Sziasztok!
Még mindig káposzta teszten agyalok....
Napsugár te vagy ennek a szakértője. Nézegettem a táblázatot amit felcsatoltál, de nekem az se egyértelmű. Az angol honlapokon csak a pirosat és a "rózsaszínt" mondja fiúnak, a lilát, bíbort, kékeslilát lánynak, de a táblázatban a kékeslila fiú?
A találati arány szerinted eddig milyen, kb. hány százalékban mondja meg az igazat? Gondolok itt arra, hogy a kínai naptárnak 64,7 % esélyt számolt ki valaki (bár nekem egyszer se jött be, remélem most se). Czeizer a savas-lugos öblítésre 80 %-ot írt.
A káposztázást a 10 hét után kell megcsinálni, vagy előtte, vagy pont azon a héten?
Arra is kíváncsi lennék, ha két kismama tökre ugyanazt a kaját eszi egy nap, de az egyiknek kisfiú a másiknak kislány van a pocijában, biztos nem ugyanolyat pisilnek? Mert ha nem akkor tényleg van benne valami, de ha hasonló ph-s eredmény jön ki belőlük, akkor mégiscsak a kajától függ.
Miért változik meg ha lány, ha fiú? Azt olvastam , hogy a kisfiúk tesztoszteront termelnek, ami bekerül a véráramba, ennek lehet hozzá köze?
Hiába keresem az összes külföldi oldalon is, magyarázatot nem találok a ph eltérésre. Persze, ha ennek a jóslatnak az esélye 80 %, vagy afeletti akkor oké...
Laurára kíváncsi vagyok én is, neki milyen eredmény lesz.
Amúgy ne értsetek félre, én is örülök az eredénynek, ha bejön, mert érdekes. Sajnálom, hogy erről nem hallottam korábban, akkor a fiúknál kipróbáltam volna és most lenne összehasonlítási alapom, most meg még erre se tudom rávenni magam, bár hihetetlennek tűnik, hogy valaki annyira savasat pisil, hogy az a baromi erős kékes szín pirosra változzon.