Új privát üzeneted érkezett!

Etna!

Biztos terhes vagy, hiszen laptetőd van!

Niki!

Neked is drukkolok tiszta szívemből!

Ügyesek voltatok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andi565 2012.03.10 15:11-kor.

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Dorkabab!

Rég nem írtál? MI van veled?

Most olvasok vissza, habár szinte lehetetlen közel 1500 oldalt végig olvasni. Nagyon kíváncsi vagyok Avarkára is. Mit tudtok róla? Összejött azóta a baba. Vicky, te mit tudsz?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

andi!

laptetőt észre sem vettem!!!!!!!!!!!!! köszi, h szóltál, most már akkor tényleg tuti az vagyok :D megosztom ann és niki sorstársammal. kell a sok kölök ide fórumra :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, köszi, drága vagy!!!

Akkor izgalmas időszak elé nézünk. Etna, Nicki majd legyetek kint levegön a 3. nap után. Remélem a gyönyörű idő marad.

Én szinte egész éjjel fent voltam, amikor meg nem, akkor cunamival álmodtam, de megmenekültem, mert felmásztam jó magasra, aztán Bruce Willis beengedett barátaival a hiperszuper excluziv bunkerébe. Szóval egész éjjel nyillalgatott a méhembe, amikor nem nyillalt akkor enyhén picitkét görcsöltem, emellé jött az hogy kilukadt a gyomrom az éhségtől. Ma reggel még éreztem a nyilalásokat, de aztán azóta nem. Hozzáértők, tapasztaltabbak mondjátok léci léci, hogy ez nem baj, és hogy nem kell folyton feltétlen érezni hasfájdalmat meg szurkálásokat.
ann74

Ann:) Etna :) Andi :)

Én is úgy érzem,h babás vagyok és maradok is 9 hónapig :) S.doktornő csinálta,és remélem szerencsét hozott :) Meg mondtam a szobatársaknak is,h remélem szerencsét hoztunk egymásnak :)
19-én kell mennem vérvételre.Láttam képet a szépségeimről.2 ment a fagyóba,4ről meg érdeklődni kell telcsin.
én már most is levegőznék,de még pisilni is nyomkövetővel megyek. :) A párom minden lélegzetvételemet figyeli...
nicky1983
Nagyút

Nem tudok Avarkáról semmit. Remélem azóta sikerült már nekik.

Kismamiknak gratulálok.
vicky79
Budapest III. kerület

Tanita, sajnálom. De az tényleg nagyon jó, hogy nem kell várnotok a következővel. Hajrá! Hajrá! Jönnek a kis kölkök hozzátok is hamarosan. Ne adjátok fel :)

Etna, Nicky, drukkolok, jó lenne ikertalálkára járni ;)

Ann, az ilyen álmokat imádom.. képes vagyok egész nap agyalni rajta. A szúrkálódás amúgy úgy hallottam jó dolog. Fészkelődik a picike. Pihenj le olyankor 10-20 percre és igyál citromos vizet, ha bírja a gyomrod. Nekem ezt az öregek javasolták :) a c vitamin erősíti az érfalakat, így ha nő a méhed, akkor ideális esetben nem fogsz vérezgetni. Azt, hogy ne foglalkozz vele, hiába is mondanám... Nekem is hiába mondják. Az ember foglalkozik magával :) Engem a doki bácsi nyugtatott meg, hogy a fájdalom normális a növekedés miatt. Előtte hiába mondták, nem hittem senkinek :)

Puszikálok mindenkit :)

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Hát Csajok,én nagyon jól érzem magam...nem tudom amúgy ,mit kellene éreznem...vagy még semmit sem kellene?Nem is kellene agyalnom,ugye???
nicky1983
Nagyút

Látom,mindenki el van ma veszve.... Én meg uncsizok...
nicky1983
Nagyút

Nicky, ne uncsizz, pihenj :) Ha nem lennél tök terhes, akkor mondanám, hogy gyere segíteni poharat csomagolni. De így... Na, mindegy. :D

szaboevi27
Biatorbágy

Nicky!

