Új privát üzeneted érkezett!

http://bio-bolt.hu/index.php/ph-indikator-papirok.html

nekem olyan van, mint a jobb oldali, csak nem 1-14 közötti, hanem 1-11 közötti. Ezzel is teszteltem a káposzta mellett.

http://www.palinkaust.hu/hu/termek/ph-i ... pap%C3%ADr

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!
Hogy vagytok?

Napsugár, jobban vagy már? Émelygés?
Nincs még UH eredmény az ismerőseidnek, akik káposztáztak?

Kismamák, ti hogy vagytok?

Jól emlékszem, van még valaki rajtam kívül, aki most próbálkozik teherbe esni?
Én jelenleg várok, várok......
Idegölő !
Pénteket is alig bírom kivárni, és lehet korai lesz az is!
Mindegy, ha akkor negatív, 2 nap múlva megismétlem.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angie, nem vagyok jobban. :( Bár a torkom kevésbé fáj, összességében nem sok változás történt. Már Krisztián is lázas, hasmenése van, köhög, elkapta Dávidtól. :cry: Mátékám és apa van csak talpon. :roll:
Készül a kápi táblázat, de még nem teljes. Azért megpróbálom ide bemásolni.
Nekem most a 10. dpo-n lett halvány + a teszt, szóval a péntek már jó lehet! Drukkolok! :wink:

meskete, jobban vagy? Annyit gondolok rád! Remélem az idő azért segíteni fog! :roll:

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

napsugár, az nem jó, ha betegek!
Jobbulást nektek!
Várom a táblázatot! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Napsugár, megnéztem!
Hát, vegyes! Van minden! Téves jelzés is, jó is!
Ez csak egy próba!
De ha eljutok odáig, megcsinálom, tuti

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Napsugár! Köszi, jobban vagyok. Volt pár nehéz nap utána, főleg éjszaka, mikor az ember egyedül van és csak agyal minden félét. Azt nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben, hogy nem jól döntöttem, furdalt a lelkiismeret, hogy akár lehetett volna egészséges is. De azóta is hallottam már mástól is hasonló előzményekkel koraszülést stb. A lényeg, hogy igazad volt, van abban, hogy egy nő lelke egy ilyen veszteség után csak akkor nyugszik meg igazán, ha pótolhatja az elvesztett gyerekét, vagyis teherbe esik újból. Nekem azért ez a lehetséges rizikótényező segített a feldolgozásban, kicsit más így azért, mint, ha nem lett volna vele semmi baj. Még pár nappal a műtét előtt úgy éreztem nekem nem kell több baba, aztán most meg már azon latolgatok, hogy föltetessem-e egyáltalán a spirált, amit gondoltam, vagy inkább ne. A férjem sem tudja, nem gondolja, hogy ez az egész ügy olaj volt a tűzre, úgy érzem. De még nem is hozakodok elő, majd kis idő múlva.

Angie! Szerencse! Drukkolok Nektek a tesztekhez, az ultrahanghoz!!!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok,

Napsugár hol van az a táblázat? én is szeretném megnézni 8)
Olyan is volt akinek lila volt és mégis kisfia lesz?

Arról a gendermaker-es tesztről milyen infók vannak, milyen arányban jöt be, volt akinél az is téveset mutatott???

Nem emléxem pontosan, de régebben volt vki akinek kislányt mutatott (bár nem biztos hogy ez a márka), aztán elkeseredve írta hogy mégis kisfiú..na majd megpróbálom visszakeresni hogy kinél és milyen márkájú tesztnél..

Képzeljétek, apa belement a 3.babusba :D de picit még várni szeretne...Nagyon örülök, most már nem csak remény, hanem be is teljesülhet és nem csak úgy szövögetem itt a terveimet magamban :lol:

Meskete, szerintem Neked lesz még egy babád, lehet csak egy év múlva, de az is lehet hogy majd minél előbb szeretnéd pótolni a hiányt :lol:

