Új privát üzeneted érkezett!

Hmmmm hát én kértem időpontot hcg vv egy magán laboratóriumban :oops: Inkabb vv megyek a születésnapom, mint otthon teszteljek :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

HURRÁ! El sem hiszem, hogy végre laptetőm van! Nem lesz vészes a HSG-m, remélem azt jelenti! De legjobb lenne, ha nem is kerülne rá sor a spontán terhességem miatt! :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Nóci: miért akarsz te okvetlenül vv-re menni előtte? Mi van, ha már a teszt kimutatja? Akkor is elmész? Nem sok értelmét látom, de te tudod!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi nem akarok most tesztelni :oops: Inkább lássam a hogy menniy a hcg szint :) Meg nekem amúgy sem árt azt előre tudni!!!Sargatest miatt is!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Nicky, akkor vmi mini remény talán van, arra gondolj, valami azért elindult. Nekem a 2. lombiknál volt 14,7-es és akkor nagyon lassan 1-2 hét alatt ment felt olyan 100 körülire, de nem lett belöle semmi, legutóbb 8,8 volt, ami 1 hét alatt felment 600-ra de másnap már elkezdett rohamosan csökkenni. Azt mondta Sz ügynök, hogy ilyen kicsike értékből nagyon ritkán van jó terhesség, az hogy olyan alacsony, jelent valamit sajnos. De ismerek személyesen olyan lányt akinek 10es eredményből lett babája, tehát azért 1-2 kivétel mindig akard. Crinone-t kell még folytatnod?

Andi, igen, holnap uhu, millió drukkot kérek csajok. Már rémálmaim voltak éjjel. De. megint enyhén fájt a hasam, akkor pihiztem. Remélem nem ájulok el a váróban az izgalomtól.

Etna milen tesztet vettél?

Andi, neked mikor lesz hsg? Jövő hét elején?
ann74

Csajok!Bajban vagyok!Olyan szinten fáj a fejem dél óta,h nem látok a könnyeimtől.Adjatok tanácsot!Légysziii :cry:
nicky1983
Nagyút

Azt hiszem panadol lehet bevenni!
noci85
Budapest XIII. kerület

Az sajna nincs itthon.Van egy Panalgorinom.A többit nem lehet.
nicky1983
Nagyút

Nicky, ne add fel! Told a crinone gélt rendesen, még összeszedi magát a kis pocmáktölteléked :) Akármilyen nehéz is, tessék pozitívnak lenni, most ez a legfontosabb. A fejfájásra nem tudom milyen gyógyszert lehet bevenni... nekem igazándiból egy deci vörösbort ajánlott a doki ilyen helyzetre.

Etna, ne foglalkozz senkivel! Ott van az a pöttöm, ha már ennyi vized is lett tőle, az tuti! :)

Sikeresen végigjártam mindent... Bár azt nem tudtam kiharcolni, hogy a háziorvosom beksire vegyen, de azt igen, hogy elég havonta menni a táppénzes papíromért. Aztán voltam a Dokikámnál is, aki megmutatta nekem az apróságokat. Nem hittem a szememnek, hogy ennyit nőttek! 5,5 és 5,8 cmesek a lábuk nélkül és integettek nekem. Megint jól elbőgtem magam persze... Azt hiszem ez már így marad :) Ja, és tornáznom kell, mert tágul a medencém, attól fáj a derekam. A baj ezzel csak az, hogy nem ágytornát javasolt... ;)

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Évi!Igyekszem pozitív lenni,csak a fejem ne akarna szétmenni :(((
nicky1983
Nagyút

Nicky, nagyon hideg borogatást tegyél a tarkódra, halántékra.
ann74

niki!
algopirint nyugodtan bevehetsz, én terhesen is szedtem, szintén fejfájásra. de nézesd meg a vérnyomásodat is, mert lehet,h a sok idegességtől felment egy kicsit és az is okozhat hatalmas migrént. remélem te rácáfolsz az alacsony bhcg-s terhességek végkimenetelére. 10 alatt máshol leállítják a gysz mert biokémia terhességnek mondják. én sajnos leálltam 8-as eredménnyel, de mindig ott van bennem,h mi lett volna, ha nem teszem?

köszönöm lányok!!!!! megyek azért veszek egy 25-ös tesztet, mert nem hagy nyugodni a dolog

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna akkor gyere majd a tesztel és persze képet kérünk hozza, mikor kész vv amúgy!?!?!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Nicky: ne add fel! Én reménykedem, hogy rendben lesztek!!! sajnálom, hogy ezt mondta a dokid... :( Biztos rosszul esett volna nekem is! Én is úgy tudom, hogy algopirint lehet bevenni.