Én ezen időszakokat filmnézéssel töltöttem, tudom, uncsi, de legalább bepótoltam az elmardt filmeket :) Viszont ez az uncsizás megéri :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok!
Segítséget és tanácsot kérek Tőletek. Hatodik inszem előtt állunk. Nem a BMC-ben. És persze a hit nem hal meg, de szerintetek van értelme, hogy bejelentkezzek a Budaiba egy első konzultációra, hogy egyáltalán milyen vizsgálatokat kérnek majd a lombikhoz? Attól tartok úgyis az lesz a vége. Vagy van hirtelen valakinek ismerőse, ismerősének ismerőse, akinek pont a 6. inszem sikerült? ;)
Tehát, ha szerintetek is kezdjek el már arrafelé tapogatózni, akkor annak mi a menete? Személyesen bemegyek, vagy telefonon adnak időpontot? Kell Férj is egyből, vagy elég vagyok én a papírhalmunkkal?
Előre is köszönöm, ha írtok.
És minden Anyukának, kismamának szívbéli ölelés, a sorstársaknak ... is.
vensza
Jakabszállás

Szia Vensza! Én lombik ügyben nem vagyok túl járatos, de inszemből nekem is csak sokadszorra jött a csoda (oké, nekünk a negyedik sikeres lett). Én azt mondom, hogy már abszolút nem bíztam a sikerben és összejött. Bármi megtörténhet. A lombikos kivizsgálásokkal kapcsolatban majd jönnek a többiek. Lehet tudni, hogy most hová jársz és miért van szükség a meddőségi kezelésekre?
vicky79
Budapest III. kerület

Ann: Hogy vagy? Remélem a nyilallások már elmúltak. Nyugi élvezd a napsütést, a sétát, a pihenést és ne agyalj. Dokibánkat felhívtad?? :D

Etna és Nicky: Nagyon drukkolok nektek és küldöm a jó sok babaragacsot.

Tanita: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de tudod szépen megrázod magad és csak előre gondolsz!!
Ezt nem is értem-tényleg elvették az inszemnél a gyógyszer támogatást? Miféle intézkedés ez már megint-felháborító!!!

Thimmy: Én már baromira kezdem unni ezt a sok várakozást. Mi már majdnem 1 éve várakozunk. Már tiszta dili vagyok. Erre most készülődünk ezerrel, mehetnénk és jön ez a gyógyszerallergia vizsgálat és ez borít mindent.
A hétvégén olyan ideg volt bennem, hogy azt el se tudom mondani. Nem konkrétan ez miatt, igazából konkrét indokot nem is tudnék mondani, hanem úgy összességében minden. Nem vagyok valami jó passzban. Éjszaka sem bírtam aludni, ha 20x nem keltem fel akkor egyszer se és már 6-kor itt voltam a melóhelyen-tiszta hülye vagyok.

Tényleg Avarkával mi lehet???

Vensza: üdv. itt küztünk. Hova jársz most?? Mi a gond nálatok? Írsz egy kicsit többet magatokról?? Én magánból indultam az intézetbe, de szerintem telón is biztos adnak első időpontot, nem gondolnám, hogy egy időpontért személyesen kellene bemenni.

Pussz
Luca
luca4

Jó reggelt.

