Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt lányok!

évi!
nagyon helyes pocid van, de az arcot a legmeghatározóbb számomra. ragyogsz!!!!! kerestem a földön a méhed, amit húzol magad után, szerencsére nem volt látható a képen :D

niki!
nekem meg csak holnap kell telefonálnom,h hányra kell mennem szombaton. én nem tudok semmit, h hányan vannak :((

kockásfülü!
2 gyerkőcöt kérünk vissza, többet nem is raknak vissza friss lombiknál győrben. fagyikból mehet a 3 is.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Évi!Hát,pocak...igazából már nem fáj.De éjszakára megint előjött a hasmenésem.Ez aggaszt picit.De az jutott eszembe,h lehet az a baj,h az IR miatt eddig tartott diéta most borult a fehérje többlet miatt,és esetleg attól...Nem tudom.
Amúgy jól érzem magam,semmi túlstimus tünet.De gondolom,még mindig innom kell ezerrel,meg ennem a fehérjéket...Meddig??
nicky1983
Nagyút

Etna, Te tök lökött vagy :D Köszönöm a ragyogást. Igazság szerint eddig egy percét nem élveztem a terhességnek, de azért imádom a kis nyavalyásokat, szerintem az látszódik az arcomon. A méhem meg ott van ám mögöttem, csak photo shoppoltam :) Neked hogy van a hasad? Lement a víz?

olyan ügyes vagy, Nicky, szerintem beültetés után is sokat kell inni meg fehérjét tolni, de menni fog az neked. A doki majd mondja, hogy meddig. Nekem is mondta, de én akkor már más dimenzióban voltam :D A fene sem emlékszik miket mondtak...

Most látom ám, hogy tetőcsúcsom van. Változzon át babragaccsá, és vegyetek belőle bőségesen!!!!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Évi, Rilka eredményhirdetés előtti napon fájdogált a hasatok? Eddig nagyon nem volt semmit csak kb. az 5. napon, meg a 7-n meg most...
Tetőcsúcsból egy óriásdarabot leszakítottam a holnap eredményhirdetésre.

Nicky, beültetés után is nyomni kell a vizet rendesen. Látod Évi is már pocakosan lett vizes, mert a terhességgel tovább nő az ösztradiol szint.
ann74

jajjj,majd elfelejtettem

Boldog Nőnapot Csajszik!!![/u][/b]
nicky1983
Nagyút

Jajj,hát az a sorsom,h viziló legyek.... :)
nicky1983
Nagyút

Ann:
Én eredményhirdetés előtti napon határozottan azt éreztem, hogy most aztán mindjárt megjön. Olyan mensis görcsös érzés volt (+reggel teszteltem egy negatívat, az is jól megerősített benne). Mérgemben el is mentem egy jó nagyot kirándulni a párommal.
Szerintem ne aggódj semmi tünet miatt. Ilyenkor azt hiszem, az lenne a legjobb, ha az ember ki tudná kapcsolni az agyacskáját teljesen. :roll:
Nagyon szorítok neked holnapra! Kívánom, hogy nagy-nagy örömhírrel érkezz vissza!

rilka
Vác

Aszta, még kirándultál is! Nem vagy semmi!!!
Nekem azóta is fájdogál a hasam, kicsit hulla vagyok. De igazad van, megyek is főzni, aztán megnézek egy vicces filmet. Robin Hood a fuszeklik fejedelme. Aztán csak eltelik vhogy ez a nap.
ann74