Nóci: szerintem már a teszt is kimutatná. Nekem anno Vicky mondta, hogy inszem után 14. nap után mutatja ki a teszt.

Etna: ne foglalkozz senkivel! Te érzed, hogy nem vagy egyedül és ez a lényeg! És pozi lett az a teszt és kész!

Ann: voltál "sétálni" ???? :D

Húúú csajok, ez olyan, de olyan hétvége volt! Teli voltunk vendégekkel!! Volt, hogy 3 "gyerekem" volt egyszerre, (egy 3,5 éves, egy 5,5 éves és az én kis Csimutám) és mellettük sütöttem-főztem.... azt sem tudtam merre szakadjak! Még jó, hogy Zéti rendi volt velem, és sokat aludt! Hát kemény lehet az élet 3 gyerekesen! Én úgy elfáradtam estére, hogy majd összeestem... :) Tegnap meg Anyósékhoz utaztunk, azért nem is jöttem fel... Nem győztem ma kipihenni magam! :D :D
nyulacs82
Szolnok

Ann: elvileg 29-én lesz, ha holnap rendesen megjön, mert most csak pecsételek.
Nagyon drukkolok neked holnapra! Minden rendben lesz, ne aggódj!

Niki: menj be a gyógyszertárba és ott megmondják, melyik gyógyszer a jó! Remélem elmúlt mostanra.

Nyulacs: le a kalappal előtted! Bele se merek abba gondolni, hogy mit kezdenék 3 gyerekkel, ha netán a lombikra kerülne sor és 3 megmaradna! Azért bízok még az inszemben!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Nyulacs akkor tapasztaltad milyen a 3 gyerekes anuykának lenni :wink: :lol:
Tudom hogy kimutatnà, de én valahogy most nem kívánom :lol: A tesztet. Idáig olyan szep meglepetésben volt részem a számokkal kapcsolatban és a napokban, hogy remélem 22-én vv is valami biztató eredmény kapok :wink: jó magas értéket szeretnék :oops: :o
Tüsző méret is meglepetés és öröm volt akkor ez is így legyen ezt kívánom :lol: :lol: :o
noci85
Budapest XIII. kerület

Tanita!

Mi volt ma az uh-n? Mikor lesz az inszem?

Nekem remélem inszemem lesz, de ez majd csak a HSG után fog kiderülni. Remélem nincs méhsövényem és nem vagyok elzáródva. Tehát, ha nincs gond, akkor június elején szeretnénk kezdeni,amikor már lassan vége a tanítási időszaknak.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Noci: csütörtökön már mész vv-re? Ez a hanyadik napod lesz az inszem után? Akkor nemsokára kiderül! :P Kívánom, hogy sikerüljön!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Igen kertem időpontot :wink: Bizony csütörtök :wink:
14 napom lesz 22-én mikor megyek :wink:
mikor mész HSG re!?!?!

Tantina: gyere!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: 29-én megyek HSG-re, ha negatív lesz a chlamydia tesztem és megjön holnap.

Drukkolok csütörtökön! A BMC-be pénteken néznek meg?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!Már jobban vagyok.
Sajna akkor szokott fájni ennyire a fejem,ha meg akar jönni.És némi barnát fedeztem fel,mikor beadtam a Crinone-t.Mondjuk tegnap karcolt az a műanyag,amiben van,lehet az sértett meg.De ki tudja.Már a cicim sem fáj :(

Amúgy azt mondta a doki,használjam el a maradék Crinone-t(2 volt még mára és holnapra).
nicky1983
Nagyút

Lányok, akik a BMC-ben csináltattátok a HSG-t:

Lenne egy utolsó ezzel kapcsolatos kérdésem, aztán megpróbálom jegelni a témát egy darabig. Csinálta valakinek az Újvári( az idősebb doki) a HSG-t? Jól és gyorsan dolgozik? Hogy éreztétek? Mondja és mutatja mit lát, mit csinál miközben csinálja a vizsgálatot?
Szóval, milyen a doki? Az adatfelvételnél nekünk szimpinek tűnt. Fura, egyébként, hogy nem K csinálja, hiába ő az orvosom. Azt mondta, ő is tőle tanulta, ne aggódjak!

