Új privát üzeneted érkezett!

Seruzad, nekem is elküldenéd az asztrológus elérhetőségét? 8) Köszönöm előre is :D

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Meskete: Nálunk a suliba úgy alakult, hogy 4 Marcell van és egy Márton a fiam, ő lett a Marci, az egyik Marcell, a másik kettőnek van másik neve, így azt használják. Kicsit meglepődtem tavaly májusban, amikor olvastam a névsort....
A suliba kb. 400 gyerek jár, és a Márton nap nagy esemény a faluban, nagy ünnepséggel. Az igazgató ilyenkor átad a Mártonoknak egy-egy mézeskalács libát (ami nagyon finom volt). Csak három gyereket hívott ki, azt hittem sokkal többen lesznek.

Dávid van az oviba nagyon sok, és Levente is egyre több.
És fiú sokkal több van, mint lány. Az iskolába már kiegyenlítődött és fele-fele a nemek aránya.

Babér!
Érdekes amit írsz, hogy szülés közben fellépő komplikációra oldás!
Ez mit takar pontosan?

seruzad, köszi megkaptam!
Most az jutott eszembe, hogy fizetni, hogy kell?
Megad számlaszámot? És ha fizettem, akkor csinálja?
Mennyi idő, mire megcsinál egy ilyet?
Gondolom függ attól, mennyi a munkája.
Most lesz peteérésem nemsokára, ezt már megpróbáljuk, aztán ha nem sikerül van értelme megcsináltatni.

Nem is tudom, ki írta az előző oldalon nemrég, hogy van benne valami, hogy nem szabad egybe essen a középidő és a Jónás nap!
Mi van benne?
Nekem pont így lesz most.
Azt már tudom, hogy akkor nem garantált a jósolt nem, de az nekem pont jó.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie: Kb. egy hét volt, számlaszámot ad. Én a felét előre átutaltam, de nem kérte, elég utólag fizetni.
seruzad
Solymár

Sziasztok!

Segítséget kérnék! Nem tudom elolv.a privát üzenetem, hogy kell???
+nem tudok üzenetet sem küldeni!
tina76
Mohács

Tina, nem tudom mi lehet a baj, a privát üzenet ott van fennt, a profil, fölötte: kedvenc topikok, és a fölött a priv. üzi.
Én tudtam írni privit

Seruzad
írtam az asztrológusnak, hogy megkérdezzem a részleteket :lol:

Kép
KépKép

angie28

Én sem tudom mi a baj, mert meg sem kaptam seruzad üzenetét!

Pedig én is akartam írnmi az asztrológusnak!
tina76
Mohács

Andi!

Sógornőm ma ment haza szlovákiába, hátha jövőhéten ha hazajön, okosabbak leszük. Azt mondta van valami teszt is, ami kimutatatja, lehet hogy olyan amit napsugár használt.
inszemináción nem gondolkoztál? ott tuti hogy azt ültetik be.
Napsugár nagyon drukkoltam 1/2 6 körül, remélem teljesült az álmod, alig várom hogy írjál.
Mindenkinek szép hétvégét!

Judit
hju

Sziasztok!

Napsugár nem jelentkezett! Remélem minden rendben ment az uh-on!

Babér!!Amit írtál, hogy azért nem jön össze a lány, mert rossz a kapcs. az anyukáddal!, ezzel én is egyetértek! Én jelenleg beszélő viszonyban sem vagyok vele, és állítom azért adott a sors fiúkat, nehogy olyan csapdába essek a lányommal, mint az anyám-velem!
Nálunk ez csalási vonás lehet, mert az anyám sem beszél az ő anyjával!

Kineziológus! Igen én is meggondoltam ezt a dolgot, hátha segítene! DEE voltam egynél és sajna olyan rossz tapasztalattal jöttem ki tőle, hogy gondolni sem szeretnék rá!!!
Találtam egy másik nagyon kedves hölgyet, telefonon már beszéltünk, de sajna kb.250 km-re van tőlünk így még személyesen nem találkoztunk, ő is azt mondta, hogy az anyámmal való negatív kapcs.föl kell oldani, ha lányt szeretnék!