Niki: látom uncsi volt a hétvége :wink: mikor is mész vv!?!1hét. Múlva!?!?
Jajjj nekem baromi lassan telik ez a két hét, ahogy biztos másnak is :wink:
Főleg nem lehet másra gondolni vagy bele merülni...film...kártyázás...akár mi...mert szól a figyelmeztetés napján 3 szor, hogy na gyógyszer bevétel :oops: Így aztan napján háromszor biztos eszembe jutnak a dolgok :lol:

Inszemesek volt valami tünet!?!Fájdogál a derekam meg néha a hasam szúrkál, persze Cicik érzékenyek....
noci85
Budapest XIII. kerület

Csajok!Néztem filmet,olvastam,persze neteztem is,de sokszor nem tudok magammal mit kezdeni.
Noci!19-én megyek vv-re.
Vensza!Lombiknál a vizsgálatok : 3.napos vérvétel; 21.napos vérvétel; cukorterhesléses vérvétel,férj vizsgálat 2szer,HSG,,és asszem ennyi.Ha a doki eldönti,h lombik,akkor kell még EKG,ha esetleg a peteleszívást altatásban szeretnéd.Mikor már tudjátok,h lombik,és injekciózos magad,akkor többször kell menni uh-ra,h nézzék a tüszőket.
Remélem segítettem vmicskét :)
Puszi
nicky1983
Nagyút

Csajok, nem csak nektek telik nehezen az idő :) Nekem uh 20án.

Luca, megértelek teljesen. Ilyenkor ha kimész futnni nem segít esetleg? Vagy vmi "közöségi torna"- Bár igaz vasárnap nagyon car idő volt, de szombaton szuper futó idő volt.
Dokibácsinkat felhívtam, a progi szurit én nem is mertem mondani neki, mert nem akartam, hogy elkezdjen variálni, meg ijesztgetni. Reménykedünk hogy minden rendben lesz.

A nyillalgatások elmúltak, péntek éjjel volt brutál csak. Szombaton nagyritkán éreztem, azóta nem érzek igazából semmit. Egyedül ez az iszonat éhség gyötör mindig. Megkajálok és 1-2 óra múlva megveszek olyan éhes vagyok. És ez állítólag normális, dokkerünk is ezt mondta és azt hogy egyek, leginkább lassú felszívódásút. Most pl. majszolom a reggeli zabpehelyhemet dióval és diétás lekvárral, amik most így el is fogytak.
Nicky kitartás, próbálj olvasgatni. Én is 1 hétig szinte nem csináltam semmi értelmeset, tv-ztem, neteztem, de nem volt kedvem filmet nézni sem olvasni, később kezdtem csak el olvasni és bántam hogy miért nem előbb, mert nagyon lekötött.
ann74

Ann: Képzeld még futásra sem tudtam gondolni. Általában a feszkómra azt szoktam kívánni, hogy kimenjek, bedugom a fülembe a zenét, aztán futok egy jót, de most még erre se tudtam gondolni-húha ilyen még soha nem volt. Tiszta depresszív vagyok.

Mindjárt itt van az a 20-a, meglátod pikk pakk elmegy ez a hét. Érzem, hogy most nagyon sikerrel jártál!!!! nyugi ne idegeskedj. Mai séta adag megvolt már??

Luca
luca4

Ann Drága!
A 20-a itt van mindjárt :)
Én olvasok.Mindjárt végzek egy 450 oldalas könyvvel,mellette filmet,mesét nézek.Hüppögök a semmin is.A párom azt mondja,tuti terhes vagyok,mert én is állandóan éhes vagyok.De ez alapján sztem korai még behatárolni ezt.
Amúgy jól vagyok.Azt mondta a kis párom,h ma már nem kell az ágyból gépeznem,ideülhetek az asztalhoz.Örömujjongás volt részemről :)
nicky1983
Nagyút

Niki ez aranyos volt, hogy ma már ki ülhetsz az asztalhoz :o
noci85
Budapest XIII. kerület