Más kérdés: miután meglesz minden eredményem, lesz egy olyan konzultáció, ahol megbeszéljük a továbbiakat? Ott hatszemközt leszünk a dokival(én+férj)? Erre az alkalomra ugye nem kell heteket várni?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi nem hétfőn megyek a BMC be 26-án...
Én nem ott csináltatam a hcg így nem tudom milyen a doki :?
Viszont kihez jársz végül!?!a tanár úrhoz!!
Me ha igen akkor a konzultáció magán rendeletben lesz"szerintem" nálam legalább is ugy volt és ott 6szem között mondjak meg mi lesz veletek :wink: Ha jó és te átjárható vagy és férjednek a sperma eredménye jó, akkor tuti inszem :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: köszi az infókat! Igen, a Tanár úrhoz járunk. Nem is baj az, ha a magánrendelésén lesz, legalább nyugodtan tudunk beszélni!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Noci: írtam neked privit

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Ott biztos nyugodtan fogsz tudni beszlni vele :wink:
Sajnos nem kaptam meg a privit :(
noci85
Budapest XIII. kerület

Andi, szerintem már most kérj konzira időpontot. Én anno a hsg napjára kértem a konzit, mert akkorra már minden eredmény megvolt így nem kellett újra menni. De nyugodtan kérdezz akárhányszor akármit!! Szerintem itt mindenki szívesen segít, ha tud.
ann74

Sziasztok!
Hát elég érdekesen alakul a helyzetem. Az uh-nál kiderült, hogy mind a két petefészkemben 2db 20mm-es és 1 db 17mm-es tüszõ van, ami sok az újabb inszemhez. Doktor bácsi mondta, hogy egy áthidaló megoldás a petesejt leszívás, mert az inszemnél, ha mind a 4 megtermékenyül az 4 baba lesz :lol: :lol: Na ettõl egy kicsit meglepõdtem meg attól is, hogy lombik lesz az inszemnek indult projekt. Szerdán leszívás, aztán nem tudom mi van.
Valaki járt így közületek???
Milyen a leszívás?? Fáj?? Nem altatásban csinálják, mert nem sok az a pár tüszõ, de gondolom fájdalom csillapítót adnak vagy valami bódítószert????
A leszívás után mikor teszik vissza a babókat??? Mitõl függ??
Ezek után nem tudom, hogy mi jöhet még :cry:
Nem is vagyok ideges, nyugtalan, meg úgy minden :!: :!:
tanita74
Szigetszentmiklós

megint megcsináltam a tesztet negatív lett, már kezdtem felépíteni az új tervet, h h éljem ezt túl, mire elaludtam. full + lett a tesztem reggelre. még jó, h rápillantottam, mielőtt kukába dobtam. hát ikrek nem lesznek az tuti, mert nem leszek egy hcg bajnok. de legalább nem kell lakást cserélni :D

tanulság: olvasd el a használati utasítást, mielőtt tesztelsz, ugyanis arra rá van írva,h 10 perc után van eredmény. én meg 3 perc után összeomlottam :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Jó reggelt!

Etnám: szívinfarktust hoztad rám :shock: De végül tovább olvasva megnyugodtam :lol: Na akkor most már nyugi van egy pici, mikor mész vv!?

Niki: Hogy vagy!?Holnap mész vv igaz!?

