Új privát üzeneted érkezett!

Seruzad,
úgy kell vonalzót, hogy fennet rálépsz a profilodra, legörgetsz az aláíráshoz és oda másolod azt a kódot, amit az elkészített vonalzódnál kaptál! :wink:

Kérdés lányok!

Még régebben megcsináltam a Jónás naptáramat 2012-re és most nézem, hogy pont akkorra amikor peteérésem lesz , akkor mutat a naptár FIÚ-t!!!!
Foglalkozzak ezzel?
Van közületek, akinek bejött ez a naptár?
az astro.com-on csináltam, És mit is jelentenek a sárga és fekete pöttyök?
Köszi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Azt hozzá tenném, hogy nekem csak az egyik petevezetőm ép a méhen kívülim óta és ez a Jónás azt mondja, csak egészséges pároknál működik, ill. akinél nincs elzáródás!
Hm?

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a támogató szavakat, én úgy érzem 10 gyerekkel is elbírnék, de valahol most csak a megnyugtató szavak, ahogy írtad panny, arra szükségem is van.. Egyenlőre még sírósan vagyok, nem tudok emberek közé menni, illetve nem is kívánkozok.. Kaptam Moniliumot ami a dokim szerint segíthet a tejtermelésben.. Ez az utolsó reményem.. Mindegyik babámat sokáig szoptattam, és volt elég tejem, ezt sem hiszem hogy eltudnám engedni.. Nagyon jól esik most minden jó szó, egy kedves mosoly, mert nagyon nehéz elfogadni, feldolgozni mindazt ami történt, és lehet hogy még szoptatni sem fogok tudni.. a laktoherb teát azt iszom a szülés óta, de enni nem nagyon van étvágyam.. Ma erőltettem magamban több enni.. Talán beindul nem tudom, csak reménykedek..

angie28.miért lett a második babád császáros? Neked is sokat visszaesett a súlyuk, mert az is elég ijesztő volt számomra, hogy 3560grammra esett vissza..Ma este megmérem fürcsi előtt, de már gyomoridegem van ha a mérlegre gondolok:(

napsugár.én azt tudom csak mondani hogy nem fogod elengedni ha fiad lesz, a lány dolgot, mert én azt hittem,hogy nekem menni fog, de amint megszületett már megint a hatalmába kerített ez az őrületes érzés, nekem kell egy kislány.. Szorítok hogy kislány legyen, de ha mégis fiad lenne, akkor se keseredj el, mert ő is egy csoda, én ezt tapasztaltam, csak a szíved mélyéről nem lehet kipiszkálni azt az érzést, azt a hiányérzetet amit okoz a kislány hiánya..
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Czeizel elérhetősége: 0612730794, itt kell időpontot kérni, heti kétszer rendel.

Majd jövök, csak fő az ebéd.
hju

Sziasztok,

Meskete, teljes mértékben megértelek, sztem közülünk senki sem ítélne el. Van 3 egészséges gyermeked, nem lenne értelme kockáztatni... Remélem minél előbb rendbe jössz!

Humadene...nagyon átérzem amit írsz, sztem ha nálunk lesz még egy és kisfiú lesz, ugyanígy fogok én is érezni.
Nagyon szorítok hogy megtaláld a lelki békéd, nagyon sokat segíthet hogy férjed melletted áll, és másfél év múlva újra próbálkozhattok egy kislánnyal. Ami a szopit illeti, nagyon fontos lenne hogy ne idegeskedj, és egyél! ha nem kívánod is erőltetni kell, meg sokat inni, hacsak van rá mód pihenni. De ha végül tápszeres baba lesz, ne aggódj akkor se lesz semmi baja, attól még Te nagyon jó Anyukája vagy! Ja és tüneményes szép a kisfiad!:-)

Panny, engem is nagyon meghatott a történeted, hihetetlen kitartás van Benned...és meg is lett az eredménye:-)

Judit, nagyon szépek a fiaid, olyan édesek ahogy a nagyok fogják a picit:-)

Napsugár nagyon szorítok hogy boldogan gyere ki az uh-ról!

Babérlevél, Ti akkor most próbálkoztok?

Angie, én is megcsináltam 2012-re a jónás naptáramat (bár percre pontosan nem tudom mikor születtem, csak úgy hogy kb. fél 11 és dél között, de megcsináltam negyed óránként a két időpont között és u.a jött ki), nem nagyon tudom hogy hihetek e benne, de azért a fiús hónapokat kihagyom próbálkozás szempontjából. egyébként ha egybeesik a peteérés körüli időszak (peteérés előtt után 6 nap) meg a jónás nap, akkor nem garantált a jónás által megadott nem. de ez te esetedben azt jelenti hogy nem garantált hogy kisfiú lesz...de azt Neked kell eldöntened hogy próbálkoztok e.