Roni
roni28

roni, volt olyan, igen. Szegény kicsit csalódott is, mert a kisfia után szeretett volna egy kislányt is. Szerintem én értettem ezt meg a legjobban. :roll: A táblázatban lett olyan eredmény, ami bordó lett, mégis lány, és lett ugye olyan, ami lila lett, mégis fiú. Eddig azért többségében jól jelzett. Viszont az igaz (többségében), hogy a lúgos (kék/sötétkék) is fiút jelez és a pirosak is. Egyébként én többször megcsináltam és volt, hogy én is kék eredményt kaptam. Valószínű azért az étkezés is beleszól az eredménybe.
A gendermaker tesztet ha jól emlékszem 3an csináltuk meg, és mind3 jót mutatott. Egy lánynak kék lett a kápi tesztje, kék lett a gendermaker tesztje és kisfia lesz.
Örülök, hogy belement a férjed! Ilyenkor teljesen máshogy kel fel az ember lánya reggelente, igaz? :D A tudat, hogy van remény, megváltoztatja az egész alaphangulatot. :lol:
Sikerült! Lementettem és csatoltam mellékletként! De jó! :lol: :lol: :lol:
[/img]Kép Kápi tábla

Tudtok olyan orrcseppet, ami megszünteti ezt a sűrű sárgás váladékot, amitől nem kapok levegőt? Nem mertem eddig használni simát, mert féltem, hogy árthat a babának, de már nem bírom. :(

Holnap doki! Már alig várom! Remélem csinál uh-t! :lol:

napsugár

napsugár08

Kép
napsugár08

Sziasztok!

Először is Boldogságos Nőnapot Kívánok Nektek és a kis királylányoknak!

Roni, örülök, hogy belement!
Mennyi az az idő, amit várni szeretne?

Napsugár, orrcseppekben nem vagyok otthon!
Jó mozizást az uh-on!!!!! :lol:

Meskete, sokat gondoltam rád! :roll:

Kép
KépKép

angie28

Napsugár!

Nem használsz homeopátiás cuccokat?van golyócska is erős váladékra...nálunk nagyon bevált...és te is nyugodtan használhatod!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

sziasztok!

Napsugár, igen tényleg másképp kel fel az ember, olyan jó érzés, most már csak a Jóistenen múlik hogy összejön-e, meg hogy kislány lesz e, de a lényeg hogy egészséges legyen!

Hú, jó kis felmérést végeztél kápi teszt ügyben Napsugár :shock:
És hát elég vegyes az eredmény, bár amit észrevettem hogy akinek lila/kékeslila/sötétlila lett, azért arról kiderült hogy kiscsaj :D mondjuk a sötétlilától nem áll távol a kék, az meg csak nézőpont kérdése, az meg már ugye fiú..na mindegy odáig jutok, tuti megcsinálom, bár már ott tartanék!

Akkor a gendermaker úgy tűnik jót mutat...be is fogom szerezni időben 8)

Egyébként nálunk apa hallani sem akar bármiféle beavatkozásról a baba neme érdekében, úgyhogy ezt titokban fogom kivitelezni, de sztem sikerülni fog, végülis ezért vagyunk nőből :lol:
Ősszel szeretné ha belevágnánk a babaprojektbe...addig is figyelem a ciklusom.

Szerencse, kösz a tippet! Jövő héten mész uh, jól emléxem?? nagyon szorítok!

Angie, holnap tesztelsz? jujj de izgi!

Mindenkinek boldog nőnapot kívánok!

Roni
roni28

Roni!

Nálunk is így volt hogy a férjem nem nagyon csípte hogy időzíteni kellet az akciókat ahhoz h lány legyen,stb.....de én mindig elvicceltem a dolgot és titokban nagyon is figyeltem a részletekre :wink: :wink:

Angie!

Nagyon drukk hogy holnap zebra legyen!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Angie, drukkolok, gyere a hírekkel, amint tudsz!
Vitaminból én is ladeevitet szedek, szeretem, nem túl drága, és ebben is van omega3.

Napsugár, gyógyuljatok meg gyorsan, nekem is fáj napok óta a torkom.

