Új privát üzeneted érkezett!

Rencsi: ez nagyon tetszett:"mosolyogva hánytam"
Egy fotót nem tennél fel a tesztről? :oops:
És Kép
MEGAGRATULA

Kretty: Kép
katapetra

Katapetra, nem tudom felrakni.....túl nagy a mérete....régen mindig lekicsinyítettem egy programmal de az már nem működik......tipp?

NPGY, KRISZTO: VANNAK-E MÁR NÉVÖTLETEK A BABÁKNAK??????????????????????????????????

Kép
rencsi79

npgy
Budapest I. kerület

Ha kislány a kis Virágszál, akkor Virág lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

ha fiú lesz az apuja nevét kapja, legalábbis én így szeretném (cseppet hagyományörző vagy maradi?? :oops: vagyok)... de egyéb még nincs lefixálva, a lánynév sem, de van kedvenc, ami mindkettőnknek tetszik. De még elég korai erről beszélni. Most abban maradtunk, hogy a március 26.-i Elekesnél tett látogatás után kezdünk majd babaszobáról, névről, és egyéb babócánkkal kapcsolatos dolgokról beszélni.

Kretty! Kitartás! "már csak" 22 óra!!! minden rendben leeeeeeeeeesssssssssssssszzzz! puszillak

Rencsi! Paint-ben nem próbáltad? én ott szoktam és az működni szokott.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Rencsi: Én is a paint-et használom, ott tudod az "Átméretezés" fülellel lekicsinyítenei.
Sok sikert! :D

Npgy: nagyon találó a név! :D
Kisfiúnál, pedig lehetne Jácint is akár!
katapetra

Sziasztok!

Kriszto: Az még egy hónap? Te kibírod addig? Hihetetlen csajszi vagy. :-) És egyáltalán nem vagy maradi a nevet illetően. :-)

Npgy: Ezek szerint Ti inkább lánykára gyúrtok. Fiú név is van, vagy esetleg tudtok valamit, és meg is írtad, csak én lemaradtam róla?

Rencsi: Igen, megnyugodtam. De inkább csak azért, mert átnéztem a tavalyi leleteimet, és ilyen időpontokban még jóval-de jóval alacsonyabb volt a HCG-m. :-) Viszont vérvételre mindenképpen mennem, kell, mert a dokim ezt kérte.
És nagyon várom a csütörtöki UH-ot, mert tavaly az 1100 HCG mellett már sok mindent lehetett már látni. :-)
Te mész vérvételre? Vagy majd csak Dévai után?

Mné
mné

Rencsi: Mi ACD SEE-t használunk a kicsinyítéshez.

Mné
mné

Lányok! Aki használ Tönköly fehérlisztet, tudna nekem segíteni, hogy hogyan kell vele sütni? Ugyanannyit kell belőle tenni, mint a sima lisztből? Én sajnos nem tudok "ízlés szerinti" sütni/főzni, én mindig ragaszkodom a recepthez, de nem tudom, hogy ezzel a fajjta liszttel hogyan kell. :-)
Előre is köszönöm a segítséget!

Mné
mné

Hát igazából vannak tippek a fiú névre is, de inkább Krisztoval tartok, és egyenlőre csendben maradok. Végül is teljesen mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, imádjuk így is úgy is, a lényeg hogy egészséges legyen! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Bari: Majd ha Mr. Döbrögi is úgy akarja, és van egy pillanatnyi időd, akkor majd mesélsz a gyerekekről? Hogy telnek mindennapjaitok? Hogy alszanak éjszaka? Hogy megy a szopizás. A fürdést élvezik?Változatlanul Zalán a nyugodtabb?

Merre van mindenki?

Mné
mné

Én itt vagyok, van munkám, de igyekszem elkerülni, ne zargasson... :lol: :lol: :lol:

Kagylóóóóó! Hol vagy????

Rencsi örülök, hogy örülsz!!! mármint vicces, de én mindössze egyszer hánytam és úgy jöttem ki a mosdóból, hogy vigyorogtam.... és minden fogmosáskor, azóta is, amikor rosszul vagyok. :lol: fura az élet, mik nem tudnak örömet okozni! :wink:

Babola! Te ugye nem dolgozol? vagy mégis? csak light-osan!!!