Roni
roni28

Sziasztok!

Humadene, nekem, semmit nem okozott a császár a szoptatásban, előbb belövellt a tejem, mint Lexinél. Próbálj meg sokat pihenni, és eleget enni, inni! Menni fog, ne add fel!

Angie, soha nem használtam, de nem is hiszek benne. Nektek azért drukkolok!

Én is szeretnék még egy kislányt, de a férjem hallani sem akar 4. babáról. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Pár napig nem jövök és alig győzök visszaolvasni!
Sajna ledöntötte a fiúkat az infulenza!
A nagy 2 hete köhög, pedig már egy antibiotikum kúrán túl vagyunk, és a kicsim se javul, 3 napig láz, most köhögés, nátha!

Üdvözlök minden újat! Annyira jó olvasni a sorokat a babákról!

Meskete!!A többiek nevében is írhatom, hogy nagyon-nagyon szorítunk neked és gondolunk rád jövő pénteken! Itt nem kell magyarázkodnod, úgy döntötteted, ahogy nektek a legjobb! Kívánok sok erőt neked!

Humadene! Annyira édes a kis Domán, sok boldogságot kívánok hozzá és megértem a kislány utáni vágyad! Ez nem szűnik meg!

Napsugár! Holnap drukkolok és majd gyere és írd meg mi volt az uh.!
tina76
Mohács

Andi

1.született 3400-al, hazajött: 3620-al
2.3240-el született, haza 3170-el jött.
Nálunk akkor haza sem engednek a kórházból, ha nem gyarapszik az elfogadható mértékben!
Ne aggódj, mert többet ártasz a stresszel! Tényleg.
Nekem is azt tanácsolták, hogy tegyem minél többet mellre első időkben, de hiába csináltam. Nagyon rossz volt, hogy a cumisüveghez nyúltam, mert első gyerek lévén, azt hittem hogy majd egyszerű lesz, csak szopizik és kész, ennyi az etetés.
Nagy csalódás volt, de talán nekem azért könnyebb, mert rögtön elsőre ilyen nehézségbe ütköztem, te meg 2 jó tapasztalat után, most csalódott vagy.
De te megteszel mindent, ennél többet nem tudsz!
Próbálj meg lazítani!
Még megkérdezek neked egy másik lányt, aki emlékezetem szerint vmilyen homeos bogyót szed tejszaporításra, ha hiszel benne!
Ja, meg én ittam ezt a Karamalz nevű malátaitalt, arra is sokan esküsznek! Ismered? Spárban, Tesco-ban tuti kapható.

császár azért lett a 2., mert 1 szülésnél a vajúdás alatt a derekam becsípődött olyan szinten, hogy mozdulni nem bírtam.
Nekem mindig fájós volt, de nem foglalkoztam vele.
Tehát az 1. baba sem tudott volna megszületni meg én sem bírtam volna kitolni, ezért volt 1. császár.
Aztán kivizsgálás, MR, röntgen és kiderült porckorong kopásom és leválásom van. A 2-at már nem javasolták megszülni természetesen. Meg csak 2 év telt el a szülés között. Bár ez nem minden esetben indok, ilyenkor hegvastagságot néznek, ha az nem vékony nagyon, akkor engedik a term.szülést.

Rony, az jó, ha nem garantált a baba neme, mert én lányt szeretnék! Nagyon! Azt hiszem a naptár miatt nem hagyom ki a hónapot.
Nemsokára kiderül, a múlt hónapban a 13. napon jelzett az lh, most vagyok a 10-en!
Te?

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Angie, köszi a vonalzós segítéget, remélem sikerülni fog.

Jónás naptárról: Én Vincénél csináltattam meg, mindent előírás szerint csiáltunk és lány helyett fiú lett, pedig a kínaitól kezdve minden kütyü lányt mutatott.
Azóta több asztrológussal is beszéltem, de mindegyik azt mondta, hogy önmagában a Jónás naptár nem elég, személyes bolygóállás meg a partner aktuális bolygói is kellenek hozzá...
Nekem van egy nagyon jó és aranyos asztrológus ismerősöm, nekem pl. azt mondta (miután a sok próbálkozás után megkértem hogy nézze meg mit mondanak a csillagok), hogy nagyobb esélyünk van fiúra, mint lányra úgy általában. De a férjem bolygói azt mutatták, hogy december után van némi esélye lányra (eddig neki csak fiút mutatott, az asztrológus szerint.) Nálam is inkább a fiúra van esély, de most 50-50 %, na majd meglátjuk.

