Hajrá Kretty!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Képzeld, van egy ex kolléganőm akik a Forgácsba jártak inszemre majd lombikra. Ő is mindig vitte a fére katonáit! Tudod hol??? A jó isten telt keblekkel áldotta meg, így a dekoltázsába be tudta tenni és így a test melege vette körül
Mné, ma is mész vérvételre?
Babola, még nem is írtam külön: nagy gratula a két babócához!!! Vigyázz magatokra nagyon!
Forka, hogy vagy?
Leeda, jó pihenést!!!
Szélkisasszony, remélem jókat mond majd Rencz doktornő. Mi szurira megyünk 6-án :s Most Te is diétázol?
Zsuzsi, örülök,h szimpi volt Rozika! Remélem tudod hasznosítani a nála tanultakat
Krisztokám, pocaksimizlek!!!
Kagylóóóó, drukkkkkkkkkkk és ígérem lesz ma kép. Amúgy ha vagy fészen akkor ott sokkal több kép van. A csajok is ott nézik a fiúkat. Oda egyszerűbb feltenni a képeket,mert nem kell kicsinyíteni.
Katapetra, gratula a jó eredményhez!!! Figyelt csak meg, Te is hamarosan terhesedni fogol
Rencsike, várjuk a képet! Domi tudta,h tesóra készültök?
Npgy, Tőled nem kapunk pocifotót???
Gigi, hajrá stimuuuu!
Cica, hamarosan Te is követni fogod a csajokat!!!
Melcsike, hogy vagytok??? A frontokat érzik a bébik? Valamelyik nap néztem a vonalzódat, nem semmi,h már egy évesek lesznek...megy az idő
Te hogy vagy? Piri teljesen odébb állt? Nekem igen, de még mindig nem mondhatom,h tökéletes vagyok odalent
de még adok időt magamnak, de elvileg 2-3 hét és megyek újra Paragihoz.
Kisalag, de jó,h jöttél
Ügyes vagy nagyon!!!, csak így tovább!!! Apa eredményét sajnálom, de a lényeg,h lombik mennyiség van!!!
Zugolóknak is drukk!!! Remélem nem hagytam ki senkit
Nálunk továbbra is jönnek-mennek a frontok. Tegnap egész nap a lakásban, ma talán már ki tudunk majd menni. A fiúk egyre aktívabbak és már kezdenek mosolyogni. Minden nap egyre többet mosolyognak, főleg Döbrögi.
Az elmúlt pár nap igen fárasztó volt, mert Döbrögi 100 %-os figyelmet szeretne magának, ami érthető is, de sajnos nem tudok kétfelé szakadni
nagyon kíváncsi leszek,h milyen lesz nagyobbnak, de már most elég nagy lókötő
Zalánnak minden pelenkázásnál torna van a csípője miatt. Szegénykém hősiesen tűri ♥
A napjaink hellyel-közzel kialakultak. Reggel kelünk, eszünk, majd vagy nézelődünk vagy alukálunk. A következő etetés után,ha jó az idő akkor kimegyünk sétálni. Séta után be hami majd hami után,ha még mindig jó az idő, megint ki
majd kajcsira be. Utána már vagy a kiságyban vagy hintában vannak. Szóval egész jól kialakultunk. Ez akkor borul,ha megyünk valahova vagy hozzánk jönnek. Várom,h jöjjön a jó idő és akkor már majd egy padon is meg tudom Őket etetni.
Na jó sokat írtam
vigyázzon mindenki magára és tessék terhesedni!
Pussz
Bari és a Baribabák ♥♥