Ann! Nagyon szorítunk Neked :)
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!!! Meg volt az inszem :lol: Az átjárhatósági rosszabb sokkal!!!Minden rendben ment nem fajt alig éreztem kérdeztem is már kész!?ferj kifogástalan hadsereget adott le :lol: mind meg is kaptam
kedden volt a jobb oldalt kettő tüsző 18 mm balban egy 14 mm és 8 mm mnyk, na mára 13 mnyh :wink:
26 kell mennem pozi tesztel :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

ann!
szerintem jobban izgulok, mint te :D én mindig "terheses" filmet néztem ilyenkor. végig bőgtem. meg romantikusat is. vagy egy film, áldatlan állapotban azt néztem mikor botit vártam. meg hugh grant barátom filmjei is mindig bejöttek. értelem és érzelem, igazából szerelem, stb... jaj de jó kis filmek. bár lenne időm újra filmet nézni egyet legalább, de majd te is megtudod, 8 hónap múlva :D:D egyébként hiába kapsz progi szurit, a barátnőmnem amellett is megjött, úhogy én bizakodnék a helyedben nagyon!!! sok sikert!!!
amúgy nekem olyan görcsöm volt h azt hittem méhen kívüli terhes vagyok. magnerolt szedsz???

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám!

Filmek :) Én az Ilyen a formám-at szeretem... Mostanában úgy érzem rám írták :)

Évi!

Gratula a pocihoz :) Szép :)

Ann!

Nyugi én is görcsöltem és még negatívat is teszteltem és láss csodát :) Kitartás, szorítok neked :)

Bocsi most ennyi, de igyekszem jönni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Noci!!!
örülök neki,h túl vagy rajta...illetve most esel bele :) Remélem hamarosan én is jövök utánad.Most ilyenkor mit kell csinálnod?Pihizni,mint a lombikosoknak?Vagy az inszemnél ez annyira nem fontos?
Puszillak
nicky1983
Nagyút

Ann, nekem beültetés óta fáj a hasam... :) eleinte a hormonok miatt, mert ott maradtak, most meg nőnek... De tényleg olyan mindjárt megjön érzés volt, amit a jóbarátok sorozattal enyhítettem. Mind a 3-an drukkolunk :)

szaboevi27
Biatorbágy

Ann, Tanita!

Nagyon drukkolok a holnapi eredményhirdetéshez!

Aztán gyorsan osszátok meg majd velünk a jó híreket, ne sokat várakoztassatok minket!!

Egy nagy kalappal! :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Csajok!Szerintetek milyen esélyeim vannak,ha nem autóval,hanem tömegközlekedéssel megyek a beültire?
Arról volt szó,h sógorom visz minket.De most kiderült,h az élettársa.És a párom összekapott vele a múltkor.Most kerekperec közölte,h ha a csajjal megyünk,akkor ő nem jön.Jól megríkatott vele... :cry:
nicky1983
Nagyút

Nicky, szerintem ugyanúgy lehet esélyed, akkor még szerintem nem számít. Esetleg menjetek haza taxival. Nagyon messzi lenne?
ann74

Bocs, inkább úgy írom, hogy ugyanúgy VAN esélyed. :)
ann74

Igen,120 km.... :( Az elég messze van.
nicky1983
Nagyút

Nicky: Én minden inszemre bkv-val mentem, akkor még nem volt kocsink. Meg hát vezetni is csak én tudok. Ne izgulj, nem lesz semmi gond.

Tanita: Reménykedem azért a pozitív tesztben. Hajrá!
vicky79
Budapest III. kerület

tanita és ann!!!!
egy hatalmas nagy nagy kalappal nektek!!!!!! minden végtagom drukkban van :D:D értetek!!!!

fasza jó lesz, sokan egyszerre fogunk szülni úgy pár nap hét elteltével.

niki!
próbálj meg ne a kerekek fölé ülni. amúgy én 135 km-t utazom, és amilyen az utak állapota auttóval ugyanúgy ráznak. de legalább helyrerázzák őket :D nem lesz gond!

nóci!
küdöm a baba ragacsokat innen a távolból. sok sikert!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Én is drukkolok mindenkinek, annyira izgulok értetek.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi csajok.Nem tudom még,mi lesz holnapig,h mivel megyünk.De majd informállak benneteket.
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!!!!

Etna köszi megy vissza is!!! :wink: Holnap mész!?

Niki: én csak tegnap pihentek, ma már dolgozom. De nem sok munkám van :wink: Megy privi, mert nem válaszoltam azóta :oops: :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!!!!

Etna köszi megy vissza is!!! :wink: Holnap mész!?