Kretty! Pusszantáááááás! "már csak" 19,5óra!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Én itt vagyok,csak boltoztam egyet.
KÉRDÉS :!:
A tegnapi vérvétel eredménye:
-a tsh lement 1.3-ra, 2.6-ról.
-a vasam is határon belül van,
- és a prolaktinom is szépen visszahúzodott 356-ról 155-re :)
-viszont a T4 emelkedett: 13.4-ről 14.2-re.....a felső határérték 14.40.

Tudna nekem valaki tanácsot adni, hogy ez nagyon rossz, vagy hadjam a csudába?
Köszi
katapetra

Most azt olvastam, hogy ha csökken a TSH, akkor emelkedik a fT4, mert ez is velejárója a csökkenésnek.....vááááááá :evil:
Orvos NEM leszek, az tuti..... :D
katapetra

Kriszto, én dolgozom, a beultetés után 1 hetet kellett otthon lennem, utána a hiperstimu miatt mozogni kellett (sok séta, 20percenkent felállni az asztalomtol), most meg már mivel nagyon javul a helyzet végképp nem kell otthon lennem. Nekem nyugis a munkahelyem, saját magam osztom be a napom, szerencsém van. De hát nincs is miért otthon lenni, nem vagyok beteg :)) D ugy is mondaná ha bármi miatt inkább maradjak.
Vendég

Katapetra: Sajnos nem vagyok benne kompetens, és a neten sajnos nem is találtam túl sok mindent, de otthon próbálok mmég nézelődni, hátha több szem többet lát...

Mné
mné

Sziasztok,

bejelentkezek én is, sikeresen megérkeztünk tegnap este, de nagyon hosszú volt az út. A hely nagyon szép, ma már mentünk is egy kicsit kirándulni, egy szuper vadasparkban voltunk :wink:

Mné,
jaj, gyönyörű a teszted :D :D :D Úgy örülök neki!!! :lol: :lol: :lol:

Rencsi,
neked is nagyon örülök :D Te mikor mész dokihoz? Bocs, ha írtad, csak végigfutottam az oldalon...

Kretty,
nagyon - nagyon szorítok holnapra!!! Itt is maradnod kell délutánig, vagy hamarabb hazaengednek?? :D

Kata,
az eredményedhez sajnos nem tudok hozzászólni, viszont a face-re feltöltött képeken szuperül nézel ki!! Csak így tovább!!! :D :D
:D

puszi Nektek, ha lesz net, még próbálok majd jönni!!
leeda

Mné:)

Tök szupi ez a teszt.Végül hol sikerült ilyet beszerezned?Bárcsak én is már itt tartanék :oops:

Kagyló, Kretty most ti jöttök,utána viszont én is szívesen csatlakoznék 8)

Puszi mindenkinek, kismamák vigyázzatok magatokra :wink:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Katapetra: Én csak annyit találtam a neten, hogy ha csökken a TSH, akkor emelkedik a T4. Egyébként pedig nagyon gratulálok az értékekhez, szerintem nagyon szépen visszamentek.

Cica: A Belvárosi gyógyszertárban kaptam végül.

Leeda: Örülök, hogy megérkeztetek. Gondolom jól elfáradtatok! Pihenjetek és érezzétek jól magatokat!

Mné
mné

Figyu Lányok! Az utrot nap közben sajnos csak vízzel tudom bevenni, de a dokim engedélyezte, hogy akadályoztatás esetén bevehetem szájon át is. Egyébként is eléggé álmos vagyok délutánonként, de amióta szedem a gyógyszert, azóta alig bírom haza vonszolni magam, mert már út közben majd elalszom. Ez normális? Volt már másnál is ilyen?

Mné
mné

Leeda: nagyon köszi :oops:
örülök én is hogy rendben megérkeztetek, remélem az időtök jobb, mint nekünk volt ma.....érezzétek nagyon jól egymást!!! :wink: :D

Kagyló: Gyere elő egy kicsit......lécci

Mné: nagyon drága vagy, hogy még erre is fordítottál időt!
Én is ezeket találtam, remélem ez normális. Krettynk jobban ért hozzá, mint én!

