Új privát üzeneted érkezett!

Igen, majd a dokinéni fogja elmondani a jó-híreket.. :) Olyan mintha meg akarna jönni, ugye? Azt én is éreztem. Amíg nincs semmi, addig nyugi!

Képzeljétek találtam videót Miáékról... Ann-nel beszéltük mi lehet velük, és keresgéltem kicsit... Az eredmény:

http://www.youtube.com/watch?v=GpFgWIr9 ... re=related
nyulacs82
Szolnok

Ugy lesz, mondjon is jó híreket :wink: Olyan furcsán fáj nyilal derekam, mintha megjönne, leszakadna :oops: :roll: De most nem :wink: Neha :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

Jajjjj de cukikkk de ezen csak a Dani Marci volt nem!?!

Huhhhhhaaaaaaa nyerte egy LAPTETŐT :wink: :lol: :wink: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

sziasztok lányok!

itthon vagyok saját felelősségre. ez egy banánköztársaság. azt mondták feküdjek le és pihengesek, majd hétfőn megnéz valaki !!!!!!hétfőn!!!!!!!!!!! ma szerda van :-o mondom nem lehetne ma? azt mondták, h este már csináltak egy uhot. nem? mondom igen, de pont az lenne a lényeg,h változott e valami este óta. azt mondta, h ő nem hiszi. :-o ez így megy, ő nem hiszi, átlát rajtam. amikor megkérdezték anamnézis felvételekor, h mivel védekezünk, mondtam, h akkor én most mennék haza saját felelősségre. ezek sajnos nem tudják mi a lombik. azt hitték valami drogos buli után vagyok????? után ott állt mellettem boti aki többször mondta,h anya nem fog neked fájni? megkérdezte a doki, h szültem-e már :-O mondtam, nem ezt a kisfiút is a folyosón találtam. ezzel a lendülettel már írtam is alá a papíromat, h saját felelősségre otthononba távoztam. felhívtam a dokimat, aki sajnos amerikában van továbbképzésen, de a győri kezelő orvos nagyon rendes volt, holnap mácr 15én fogad, mikor elmeséltem neki mi történt. azt mondta no para 4 cm-es petefészek nem a világ vége. inkább súly és a cm gyarapodása zavarja. ha sok a víz sajnos meg kell csapolniuk, de ez remélem nem fog megtörténni. írom a bevitt piát és a kiadott pisit. ennyi. még mindig a mivel védekezi és szült e már kérdésen röhögök. már csak azt kellett volna megkérdezni, h neme?

köszi lányok a drukkot, úgy kezdődött, h győrben mindenkinek kötelező a haskörfogat és súly mérés reggel este. este nézem a híradót és érezem, h kicsit szorít a gatya, pár perc múlva meg már nagyon, utána kezdtem ülve nehezen kapni levegőt. kicsit megijedtem, h úristen megint pánikrohamom van? de valami ösztönből kifolyólag rállátam a mérlegre és lemértem a haskörfogatomat, ami szemmel láthatóan nőtt. +5, + 3 kg az előző esti eredményemhez képest. hát indultam a klinikára botival ez már fél 9-kor volt. ott meguhuzott egy doki, aki kb 15 éves volt, csóválta a fejét, lehívta az ügyeletes főorvost, aki döbbnten nézett a képernyőre. azt mondta azonnal fektessenek be, túlstimulácóval. mondom hívom a férjemet, mert dolgozik, hazaviszi a gyereket. norbi egyedül vitte a konyhát, ahol 15 fős spanyol vendégsereg zabálta a steaket és a kollégáját nem lehetetett elérni, ki volt kapcsolva nem tudott bejönni. ez magyarország, kirúgtak mindenkit tőlük, 2 szakács visz egy minden este teltházas éttermet. mondtam, h nekem agyerek miatt haza kell mennem, mondták reggelre menjek vissza. szóval reggel visszamentem de egész éjjel ez a fulladás érzés volt nagyon rossz. nyomódik fel a hasam. éjjel megettem fél kg túrót, ittam rá egy csomót. reggel a súlyom még +2 kg :-o szóval a víz nagyon gyűlik bennem, de elolvastam ann írását és megpróbálok 5 litert inni. sajnos eddig a pisi nem annyi mint amennyit beviszek :( mi az isten tartja a vizet nálam?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!Jó,h hallok felőled.Sajnálom,h kijött ez nálad.Azt hittem,ezzel kapcsiban már megnyugodhatunk.Pedig már én sem iszok annyit,mint a leszívás után...Lehet kellene?
Azt nem értem,h ha az első gyerkőcöt találtad a folyosón,most minek mentél lombikra?Csak vissza kellett volna menned ugyanarra a folyosóra,hátha van ott megint egy baba :))) Vannak hülye orvosok.
Majd írj,mi volt holnap.Aggódom érted.