Félidős vagyok. Olyan gyorsan megy az idő, kicsit megállítanám, de attól tartok, a másik fele gyorsabban fog elmenni, pedig ez is elrepült. .(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!
igen, ma fogok, de csak délután.
Mindenképp együtt akarjuk megcsinálni, de lehet, hogy nem lesz jó így, hogy nem reggeli pisiből van.
Nem fogok elkeseredni, akkor majd vasárnap újra tesztelek, amikor meg kellene jönnie!
Megírom majd a mai eredményt olyan 15:00 után! :wink:

Lányok, szerintem ritka az olyan pasi, aki ezeket a praktikákat olyan lelkesen csinálná, mint mi, nők!
Az enyém is furán nézett.
Főleg még amikor Daninál próbáltuk.
Volt, hogy aztán kudarcba is fulladt az akció, mert bevallotta, hogy nagyon rossz érzés neki ez a tudat, hogy nem hagyományos szexből lesz gyerek, nem úgy készül, hogy mindketten önfeledten élvezzük és kész!
Most már nem volt ilyen, szerintem megértette, hogy minden tőlünk telhetőt meg akarok tenni, mert ha nem, sosem tudnék belenyugodni.
Na, majd jövök délután

Kép
KépKép

angie28

ÉN IS DRUKKOLOK EZERREL MINDENKINEK :D
APA BELEMENT...
ÉÉÉÉÉSS
LELKESEN SZEDI A MAGNÉZIUMOT ÉS CALCIUMOT :D SŐT Ő SZÓL RÁM,HOGY BEVETTEM-E :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Nahát, mennyi drukkolnivaló! :)
Majga, és már most nekivágtok?
Angie, kíváncsian várom az eredményt délután!

Káposztatesztet hétvégén megcsinálom, kiváncsi vagyok mit hoz ki...

Tényleg nagyon rohan az idő, már csak 10 hét kb és már velünk lesz a kislányunk... el sem hiszem!

Meskete, sokat gondolok rád.
Tina, még mindig drukkolok, hogy sikerüljön rávenni Apát... :)
laura0606

HÁT NEKIFOGNÁNK...CSAK CSINÁLTAM EGY BUTASÁGOT ÉS VÁRJUK A CSODÁT...
AZ VAN,HOGY SZÜLÉSKOR ÉS UTÁNA KÖZVETLENÜL ÚGY GONDOLTUK,HOGY NEM LESZ TÖBB ÉS BEADATTAM A DEPO-PROVERA NEVŰ FOGIGÁTLÓ INJEKCIÓT....AMI KONKRÉTAN BANYALÁZAT OKOZOTT(NAGYON ÁLLAT VÁROM :D )
ÉS OLVASGATTAM FÓRUMOKON,HOGY VAN AKI 9 HÓNAPJA ADATTA BE AZ UTOLSÓT,DE MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG NEKI...SZÓVAL IMÁDKOZOM,HOGY MIELŐBB MEGJÖJJÖN VÉGRE(SOSE HITTEM,HOGY EGYSZER ERRE VÁGYOM MAJD :lol: :lol: :lol: )

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

majga, remélem meg fog jönni és mielőbb tudtok próbálkozni! :D Drukkolok Neked is! :lol: Az én férjem, amikor még nem tudtuk, hogy baba van, kiakadt kicsit, mert azt sem engedtem neki, hogy banánt egyen (a káliumtartalma miatt). :wink: Bár nem kellett sokáig kibírnia. :D

angie, délután nem leszek, amikor tesztelsz, de várom már az estét, hogy lássam az eredményt! :wink: Remélem a délutáni pisi is meghozza az eredményt! :wink:

Voltam ma dokinál. :D Engem is megvizsgált, és a babát is megmérte. A bpd értéken kicsit meglepődött, mert 40 mm-t mért, de azt mondta nem nagy fejű, csak kerek. :D Eddig is mindig nagyobbat mért valamiből, mint kellett volna, hát nem lepődtem meg. :D Viszont rákérdeztem a nemére, mint aki még nem tudja, és azt mondta, hogy kislány. :lol: :lol: :lol: Sajna elmegy szabira a dokibácsi és már megszülök, mire ő visszajön, de így április 3-án a 20. heti uh-n, még valakit meg fogok tudni kérdezni erről. :D Viszont egyre jobban úgy gondolom, hogy tényleg a férjemnek volt igaza, és a pé előtti kicsit több, mint 3 napos katonák(katona) voltak a befutók. :lol: :lol:

napsugár08

Csajok, ez ma negatív!
Majd vasárnap ismétlés! :wink:

Kép
KépKép

angie28

angie, még van remény! :wink: Remélem a vasárnap reggeli tuti lesz! :D
napsugár08

Napsugár, nem úgy néz ki!
Szerintem meg fog jönni!
Már kicsi rózsaszín van!
:cry: :cry: :cry: :cry:
Na majd következő!