niki!
én tegnap sírtam kua egész nap :D meg bántaomban megettem egy tál tzaziki salátát májkréme graham zsömlével. nekem sincs semmi tünetem, de ha logikusan végiggondoljuk még nem is lehet. normál terhesek még ilyenkor szálnak le az urukról mi meg már láttuk is a kölköket :D igaz az urunkat nem annyira :D ti még ne is panaszkodjatok, nekem 23-án van csak vérvétel!!!!! addig megőrülök. megnéztem 2 filmet, úgy beválasztottam az egyik: a kölykök jól vannak, ennek tetszett a címe :D erre egy lezbi kapcsolat bonyodalmait boncolgatja, akik szintén mesterségesen lettek anyukák, de azért mégis.... a másiknak a címe egy nap. na az pont jó volt, csak elfogyott a százas zsepi a sírástól. ma keresek valami rajzfilmet, azzal nem nyúlhatok mellé :D bár mindet láttam 50x boti mellett. telefonszámlám az egekben lesz, felhívtam már mindenkit akit lehetett. könyv nem köt le, mindig elkalandozom. te meddig fogsz feküdni? itt győrben kifejezetten mondták, h csak az et napján feküdjünk a vérkeringés miatt, de én még ma is fekszem. a fene sem tudja melyik a jó!!!

a nagy unalmamban ezt találtam:
még anno készítettem egy kis csokrot botiról, kezdetektől azt hiszem 1,5 éves koráig. benne volt a 8 sejtes boti is :D most sajnos nem engedték lefotózni az embriókat :( úgyhogy tesó nem fog látszódni blaszto korában :D ha van kedvetek nézzétek meg.
http://www.youtube.com/watch?v=V0XwgmFfjz0

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna annyira de annyira édes és joooooooo :lol:
A Kádas a legjobb az a kedvencem :lol: :lol: :lol: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Etna!! Nem ér megbőgetni a kismamát! Ez nagyon édes lett, tündéri Boti! Nekem a szekrénybebújós a favorit :)
Nekem a facebookon van 20 éves terv mappám.

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 936&type=3

ha valaki fent van, megnézheti.

szaboevi27
Biatorbágy

Csajok, nézzétek meg a Rio-t, imádom. Annyira édes!!

http://www.youtube.com/watch?v=H3oGrR0maj8
ann74

ann
édes vagy,de én minden nap látom, amúgy marha vicces :lol:

köszi csajok

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!Nekem 3 nap fekvést mondtak.Én tegnap a Csizmás,a kandúrt néztem.Ma meg az Underworld 4-et.Meg sorozatokat.Meg eszembe jutott,h eldugtam egy csomó rejtvényújságot,úgyhogy most ég a papír a kezem alatt.
Évi!Bejelöltelek isminek :) Ha nem baj :)
Aki még esetleg fenn van face-en,és szeretne ismi lenni,szóljon :)
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!!

Ann Drága! Nagyon halkan, de úgy örülök!!!! :D :D Jaj, nagyon várom az uhudat!! Kitartás, gyorsan eltelik! Hát még a 9 hónap utána! :)

Etna: nagyon jó a videótok!!!! Szépek vagytok mindhárman! Hát botin látszik, hogy kis csibész!!! Remélem a kistesó megtalálta már a helyét!! :)

Tanita: sajnálom! :( Majd a második sikeres lesz! Nem is kell szünetet tartani most?

Nóci: én ugyanúgy voltam, mint te! Kedden tüszőrepi, csütörtök inszem! Remélem az eredményed is ugyanaz lesz, mint nekem volt! :) egyébként nekem is fájt a hasam,mint akinek meg akar jönni... De nem jött!!!! :)

Mi "nyaralni" voltunk a anyukáméknál, tegnap jöttünk haza! Kedd óta nem olvastam Babanetet, és örültem a híreknek! Mi volt ez a Caty-s mizéria? Törölte a hozzászólását, és nem igazán értettem... Valaki fantom közülünk? Ha olvassák a BMC dolgozói a fórumot, nem hiszem hogy sok kivetnivalót találnak itt... Nem bántunk-bántottunk senkit, én úgy gondolom!

Remélem jól vannak a kismamáink, és nem piszkál benneteket ez az időjárás-változás!! Miáékról tud valaki valamit???