Más: Csajok!Ha akartok egy jót bőgni,nézzétek meg a Lilo és Stich-et.Ne röhögjetek ki!Nem tudom ,mi van velem...
nicky1983
Nagyút

Etna:
Nagyon sajnálom a túlstimut. Emlékszem, Évi is hogy megküzdött vele. Kitartást neked, és igyál, igyál! Viszont reméljük, ez tényleg jó jel a babásodás szempontjából.
Jaj, most olvasom a "beszámolódat" - hát elképesztő tényleg! Még jó, hogy Győrbe vissza tudsz menni holnap... Amúgy a petefészek mérete tényleg nem vészes (az enyém most több mint 2 hónap után is 10 cm, de nincs vele semmi extra teendő), inkább a hasűri folyadék az, ami számít. Remélem, hamar jó kezekbe kerülsz, és rendbe jössz.

Veszna:
Igen, mi mázlisták voltunk. :) A párom eredményei miatt rögtön lombikkal indítottunk, és mindjárt az 1. sikerült (igaz, amíg idáig eljutottunk, az azért nem volt egyszerű, meg fiatal sem vagyok már).
Hát ezt a hsg dolgot én már nem tudom követni. Én nagyon tiltakoztam ellene, sőt a nőgyógyászom is azt mondta, hogy szerinte is felesleges ilyenkor, de nálam ragaszkodtak hozzá, mondván, hogy része a protokollnak és kész.
De kívánom, hogy ne is legyen rá szükséged, hogy megtudd, kell-e. Te hogy is vagy? Már megvolt az utolsó inszem és eredményre vársz, vagy még ezután lesz?

Én tegnap voltam dokinál, már majdnem 5 cm-es a babánk, szépen fejlődik, és aranyosan mozgatja már kezét-lábát. Viszont a túlstimus cisztáim még mindig kitartóan ott vannak, nem igazán csökkentek semmit. Nem tudom, mikor fognak már észbe kapni, hogy semmi keresnivalójuk bennem.

Szurkolok minden anyukajelöltnek!

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác

Etna nagyon örülök, hogy jöttél hírt adni magadról!!!
Tartom magam még mindig 222hcg hez nem adom lejjebb :lol: Szoval akkor tessék sokat pihenni és sok túró és folyadék, mert 222hcg akarok :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Etna, hol voltál te kórházban? Ez nem a bolondok háza volt inkább?
Amúgy tényleg az ivás a legjobb módszer. 4-5 litert legalább és mellé a fehérje. A BIOTECH USA fehérjeport még mindig csak javasolni tudom. Nem tudsz most annyi túrót enni, hogy az elég legyen. Ebből meg tolsz napi 3 turmixot, finom is és hamarabb gyógyulsz.
Emlékszem, nekem is így volt. Fél óra alatt akkora lett a hasam, hogy a köldököm kisimult, eltűnt a derekam és nem bírtam mozogni, alig kaptam levegőt. 5 hónapos terhesnek lazán elmehettem volna... az 56 kg-os versenysúlyom 67-re ment fel.
Nekem végül 8 liter folyadékot szívtak le, de még maradt bennem. Azt utána már nem bántották. A petefészkem akkor 10 és 9 cmesek voltak, és még most is 5 és 6 cm. Lassan múlik...

Rilka, úgy örülök, hogy minden oks :) Én még nem láttam őket mozogni, majd jövő héten megyek a 12 hetesre. A cisztára nem próbáltad a cickafarkfű teát? Meg ahogy hallottam, a cisztás kismamáknak javasolják a holt tengeri nyaralást a sós víz miatt :):):)
Ha már így alakult, hátha elvisz apa, szerintem dobd be neki az ötletet :)

