sziasztok lányok!
itthon vagyok saját felelősségre. ez egy banánköztársaság. azt mondták feküdjek le és pihengesek, majd hétfőn megnéz valaki !!!!!!hétfőn!!!!!!!!!!! ma szerda van
mondom nem lehetne ma? azt mondták, h este már csináltak egy uhot. nem? mondom igen, de pont az lenne a lényeg,h változott e valami este óta. azt mondta, h ő nem hiszi.
ez így megy, ő nem hiszi, átlát rajtam. amikor megkérdezték anamnézis felvételekor, h mivel védekezünk, mondtam, h akkor én most mennék haza saját felelősségre. ezek sajnos nem tudják mi a lombik. azt hitték valami drogos buli után vagyok????? után ott állt mellettem boti aki többször mondta,h anya nem fog neked fájni? megkérdezte a doki, h szültem-e már :-O mondtam, nem ezt a kisfiút is a folyosón találtam. ezzel a lendülettel már írtam is alá a papíromat, h saját felelősségre otthononba távoztam. felhívtam a dokimat, aki sajnos amerikában van továbbképzésen, de a győri kezelő orvos nagyon rendes volt, holnap mácr 15én fogad, mikor elmeséltem neki mi történt. azt mondta no para 4 cm-es petefészek nem a világ vége. inkább súly és a cm gyarapodása zavarja. ha sok a víz sajnos meg kell csapolniuk, de ez remélem nem fog megtörténni. írom a bevitt piát és a kiadott pisit. ennyi. még mindig a mivel védekezi és szült e már kérdésen röhögök. már csak azt kellett volna megkérdezni, h neme?
köszi lányok a drukkot, úgy kezdődött, h győrben mindenkinek kötelező a haskörfogat és súly mérés reggel este. este nézem a híradót és érezem, h kicsit szorít a gatya, pár perc múlva meg már nagyon, utána kezdtem ülve nehezen kapni levegőt. kicsit megijedtem, h úristen megint pánikrohamom van? de valami ösztönből kifolyólag rállátam a mérlegre és lemértem a haskörfogatomat, ami szemmel láthatóan nőtt. +5, + 3 kg az előző esti eredményemhez képest. hát indultam a klinikára botival ez már fél 9-kor volt. ott meguhuzott egy doki, aki kb 15 éves volt, csóválta a fejét, lehívta az ügyeletes főorvost, aki döbbnten nézett a képernyőre. azt mondta azonnal fektessenek be, túlstimulácóval. mondom hívom a férjemet, mert dolgozik, hazaviszi a gyereket. norbi egyedül vitte a konyhát, ahol 15 fős spanyol vendégsereg zabálta a steaket és a kollégáját nem lehetetett elérni, ki volt kapcsolva nem tudott bejönni. ez magyarország, kirúgtak mindenkit tőlük, 2 szakács visz egy minden este teltházas éttermet. mondtam, h nekem agyerek miatt haza kell mennem, mondták reggelre menjek vissza. szóval reggel visszamentem de egész éjjel ez a fulladás érzés volt nagyon rossz. nyomódik fel a hasam. éjjel megettem fél kg túrót, ittam rá egy csomót. reggel a súlyom még +2 kg
szóval a víz nagyon gyűlik bennem, de elolvastam ann írását és megpróbálok 5 litert inni. sajnos eddig a pisi nem annyi mint amennyit beviszek
mi az isten tartja a vizet nálam?