Szép napot Mindenkinek!!!
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs: ohhhhh nem mondod!?!Megegyezhetünk benne vagyok, folytatlak :wink: és mikor volt bátorságod a teszt hez!?!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Nóci: az inszem utáni 13. napon, ami negatív lett... Bánatomban kimentem kapálni a cseresznyésünkbe! Aztán csak nem jött meg, és az eredményhirdetésen, ami egy hétfői napon volt, pozitív lett a teszt!! :D :D :D Szorítok Nektek!!!!!!! :) :)
nyulacs82
Szolnok

Elméletileg nekemisaz eredmény hirdetés az egy hetfő nap :wink: :lol: És csütörtök nap lesz a 14 nap mikortól lehet nézni a tesztet azt mondta a doki néni és ez a 14 nap pont a születésnapon :oops: :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Jó kis szülcsinapi ajándék lenne a pozi teszt :) Ennél nagyobb ajándékot nem kívánok Neked :)
nicky1983
Nagyút

Etna

Nagyon szépek vagytok mindannyian a videón! Ügyes szerkesztés. Ki csinálta?

Niki
Jó ötlet a Facebook, legalább megismerjük egymást a BMC-ben. Írok neked privit a nevemmel. Nem írom ki ide, mert nem akarom, hogy valamelyik diákom véletlenül kiszúrja, hogy mire készülök. Bejelölsz majd? Honnan fogom tudni, hogy kik a többiek? Ugye nem valami "babát akarunk" csoport alatt futtok, mert nekem az is kész lebukás lesz. Az összes gyerekem a Face-n lóg.

Lányok

Biztos jó ötlet ez a sok pihenés? Elég sokat olvastam visszamenőleg ezen a fórumon és a legtöbb sikert nem okvetlenül azok érték el, akik több hetet pihentek. Sőt, pont ma tudtam meg, hogy az egyik lombikos ismerősöm, aki már 2 hónapja nem dolgozik, hanem otthon fekszik, 8 hetesen elvetélt. :( A legelső injekció után ment el táppénzre.

Érdekesség

Ma végre találtam a Lehel piacon egy viszonylag olcsó, méhpempőt áruló boltot. A mézük is eredeti magyar méz védjeggyel van ellátva, remélem megbízható. Ti próbáltátok már a méhpempőt? Kinek milyen tapasztalata van vele? Én nagyon bízok a jótékony hatásaiban.

Közben megtudtam azt is, hogy a virágpor tele van sok nagyon fontos tápanyaggal. Állítólag két csapott kávéskanálnyi elegendő ahhoz, hogy egy felnőtt napi proteinszükségletét kielégítse. Evett valaki virágport a stimuláció alatt? Esetleg helyettesítheti a sok túrót, tojást, amit ilyenkor meg kell enni.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Lányok!Lehet egy baromi hülye kérdésem?Szerintetek lenne értelme tesztet csinálnom mondjuk jövő vasárnap?Tudom,h mennem kell hétfőn (19.) úgyis...de..... :oops:
nicky1983
Nagyút

Évi!

Bejelöltelek én is a Face-n. Remélem nem baj. Írtam neked üzit is, hogy tudd ki vagyok!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Niki látom már mindenki sakkozik a tesztel!!!!
Hmmmm egy kicsit irigy vagyok most rátok....mivel nekem 22 előtt nem nagyon érdemes :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

Nicky

Nem biztos, hogy van értelme, de én sem bírnám ki, hogy ne csináljak egyet előtte lévő napon. Viszont, ne keseredj el, ha negatív lesz, mert 1 nap alatt sokat változhatnak a dolgok. Megtaláltál?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Jön valaki szerdán a BMC-be?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Én arra vagyok kiváncsi, hogy az utrogestan befolyásolja a hőmérséklet!?!?!
Vajon mit gondoltok vagy tapasztalat!?!?!?!
noci85
Budapest XIII. kerület

Én arra vagyok kiváncsi, hogy az utrogestan befolyásolja a hőmérséklet!?!?!
Vajon mit gondoltok vagy tapasztalat!?!?!?!
noci85
Budapest XIII. kerület