Humanede! Nagyon ügyes a manó ha ilyen szépen szopizik! Ne aggódj biztos beindul majd szépen!!Hazaértek a nagyok??, hogy fogadták a picit??
tina76
Mohács

Az eddigiek alapján teljesen egészséges, 1 héttel nagyobb a koránál és számomra gyönyörű volt, pedig még kis "ufónak" tűnt. Viszont nem merem elhinni, pedig sokszor megmutatta a hölgy, hogy mit kell nézni, szóval... kislány! Egyszerűen nem hiszem el! :lol: :lol: :lol: Majd ha születésénél tényleg lány, majd elhiszem! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Napsugár??? :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Látom közben írtál....GRATULA!!!!!!!!!!!SZUPER!!!!!!!!!!!!!

Én még sokszor most sem hiszem el pedig eltelt már egy év...szóval tudom mit érzel... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Napsugár!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Van egy kép, amin a szeméremajkak vannak egy kis fekete csíkkal a közepén, azt mondta, ott jön ki a pisi, és ha fiú lenne, ez teljesen máshogy nézne ki. Direkt lefotózta nekünk, mert amikor megmutatta, mindketten rákérdeztünk, hogy az a kukija? De szerencsére azt mondta, hogy az bizony punci! :lol: :lol: :lol:
napsugár08

Napsugár!!!! Dejóóóóóóóóó!:-)))
Ha tudod tedd fel a nunis képet:-)
Akkor jót jelzett a teszt, meg a káposzta is!!!:-)
Melyik tesztet használtad?
roni28

Napsugár!!!!!

Jajj de jó, úgy örülök!!! Nagyon gratulálok!!
Úgy drukkolt mindenki már alig vártuk, hogy írjál!!!

Lányok, ebben az évebn mindenki lassan lányos anyuka lesz!!
Roni már csak nekünk kell apát meggyőzni!!

Napsugár ti most bevetettetek v.mi praktikát???
tina76
Mohács

Lányok!

A gender-tesztetel kapcsolatban: Mikor megtudtam, hogy ismét babát várok, az első gondolatom nekem is ez volt, hogy valahogy ki kell derítenem, hogy fiú, vagy lány. Aztán lett ez a bevérzés és már teljesen más szempontok alapján hoztam meg a döntést. Most ki is zárom a tudatomból, nem is morfondírozom rajta, hogy vajon lány, vagy fiú. Viszont egy terhességmegszakítás tényleg nagyon nehéz dolog, mind lelkileg, mind testileg. Végig járni a családsegítőt, kétszeri ultrahang lelet kell (tehát kétszer szembesülsz vele, hogy él), majd időpontkérés, beutalókérés, mindenütt elmondani, hogy miért jöttél. És még a legnehezebb hátra van pénteken. És eközben a várakozás a legrosszabb. HIába hozod meg a döntést még minimum két hétig Vele vagy, míg lezajlik minden. Szóval azt hiszem nekem ez is lecke, én nem tudnám megtenni legközelebb, hogy elvetessem, ha nincs vele semmi gond, hiába derülne ki, hogy fiú.

Még pár oldallal előrébb Majga írta nekem ezt a webcímet. Benne van a forgalmazó amerikai cég neve, aki forgalmazza a laboratóriumi vértesztet 265 dollárért. Ha van az USA-ban ismerős, vagy jól beszéltek angolul és komolyan gondoljátok a dolgot mindnestül, és van rá ennyi pénzetek, érdemes talán onnan hozatni.

http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Napsugár!
Annyira jó érzés lehet most nektek!
Gratulálok!
Ez egyébként 4d uh volt? Sima?