Kretty: nagyon drukkolunk neked holnapra!!!!!!Puszi
katapetra

Mné drága: persze, hogy normális, hisz KISMAMI VAGY! :D
katapetra

Mné! az utro ilyen és még most hozzájön neked, a hcg okozta kómaság is... mármint a kismami kóma-kokizás! :lol: :lol: :lol: Kitartás már csak 8-9 hét és kevésbé leszel fáradékony. :lol: :lol:
Pusszantlak!!!

kriszto

kriszto82

Köszi Lányok! Akkor megnyugodtam. :-) Remélem, hogy csütörtökön majd kimondja a bűvös mondatot a dokim, és beavathatom a főnököm, így nem fog egyfolytában a nyakamra járni talán, vagy ha igen, akkor elnézőbb lesz. Legalábbis ajánlom neki! :-D

Kretty: Nagyon drukkolok én is holnapra! Majd ha hazaértetek, akkor gyere ha tudsz légyszi!

Kagyló: Tényleg előbújhatnál már! Nem ér otthon bujkálni!

Mné
mné

Kretty,
már csak néhány óra és túl leszel rajta! :) Mondta a dokid, hogy néznek progi szintet a punkciónál? Nekem utoljára nézték és sajna magas volt, ezért nem kaptam vissza a bébiket, csak a következő ciklusban!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és jövő héten már babapöttyökkel a pocidban tengesd a napokat! :D
Majd írj, ha már túl vagy rajta és net közelben leszel!

Mné,
szép a teszted! A hagyományosról nem teszel fel képet? Tudod, szeretjük a zebrákat!

gigibp

Lányok, köszi a drukkokat! Okostelefon jön velem, szóval amint magamhoz térek az altatásból , jövök!

Kata, igazán terhesedésre való eredményeid lettek! :wink:

Mné, szokj hozzá az álmossághoz, a terhesség már csak ilyen! :lol:
Vendég

Hajrá Kretty!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Képzeld, van egy ex kolléganőm akik a Forgácsba jártak inszemre majd lombikra. Ő is mindig vitte a fére katonáit! Tudod hol??? A jó isten telt keblekkel áldotta meg, így a dekoltázsába be tudta tenni és így a test melege vette körül :lol:

Mné, ma is mész vérvételre?

Babola, még nem is írtam külön: nagy gratula a két babócához!!! Vigyázz magatokra nagyon!

Forka, hogy vagy?

Leeda, jó pihenést!!!

Szélkisasszony, remélem jókat mond majd Rencz doktornő. Mi szurira megyünk 6-án :s Most Te is diétázol?

Zsuzsi, örülök,h szimpi volt Rozika! Remélem tudod hasznosítani a nála tanultakat :lol:

Krisztokám, pocaksimizlek!!!

Kagylóóóó, drukkkkkkkkkkk és ígérem lesz ma kép. Amúgy ha vagy fészen akkor ott sokkal több kép van. A csajok is ott nézik a fiúkat. Oda egyszerűbb feltenni a képeket,mert nem kell kicsinyíteni.

Katapetra, gratula a jó eredményhez!!! Figyelt csak meg, Te is hamarosan terhesedni fogol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rencsike, várjuk a képet! Domi tudta,h tesóra készültök?

Npgy, Tőled nem kapunk pocifotót???

Gigi, hajrá stimuuuu!

Cica, hamarosan Te is követni fogod a csajokat!!!

Melcsike, hogy vagytok??? A frontokat érzik a bébik? Valamelyik nap néztem a vonalzódat, nem semmi,h már egy évesek lesznek...megy az idő :shock: Te hogy vagy? Piri teljesen odébb állt? Nekem igen, de még mindig nem mondhatom,h tökéletes vagyok odalent :shock: de még adok időt magamnak, de elvileg 2-3 hét és megyek újra Paragihoz.

Kisalag, de jó,h jöttél :lol: Ügyes vagy nagyon!!!, csak így tovább!!! Apa eredményét sajnálom, de a lényeg,h lombik mennyiség van!!!

Zugolóknak is drukk!!! Remélem nem hagytam ki senkit :roll:

Nálunk továbbra is jönnek-mennek a frontok. Tegnap egész nap a lakásban, ma talán már ki tudunk majd menni. A fiúk egyre aktívabbak és már kezdenek mosolyogni. Minden nap egyre többet mosolyognak, főleg Döbrögi.
Az elmúlt pár nap igen fárasztó volt, mert Döbrögi 100 %-os figyelmet szeretne magának, ami érthető is, de sajnos nem tudok kétfelé szakadni :shock: nagyon kíváncsi leszek,h milyen lesz nagyobbnak, de már most elég nagy lókötő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zalánnak minden pelenkázásnál torna van a csípője miatt. Szegénykém hősiesen tűri ♥
A napjaink hellyel-közzel kialakultak. Reggel kelünk, eszünk, majd vagy nézelődünk vagy alukálunk. A következő etetés után,ha jó az idő akkor kimegyünk sétálni. Séta után be hami majd hami után,ha még mindig jó az idő, megint ki :lol: majd kajcsira be. Utána már vagy a kiságyban vagy hintában vannak. Szóval egész jól kialakultunk. Ez akkor borul,ha megyünk valahova vagy hozzánk jönnek. Várom,h jöjjön a jó idő és akkor már majd egy padon is meg tudom Őket etetni.