szaboevi27
Biatorbágy

Etna, ez őrület, melyik kórházban voltál? Ez a magyar eü. egy trágyadék komolyan mondom. A Kááliban amúgy nem foglalkoznak ezzel, oda nem mehetsz ilyenkor? Vért most nem is vettek? Emlékszem az egyik beültimnél, volt egy túlstimus lány és óránként vették tőle a vért, mert oda kell figyelnu ilyenkor a hormonértékre, basszus ez nem játék. Kapta az infúziót folyamatosan és írnia kellett hogy mennyit ivott pisilt, és az ápoló és műtős csajok rendszeresen rohangáltak hozzá, meg is katéterezték és csak nem lett jobb. Előző éjjel meg a nőgyogyin volt, és szerintem az lett a vége, hogy vitték át a nőgyógyászatra, mert csak ment fel az értéke és emlékszem K ügynök ott állt a recin, hogy akkor mostmár szóljanak át a nőgyogyászatra és vigyék át, mert ez már nem móka.
Tényleg a túróból nem tudsz megenni annyit amennyi kéne. Elmondták, hogy pontosan hogy kell mérni a be-kimenő folyadékot? Mert annak is van egy pontos módja, hogy mire kell figyelni. Ha fekvő helyzetben nem kapsz levegőt, akkor ülj fel, és utána uzsgyi a kórház. Beültikor sem kaptál infúziót? Nekem amikor 10 petesejtem lett, beülti előtt belémcsorgattak 5 vagy 6 liter vmilyen oldatot a biztonság kedvéért.
Etna vigyázz nagyon magadra!!!!
ann74

Csajok!Kezd fájdogálni a hasam,mintha meg akarna jönni :(
Etna!Fogadd meg a csajok tanácsát.Remélem nem leszel rosszabbul :(
nicky1983
Nagyút

Nicky, ne pánikolj :) Pihenj, nézz mesét, hallgass zenét, olvass valami szerelmetes könyvet! tereld el a kis gondolataidat. Én mondjuk már nem emlékszem, de most megkérdeztem az embert, Ő úgy emlékszik, hogy nekem is fájdogált.

Tök jó ám így költözni :) Évike a nappali közepén csücsül és gépezik, közben dirigál a többieknek, hogy mit hová is pakoljanak :)
Ha majd egyszer költöztök, ezt így csináljátok! Semmi stressz :)

szaboevi27
Biatorbágy

Évi ez tiszta cuki :lol: :lol: :lol: El tudom képzelni nem rossz....én el baszták akkor jó kemény a költözést :lol: Mért nem szóltál előbb, hogy ennek mi a menete!?!

Niki: nyugi :wink: Mondom én mi!?! :lol: Aki állandóan írja, hogy derekam fáj :lol: Nem biztos hogy az menszi jel :wink:
Bízni bízni bízni bízni bízni :wink: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Oké,csajok...nyugi,értem én.De komolyan fáj,de csak a jobb oldalon.Meg a jobb oldalon a derekam is :(( Ugye nem fog megjönni??Nagyon remélem...Nah,nem rinyálok.Megyek.Majd jövök vmikor :) Puszikám Nektek
nicky1983
Nagyút

Nicky!

Kitartás, ne aggódj, sokunknak fájt. Nekem is még sokáig, és mégis :) Néha még most is fáj de már nem érdekel :)

Etnám!

Nem te lennél :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Rilka!Mi is rögtön lombikkal indítottunk.Az eredmény remélhetőleg szépen növöget a pocakomban.
Már jobb,most nem fáj annyira.De remélem ez nem rosszat jelent.
Köszi Witch!Igyekszem nem aggódni,de elég nehéz. :(
Witch!Most nézem,hogy a kislányodnak mi a neve.A Jamina is keresztnév?De különleges :))))
nicky1983
Nagyút

Jah, jóéjt :)
nicky1983
Nagyút

Jó éjt ilyen korán!?! :lol: Ohhh én még dolgozom :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

Én meg megyek tusizni,még harapok vmit,aztán sztem tv-zek vagy olvasok...Én,mint itthonülő,uncsizom.Találnom kellene vmi itthoni munkát.Nem tud vki vmit?
nicky1983
Nagyút

Szép reggelt,napot Lányok!

Mi újság?Kismamik?Jól vagytok?
nicky1983
Nagyút

Nicky!

Keresztnév igen :) A jelentése jobbkéz, szerencse, így el van indítva a csaj :) Meg ugye Nagy a vezetéknevünk, így valami különlegeset szerettem volna, de nem brazil szappanoperásat... :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Etna: nagyon drukkolok neked, hogy minden rendbe jöjjön mielőbb! Hogy vagy most?

Nincs valami természetes módszer a túlstimmu megelőzésére? Már most félek tőle!