Basszus, erre az anyámmal való viszonyra eddig nem is gondoltam.
Nem rossz a viszonyunk, egyáltalán, csak gyakran összekülönbözünk. óóóóóó
Ezért lenne nekem is csak fiam?

Kép
KépKép

angie28

Aranyosak vagytok, köszi a gratulációkat! :lol:

angie, 4d is volt, meg sima is. Bár még kicsi volt a mozizáshoz, azért élveztük! :lol:

roni, tényleg bejöttek a tesztek! :D Az augusztusi pocakosok között van egy másik anyuka, neki kéket jelzett a gendermaker teszt, és neki is bejött, ugyanis kisfia lesz. :D

meskete, tudod, én végigjártam ezt a dolgot, amit írsz, és tényleg iszonyat. Kitartást hozzá, mert lelkileg egy nagyon brutális érzés. Ráadásul ugye én úgy mentem, hogy igazából nem is akartam. :cry:

napsugár08

Sziasztok!
Jajj de örülök Napsugár, nagyon nagyon megérdemelted azok után amin keresztül mentél.. Tegyél fel képet is.. Apa mit szólt?
És tudják már a rokonok?

Meskete..Sajnálom nagyon amit érzel, nem lennék a helyedben.. Légy nagyon erős!!
humadene
Jánossomorja

Az alsó kép, amit mutatott a kislányosságáról. :D Ja, és kb. 119g. :P
napsugár08

Napsugár!

Lehet már írtad csak nem emlékszem, milyen praktikákat vetettetek be? Jónás? Ecetes öblítés? Peteérés előtt hányadik nap, stb.?

Húú érdekesek a képek, én nem igazán látom ezen hol van a lényeg, de a fiaimmal is így voltam!
tina76
Mohács

Sziasztok!

Napsugár, gratulálok! :D

Tina, én nyáron dupla fiús anyuka leszek. :wink:

Panny, igazad van, nektek kell felnevelni, másnak ehhez semmi köze!

Babér, én hiszek ezekben a dogokban, érdekes volt olvasni, amit írtál!

Humadene, szuper hír, örülök!

Nem tudom, valakit érdekel-e, de azért leírom. Öcsi még mindig kukis, és komoly 290 grammot nyom. Integrált teszt, afp is jó lett.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze, persze, hogy érdekel!
Gratulálok! :wink:

Találtam egy érdekes oldalt, bemásolom nektek!
Nekem a fiúk bejöttek, viszont én fiú vagyok e szerint az öcsém meg lány! :lol:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... -baba-neme

Kép
KépKép

angie28

Angie, köszönöm! :)
Amit belinkeltél, az csúcs, mindegyik jó lett!!! :shock: Én is fiú lettem volna, de anya nem volt biztos fogantatás dátumában.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Angie! Ezt az oldalt már láttam egyszer, de kiváncsiságból megcsináltam!
Az eredmény!

A 2 fiamat lánynak írta, még a fogantatási időpontot is lánynak írta!

Engem fiúnak írt, a férjemet lánynak!

Egyedül a húgom és a sógornőmet találta el, azok tényleg lányok!

Beze! Bocsánat, elnéztem, hogy neked most fiad lesz!
Kelelne egy tábl., hogy tudjuk ki mikorra van kiírva milyen babával!
tina76
Mohács

Drága Napsugár!!!!

Gratulálok! :D :D :D Valóban megérdemled! Örületesen jó lehet most Neked! Elhiszem, hogy csak akkor fogod elhinni, ha majd kibújik, én is így lennék! Hu ez nagyon klassz!!!!!!!!!! Örülök Nektek nagyon!!!! ( és akkor valóban lehet hinni a tesztekben ??!!)

Beze, köszi 8), és persze, hogy érdekel minket, hogy mizujs a pocakkal!!

