niki!
én tegnap sírtam kua egész nap
meg bántaomban megettem egy tál tzaziki salátát májkréme graham zsömlével. nekem sincs semmi tünetem, de ha logikusan végiggondoljuk még nem is lehet. normál terhesek még ilyenkor szálnak le az urukról mi meg már láttuk is a kölköket
igaz az urunkat nem annyira
ti még ne is panaszkodjatok, nekem 23-án van csak vérvétel!!!!! addig megőrülök. megnéztem 2 filmet, úgy beválasztottam az egyik: a kölykök jól vannak, ennek tetszett a címe
erre egy lezbi kapcsolat bonyodalmait boncolgatja, akik szintén mesterségesen lettek anyukák, de azért mégis.... a másiknak a címe egy nap. na az pont jó volt, csak elfogyott a százas zsepi a sírástól. ma keresek valami rajzfilmet, azzal nem nyúlhatok mellé
bár mindet láttam 50x boti mellett. telefonszámlám az egekben lesz, felhívtam már mindenkit akit lehetett. könyv nem köt le, mindig elkalandozom. te meddig fogsz feküdni? itt győrben kifejezetten mondták, h csak az et napján feküdjünk a vérkeringés miatt, de én még ma is fekszem. a fene sem tudja melyik a jó!!!
a nagy unalmamban ezt találtam:
még anno készítettem egy kis csokrot botiról, kezdetektől azt hiszem 1,5 éves koráig. benne volt a 8 sejtes boti is
most sajnos nem engedték lefotózni az embriókat
úgyhogy tesó nem fog látszódni blaszto korában
ha van kedvetek nézzétek meg.
http://www.youtube.com/watch?v=V0XwgmFfjz0