Nicky: Nagyon remélem, hogy a terhesség első jeleit érzed! Mikor lesz eredményhirdetés?

Rilka: szuper, hogy már 5 cm-es a baba. Hihetetlenek ezek a ciszták! Mit mondanak a dokik? Ne aggódj, a baba hamarosan ki fogja őket durrantani!:)

Noci: Gratulálok a laptetőhöz! Nagyon jót jelent! Fáj még a derekad? Mikor tesztelsz?

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Én nagyon boldog vagyok! :)

Tegnap voltam a BMC-ben a 22. napi vv-en és chlamydia vizsgálaton. Végre megtudtam a hormon és sperma eredményeinket, amiket múlt héten nem adtak ki.

A lényeg az, hogy érdemes szedni a vitaminokat és enni a mézet, propoliszt!

Január elején kezdtük el ezt a nagy kúrát. A férjem pont akkor volt egy spermavizsgálaton. 15 milla volt az eredmény, 40 %-os mozgékonysággal. 2 hónappal később( nem is telt le a 3 hónap vitaminkúra) eredmény közel 17 millió, 50%-os mozgékonysággal!

Az én eredményeim is jók. Nagyon féltem az FSH-tól, mivel 3 éve 11 volt és tudjuk, hogy ez nehezen stimulálható petefészket jelent. 3 év után eredmény: 8! Nemhogy romlott volna az idő múlásával, javult. Biztos, hogy a méznek sok köze van hozzá! K ügynök egyébként azt mondta, hogy az FSH-val nem kell törődni, mivel korszerűtlen vizsgálati módszer, na de én akkor is örülök! Azt mondta, hogy csak az AMH számít, ami nálam 1, 4. Ez szerinte nagyon jó eredmény, 1 alatt kell aggódni. Egyedül a prolaktinom lett magas, de ez biztos azért van, mert streszes vagyok a vérvételen. 3 éve legalábbis ugyanez volt, de az endokrinológus elküldött egy makroprolaktin vizsgálatra, ami kiszűrte a stressz hormonokat és kiderült, hogy pont jó a prolaktin szintem. K ügynök azt mondta, hogy legfeljebb ad majd rá egy ki gyógyszert, nem kell aggódnom.

Most már csak a chlamydia tesztem kell hogy negatív legyen és túl kell élnem a HSG-t, ami úgy néz ki 29-én lesz. Pozitív vagyok: nincs méhsövényem és mindkét petevezetékem átjárható! :D

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi!A HSG túlélhető.Ne félj tőle.Persze nem kellemes,de hamar túlleszel rajta.
Hát,én hétfőn megyek béta HCG-szint vv-re.Ez eredményhirdetés?Már nagyon izgulok.Elmúlt mára a derék és hasfájás.Nem tudom...majd minden kiderül.
nicky1983
Nagyút

Nicki: Nagyon drukkolok neked! Pozitív kell, hogy legyen, nincs mese!

Remélem túlélem a HSG-t én is. Habár most kicsit aggódom, mivel ezt mondták, ne vegyek be semmilyen fájdalomcsillapítót itthon, mert közömbösítheti az ott beadottat. Ti bevettek valamit otthon? Mit adtak be a BMC-ben, injekciót vagy tablettát?

Egyik doki honlapján azt olvastam, hogy érdemes bevenni két B6-ot hányinger ellen, egy fájdalomcsillapítót és egy No-Spát. Jó hangzik ez a kombó. Mit tegyek?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Választani lehetett,h gyógyszert kérsz,vagy injekciót.Én nem vettem be itthon semmit.De gyógyszert kértem.
nicky1983
Nagyút

Ért valamit az a gyógyszer? A beavatkozás és a gyógyszer bevétel között menyi idő telt el? Félek, mert én tegnap is véreztem egy picit a kolposzkóptól, mi lesz a HSG-n?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, örülök a jö eredményeiteknek! Szuper! A hsg-től ne félj, elég akkor ha félsz amikor már ott vagy :) Nekem életem legszörnyübb és az egyik legfájdalmasabb beavatkozása volt, nem akarlak rémítszgetni, lehet neked meg sem fog kottyanni. Nekem az volt a szörnyű amikor feltették azt az izét hogy táguljona méhszáj, magát az átfújásból nem éreztem semmit. Aznap négyünknek volt hsg-je, ketten mosolyogva jöttek ki, én meg egy másik lány meg mintha ott akarnánk elájulni. De nagyrészt amúgy azt mondják a lányok hogy tényleg túlélhetö. Szóval mindezek ellenére ne félj.
Nicky, lassan de biztosan közeledik a hétfő. Vasárnap tesztelsz?
Amúgy én nem érzek semmit. Tegnap este fájdogált kicsit a hasam, meg éjjel nagyon kicsit, akkor felkeltem ekimentem pisilni, de iszonyat hányingerem volt, aztán mire visszafeküdtem el is mult. Nem tudom, egy ilyen 5 perces hányinger roham is lehet a terhesség jele, vagy ez csak vmi pszichés dolog lehet??
ann74