Kinez, én csak a saját esetemet írtam le példaként, hogy érdemes elgondolkodnunk, hogy néha vannak a dolgoknak lelki eredetűk, okai is, amiket nem is hinnénk, gondolnánk. Nekem meg szerencsém volt, hogy egy nagyon jófej csajszit talaláltam. Remélem Tina, hogy Neked is sikerül találnod a közeledben egy jó kineziológust.

Angie, oldás, bonyi lenne lírni. Ő kérdezi, hogy mit érzek, mit "látok" stb, és ennek megfelelően mondja, hogy mit tegyek, mire gondoljak. Ez mindenkinél személyes.

Seruzad, köszi itt is!!! :D

A német oldal, mindhárom fiamat fiúnak írta.

Mennem kell,mert áll a bál.

Egy gyors kérdés, mivel több gyerekesek vagyunk, és mindenkinél meghatározó a pénz beosztása, preferenciák. És most hogy többen babásak vagytok, illetve Panni, aki már szült... Szóval mi a véleményetek az őssejt levételről? Csak reklám, vagy mit láttok mögötte...Tök őszíntén, mert én most a 4. baba előtt gondolkozóba estem, és kíváncsi vagyok a véleményetekre.

További kellemes hétvégét Mindenkinek! :D

(Úgy örülök Napsugár kislányának, mintha a sajátom lenne! :oops: 8) )

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Angie, csak a fogantatás szerinti stimmelt, Lexi születési dátumával már fiút hozott ki, én a születési dátumom szerint is fiú vagyok. :lol:

Babér, köszönöm. Mind2 gyereknél levetettük, Manónál is le fogjuk. Nem olcsó, de jó tudni, ha szükség van rá, van mihez nyúlni.

Tina, semmi baj. Kicsi fiúnkat július 27-re várjuk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Napsugár, csatlakozom az előttem szólókhoz és szívből gratulálok én is, nagyon szorítottam.

A német oldal nekem se jött be, egyedül Marci fiú, Vince lány, apa lány, én fiú vagyok, és mostanra is fiút jósol, remélem ugyanolyan hatékonysággal, mint mondjuk engem jósolt.

Kineziológussal nekem se volt szerencsém. Én nem voltam két éves amikor elvesztettem anyukámat, és apukám egyedül nevelt fel. 16 éves koromig nem volt hiányérzetem, de aztán egyre jobban lett. Mikor az első fiam megszületett, borzasztóan hiányzott egy anya, aki segít. Apa persze velem volt, de pl. hogy kell szoptatni, hát azt ő nem tudta, pelenkázni, meg fürdetni igen. Így aztán a szoptatással megküzdöttem, de sikerült, férjem nagyon nagy lelki támasz volt. Szóval elmentem én is kineziológushoz, hogy oldjak ebből a hiányból valamit, de annyit állapított meg, hogy nagy adag harag van bennem anyukám felé, amiért "elhagyott". Mivel ez nem tetszett, bár lehet, hogy igaza volt, inkább családfelállításos könyveket olvastam és tervezem, hogy elmegyek egy ilyenre. Azóta rendbe tettem magam lelkileg és elfogadtam, hogy nekem nincs anyukám, illetve van a lelkemben (fizikailag nincs). Most sokkal jobb és könyebb, ha "hiányzik" arra gondolok, hogy velem van és erőt ad....

Lehet, hogy ha ebből a szemszögből nézzük a dolgokat, mármint a tudatalatti haragot, ugyanolyan mint nálatok a valós, hogy nem jöttök ki az anyukátokkal...

Az őssejt dolog engem is érdekelne, mi sem csináltattunk eddig.

Meskete: Neked nagy kitartást, és extra erőt kívánok!

Napsugár, tudtaaaam! Gratulálok! Anna Viktória végre itt van, látod?

Majd reagálok, csak egy gyors kérdés:
Skarlát szerintetek veszélyes rám??? Most mentek az ügyeletre Máté és az Apukája, mert tele van kiütésekkel, az oviban pedig pénteken szóltak, hogy van skarlátos beteg... :(
Gondolom akkor a nagyok sem mehetnek oviba jövő héten...