Egyébként kezdem megint azt hinni, ez az ecetes öblítés kiírt mindent!
Nem lehet?

Kép
KépKép

angie28

angie, jó meglátás! :wink: A következő összejön! :lol:
Őszintén, amikor megbeszéltük a férjemmel, hogy próbálkozunk, én ezt az öblítést nem is akartam bevetni. Csak az időzítéssel, a ca+mg tablettákkal és egy picit az étkezéssel próbálkozni. Pl. a banán tilos volt. :wink: Persze volt olyan itt, akinek bejött ez az öblítés, de ez nekem már nagyon macera lett volna. :roll:

napsugár08

HA SZÉPEN MEGKÉRLEK TITEKET,VALAKI ÖSSZEÍRJA,HOGY MIT SZABAD ÉS MIT NEM SZABAD ENNI?
NAPSUGÁR:ÖBLÖGETNI ÉN SE AKAROK,DE A CA+MG-T SZEDJÜK MÁR :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Amit Majga írt, engem is érdekelne.
Hogy vagytok?

Angie, sajnálom, de a következő sikerülni fog.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ez a ciklus.hu-ról van:

Ha lányt szeretnénk:

Sok kálcium, kevés só!

Ajánlott:
· tejtermékek ( kivéve a sajt )
· gabonafélék - rizs
· húsfélék - szárnyasok
· zöldségek - saláta, zöldbab, spenót
· gyümölcsök - ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper
Nem ajánlott:
· sajt ( sós )
· elkészített gabonafélék ( cornflakes, tészta )
· zöldségek ( burgonya, bab, lencse )
· füstölt hús, felvágott, sertés
· füstölt hal, tenger gyümölcsei
· konzerves gyümölcsök, banán, datolya
· sárgabarack, cseresznye, őszibarack, aszalt gyümölcs
· készételek ( konzerv, sózott vaj, csoki )
napsugár08

Angie!

Sajnálom...de majd a kövi hónap!!!!!:)

Nálunk is volt még az elején hogy a férjem szinte leblokkolt hogy időre kell csinálni és felpócólt lábak,gyertyázás..stb...de a végén már fel se tűnt neki,sőt ő segédkezett és figyelmeztetett :wink: :wink:

Hát csajok olvasom itt az étkezést...anno a 3.fiam előtt mi is be-be tartottuk ezeket...de most a kislánynál egyátalán nem....a férjem kedvence pl.a babán,a sajt,burgonya,csoki,aszalt gyümik....és úgy látom ezek pont tíltó listások....meg hát én is imádom a csokit,tésztákat,banánt :wink: ...amikor még nagyon lányra gyúrtunk a vetélések előtt akkor egyedül az időzítésre figyeltem nagyon...én ebben hiszek mert ennek van magyarázható alapja is.....de a mi kislányunk rácáfolt erre is...tutira biztos hogy a pé napján voltunk együtt 2x is..reggel és este és mégis kiscsaj :wink: :wink: :wink: ..pl.ezt a magnéziumos és kalciumos dolgot nem is tudtam....az miért is tesz jót ha lányt akar az ember??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

napsugár08

Angie!
Kár, hogy negatív lett, de holnap reggel még lehet pozitív. Vagy ha akkor se, akkor meg lehet újra nekiállni a dolognak :lol: :wink:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Köszi mindenkinek!
Megjött tegnap! Percre pontosan!
Nem reménykedek tovább, bár mindig eszembe jut, hogy a fiúknál is jelentkezett vérzés a rendes időben, csak kevés volt!
Tényleg nagy macera ez az öblögetés, szerintem ezután kihagyjuk!
Én a diétát képtelen vagyok tartani.
Többségében csak azokat szeretem, amik a fiúknak kedveznek!
Érdekes , és csak fiaink vannak. :shock: :shock: :shock:
Lehet benne valami.
Pl. annyit megtettem, hogy kevés sót használok, mert eddig azt is túlzásba vittem.
Plussz a kálcium, magnézium pezsgőtablettában.
ezt már annyira megszoktam, hogy hiányzik is, ha elfogy! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Kicsit eltűntem :)

Angie: Majd legközelebb :).

