Helló lányok!
Holnap megyünk a 12 hetes uhu-ra, és végre apa is láthatja a kis maszatokat, már tökre izgulunk
Valami idősebb uhu-guru fogja csinálni, szóval remélem azt is látja majd, hogy nunik vagy kukik uralkodnak odabenn
Ja és találtam egy tök jó tornás oldalt:
http://fittmamablog.hu/index.php/2010/0 ... smamaknak/
Ezt már tegnap csináltam és most igaz, hogy izomlázam van, de már most is sokkal jobb.
Nicky, nagyon gondolok rád holnap! Én még mindig bízom benne, hogy emelkedett az a hcg szint! Bárcsak adhatnék az enyémből nektek...
Etna, rámhoztad a frászt! De örülök, hogy minden oks. Én annó mondjuk pont ezért nem vettem hiper szuper tesztet. ha a legvacakabb kimutatja, akkor mindegyik
Amúgy olyan rossz érzésem volt ma, és aztán jött is egy rossz hír. Van egy lány, akivel együtt voltunk hiperstimusok, és Ő is ikreseknek indult. Aztán csak 1 babó maradt, most pedig írt, hogy 9 hetesen nem volt már szívhang... Néha szerencsétlennek érzem magam, hogy csak ilyen macerásan sikerült teherbe esni, aztán pedig borzasztóan szerencsésnek, mert kisebb nagyobb problémákon kívül, nálunk mindenkinek dobog a szíve. Lehet, hogy hülye vagyok, de gyanítom, hogy ebben az Anyósom keze van és a felhők felett irányítja az életünket...