Na jó sokat írtam :lol: vigyázzon mindenki magára és tessék terhesedni!

Pussz
Bari és a Baribabák ♥♥

bari6

Bari: parancs, értettem :!: :lol:
katapetra

6. :(
Vendég

Mi a baj Kretty?

Bocs , de én nem értem ,hogy mi az a hat.

Mindenkiért nagyon szorítok:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Bari:)

Te már egy szüléssel megoldottad az tesó kérdést is:)))
Így az igazi:)

Holnap baromi melós napon lesz, fogászat 9kor és 3/4 5 kardiológus:(

Szóval szép kis nap elé nézek.

De már itt a tavasz..... 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kretty,

ez jó!!! :D Holnap kell telefonálni? Mit mondott a doki??
leeda

Mné, Kata, Bari,

köszönöm! Most itt is elég trotty (bocsánat) az idő, bemegyünk Koblenzbe, nézelődünk egy picit. Holnap-holnapután a párom oktatáson lesz itt a szállodában, szombaton meg már indulunk is haza.

Bari,
milyen hintában vannak a srácok? Gondolom, imádják...

Szép napot Nektek!! :D :D
leeda

Kretty: Ezt én sem értem......6 petécskétek lett?
ha így van, az nagyon jóóóóóóóó!!!!!!!
Vagy ez a 6. stimu, ami nem jött össze????? :(
Kérlek írj!!!!!!Lerágom a körmömet......
katapetra

6 sejt. A többi üres volt megint. Nagyon szomorú vagyok.
Vendég

Az nem rossz,szeritnem.
Kitartás ne add fel :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!
Köszi Bari, aranyos vagy, megvagyok.
Olvaslak Titeket folyton, csak vhogy úgy érzem, hogy nekem ez most sem jött össze. Egyébként minden oké, bár a hasam továbbra is hatalmas, de egyébként jól vagyok. Nem akarok panaszkodni, mert van egy tünemény kisfiam, úgyhogy nincs jogom elkenődni, csak már nagyon jó lenne a tesó...
Szorítok csendben mindenkinek és nagyon örülök minden jó hírnek azért :)
kretty ne legyél szomorú, a 6 az nagyon szép szám!
Bari nem semmi lehet a 2 kis krapek :)
forka
Budapest XI. kerület

Kretty: ez szerintem nagyon szép szám, semmiképpen se keseredj el!
Egy picike is elég, hogy baba legyen belőle!
Én gratulálok!
katapetra

Kretty, a hat az nagyon jo. Nekem is annyi volt és egyenlőre úgy tűnik elég volt :)
Bari, köszönöm szépen :) csendben bizakodunk, várjuk a jövő hetet :)
Vendég

Kretty,
a 6 szuper! Mint sok dololgban az életben, itt sem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség!!! Ebből 6 baba lehet! Annyi csak elég nektek, nem?! Vagy egy focicsapatra gyúrtok? :lol: :lol:

gigibp

Lányok, segítsetek! Akkorára fújódott a hasam, hogy már levegőt is alig kapok. Elájultam délután, visszamentünk a doktornőhöz, az uh-n volt egy kis hasi folyadék, de amúgy azt mondta a doki, minden ok. Nem bírok járni, feküdni, nem bírok beszélni, mert elfogy a levegőm és elájulok. Ötlet, javaslat, valami?
Vendég

Nyomás Kretty a kórházba azonnal. Ott tudnak segíteni, adnak infúziót. A hiperstimu nem vicc, inkább nézzenek Rád, nehogy baj legyen. Jobbulást kívánok, vigyázz magadra!
forka
Budapest XI. kerület

Fehérje infúziot kaptam a műtét után .most megyünk az uzsokiba
Vendég

Szorítok nagyon, remélem gyorsan jobban leszel.
Majd írj, hogy mi történt.
forka
Budapest XI. kerület

Jajj Kretty, most olvasom, hogy végül elmentél a kórházba! Remélem minden oké lesz és jössz hamarosan! Addig is nagyon szorítok, hogy jobban legyél!

gigibp

Drága dolog a fehérjeinfúzió, nem nagyon szeretik adni (Jánosban pl.), úgyhogy ne hagyd magad, és harcold ki. Ez mindenképp hiperstimu lesz, fehérjeport is igyál, ha teheted.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen holnapra!!!!

