Napsugár!
Most jutottam el oda, hogy elolvassam, és megcsináljam. Köszi az infot. Igaz, van 3 pisi mintám is, mert nem tudtam, hogy melyik az igazi. Egy hajnali, egy reggel 7 órási, és egy de. 10 órai. Szerintem mindkét reggeli még jó lehet. Sajna keltünk párommal felváltva éjszaka lázat nézni 2-3 óránként, így mentem is mindig, mert nagyon nyomja a hólyagomat a drága.
Szerintem 4D-n csak nem nézték már félre, nyugi, lány a picúr, azért is vagy ilyen rosszul még mindig.
Amúgy jutott eszembe, hogy nekünk van itthon indikátor papírunk. Mi van, ha azt belelógatom a pisibe, és megmutatja a PH értéket? Igaz, csak az egészeket mondja meg, de az is valami. Az is igaz lehet, hogy savas, lúgos, és akkor káposzta se kéne? Azért kipróbálom azt is, és összevetem a kettőt. Majd beszámolok.
Humadene!
Szépséges kis Domán! Nagyon aranyos!
Angie!
Itt a pontos leírás. De most napsugár ugye azt mondja, ő inkább még forralja a vizet a káposztával 10 percig. Én is így fogom megcsinálni hamarosan.
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Általában 1 vagy 2 napig pozi az LH? Nekem 26 naposak voltak, és a 12., 13. napon volt ált. a pé. És kb. a 10. naptól kezdett el látszani a 2. csík. Múlt hónapban hogy volt? Mikor volt a pé, és a ciklus hány napos volt? Ahhoz lehetne viszonyítani. Most hanyadik napon van?
Ha holnap lenne a péd, én már nem vállalnám be a mai napot, mert azzal nagyon nagy esélyt a adsz a fiúnak. De ez az én véleményem. Viszont ha még két, három napig csak halvány a 2. csík, és csak aztán lesz pé, akkor mindenképp érdemes a mai nap.
Fiú vagy lány? " jóslás vöröskáposztával. Kiprobálod?
Soha nem probaltam ki ilyesmit, nem is igazan hiszek benne, de kivancsi vagyok es epp nem vagyok terhes.
"Letesztelned" magadon, ha mar tudod ultrahang alapjan, hogy fiu vagy lany baba v
an a pocakodban?
Eredeti instrukciok:
http://www.pregnancy.org/article/red-ca ... -determin..
Magyarul:
1. Vegyel egy voroskaposztat, a zold nem jo, csak a voros. A merete nem fontos, de ha szereted a fott kaposztat, akkor vegyel nagyot.
2. Vagd apro darabokra.
3. Forralj vizet es ontsd a darabolt kaposztara ugy, hogy ellepje. Hagyd allni legalabb 10 percig!
4. Szurd le a kaposztat, a vizet fogd fel.
5. A kaposztat megtarthatod, megeheted.
6. Pisilj egy poharba.
7. Most csinald meg a tesztet! Egy masik poharba rakj a vizeletbol es a kaposztalebol egyenes aranyban, fontos, hogy egyforma mennyisegu legyen mindketto!
8. Olvasd le az eredmenyt.
Ha a folyadek rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiu.
Ha a folyadek bibor szinu lesz, akkor a baba lany.