Andi: Nekem a laktoherb annak idején bejött, meg próbálkoztam alkoholmentes sörrel, mert sokan ajánlották, nem tudom, hogy attól-e, de tényleg több lett a tejem.

Andi!
urtica urens 5ch a tejszaporító bogyó neve!
:wink:

Kép
KépKép

angie28

Seruzad, látom sikerült a vonalzó!
:lol:
Még annyit tudsz javítani, hogy visszamész az aláírásba és kitörlöd azokat az "a " betűket zárójelben minden vonalzó kód előtt és után!
nem zavar, csak úgy mondom! :lol: :lol:

És az asztrológus mennyiért csinálta?
Kellünk hozzá személyesen?
Nekem nincs ilyen ismerősöm, még csak ajánlani sem tud senki, akárkiben meg nem tudnék megbízni, akit senki nem ajánl!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
Ahogy telnek a napok egyre jobban érzem magam, bár még mindig nem kívánkozok emberek közé, de azt hiszem alakulok.. Éjjel aludt Domán!! Azt hiszem alakul a tejci, nem adom fel! Így belegondolva lehet,hogy az is volt a baj,hogy nem bírtam elfogadni hogy császárral lett meg, és sokat sírtam..
Azt gondoltam ki, hogy tavasszal felkeressük a Czeizelt, és a lehetőségeinket megbeszéljük vele..
hju...Nagyon köszönöm a telefonszámot! Ez már szintén egy kis előre lépés,hogy egyre nyugodtabb vagyok.. Biztos vannak akik nem értik meg ezt a fajta érzést, sok támadást kapok még ezért, sőt előre láthatólag jobb ha nem is beszélek erről senkinek csak Nektek, mert úgysem fogja ezt megérteni senki..
Meskete..ha minden igaz együtt fogunk majd bele a lányos projektbe, majd támogatjuk egymást..
:oops:
angiee? Ha 2 év múlva bebabásodok akkor fel kell készülnöm arra,hogy semmi képpen sem szülhetem meg természetes úton? Bár ha az ember tudja mi vár rá, talán könnyebb felkészülni rá,mint úgy hogy hirtelen történt minden!Könnyebben fogadtad,hogy császároznak a második kisfiadnál?Fel lehet rá készülni? És a 3. babáddal is valószínűleg császározni fognak?Nem félsz?
humadene
Jánossomorja

Köszönöm angie..
Le kell írnom még azt,hogy sokban segítetek nekem, köszönöm, és ha tehetném most mindenkit megölelnék, mert ez a támogatás nagyon sokat számít..Így most küldök mindenkinek egy hatalmas ölelést!
Kép
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Lányok! KÖszönöm a támogató szavakat én is! Higgyétek el, túl vagyok már a nehezén, a döntésen. Még nem érzem magam szomorúnak sem, talán majd utána egy kicsit. De két dolog, ami erősít a döntésemben. Felelősséggel tartozom a 3 ép és egészséges gyerekemért, a másik pedig, hogy sokkal jobban rettegek egy esetleges sérült gyerektől, mint amennyire vágyom a kislányra. Jelen pillanatban ez felülír mindent és talán ezért tudom ennyire racionálisan felfogni a dolgot.

Humadene! Nekem is császár volt Marci a két normál szülés után. De!!!! Ha nem császároznak meg, akkor valószínű beragad Marci is a szülőcsatornába és most lenne egy oxigénhiányos gyerekem, meg egy harmadik hüvelyi szülésélményem. Melyik a fontosabb? Nekem is sokkal gazdagabb volt lelkiekben az első két szülésem, de egy percig nem gondolkodtam, mikor arra fordult a dolog, hogy műtét. Sőt, a doki nálam még bepróbálkozott oxitocinos fájáserősítéssel, mert miután látta, hogy rosszul van a feje (felfelé nézett) még azért azt gondolta, hogy lehet átfér, miután már kettő ki tudott jönni a lyukon előtte. Én már akkor mondtam, hogy menjünk a műtőbe. De ő még meg akarta várni az oxit. Persze semmi hatás, csak üvöltözés egy órán át az összefüggő fájásoktól, aztán kivették épen és egészségesen és ez a lényeg. Én hálát adtam az Égnek, hogy ebben a korban vagyok nő és van lehetőség egy ilyen beavatkozásra, mint mondjuk száz éve lehet rámentünk volna mindketten a babával.
Azért mindenképpen örülök, hogy jobban vagy minden téren. A tejcsi dolgot nekem sem befolyásolta a császár, volt tejem Marcival is. Szerintem nálad inkább a lelki állapotod játszik közre, illetve az evés-ivás (nekem ez volt a tuti mindig, jó kis gazdag levesek, minimum 3 liter víz naponta és nem volt gond)
Ugye jól emlékszem, hogy van kineziológusod? Nem tudsz elmenni, hátha segítene?