Érdekes én is a fiús kajákat szeretem :(. Ma voltam a 12 hetes UH-n. Jó kis mozizás volt, eljött velünk a kisebbik fiam, mert kicsit beteg és nem megy a héten oviba. Tetszett neki a kistesó. Szóltunk az UH-s néninek, hogy a nemét nem szeretnénk tudni, nem is mondta meg.... Viszont elég nagy baba 63,3 mm (12+2 a kora), hatalmas keze van és lába, láttunk mind az öt-öt ujját a kezén, mert pont kinyújtózkodott. (Ismerőseinknek pont 12+2 időben 57 mm volt a babájuk, Vincém 12+5 64 mm volt.)
A lába között pedig láttam valamit..... Azóta a neten rákerestem egy csomó uh képre, de ezek alapján ismét elbizonytalanodtam, mert lány képet is láttam olyat, mint amit ma láttam az enyémnek. Minden esetre Pannyt követem, arra készülök, hogy megint kisfiam lesz, akkor legalább nem fogok csalódni.

Nekünk a 3 nappal a peteérés előtti próbálkozások nem jöttek be, így ez a mostani babám pont a peteérés napján este készült. Magnéziumot szedtem, mert stresszes volt a melóhelyem, más "praktika" nem volt, bár ezt nem mondtanám igazán annak.

Mindenkinek szép napot!

Seruzad!

Egyébként anno kb.25 hetes terhes lehettem amikor én magam is láttam valamit az UH-n a lábai között és ezért is voltam biztos benne hgy Rolika lesz....úgy gondoltam hogy így negyedszerre vok már elég jártas az UH-kban...és nézd meg félrenéztem :wink: :wink: :wink: ...szóval ez a babona bevált...állj úgy neki h fiúcska és a szüléskor kiderül a teljes igazság :wink: :wink: :wink: :wink: ...és amúgy ahogy írtam nekünk is a pé estéjén készült Viola,ezért is gondoltam hogy fiú.
Drukk neked!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok csajok!
Bocsi, hogy egy ideje elhanyagoltalak benneteket, de idõnként "jövögetek".
Napsugár, örülök a Kislánynak, nem csoda, hogy ezt szeretnéd folyton hallani!
Most igyekszem 3 oldalt kiolvasni, aztán lehet még jelentkezem. :)
Zolna
zolna
Győr

Seruzad, kíváncsi leszek, de még akkor jó sokáig várhatunk! :wink:

Panny, jó, hogy ilyen tapasztalatot is olvasok, hogy peteérés napján is fogan kislány! Mert egyre inkább azt gondolom, nekünk nem jön be, ha megállunk amikor már pozitív az ovu teszt. Tudjátok fél petevezetővel vagyok, így már azért nehezebb időzíteni.
Vagy az ecetes öblítés a hibás!
Most biztos nem fogjuk használni, és megállunk így, ahogy eddig, hátha bejön.

Kelnek a fiúk, mennem kell

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
Na ma végre vettem káposztát, megcsinálom a tesztet és beszámolok majd.
Drukkolok Angie, hogy a köv. hónap sikeres legyen! Öblítés nálunk is kudarcba fulladt egy próbálkozás után.

Én már komolyan nem tudom mikor foganhat kislány. Amikor ő akarja! :) Mert nekünk fiús jónás hónapban, (nem jónás napon) és peteérés előtt pár nappal vagy pont akkor foganhatott a kislány.
Viszont az első fiam menstruáció utáni napon fogant. És fiú... Második fiúnk a ciklus fele előtt (tehát az orvosilag számolt peteérés előtt), harmadik fiúnk pedig szintén a "számított" peteérés előtt... ki érti ezt?
laura0606

Na, megvan a lába közti eredmény. És 100 %-ra mondta a szonográfus, hogy KISLÁNY, miután mondtam, hogy óh, és úgy látom, hogy fiú. Erre mondja, hogy ő ezt még nem is nézte. De miután megnézte, mondta, hogy márpedig ez 100 %, hogy kislány. És mindene tökéletes. Már most olyan szép kis arca van. Meg ami megdöbbentő, az ujjai gyönyörűen kirajzolódtak. Szopta is az ujját, meg tátogott. Meg is fordult nekünk teljesen. Fejfekvésből farfekvésbe. Viszont a lepény kicsit lejjebb van a kelleténél, de azt mondta, ez még változni fog. És mellsőfali a lepény, mint Dáviddal.