Niki: én csak tegnap pihentek, ma már dolgozom. De nem sok munkám van :wink: Megy privi, mert nem válaszoltam azóta :oops: :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Hú, lányok, milyen izgalmak vannak! Nagyon szorítok mindenkinek!
Tényleg mennyire jó lenne így sokan egyszerre pocakosodni... :)

Nicky:
Odafelé tök mindegy, hogyan mentek, lényeg, hogy érjetek oda. Visszafelé fontos, hogy semmiképpen ne erőltesd magad (nem szaladunk a villamoshoz, nem cipelünk táskát). Ha lesz olyan "szerencséd", mint nekem, úgyis órákig kell várnod a végén a zárójelentésre, azalatt tudsz nyugiban üldögélni, és gondolom, rendeződnek picit a dolgok odabent. Esetleg a BMC-től a busz-/vasútállomásig érdemes lehet egy taxit fogni. Maga a busz/vonat nem hiszem, hogy ártana.

Ann, Tanita: Nagyon drukkolok nektek mára! Várjuk a híreket!

rilka
Vác

Sziasztok!

Én is előbukkanok :) Lehet én vagyok a fántomász!? :)

Figyelem ám az eseményeket, csak nem nagyon jut időm írni.

Ann, Tanita: nagyon várom én is a szupi híreket tőletek!!!!!

Nálunk a helyzet változatlan. Várunk és várunk. Nekem el kell mennem gyógyszer allergia tesztre. Fél napomba került mire kiderítettem ,hogy hol csinálnak ilyet, ahol még fogadnak is. Sajna csak 26-ra kaptam időpontot, az elég messze van még, de muszáj kivárnom. Egy hetes a vizsgálat és minden nap mennem kell majd-jó kis hét lesz.

Puszi
Mindenkinek
Luca
luca4

hali lányok!

mind a 8 kölkünk megvolt még tegnap, szépen, hazudok, gyönyörűen fejlődnek. ezt mondta a biolgóus :D az anyjukat, de szeretem őket már most!!!!!!! :D holnap 9 kor kismama leszek :D de jó ez a mai nap!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Aztan hozz j nekem Etna 222hcg szintete :!:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci!Megy majd a privi.

Rilka!Nagyon köszönöm a jó tanácsokat.Remélem azért a párom rendezi a tesójával a dolgokat,és mégis felvisznek kocsival.Ha mégsem,ez lesz,h taxival a Keletiig,aztán vonat,aztán kényelmes séta haza.

Etna!Akkor gondolok Rád holnap nagyon erősen.Különben nekem is ez ragyogja be a mai napomat,h holnap ilyenkor már kismami leszek :P :oops:
nicky1983
Nagyút

hol vannak a tesztelőseink?????

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok! Először is millió köszönet a szorításotokért, nagyon arik vagytok!! A hír pedig JÓÓÓÓÓÓÓ! pozitív, 37,5 a hcg
Bár szerettem volna sokkal magasabbat, de doktornő, aki mellesleg iszonyat mód aranyos és kedves volt, szóval azt mondta fagyisnál ez az érték jó, és legyek optimistább, mint ahogy épp látszott rajtam, merthogy ők úgy veszik ez a gyerek RENDBEN VAN! :)
A várakozás idegtépő volt amúgy, az elmondhatatlan. Régen mindig azt hittem, nagy ováció lesz majd ha végre lesz szép értékem, de azért most óvatos vagyok. Úgyhogy szorítsatok tovább a március 20i uh-hoz!! Ja és az előttem lévő lánynak több mint 200 volt a hcg-je ezért az enyém hozzá képest tényleg mininek tűnt.

Etna gratula látod micsoda jó srácaitok lányaitok vannak!!!
Etna, Nicky hajrá szombati babásodás.
ann74

Ann:
Jaj de jó! Hatalmas GRATULA! :) A hcg szint miatt ne aggódj, fagyis babáknak biztos kell egy kis idő, míg magukhoz térnek, és újra belelendülnek a növekedésbe. Szurkolok továbbra is! Pihenj sokat!

Tanita?

Etna, Nicky: Holnap nektek küldöm a drukkokat!

rilka
Vác

jaaaj még azért ne gratuláljatok hangosan!! Csak örüljetek velem! :)

Tanita mizus? Megtaláltak? Szerintem ma összevissza hirdozták a kartonod..
ann74

Ann,szép csendben örülök Veled :)
Köszi a holnapi drukkokat:) Remélem szerencsét hoznak :)
nicky1983
Nagyút

Ann!

Csendben gratulálok ahogy kérted, de ez az érték nagyon jó :) Hidd el, nekem 21,5 volt és mégis itt a tesó :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Ann!

Nagyon halkan gratulálok én is! Csak pozitívan ezentúl!

Tanita: veled mi újság? Nagyon izgulunk!

Etna és Nicky: ügyesek legyetek holnap, drukkolok nagyon!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Köszi Mindenkinek Lányok! :)
nicky1983
Nagyút

Mennek a drukkok holnapra!

Ann: Gratula halkan és persze veled örülök.
vicky79
Budapest III. kerület

juhéé! De csak suttogtam. :)
Holnapra is hasonló jókat! A bogyóim is drukkolnak,egész nap szurkálnak. Ha nem lennék még csak 10 hetes simán azt hinném,hogy érzem őket ahogy mozognak.

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok!
Sajnos az elsõ inszeminációm nem sikerült :cry: :cry: :cry:
Doktorbácsi azt mondta, hogy max. 3-at csinál, aztán marad a lombik. Duplán kell a Merional-t adnom, ami amiatt, hogy megvonták a gyógyszer támogatást horror összegbe kerül, de nem probléma ez most nem számít. Egy dolog van, amit nem értek. Semmilyen szervi, hormonális bajom nincs sem nekem, sem a páromnak, mégsem akar ez a baba jönni.
A természet sajnos képes mindenre.

Ann74
Mibõl gondolod, hogy nem találtak??? Amikor az asszisztens néni Anitácskának szólított, hát nem tudom.... Vicces volt :wink: :wink:

Na, szóval újból kezdõdik a szurkálás, várakozás, minden egyéb.

Változatlanul nem tudok senkit beazonosítani, de akinek már sikerült sok-sok gratula, akinek még nem, annak ezerrel szorítok!!!!
tanita74
Szigetszentmiklós

Kedves Tanita!

Nagyon sajnálom, úgy bíztam benne, hogy a negatív teszt nem jelent semmit. :cry:

Nyugtasson az, hogy ez még csak az első volt. A második már biztos sikerülni fog, csak hinned kell benne! A másik jó dolog, hogy már kezdhetsz is, nem kell 3 hónapot várnod, mint a lombikosoknak. Szóval, fel a fejjel!

Nem értem ezt a Merional dolgot. Miért vonták meg a támogatást? Jól látom, hogy 10 ampulla 23ezer körül van? Neked 20-at kell szúrnod ezek szerint?

Ez komoly, hogy egyikőtöknél sincs probléma?Csináltatok már összeférhetőségi vizsgálatot?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Tanita, sajnálom nagyon, de mostmár csak nézz előre!! Kitartás, össze fog az jönni!!
A kartonodat felhozták S-hez, mert minden eredményhirdetéses ott gubbasztott, de aztán eszükbe jutott sztem, hogy te Z-hez tartozol és ő pont nem volt szabin.
ann74

Sziasztok!

Andi565
Összeférhetõségi vizsgálatot nem csináltak még csak szóba sem került. Ott helyben megcsinálják vagy máshol is?? Ez milyen vizsgálat??
Igen, 10 ampulla 23 ezer ft, a gyógyszertárban amikor ott hagytam 46ezret, azt hittem lehidalok :evil:
Márc.1-tõl vonták meg a támogatást ezt mondta a gyógyszerész.
A legszebb az az egészben, hogy különbséget tesznek inszemes, lombikos betegek között. Ez annyira szemét dolog!!! Senki nem poénból jár meddõségi központba.

Így értem, de én mindig lent szoktam lenni a Z dokibácsi rendelõjénél.
tanita74
Szigetszentmiklós

Tanita!

Igen, azt én is olvastam, hogy a lombikosok kevesebbet fizetnek, mivel nekik sokkal több gyógyszer kell. Le vagyok hűlve a támogatás megvonásától! Mire fel? Egyre kevesebb gyerek születik. Pont az ilyen gyógyszereket kellene támogatni. Nem véletlen, hogy ilyen kevesen( az elmúlt évekhez képest) járnak most a BMC-be. Nem sok embernek marad pénze a mesterséges megtermékenyítéshez.

Az összeférhetőségi vizsgálatról nem sokat tudok én sem. Keress rá a neten. Immunológiai vizsgálat talán a neve.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Tanita:
Sajnálom. :( De tényleg ne keseredj el, az nagyon jó, hogy máris folytathatjátok, legközelebb biztosan sikerül.
Hát igen, az anyagi része (is) tényleg súlyos, pedig ez még mindig nagyon baráti a lombikos költségekhez képest...
Ez most komoly, hogy megvonták a támogatást??? Hát esküszöm, nem normálisak! Nesze neked családbarát politika... :roll: :evil:

rilka
Vác

Sziasztok Mindenki!

Jó sokat írtatok az elmúlt napokban. Olvasgatlak ám szorgalmasan Titeket, de az írás valahogy soha nem jött össze :( . Túl vagyunk egy jó kis megfázáson a párommal – láncreakció volt - és a vállalkozásunkban is zajlanak a dolgok mostanság… Közben megjött az első mensim a műtét óta, ennek nagyon örülök, meg a szokásos dokikhoz is járkáltam a héten, csak nehogy unatkozzak!

Etna
Gondolok rád, mennek a drukkok, jelentkezz majd!

Noci
Gratula az inszemhez! Vigyázz magadra nagyon!

Luca
Ez a várakozás a legnehezebb dolog, most ugyebár nálunk is ez van, úgyhogy együtt érzek veled!

Ann
Neked óriási gratula! Ugye, ugye, tudtuk, hogy nem hiába ez a hosszú szurkálás! Most aztán tessék növeszteni azt a HCG szintet!

Tanita
Sajnálom, hogy nem sikerült. Fel a fejjel, csak előre tessék nézni, a következő igen is sikerülni fog! Az tök jó, hogy egyből mehettek tovább, nekem mindig ki kellett hagynom egy hónapot, az élet pedig beleszólt, és mindig kettő maradt ki…

Most tényleg csökkentik a támogatást? Tavaly még én is vettem Merionalt, olyan huszonpárezer forintért, de a pontos árra már nem emlékszem, és arra sem, hogy mennyi volt a dobozban…
thimmy
Gárdony

Csajok!itthon vagyok.ágyból,párnák közül írok.a párom sztem mg tüsszenteni sem enged.megvannak az apróságaim :)
nicky1983
Nagyút

hali lányok!
terhes vagyok, érzem a tüneteket :D kicsit túlstimu van nálam, megkaptam dr telefonszámát, h ha gond lesz hívjam. 2 picit kaptunk vissza 2 szép ment fagyiba és még kettő úton van a fagyi felé. meg kell kérdezni hétfőn, h akkor ők is fagyik lesznek-e. hát lányok, mi ne panaszkodjunk, akik ma voltak. . . . . szegények, iszonyat kevés sejt, alig osztódtak, stb én teljes szívemből szurkolok nekik is, borzalmas lehet, h végig szenveded a hormonozást és alig van eredmény. drága szíveim, de sajnálom őket.
én voltam az egyedüli, aki örült a túlstimunak. (akik túlstimulálódtam enyhén azok mind kismamik lettek) igaz most ihatok mint a güzü és nyomatom a fehérjét. kicsit náthás vagyok, de ez nem gond. 23án vérvétel.

niki!
grat kismama társ! mikor lesz vv?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?