Áááááá remélem nem lesz gond, így a 26.héten...
Szerintetek???

3+1
laura0606

Sziasztok!!!

Laura!! Ez a skarlát dolog nem hangzik v.mi jól! Szerintem beszélj a nődokiddal, ha kiderül, hogy Máté azt kapta el!!!

Seruzad! tegnap írtam privit, azt megkaptad? Esetleg megpróbálod elküldeni újra az asztrológus címét??
Köszi előre is!
tina76
Mohács

Napsugár!
Annyira kimondhatatlanul örülök, hogy lány! Hatalmas gratula nektek!

Meskete!
Neked nagyon sok erőt kívánok!

Bocs, olvaslak titeket, de nincs időn írni, épp 2 órával ezelőtt megjártuk az ügyeletet, mert kerek 40 fokos láza van a gyereknek.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Napsugár!

Én sok okból csak holnap tudom először megcsinálni a képoszta tesztet, de lenne egy kérdésem. Azt tudom, hogy reggeli első pisiből kell, de elég csak forralt vizet önteni a káposztára, és hagyni minimum 10 percig rajta, vagy forralt vizet öntök rá, és még 10 percig főzöm? Mert nagy a különbség a kettő között.

Köszi előre is, már nagyon izgulok, régóta várok a holnapi napra.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Hahó!

Laura! A skarlát egyfajta tüszős mandulagyulladás, ugyanaz a baci okozza. A veszélyesebbek inkább a vírusok, lsd. pl himlők ilyesmi. Szerintem nem lesz baj. De egy telefont megér, holnap hívd fel a dokit azért.

Beze! Örülök, hogy minden rendben Manóval!

Szerencse! Valamelyik nap eszembe jutottál, hogy rég írtál. A káposztatesztben Napsugár a profi, biztos jön ma és válaszol. Kíváncsi vagyok!

Seruzad! Nem lehetett könnyű anyuka nélkül felnőni! Aztán lett pótmamátok, vagy végig egyedül nevelt Apukád?
A családállításról már én is hallottam, de nem tudom igazán mit takar?

Lányok! Egyre jobban fogy a türelmem. Eddig nem igazán voltak tüneteim, most egyre erősödnek és ez nagyon rossz így. Már a hasamat is nehezebb behúzni stb. Még, ha a múlt héten lezajlott volna a dolog könnyebb lett volna, mintha nem is lennék terhes. Csak pechemre most van felújítás a kórházban, ahova megyek és ezért egy héttel csúszott minden. Köszi a drukkokat!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

szerencse, volt olyan, ahol azt olvastam, hogy elég forralt vizet ráönteni és 10 percig állni hagyni, de a youtube.com-on csak olyan van, hogy főzik (forralják) még 10 percig. Én is így csináltam. A vízforralóba felforraltam a vizet, ráöntöttem az összevágott káposztára és forraltam még 10 percet. Kíváncsi vagyok milyen lesz, majd írd meg! :D :wink:

A férjem már tiszta ideg tőlem. Neki már nem is lehet megemlíteni az aggodalmamat. :oops: Vajon a következő uh-n is lányt mondanak? Nem lehet, hogy ez a nő nézte be annyira? Tiszta hülye vagyok, de rettentően félek ettől.
Ági, Laura, ti hogy voltatok ezzel? Viszont a rosszullétek még mindig olyanok, mint az elején. Nem múlik... :( Most éjszaka is sokszor felébredtem és öklendeztem, reggel épphogy kinyitottam a szemem, már öklendeztem, elég zavaró már. Most kéne annak az időszaknak lenni, hogy csak élvezem az egészet és kész. :roll: Ja, pluszban beteg szinte mindenki. Én is tüsszögök, fáj a torkom, meg fújom az orrom (ha nincs bedugulva). A fiúk rettentően köhögnek, Dávid éjszaka abba sem tudta hagyni. :cry: Még sírt is miatta szegény. :(

meskete, annyira sajnálom. :( Ilyenkor tényleg jobb lenne előbb túl lenni a dolgon. :?

Laura, voltál skarlátos? Az én fiaim még nem hoztak haza semmilyen ovis betegséget, de én is félek tőle. Se bárányhimlő, se skarlát.... Remélem nem lesz gondod belőle!

napsugár08

Sziasztok!
Hoztam képeket Dománról, de sajnos most ennyi telik tőlem, azért 4 gyerek nem 3 :oops: Kép
humadene
Jánossomorja

Napsugár!
Ne aggódj, biztos jól nézte! Akkor nem mondta volna meg, ha nem biztos benne szerintem!

Laura, reméljük nem lesz baj, én sem értek hozzá, szerencsére!

Meskete, nemsokára vége, addig is kitartást neked!

Szerencse, majd írd le hogy sikerült a teszt.
Esetleg tudtok egy olyan linket bemásolni, ahol a legérthetőbben, pontosan leírja hogyan kell ezt csinálni?
Majd hátha nekem is szükség lesz rá.

Tanácsot kérnék tőletek:
Már 3 napja lh tesztelek, eddig tök negatív volt, mindig csak 1 vonal.
Ma már látszott szépen a második is, csak mégis kicsit halványabb volt.
Szerintem holnap lesz pozitív.
Ma voltunk együtt délelőtt (26-án) előtte 24-én, 22-én.
Ma este még vállaljunk be egy akciót?
A múlt hónapban 2 nappal a pozitív lh előtt megálltunk és nem lett baba.

Kép
KépKép

angie28

Andi, nagyon szépséges kisfiú!!!!
Pihenj sokat!
Nem csodálom, hogy fáradt vagy! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Napsugár!
Most jutottam el oda, hogy elolvassam, és megcsináljam. Köszi az infot. Igaz, van 3 pisi mintám is, mert nem tudtam, hogy melyik az igazi. Egy hajnali, egy reggel 7 órási, és egy de. 10 órai. Szerintem mindkét reggeli még jó lehet. Sajna keltünk párommal felváltva éjszaka lázat nézni 2-3 óránként, így mentem is mindig, mert nagyon nyomja a hólyagomat a drága.
Szerintem 4D-n csak nem nézték már félre, nyugi, lány a picúr, azért is vagy ilyen rosszul még mindig.
Amúgy jutott eszembe, hogy nekünk van itthon indikátor papírunk. Mi van, ha azt belelógatom a pisibe, és megmutatja a PH értéket? Igaz, csak az egészeket mondja meg, de az is valami. Az is igaz lehet, hogy savas, lúgos, és akkor káposzta se kéne? Azért kipróbálom azt is, és összevetem a kettőt. Majd beszámolok.

Humadene!
Szépséges kis Domán! Nagyon aranyos!

Angie!
Itt a pontos leírás. De most napsugár ugye azt mondja, ő inkább még forralja a vizet a káposztával 10 percig. Én is így fogom megcsinálni hamarosan.
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Általában 1 vagy 2 napig pozi az LH? Nekem 26 naposak voltak, és a 12., 13. napon volt ált. a pé. És kb. a 10. naptól kezdett el látszani a 2. csík. Múlt hónapban hogy volt? Mikor volt a pé, és a ciklus hány napos volt? Ahhoz lehetne viszonyítani. Most hanyadik napon van?
Ha holnap lenne a péd, én már nem vállalnám be a mai napot, mert azzal nagyon nagy esélyt a adsz a fiúnak. De ez az én véleményem. Viszont ha még két, három napig csak halvány a 2. csík, és csak aztán lesz pé, akkor mindenképp érdemes a mai nap.

Fiú vagy lány? " jóslás vöröskáposztával. Kiprobálod?
Soha nem probaltam ki ilyesmit, nem is igazan hiszek benne, de kivancsi vagyok es epp nem vagyok terhes.
"Letesztelned" magadon, ha mar tudod ultrahang alapjan, hogy fiu vagy lany baba v
an a pocakodban?
Eredeti instrukciok:
http://www.pregnancy.org/article/red-ca ... -determin..

Magyarul:

1. Vegyel egy voroskaposztat, a zold nem jo, csak a voros. A merete nem fontos, de ha szereted a fott kaposztat, akkor vegyel nagyot.

2. Vagd apro darabokra.

3. Forralj vizet es ontsd a darabolt kaposztara ugy, hogy ellepje. Hagyd allni legalabb 10 percig!

4. Szurd le a kaposztat, a vizet fogd fel.

5. A kaposztat megtarthatod, megeheted.

6. Pisilj egy poharba.

7. Most csinald meg a tesztet! Egy masik poharba rakj a vizeletbol es a kaposztalebol egyenes aranyban, fontos, hogy egyforma mennyisegu legyen mindketto!

8. Olvasd le az eredmenyt.
Ha a folyadek rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiu.
Ha a folyadek bibor szinu lesz, akkor a baba lany.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

tina, bocsi, elfelejtettem reagálni a kérdésedre! :oops: Szóval hónapok óta szedtünk mindketten ca+mg-t, de nem tudtunk nagyon praktikákhoz folyamodni, mert a decembert gondoltuk első próbahónapnak, erre decemberben már nem jött meg. Annyit tudok, hogy pé előtt voltunk együtt minimum két nappal. Akkor ugyanis történt egy kis baleset, becsúszott egy hangyányi az elmenetel előtt. :oops: Kérdéses, hogy ebből, vagy a tüszőrepedés előtti 3 nap + kb. 4 óra-i normál együttlétből lett-e. Férjem szerint ez utóbbiból. Ha ez így van, akkor csak ez a két dolog volt. A ca+mg tabletta, meg az időzítés.

Andi, GYÖNYÖRŰ Domán! :lol: :lol: :lol: :wink: Sejtem milyen nehéz lehet, 4-el! Én szerintem kv-n fogok élni éjjel nappal! :oops:

angie, a 2 nap már bejött pár csajnak! :D Talán Ági mesélte, hogy nekik is így volt, de ő jobban tudja! :D

napsugár08

szerencse, annyira pici volt még a baba, hogy 4d-ben nem is lehetett látni a lába közét, csak 2d-ben. Majd rakok fel olyan képet, ahol pont mutatja, csak a férjecském ide szeretne ülni a géphez. Majd még jövök! :D
napsugár08

Sziasztok!

Napsugár, nyugi, a a babátok tuti kislány! :wink:

Angie, Lexi inszemmel sikerült, a fiúk spontán babák. A lányomnál a tüszőrepedést követően kb 6 órával történt a beavatkozás. Drukkolok!

Humadene, nagyon szép Domán! :D

Meskete, köszönöm szépen! Nagyon rossz lehet ez a várakozás, nagyon sajnálom. :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok,

Meskete, nem lehet könnyű ezeket a napokat végigcsinálnod, de gondolj arra, hogy még mindig jobb mintha születne egy beteg gyereked..

Köszi a tippet,megtaláltam a neten azt az amerikai céget amelyik a vértesztet árulja, kicsit átfutottam az oldalt, úgy látom online meglehet rendelni a tesztet, van egy video is ami bemutatja hogyan kell elvégezni a tesztet, majd visszaküldeni a laboratóriaumba a vérmintát, és 3-5 nappal később küldik az eredményt. 209 dollár, de gondolom van postaköltség. Hát nem olcsó...Mindenesetre köszi az infót!

Napsugár, Te pontosan melyik tesztet használtad, és hol rendelted és mennyibe került? Te nem ezt az amerikai laboratóriumi vértesztet használtad ugye?