Tantina: én egyből már csodálkoztam azon mikor írtad, hogy duplán kapod a merionalt, hogy ebből több tűszöd lesz lesz mint három :oops: Egy nap 2ampullát kellett szúrni!? :shock: Az rengeteg :shock: Ki az orvosod!?
Hát drukkolok nagyon, nekem még nem volt leszívás kitartás hozzá!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Andi!Nekem is Újvári Elemér csinálta.Nem volt olyan gyors,mert röntgenes dokira kellett várni.Bementem,felfeküdtem,elmondtak mindent a doki is,és a kiscsaj is ,aki asszisztált,rácsíptették a méhszájfogót(azt utáltam),és vártunk 10 percet,mire jött a röntgenes doki.Ezért volt hosszabb.Sok sikert!
nicky1983
Nagyút

Engem rögtön utána ott a BMC-ben hívtak be ,és beszéltük meg,h milyen eredmény lett.
nicky1983
Nagyút

Noci!Igen,holnap megyek megint.De szó szerint rettegek.Nagyon kész vagyok.Nem tudom,hogyan fogom elviselni,ha nem sikerül.Annyira beleéltem magam,ez az igazság... :'(
nicky1983
Nagyút

Niki jajjjjj szegénykém :cry: Nem is tudom mit írjak neked :oops:
Hátha holnap nagy meglepetés ér holnap és örömködni fogunk :wink: Nagyon drukkolok :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Tanita: Ez jobb megoldás, mint annó nálam. Nekem 8 tüszőm volt az első stimunál és leállították az egészet. Szerintem nem jársz rosszul a lombikkal, annak nagyobb az esélye. 3 tüszőnél szerintem 3 naposan kapod őket majd vissza, csak akkor viszik el őket 5 napos korig, ha több van. Azt kevesebb éli túl. Mennek a drukkok.

Nicky: Tudom mit érzel, én is összetörtem, mikor nem sikerült az első. Nekem megjött utro mellett. Kitartás. Ha ez most nem is sikerült, akkor is van tovább. Fel a fejjel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!Köszi szépen,de ha ez nem sikerül,nem tudom még ,mi lesz.A párom egy éve nem dolgozik,és így ,erre az elsőre is nagyon nehéz volt előteremteni a pénzt.Minden tartalékunk kimerült.Nem tudom....
De nagyon félek a holnaptól.
nicky1983
Nagyút

Sajnálom. Így megértem a dolgot. Van valami alapítvány, akik segítenek a gyógyszerek költségében. Sajnos nem tudom már hogy volt ez a dolog, talán keress rá a neten.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna: frászt kaptam, ahogy olvastalak, de aztán megnyugodtam! :) Mikor mész vv-re???

Nicky: sajnálom, hogy ilyen rettegéssel indulsz útnak. Az anyagi dolgok nagyon nehezek ebben a helyzetben. :( Remélem megoldódik majd! Mondjuk egy magasabb hcg megoldaná! :) Kitartás Kedves!!!!
nyulacs82
Szolnok

Köszi Nyulacs!
Olyan aranyosak vagytok,h tartjátok bennem a lelket.Annyira szeretném,ha babás maradnék...Ez minden álmom!
nicky1983
Nagyút

Szia Tanita!

Kitartás, nekem 1 petesejtet szívtak le altatás nélkül, kibírható nem olyan rettenetes, mint ahogy azt elsőre gondolod. Nincs miért félned. A lényeg, hogy amikor a doki a tűt szúrja, nem mozogj, ki fogod bírni. Én csak egy kisebb szúrást éreztem, nem fáj csak kellemetlen egy picit. A leszívás előtt kapsz majd nyugtatót és fájdalomcsillapítót. :D
csupacsupsz
Budapest

sziasztok lányok!

niki!
holnapra nagyon drukkolok! iszonyatos nehéz ez a helyzet.
ann!
várjuk nagyon a beszámolót, végre eljött a 20-a!!