Seruzad!
Látod, én is úgy láttam, mintha lenne valami a lába között, és mégsem. Lehet, hogy csak a szeméremajka ilyen vastag, azt néztem a zacsinak, a köldökzsinór is ott volt, azt meg a kukinak?
Nekem most 12+2-nél volt 61 mm, Dávid 12+4-nél 66mm. Mondjuk magas is a mai napig, 55 cm-rel született, most 3 és fél éves sincs, és 105 cm. Mindenki sokkal nagyobbnak nézi.

Angie!
Kitartás! Látod, most lányos hullám van, neked is sikerülni fog, csak hinni kell benne. Én előtte fél évig szedtem a ca és mg tablettákat, meg valahogy pont akkor lett elegem a felvágottból is, pedig alapból mindig azt ettem, sajtból odafigyeltem, hogy edami vagy gounda legyen, kevés trappistát ettem, valamint pé előtt voltunk akkor valszeg 3 és fél nappal együtt. Én így gondolom, mert a legelején ketten is kisebbnek mérték, mint kellett volna. És az LH teszt is úgy jelzett. Szóval nem lehetetlen. Bár még én se hiszem el, csak ha kibújik, de azért bizakodok, nem nézte be a doki, nagyon profi a csaj.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Szerencse, gratulálok!

Angie, fiúk spontán, Lexi inszemmel fogant, fél 8-kor éreztem a tüszőrepedést, fél 2-kor történt a beavatkozás. Tehát bőven aznap. Drukkolok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Köszönöm a sok bíztatást. Szerencse nagyon örülök én is, hogy kislányod lesz... tényleg láttál valamit a lába között???? Bár ezt Pannitól is kérdezhetném, csak neki már megvan Viola (annyira tetszik ez a név :) ).

Neked a káposzta teszt bejött?

Jó éjszakát mindenkinek!

seruzad!
Igen, kétszer is lilát hozott ki, meg ha azt nézem, most vasárnap is azt hozta volna ki a PH teszt, ami a káposzta is gyakorlatilag. Bár nekem is volt kék eredményem, de az nem reggeli első pisi volt. Úgyhogy ha betartja az ember lánya az utasításokat, akkor nagy az esély, hogy jót mond.
Épp 7végén hívott párom unokatesója, hogy működik a kápi teszt, ő 1 héttel fiatalabb nálam, kíváncsi vagyok, neki is bejön-e.

Na mentem, mert holnap indulunk kirándulni, vasárnap jövünk haza.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

szerencse, örülök, hogy bejött a kápi teszt! :lol: Szuper!!! :wink:
napsugár08

Sziasztok,

Szerencse! Gratulálok a kiscsajhoz! :D :D :D
te most hányadik hétben vagy?

Laura, kíváncsi vagyok a káposzta tesztedre :lol:

Angie, pé előtt hányadik nap áltatok meg?

Te írtad nekem össze hogy milyen kedvezmények vannak 3 gyerek után. A szocpol akkor is jár ha már benne lakunk a házunkban? VAgy ez hogy működik? Azt hallottam 2010 utáninak kell lenni az építési engedélynek, ez megvan. Viszont mi már beköltöztünk, de van rajta hitel, arra adnák azt az 1400000-et?
Első két gyerekre még anno megkaptuk a régi szocpolt, de az megelőlegező szocpol volt.

köszi!
Roni
roni28

Roni
Mi amikor pozitív lett az ovu teszt, azelőtti napon voltunk együtt utoljára! Nem tudom akkor ez hány napnak számít? Mert amikor jelez a teszt, azt követően van peteérés 24 órával?
Jól tudom?

Szocpol.... Még nekem sem tiszta minden, csak hallottam róla.
Én pl. ezt nem tudtam, hogy 2010 utáninak kell lenni az építésinek.
Nekünk is megelőlegző volt a 2 gyerek után.
Én azt hallottam, hogy akik akkor, a régi rendszerben kaptak, azok most is kérhetnek utólagos szocpolt.
Ezt a hiteltörlesztésre használhatod fel!