Már mint a test hőt, ha mérem változhat a utrotól!?! :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Andi!Nem találtalak eddig,de megnézem,hátha. :)

Nem hinném,h kibirom teszt nélkül.De nagyon félek a csalódástól,tök mindegy,a tesztet nézem vagy a hétfői vv-t...
nicky1983
Nagyút

Andi!Írj privit.Írd meg a neved,és rád keresek.Vagy keress meg Te.Megy a privi.
nicky1983
Nagyút

Andiii !Nem jött Tőled privi.Te megkaptad az enyémet????

Etna

Nagyon szépek vagytok mindannyian a videón! Ügyes szerkesztés. Ki csinálta?

Niki
Jó ötlet a Facebook, legalább megismerjük egymást a BMC-ben. Írok neked privit a nevemmel. Nem írom ki ide, mert nem akarom, hogy valamelyik diákom véletlenül kiszúrja, hogy mire készülök. Bejelölsz majd? Honnan fogom tudni, hogy kik a többiek? Ugye nem valami "babát akarunk" csoport alatt futtok, mert nekem az is kész lebukás lesz. Az összes gyerekem a Face-n lóg.

Lányok

Biztos jó ötlet ez a sok pihenés? Elég sokat olvastam visszamenőleg ezen a fórumon és a legtöbb sikert nem okvetlenül azok érték el, akik több hetet pihentek. Sőt, pont ma tudtam meg, hogy az egyik lombikos ismerősöm, aki már 2 hónapja nem dolgozik, hanem otthon fekszik, 8 hetesen elvetélt. :( A legelső injekció után ment el táppénzre.

Érdekesség

Ma végre találtam a Lehel piacon egy viszonylag olcsó, méhpempőt áruló boltot. A mézük is eredeti magyar méz védjeggyel van ellátva, remélem megbízható. Ti próbáltátok már a méhpempőt? Kinek milyen tapasztalata van vele? Én nagyon bízok a jótékony hatásaiban.

Közben megtudtam azt is, hogy a virágpor tele van sok nagyon fontos tápanyaggal. Állítólag két csapott kávéskanálnyi elegendő ahhoz, hogy egy felnőtt napi proteinszükségletét kielégítse. Evett valaki virágport a stimuláció alatt? Esetleg helyettesítheti a sok túrót, tojást, amit ilyenkor meg kell enni. :( :(
nicky1983
Nagyút

Örömmel látom azért lányok,h vmi folyamatot indítottam el az fb-s javaslattal :) De Évinek és albumának köszönhetem,h felböffent az ötlet :)
nicky1983
Nagyút

Niki!

Megkaptam a prividet és be is jelöltelek! A nevemet megírtam, majd fogadj el ismerősnek! Köszi

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Nicky: Nem tudom, de szerintem is jó egy kis pihenés. Akkor főleg, ha mnejuk stresszes lenne a meló. Mondjuk nekem az állandó fekvős akkor sem ment, amikor orvosilag indokolt lett volna. Hát nem ment ez a több, mint 2 hóna fekvés.
vicky79
Budapest III. kerület

Persze,a pihivel nincs gond.De a sok fekvéssel nem tudok mit kezdeni.Máskor is van,h céltalanul bóklászom a lakásban,és mondjuk áthajtogatom a törcsiket...De nem engedi a börtönőröm :) Talán holnap már nem lesz ennyire szigorú.
nicky1983
Nagyút

:lol: :lol: :lol: Niki jó kis börtön őröd van :wink:

Szép Estét :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Neked is szépe estét,Drága :)
nicky1983
Nagyút

Én is tettem-vettem, pakolásztam, sétáltam. Szerintem sem tesz jót az egész napos fekvés, azt hiszem jobbat tesz, ha vérbő a méh környéke. De a lombikosok tájékozottabbak ebben a dologban.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?