Ancsi, nagyon drukkolok! Ez csucsszuper!
Bori, kosz az infot, valamikor megprobalom. Ma kerdeztem a dokit, meddig kell ez a vitamin, azt mondta 3 evig. Hu, akkor megis ki kell irnom magamnak valahova, legalabb amig megtanul beszelni, aztan mar figyelmeztethet o is
Merleg tenyleg hulyeseg, sajnos en allandoan mertem, meg is lett az eredmenye
Votiv, most latom a profilos kepet. Ez a srac maris mennyit mosolyog! Probal kiengesztelni az ejszakai muszak miatt, mi?
A tajkartyat hamar postaztak nekunk, de elirtak rajta a vezeteknevet, betelefonaltam, kuldtek masikat. A Loportar utcaban egyszer voltam (ezt az anyasagi let meg a csaladi potlekot igenyelni), ranezesre nagyon brutalnak tunt a varakozok hada, de vegul egy oran belul megvolt. Kozben legalabb sikerult kitoltenem az urlapot, harmadik nekifutasra... Ja, egyebkent barki beviheti a papirosokat, csak az a lenyeg, hogy az anya (es csaladi potlejkosat az apa is) irja ala. Weblapjukrol is letolthetoek az urlapok, szoval eleg le- majd kitolteni, alairni, aztan nagymama vagy valaki beviszi.
Neet, nekem nem mindig valaszolsz. En mar elobb kuldtem macskat, mint Claudia, bar csak egyet, nem negyet, Te kis telhetetlen. De ugyis szolok Claunak, hogy alaposan fontolja meg, mert az egeretek nincs beoltva... Chemotox nem hiszem, hogy jo, mert pont a haloszoba a gocpont, ahol mindharman alszunk, baba meg nappal is itt.
Kajaman, de reg "lattunk". Szoval meg nem startolt el a masodik bebi?
Ildi, nyugtass meg, hogy csak gyalogoltal es nem cipekedtel.
Ma kaptuk meg az othos oltasokat, most vegre bekenhagyjak kismanot majdnem egy evig. Ja, azt irtam mar, hogy nehany hete egyutt furdunk, mert a kiskadba mar alig fer el, es marha nehez tartani. Irtora elvezi, nevetgel, akkorakat rugkapal, hogy ha eddig nem tolunk azott be az alattunk lako, akkor mostmar tolunk is fog... Egyik nap apa keson jott es a hugommal furdettunk, ezert a kiskadat hasznaltuk, ahogy beraktuk rogton legorbult a szaja es majdnem sirva fakadt