KépKép
momelcsi

Bari, nagy gratuláció, hogy már ilyen szépen van napirendetek. Nálunk kb. 5-6 hónaposan volt először, hogy valamiféle rend volt. Persze ez folyamatosan változik, ahogy Ők is.
Mi jól vagyunk, én is, a cseppektől az uccsó pillanatban (már bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, aztán lemondtam) elmúlt, úgyhogy most várom a következőt (28. nap vasárnap lett volna, de nekem sosem volt rendes ciklusom) és akkor kezdem a fogamzásgátlót szedni, hogy nálam is beálljon valamiféle rend :lol:
A frontokat érzik, főleg a szelet nem szeretik. Meg most kezdődik újból a fogzás, mind a kettőnek van már pici, ami kilátszik. Úgyhogy ezerrel nyűglődnek, szeparációs félelem Sárinál beindult, folyton rajtam lógna. Matyinak meg mindig mehetnéke lenne, 10másodperc alatt felér egyedül a lépcsőn az emeletre. Ketten kétfelé......
Sajna a suli is indul márciusban, 3 napot megyek Gyöngyösre, egyszer ott kell aludnom. Próbálom az elmaradt 2 vizsgámat megcsinálni, de hogy a diplomával mi lesz, nem tudom. Nagyon nincs időm rá, és anyagot kéne gyűjteni, ami nehéz úgy, hogy GYED-en vagyok, még a belépőmet is elvették. Meg nem tudom egész napra itthagyni a gyerekeket.
A szopizás már csak 2x egy nap, de ma este anélkül feküdt le a kisasszony. 1 éves kor körül szerintem befejezzük.
Az alvással vannak gondok, sajnos Sári vagy cicin vagy ringatással alszik, de Matyi is bekeményített mostanában, este sokszor megyünk vissza hozzá, nappal meg egyszerűen ácsorog és üvölt, van, hogy 6x viszem fel aludni. Lépcsőző edzést tart nekem. :wink:
Amúgy a betegség miatt 2 hétig nem mentünk sétálni (súlyos minuszok voltak), egy hete újra járunk. Olvastam, hogy te mennyit mész velük, ügyesek vagytok.

HÚ, hosszú lettem nagyon, csak olyan ritkán tudok írni, mert mindig van valami itthon.
De olvasok ezerrel és drukkolok. Rencsi nagyon boldoggá tett, hogy mégse adta fel, és bízott a babókban, alig várom, hogy megtudjuk, hányan vannak benn. Ha Dominak igaza lesz, akkor csak egy tesót kap.

Többieknek is hatalmas drukkok, most Krettynek leginkább, hogy visszakaphassa majd a babókat.

KépKép
momelcsi

Kretty: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Remélem már folyik befele az infúzió! A tüszőkkel amúgy mi a helyzet, hányan indultak meg??
Írj majd ha tudsz, hogy mi van veled! Aggódom nagyon!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kretty, én is nagyon szorítok neked!!! Ha tudsz, majd írjál. Szil
szil81
Budapest

Kretty,
Nagyon drukkolok és jobbulást!+++++++++++++++++++++++++++++

velünk sajnos szörnyű dolog történt tegnap apukámat elvitte a mentő.....életveszélyes az állapota kómában van.....nagyon szörnyű volt az elmúlt két nap...először azt hitték hogy agyvérzés....így bemehettünk hozzá az intenzívre.....erre ma ezt kizárták valószínű valami brutál fertőző agyhártya vagy agyvelőgyulladás de még ez sem 100%....még az sem tudni mi lesz velem illetve velünk, mert ha tényleg meningitis akkor mindneki aki érintkezett vele azt kezelni kellene de hát terhesen én nem kaphatok pláne prednisolon mellett....

drukkoljatok lszi most nagyon ránkfér....

Kép
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?