sziasztok lányok!!!

köszönöm szépen mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok, h drukkoltok értem. a lényeg, h petefészkek állapota már telejesen jó, víz még sajnos +30%-nyi de az már csak nagyon kevés, valszeg ma távozni is fog mivel ma többet pisiltem, mint amennyit ittam. tegnap 4 litert ittam és 2, 5 litert pisiltem. ez még nem az igazi, mert 70%át kell kipisilni a megivott folyadéknak. de ez már alakul. súly és haskörfögat majdnen a régi. hétfőn újra kontroll, tehát megint irány győr. de nem baj, a lényeg, h jól leszek addigra, ha nem akkor kapok infúziót. de ezt nem tartja a dr valószínűleg.
a jó hír mellé azért volt kellemetlen dolog is. a kaálival majdnem szemben egy malacrózsaszín ház előtt álltam meg a kocsival, mert nagyon sokan voltak. a kocsibehajtótól vagy 5 cm-re. jött az újgazdag köcsög és megállt a kocsim mellett, boti épp sonkás szendvicset evett a járdán és közölte, h minek állunk ott. mondtam azért, mert a kaáli előtt nincs hely, miért kérdezi? erre se szó se beszéd elkezdett artikuláltanul ordítani, h a kocsibejáróját nem tudja használni, mert feljönnek pestről a selejtesek ide gyereket csináltatni. első pillanatban köpni, nyelni nem tudtam, mert tényleg teljesen szabályosan parkoltam a kocsibejárójára egy ifával be lehetett volna állni. erre ez a rohadék leselejtesez. utána aztán elöntötte a car az agyam, meg a hormonok is, mondtam neki, h nem tanult meg vezetni, vagy miért nem tud beállni. mondom a parkoló is a magáé. és javasoltam neki, h ő is térjen be a kaáliba, biztos az impotenciáját is tudják kezelni, mert valószínűleg nála ez a sex, h beleköt mindenkibe ok nélkül. mondtam, nézze uram, maga olyan jóképű, menő autója van, van szép rózsaszín háza, ne bánja, h elment maga felett az idő, már többféle csodaszer van forgalomban. és most ha nem haragszik megyek, elállok az utcájáról, nehogy a tehetséges vezetési tudásával nekem jöjjön. aztán még szidta az anyámat, meg rohadjak meg én meg integettem neki és otthagytam. ilyen köcsög állatot még az életemben nem láttam. úgy felhúztam magam rajta, de mikor leimpotenseztem köpni - nyelni nem tudott. szerintem ez egy rohadék felsővezető lehet valahol, amiatt van tele feszültséggel. milyen jogon selejtez le olyan embereket, akik az önhibájukon kívül nem tudnak teherbe esni? addig idegesítettem magam, még jó kisírtam magam itthon, h a gyerekem a papáékkal van a játszón mert én tényleg selejtes vagyok és itthon pisit mérek. szóval a malac színű házas ellenség, oda fogok parkolni hétfőn is :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Hát,őszinte leszek.Nem tudom,milyen gyógyszer nélkül.De sztem így nem vészes.Akkor 3an voltunk,egy csaj kért injekciót,na neki az is nagyon fájt.De azt mondták az jobb.Nem tudom.Én is véreztem.Az mondták előtte,tisztasági betétet vigyek.Nem.Rendes betét kell.Nem csak a vér miatt,hanem az a trutyi,ami kifolyik pluszba.
nicky1983
Nagyút