Szerencse, nagyon örülök nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beze, köszönöm!
Pont a te és mások eseted miatt -akiknek petérés napján lett kislány- kételkedek a Czeizel módszerben!
Én már ott tartok, hogy igaza lehet Cz.-nek valamennyire, de ez a sorstól függ , megadja-e a kislányt!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Roni, rosszul tájékoztattak. Bemásolom, mi a jelenleg érvényes:
A lakásépítési kedvezményt – szocpolt – utólag azok igényelhetik, akik az új lakóház építésére vonatkozó hitelszerződésüket a vissza nem térítendő állami támogatások megszüntetése előtt, vagyis 2009. június 30-ig megkötötték.
Ehhez jön még, hogy a méltányolható lakásigénynek is meg kell felelni, ami a bank vizsgál.

Angie, igazán nincs mit. A Czeizel módszer mit takar?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Még mindig káposzta teszten agyalok....

Napsugár te vagy ennek a szakértője. Nézegettem a táblázatot amit felcsatoltál, de nekem az se egyértelmű. Az angol honlapokon csak a pirosat és a "rózsaszínt" mondja fiúnak, a lilát, bíbort, kékeslilát lánynak, de a táblázatban a kékeslila fiú?

A találati arány szerinted eddig milyen, kb. hány százalékban mondja meg az igazat? Gondolok itt arra, hogy a kínai naptárnak 64,7 % esélyt számolt ki valaki (bár nekem egyszer se jött be, remélem most se). Czeizer a savas-lugos öblítésre 80 %-ot írt.

A káposztázást a 10 hét után kell megcsinálni, vagy előtte, vagy pont azon a héten?

Arra is kíváncsi lennék, ha két kismama tökre ugyanazt a kaját eszi egy nap, de az egyiknek kisfiú a másiknak kislány van a pocijában, biztos nem ugyanolyat pisilnek? Mert ha nem akkor tényleg van benne valami, de ha hasonló ph-s eredmény jön ki belőlük, akkor mégiscsak a kajától függ.

Miért változik meg ha lány, ha fiú? Azt olvastam , hogy a kisfiúk tesztoszteront termelnek, ami bekerül a véráramba, ennek lehet hozzá köze?

Hiába keresem az összes külföldi oldalon is, magyarázatot nem találok a ph eltérésre. Persze, ha ennek a jóslatnak az esélye 80 %, vagy afeletti akkor oké...

Laurára kíváncsi vagyok én is, neki milyen eredmény lesz.

Amúgy ne értsetek félre, én is örülök az eredénynek, ha bejön, mert érdekes. Sajnálom, hogy erről nem hallottam korábban, akkor a fiúknál kipróbáltam volna és most lenne összehasonlítási alapom, most meg még erre se tudom rávenni magam, bár hihetetlennek tűnik, hogy valaki annyira savasat pisil, hogy az a baromi erős kékes szín pirosra változzon. :)
seruzad
Solymár

Seruzad!

Én tutira láttam valamit az UH-n a lábai között..ezért is gondoltam annyira biztosra hogy fiú...és a férjem is látta...tutira olyan volt mintha a zacsikat láttuk volna...és mégis Viola lett :wink: ...nekem is nagyon tetszik a kislányom veve :wink: :wink: ...az én ötletem volt hogy mindenképp virágszál neve legyen :wink: ..azért is akartunk virágnevet mert a tesóm kislány Jázmin és anyukám szerette volna hogy a két lányunokája virágszál legyen :wink: :wink:

Roni!

Beze teljeosen jól leírta a szocpolt...aki anno 2009.jún.30 előtt megkötöte a szoc.pl szerződést azoknak az utólag született gyerekek után is jár ...és úgy hogy az adott összeget(3.gyereknél 1.400.000ft-ot,4.gyereknél 800.000ft-ot )beszámítják és így csökklen a törlesztőrészlet.Mi már a 3. és a 4.gyerkőc után is igénybevettük...a 3.után jelentősen csökkent a részlet,de a 4.után is jól jött :wink: ...Ahogy Beze írta meg kell hogy legyen a ház vagy lakásban található megfelelő szobaszám...sajna azt nem tudom mennyi...nekünk egy két szintes házunk van,amerikai konyhás nappali lent,fent 4 10nm és 20nm közötti szoba..de mivel tetőtér azt hiszem félszobáknak minősül?!!..nem tom...de mi megkaptuk.

Angie!