én pénteken megyek vv-re, már nagyon várom!

tanita!
ha megvannak a leleteid altatáshoz, ( teljes vér vizelet, vércsoport, ekg) én inkább kérnék altatást. nekem 2 sejtet szívtak le altatásban. jó a cucc, nekem legalábbis tetszeni szokott. amúgy lombik 30 % inszem meg csak 10%!!! sokkal több esélye van!!!!!

nincs több tesztelés, ha beledöglöm sem!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Nekem a BMC inszemre 20-25% mondtak :oops: :roll: Na de mind 1 is az, benne legyünk :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci!Benne lesztek :)
nicky1983
Nagyút

nóci!
ti benne lesztek, de ez az én korosztályom adata bocsi (36 év)!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.

etna33
Azért nincs altatás, mert tegnap délután derült ki ez az egész dolog és holnap lesz a leszívás. Én is mondtam az altatást, de az asszisztens nõ mondta, hogy ez így nem fog menni. Nekem ekg leletem egyáltalán nincs. Szerintem nem lett volna idõ megszervezni 1 nap alatt mindent, én meg nem akarok még 1 hónapot várni.

Tegnap ott volt egy lány és õ mondta, hogy neki is leszívása volt hétfõn és nem vészes. Mindegy, a célért mindenre képes vagyok :lol: :lol:
tanita74
Szigetszentmiklós

Csajok!Egyre jobban úgy érzem,h meg fog jönni.Alig -alig barnázás van.Csak pisilés után a WC-papíron van egy pici. :(
nicky1983
Nagyút

Sziasztok....
Én olyan fáradt vagyok, Higy azt elmondani nem bírom :roll: Próbáltam pihenni de persze megszólalt a telefon most meg a fejem is fáj :roll: Na hiszti betoppant :oops: Bezzeg vettem magamnak egy cipőt szülinapomra, meg fodrásznál is Jamaica, de mióta haza értem dili :lol: Lettem....

Etna: 36 éves, vagy!? :shock: Nagyon jól nézzel ki!!!!!

Niki: nagyon sajnálom, de gondolom holnap mész be azért nem!?!

Tantina: kihez jársz!?Nagyon drukkolok erős vagy biztos kibírod :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Kismamák hogy vannak!?!
Ki mikor megy orvoshoz!?!Mert kiváncsi vagyok ám mit titkolnak puncit vagy fütyit a pocak lakó :lol: Gyertek gyertek !!!
noci85
Budapest XIII. kerület

mi van annal???????

noci!
köszike :D nemsokára vv. melyik laborban csináltatod? és ha nem vagyok indiszkrét mennyiért? mert nekem pénteken potom 13 ezer leutazni győrbe, én is gondolkodtam ezen a fenti vérvételen.

niki!
jaj szegénykém, nem tudom mit mondjak. sajnos nekem is így kezdődött. rohadt wc papír, azóta sem a barátom. de holnap már mindent megtudsz, ha emelkedett akkor az már jó!!! nagyon drukkolok.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló lányok!

Holnap megyünk a 12 hetes uhu-ra, és végre apa is láthatja a kis maszatokat, már tökre izgulunk :) Valami idősebb uhu-guru fogja csinálni, szóval remélem azt is látja majd, hogy nunik vagy kukik uralkodnak odabenn :)

Ja és találtam egy tök jó tornás oldalt:
http://fittmamablog.hu/index.php/2010/0 ... smamaknak/

Ezt már tegnap csináltam és most igaz, hogy izomlázam van, de már most is sokkal jobb.

Nicky, nagyon gondolok rád holnap! Én még mindig bízom benne, hogy emelkedett az a hcg szint! Bárcsak adhatnék az enyémből nektek...

Etna, rámhoztad a frászt! De örülök, hogy minden oks. Én annó mondjuk pont ezért nem vettem hiper szuper tesztet. ha a legvacakabb kimutatja, akkor mindegyik :)

Amúgy olyan rossz érzésem volt ma, és aztán jött is egy rossz hír. Van egy lány, akivel együtt voltunk hiperstimusok, és Ő is ikreseknek indult. Aztán csak 1 babó maradt, most pedig írt, hogy 9 hetesen nem volt már szívhang... Néha szerencsétlennek érzem magam, hogy csak ilyen macerásan sikerült teherbe esni, aztán pedig borzasztóan szerencsésnek, mert kisebb nagyobb problémákon kívül, nálunk mindenkinek dobog a szíve. Lehet, hogy hülye vagyok, de gyanítom, hogy ebben az Anyósom keze van és a felhők felett irányítja az életünket... :(

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?