Etna!Ne idegeskedj azon a baromarcú köcsögön.Nem tesz jót!Lehet,pofán köptem volna :)
nicky1983
Nagyút

hajrá hormonok, jobb, ha mindenki menekül előlünk :D niki, majd lefényképezem és köpködjük együtt :D mondjuk most tornából fel vagyunk mentve így a karate kimarad. :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Oké,gyűjtök nyálat :)
Nah,vasárnap tesztelünk???
nicky1983
Nagyút

etna,veled mindig történik valami! De nagyon jól tetted! :D

Mi közben hazaértünk. A saját lakásom káoszát megszüntettük, most jöhet a páromék háza! :D

szaboevi27
Biatorbágy

Etna: csodállak, hogy nem vágtad pofán!!! Még hogy selejtes... Húú ez nálam is kiverte a biztosítékot. Az ilyen megérdemelné, hogy a családjában is legyen egy ilyen "selejtes". Nem tudom akkor mit szólna!
Az egyik ismerősömnek egy rosszindulatú emberke merte azt mondani a facen, hogy "Az ő gyerekei legalább nem lombikosok!" (ráadásul a az ismerőseim gyerekei sem lombikosok...). Hát én ott is kiakadtam, de szerencséje volt ennek a tudatlan b@romnak, hogy csak telefonról tudtam írni. Hú , szét tudnám ezeket tépni, mint foxi a lábtörlőt!!
Remélem távozik ügyesen tőled az a sok víz! Szorítok érted!!! :)

Andi: sajnos nekem is fájt a HSG. De túl lehet élni. nyugi, a szülés fájdalmasabb lesz. :) Ja, és tényleg rendes betétet tegyél be előre. Én is véreztem.

Évi láttam facen a képeket.. Jó nagy felfordulást uraltatok! De lassan már végeztek, ugye?? Vigyázz a picikre!!!!!!!!!!!!!
nyulacs82
Szolnok

Etna: örülök, hogy kicsit jobban vagy! Én kiszúrnám annak a bunkónak a kerekét!

Lányok: ti miért nem az injekciót választottátok? Talán azért, mert a méhszájba adják? Valahol ezt olvastam. Kíváncsi vagyok, hogy a BMC-ben is oda adják-e be.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, én injekcióról még nem is hallottam, én úgy tudom bmc-ben vsak egy gyogyót adnak, ami sztem nem ér semmit. És tényleg rendes betétet vigyél és ne ijedj meg ha rendesen vérezni fogsz, az teljesen normális. Na asszem most felkészítettünk a legrosszabra :)) Ennél már csak jobb lehet. :))
ann74

Nem méhszájba adják az injekciót.Hanem fenékbe,izomba,asszem.A csaj,aki azt kérte,elég sántikálva jött ki.A BmC-ben is megkérdezik,melyiket szeretnél,gyogyót,vagy szurit.

Csajok!Szerintetek ET után 8 nappal mutat már a teszt valamit?Amelyikre az van írva,h szuper érzékeny?Akkor vasárnap már tesztelhetek?Vagy esetleg hamarabb?
nicky1983
Nagyút

Lányok: köszönöm a segítséget. Betétet viszek és szurit kérek.

Nicky: én vasárnapig várnék a teszttel.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Akkor vasárnap :)))
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!
Pörögnek az események Nálatok.
Etna, nagyon sajnálom, hogy vizesedtél, de annál jobb hallani, hogy legyőzöd. Azt már közben is lehet tudni, hogy túl lesz stimulálva valaki? Hány tüsződ lett, mennyi petesejttel? Vigyázz magadra (magatokra)!
Rilka, gratulálok az apró izgőmozgóhoz. Jól érzed magad?
Mi még az utolsó inszem előtt állunk. Most minden nap LH teszt, aztán, ha pozitív lesz, hívom doktor bácsit, hogy randizzunk. De amennyire kiszámíthatóan működöm, ez hétfői találkozó lesz.
Ann Te is tesztelsz vasárnap? Vagy Te hány napos vagy?
Hát, Andi, én a hsg előtti percekben kaptam be egy fájdalomcsillapító-nospa koktélt, mert nem szóltak, hogy pontosan mikor lesz, csak amikor már indulni kellett. Úh nekem nagyon fájt, nem szégyellem, én sírtam közben, és több alkalommal közöltem is a dokival, hogy nem esik jól, amit csinálnak, aranyos volt, akkor mindig bocsánatot kért, ettől persze nem lett jobb, csak komikusabb. Egy szóval, én tuti injekciót kérnék.
vensza
Jakabszállás

Vensza:

Köszönöm a tippet! Ez a koktél nálad nem injekció volt? Gondolom azért fájt, mert még nem hatott. Túl későn adták be. Ezért akarok én már itthon bevenni egy Cataflamot. Nem akarok így járni! Viszont nem akarják engedni, mert állítólag kiüthetik egymást hatását. Viszont én még ilyenről nem hallottam. Két különböző fájdalomcsillapító miért üti ki egymást. Na, mindegy!