Mi amikor Violával próbálkoztuk aznap amikor nagyon erős két csíkos volt az LH aznap este is együtt voltunk...szerintem reggel volt a pé...legalábbis a hő szerint...szóval elvileg fiúnak kellett volna lennie Czeizel szerint...de vannak kívétekel ahogy az eredmény mutatja :wink: :wink:

Beze!

Czeizel módszer:a lány spermák lomhák,lusták de viszont 3 napig is élnek,ezért ha pé előtt 3 nappal történik az akció akkor pont a pé-kor érnek oda a kitartó lány kiskatonák...miközben a fiú kiskatonák nagyon gyorsak,fürgék de csak 3 óráig életképesek,szóval ők akkor érnek célba ha épp pé-kor vannak jókor a jó helyen :wink: érthető? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Panny, értem, köszönöm. Ha valóban 3 óra, akkor teljesen érthető nálatok Viola, nálunk pedig Lexi. :wink:
Látom, hamarosan szülinapoztok. Mit kap Olika?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze,
Panny megelőzött, leírta a Czeizel módszerét! Vagyis úgy tudom, ezek nem az ő felfedezései, csak ő csinált egy kísérletet még nagyon régen várandós nőkkel és állítja kb. 80 % -ban bejöttek a kívánt nemek! A megfelelő időzítéshez még javasolja a hüvely savasítását, illetve lúgosítását.

Gondolkoztam azon, amit valamelyikőtök írt, hogy a netről rendelt ovu teszt és a drága bolti nem egyformát mutat!
Bocs, de nem emlékszem ki volt!
És neked mennyiben tért el? Miben? Máskor mutatta a peteérést egyik-másik?

Panny, az a méltányolható lakásigény , én sem tudom mit takar pontosan. nekünk is tetőteres, fenn 3 szoba, igaz fél szobának számít, de azért elég élhető a méretük. Lenn is van 1 szoba + a nappali-konyha-étkező.
Igen, az időzítésetek alapján tényleg fiúnak kellene legyen, de NEM!!! :lol: Azért vannak kivételek rendesen!

Seruzad, jók a kérdéseid!
Kíváncsi lennék a 2 kismamára, aki ugyan azt eszi, mi jönne ki!
:wink:

Kép
KépKép

angie28

Csajok, én azt hiszem megkérdezem valamelyik bankban hogy jár a szocpol vagy sem. Mi két gyerekre anno megelőlegező szocpolt felvettük, vagyis még mielőtt megszülettek megkaptuk. Nem tudtuk hogy lesz e 3. így rá nem kértünk előre, utólag meg nem tudom hogy jár e, főleg hogy már nem építkezünk, már itt lakunk egy éve :shock: szóval ha okosabb leszek, megírom jó?

Sógornőmnek is peteéréskor fogant és kislánya lett, neki doki mondta aznap hogy most van a tüszőrepedés, ha gyereket akarnak akkor aznap legyenek együtt, így is tettek és kislány. Sztem ez egyszerűen azért van, mert ugye amit Czeizel javasol, az 80%ban jön be, vagyis ott van az a 20% akinek az a módszer nem jön be, sztem sógornőm, és Panny is abba a 20%-ba tartoznak.

Roni
roni28

Roni!

Igen,valószínű én a 20%-ban vagyok,ezért is lett kiscsajszi :wink:
Gondolom a természet produkál néha kívételeket...jelen esetben egy lány kiskatona is gyors volt :wink:

szocpol:mi 6 éve építkeztünk,szóval már több mint 5 éve itt lakunk a házban és mégis 4éve a 3. gyerek után,és most tavaly a 4.gyerek után is megkaptuk utólag a szocpolt.És anno mi is csak két gyerekre kaptuk meg a megelőlegezőt...de azt többre nem is adják...3 vagy 4 vagy több gyereket eleve nem is lehet bevállalni...csak kettőt...a többire,az utólag született babákra utólag jár a szocpol.Ez így van.Elég biztos a forrásom,anyukám OTP-ben dolgozott.Szóval nektek is jár utólag,ez tuti!!

Beze!

Olika LEGO repülőt kért szülinapjára,szóval nézünk majd valami neki valót...meg lesz neki Bogyó és Babócás tortája....meg sztem kap egy Bogyós könyvet is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Dejó, ha ez tényleg így van akkor nekünk is jár a szocpol :lol:
köszi!
roni28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: