Sziasztok Mindenki!
Jó sokat írtatok az elmúlt napokban. Olvasgatlak ám szorgalmasan Titeket, de az írás valahogy soha nem jött össze
. Túl vagyunk egy jó kis megfázáson a párommal – láncreakció volt - és a vállalkozásunkban is zajlanak a dolgok mostanság… Közben megjött az első mensim a műtét óta, ennek nagyon örülök, meg a szokásos dokikhoz is járkáltam a héten, csak nehogy unatkozzak!
Etna
Gondolok rád, mennek a drukkok, jelentkezz majd!
Noci
Gratula az inszemhez! Vigyázz magadra nagyon!
Luca
Ez a várakozás a legnehezebb dolog, most ugyebár nálunk is ez van, úgyhogy együtt érzek veled!
Ann
Neked óriási gratula! Ugye, ugye, tudtuk, hogy nem hiába ez a hosszú szurkálás! Most aztán tessék növeszteni azt a HCG szintet!
Tanita
Sajnálom, hogy nem sikerült. Fel a fejjel, csak előre tessék nézni, a következő igen is sikerülni fog! Az tök jó, hogy egyből mehettek tovább, nekem mindig ki kellett hagynom egy hónapot, az élet pedig beleszólt, és mindig kettő maradt ki…
Most tényleg csökkentik a támogatást? Tavaly még én is vettem Merionalt, olyan huszonpárezer forintért, de a pontos árra már nem emlékszem, és arra sem, hogy mennyi volt a dobozban…