Jól értem, hogy nálatok az inszem hormonok beadása nélkül zajlik? Csak LH tesztet kell csinálnod a peteérésed miatt? Szerintem légy nagyon pozitív, ne add fel! Miért ne sikerülne pont a 6-ik? :)

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Jó reggelt...

Niki akkor gyere vasárnap a pozi tesztel :wink: derékfájás van még?Hasfájás?

Andi:reméljük szerencsét hoz LAPTETŐ :lol: Igen reggelente érzem a detekam
noci85
Budapest XIII. kerület

Nem, vittem magammal gyógyszert, csak későn vettem be. Hát, hogy nem hatott, az fix.
Igen, hormonmentesen zajlik, mert normálisan van tüszőérésem, meg is reped. Bár volt már egyszer hormonnal is, de ott meg nem monitorozták a ciklust (ez még itthon volt, nem a mávban), és akkor szerintem lekéstünk róla. Itt egyszer kaptam tüszőrepesztőt, mert félt a doki, hogy túl nagyra nő a tüszőm. De azóta se semmi. nem is bánom egyébként. Azt mondta az endokrinológus, meg a mávban a Demeter főorvos, hogy ha valakinél ez a csodálatosan bonyolult gépezet, mint női nemi ciklus ennyire szépen működik, ott baj nem lehet.
Valaki írta, hogy az anti müller egy alatt gáz. Nekem az 0,9 volt és azt mondta a doki, hogy annak örülünk. Most akkor mégse örülünk?
Kismamák hogy érzik magukat?
És a várakozók?
Van valaki még inszemes?
vensza
Jakabszállás

Vensza:

Nekem mondta a dokim, hogy 1 alatt nem jó, na de a 0, 9 szerintem abszolút határeset! Főleg így, hogy gyönyörű ciklusaid vannak. Sokan azt írták, hogy jóval kisebb értékekkel is összehoztak már babát, tehát nehogy elkezdj feleslegen aggódni!

Érdekes ez a hormonmentes inszemináció! Nálam is hasonlóan szépek a ciklusok, de szerintem a BMC-ben nem fogják hormon nélkül csinálni. Kíváncsi leszek!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok Csajok!
Noci,már hiányoltalak :) Mi újság?Hogy vagy?Neked fáj még a derekad?
Az enyém elmúlt.Se hasfájás,se derékfájás.Ma mintha kicsit émelygett volna a gyomrom reggel,de nem tudtam eldönteni,h émelygek vagy éhes vagyok :) Most már nem eszek annyit.Sőt,amit eszek is,alig tudom legyűrni.Szerintem a sok folyadék eltelít.
Etna?Hogy vagy?
Ann?Andi?Vensza?
Én várom tesómat,meg barátnőmet a kisfiával,aki szerint csibész vagyok :)
Hétfőn jön vki BMC?
nicky1983
Nagyút

Szia Andi!

Nekem anno a Schöpf-Merei Ágost Kórházban csináltak HSG-t.
Az előtte való 2 hétben sok rémtörténetet olvastam róla a neten, volt is para.
Az akkori orvosom közölte, hogy a vizsgálat előtt kapok injekiciót.
A vizsgálat napján be kellett feküdni a kórházba, ketten voltunk akiknek HSG-t csináltak.
Mind a kettőnknek más volt az orvosa. Én kaptam szurit a másik lány nem.
A fájdalomcsillapítót az asszisztens a vizsgálat előtt fél órával a fenékbe adta be.
A vizsgálatot mindenkinek a saját orvosa csinálta, én voltam a második.
Az előttem lévőnek kétszer helyezték fel a katétert, mivel az kicsúszott.
Nem tudom, hogy a Jánosban miként végzik a HSG-t, ott fel kellett feküdni a röntgenasztalra, a doki felhelyezette a katétert, majd kontrasztanyagot jutatott a méhbe.
A vizsgálat nem volt vészes, egy kicsit feszített, és görcsölt. Szerencsémre nagyon gyors, és ügyes volt a doki. A HSG-t követően, még egy pár órát bent kellett maradni, majd csak azután lehetett hazamenni.
A vizsgálat után a másik lánnyal csak nevetgéltünk, hogy mennyire paráztunk, nem is volt annyira rossz, mint amire számítottunk.
Az injekciónak köszönhetően nem görcsöltem, míg a másik lánynak enyhe fájdalmai voltak.
Azt tanácsolom neked, hogy a vizsgálat előtt kérj injekciót.
:D
csupacsupsz
Budapest

sziasztok lányok!

két napja nincs segítségem, ez meg is látszik az aktivitásomon, mert nincs időm jönni annyit. én már totál normál életet élek, majd ti is azt fogtok, ha jön a második gyerek, gyerkőc mellett nem nagyon van választási lehetőséged, h fekszel-e vagy nem. a vagy nem lesz. :D

niki!
teszteljünk vasárnap, et+8 nap már ki kell, h mutassa. a 10-es teszt .ha nem akkor neked másnap úgyis vérvétel. nekem cicim fájdogál és a férjem szerint máshogy néz ki. ezek szerint nézi :D azt nem tudom,h mit takar,h máshogy néz ki. én viszont reggel határozottan érzem,h éhes vagyok. azt nem lehet hányigerrel keverni, mert majd éhen halok. meg egész nap is kajálnék.

andi!
nekem a kettes nőin csinálták a hsg-t. ott gysz-t adtak és nem volt vészes, mivel nekem havi szinten húzós mensis görcseim voltak akkoriban, így nem vettem nagyon észre, h jobban fájt volna. viszont amin én meglepődtem, h iszonyatosan véreztem utána. annak van igaza, ne csak tisztaságit vigyél. én csak azt vittem, meg is szívtam. ha vannak összenövések ,akkor elég kellemetlen azt mondják, de amúgy olyan nagyon feszítő és görcsölő érzés, de nekem kb 5 percig sem tartott és 25 orvostanhallgató nézte végig, így azokkal voltam elfoglalva.

ann!
már csak 4 nap és végre uh! mit érzel? pihizel? csináltál végül tesztet?

évi!
milyen az új hely? ami nem új neked, de azért mégis. rockbandatagok jól vannak?

kismamák nem csináltok vonalzót, h ki hol tart?

megyek túrót enni, már nagyon utálom, de szerencsére helyre jöttem, mert haskörfogatom ugyanannyi mint induláskor volt. súlyt nem mértem, mert reggel annyira kajás voltam,h az volt a fontosabb :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

vensza!
az jó dolog, h spontán ciklusaid vannak, de 35 év felett azért a petesejt minőség sem az igazi minden hónapban. szerintem azért a kivizsgálásokat amik nincsenek meg kezdjétek el és jelentkezz be a budaiba, mert ez a hormon nélküli inszem kicsit meseszerűen hangzik 0,9 es antimüllerrel. bocsánat, ha nyersen fogalmaztam, de nem értem ezeket az orvosokat, ha már egy párnak meddőségi gondjai vannak, hozzájuk fordulnak, akkor mondjuk 3 inszem után miért nem lépnek? ha az nem jött be akkor nem a mi alkalmainkat kéne lövöldözni,hanem megtalálni a megoldást. persze csodákban lehet bízni, de azért nekünk az időnk megy. én csak a saját példámat tudom mondani, 13 sejtet szívtak le, ebből 8 megtermékenyült és az 5. napig csak 5 maradt életképes!!!! ez majdnem az egyharmada úgy, h hormonokkal voltak támogatva. iszonyatos nagy a szelektálódás. képzeld el, ezt természetes ciklusban hány hónapig tartana!!!!
nem is tudom ki kérdezte, h menet közben lehet-e tudni a túlstimut. hát pco-soknál gyakori, én meg az vagyok. eddig enyhén mindig túl lettem stimuzva. ez most egy kicsit még jobban lett.

gyerekek, a barátnőmnem szerdán volt vérvétele. nem sikerült neki a bmc-ben. nem írnám le, h kinél, de 10 sejtből 1 maradt meg és az is nehezen osztódott. hát nem tudom, azt hittem csak nekem történik csoda a sejtjeimmel :shock:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!Akkor vasárnap :) Tesóm hozott 10es tesztet :) Én nagyon izgulok :)Amúgy jól vagyok.Jót tett a lelkemnek a barátnőm látogatása :)
nicky1983
Nagyút

niky!
én is jól vagyok, nekem meg botit tett jót,h nem hagy egész nap feküdni és elmélkedni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?