne lepődj meg. Votivval erről ódákat tudnánk zengeni, úgyhogy találj ki valami elfoglaltságot, én már majd' megőrültem a végén.

Eszter 11től 3ig üvöltött meg nyekegett éjjel, minden baja volt, és most sem alszik, pedig azt hittem, ki lesz fáradva. Hát nem. Én viszont igen. Úgyhogy el.
neet
neet

Sziasztok lányok.

A segítségeteket szeretném kérni. Az Imre kórházban keresek szülész-nőgyógyászt, a Bálint Sándor sajna már nem jöhet szóba, esetleg ha tudtok jó orvost és hozzá elérhetőséget megköszönném ha elküldenétek nekem.
Szimo
szimo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?