Szerencse, kíváncsi leszek a káposzta tesztedre!
:lol: NÁlatok milyen praktikák voltak?

Ági, Laura, tudom hogy macera megcsinálni azt a káposzta tesztet, de nem csinálnátok meg mégis, így megtudnánk hogy tényleg működik-e, vagy csak véletlenül mutatott jó nemet Napsugárnak. Ha mindhármatoknál jól jelez, az talán nem véletlen, és akkor nem kellene ezreket költeni mindenféle tesztekre. :shock: :lol:

Roni
roni28

itt vagyok az eredményeimmel. Többes számban igen, mert mint írtam, több mintám volt. Érdekes eredmény jött ki.
Azt tudni kell, hogy ugye gyerkőc beteg, sokszor keltem, így sajna nem csak egyszer voltam pisilni, mint általában szoktam egy éjszaka, ezért jövő héten újra csinálom.

Szóval:
hajnali 2 óra: PH 6-7 közötti érték, de inkább a 7-hez közelít, kápi teszt kékeslila
reggel 7 óra: PH 6 , kápi teszt egyértelmű lila
de. 10 óra (ez is reggeli elő pisi, sokáig aludtunk): PH 7-8, inkább 8, kápi teszt egyértelmű kék.

Na erre mit mondotok? Nekem ugye az a baj, hogy nem elég nagy a koncentrátum, de ha azt nézem, akkor a 7 órási előtt telt el a legtöbb idő, ezért venném ezt alapul (bár lehet, hogy az is közrejátszik, hogy az a lila, nem tudom).

Ezért csinálom majd meg jövő hét közepén, hátha akkor pontosabb lesz az eredmény. Bár, ha azt nézem, elég csak az indikátor teszt ezek alapján, hisz 7-ig kékeslila, ott van pont az átmenet. Ugye a 7 a semleges.
Hát ez van.

Roni!
Régóta szedtem a ca és Mg tablettákat. Sajna pont most nem figyeltem pontosan a pét, de pénteken voltunk együtt, és szombat-vasárnapra vártam a pét. Nem éreztem, pedig mindig szoktam, viszont kedden éreztem a pét, akkor pozitív is lett a teszt. Hát remélem, tényleg akkor volt. Meg az első UH-onkon kétszer is két különböző doki későbbi pét állapított meg. Én bízom benne, ez volt. Majd meglátjuk.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

vélemények?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

szerencse, emlékszel, nekem is volt kék eredményem a sok lila mellett, és találtam 2 olyan videót is, ahol a kékből lett lány. A végére rendesen összekeveredtem én is. :roll: Szerintem inkább lány, mint fiú! :D Próbálj meg legközelebb csak reggel az ébredésnél pisilni, az a tuti. :D

Itt a kép, amit fel akartam tenni a két csíkkal. Egyértelműen mondta, hogy az bizony lány, de én ilyet még nem láttam. Lányos anyukák írhatnátok valami biztatót, mert aggódom. :oops: Persze addig úgy sem veszek lányos holmikat, míg legalább kétszer nem mondják, hogy lány. Megyünk még 1x 4d-re is a 24-26. hét között valahogy, addigra úgy is meghusisodik a pici, és talán jobban látni majd. :D

roni, én a gendermaker tesztet használtam, amit gendermaker.com-ról rendeltük. Ha 2-t rendelsz, 20$/db, ha csak 1-et, az 25$. Mi direkt 2-t kértünk, hogy hátha így biztosabb az eredmény. :roll: Mindkettő rózsaszín lett. :lol:

napsugár08

napsugár08

Napsugár!

köszi, én is így gondoltam, majd jövő 7-en újra csinálom.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Napsugár, én soha nem láttam egyértelműen 2d-n a nemi szerveket, de 4d-n nekem is egyértelmű volt. Ha azt mondták neked, hogy lány, akkor bízz benne! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?