Két év múlva meg szavadon foglak!!!!! :D :D :D

Na, rohanok! Indulok a fiúkért!

Üdv:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára meskete 2012.02.23 12:24-kor.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Tudod Meskete, nagyon is átérzem amit leírtál, ezek szerint ugyanazt megéltük, és most már én sem úgy gondolok vissza a császárra mint tegnap, vagy esetleg tegnap előttt.. Nekem a legnagyobb bajom az volt,hogy fiú,(remélem ezeket a sorokat soha nem fogja elolvasni).. De amint apával átbeszéltük, és Ti is csak támogattok sokkal jobban vagyok.. Ma már nem kell egész nap sírnom sem.. Holnap jönnek haza a kicsik anyutól, már nagyon várom őket.. A kórházba látták Dománt, és nagy volt a szerelem.. Remélem minden tuti lesz!

Napsugár..Mikor mész UH-ra? Nagyon kiváncsian várom az eredményt.. Szorítok érted...

Meskete..Szavamon foghatsz, már alig várom, és persze tudom, hogy nagyon gyorsan elfog telni ez a 2 év, hiszen hogy elszállt az elmúlt egy év, mióta írok ide hozzátok!És mennyi minden történt ez alatt az idő alatt is,itt mindannyiunkkal.
humadene
Jánossomorja

Andi!
Örülök, hogy jobban vagy!
Igyekszünk segíteni! :wink:
Köszi az ölelést! :lol: :lol: :lol:

Ezt a 2 éven belüli dolgot orvosa válogatja!
Pesten olvastam egy csomó olyan nőről, akinek engedték császár után kevés időre a term. szülést. Ilyenkor folyamatosan nézik hogy milyen a méhen a hegvastagság, és abból állapítják meg. Mert ugye nem mindenkinek vékonyodik el.
Nekem sosem nézte, mert a nőgyógy sem javasolta az ortopédiai vélemény után.
fel lehet rá készülni. Ha tudod, hogy benne van a pakliban, akkor könnyebb. Meg már tudod mire számíts. Gondolok itt a műtét utáni fájdalmakra.
Úgy félek a 3.-tól, hogy el sem hinné senki.
Félek, hogy valamiért elvérzek, és mi lesz a fiúkkal.
Valamennyire megnyugtatott a nőgyógyász, mert szerinte nagyobb esélye a komplikációra , ha a 3. term.szülés lenne.
Nekem már ez jutott, sosem érzem át a kibújás csodáját.
És 3 gyerektől több valószínű nem is lehet nekem.

Kép
KépKép

angie28

Jónás naptár:én sem igazán hiszek benne...anno a második fiam előtt teljes gőzzel nekiláttunk...megcsináltam én is magamnak és mindent betartottunk hogy lány legyen....hát az eredménye lassan 7 éves lesz és Kristófnak hívják :)

Humadene!

A 3.fiam után bennem is volt egy kis keserűség...talán nem olyan erős, mert pont előtte kellett elvetetni a beteg magzatot és az annyira megrázott hogy tul.képp mindegy volt a neme...a 3 vetélés után is azt mondtam hogy mindegy...én már berendezkedtem a 4 fiús létre:)...úgy érzem hogy elfogadtam hogy Isten nekem 4 fiút rendelt...képzeld még egy asztológus is azt mondta sejtetően hogy a negyedik gyerekem is fiú lesz...persze ez nem volt egy túl komoly jóslat...1000ft-os gyors kártyajóslás a városi rendezvényen:)...szóval én akkor úgy éreztem hogy elfogadtam a tényt,de az biztos hogy nálam közrejátszott a 3 vetélés szomorú élménye(a vetélések előtt eszelősen akartam én is a kiscsajt...talán jobban is mint kéne...lehet Isten ezért is állított ilyen nehéz akadályok elé a vetélésekkel hogy ne én akarjam eldönteni hogy kit ad nekünk,ne legyek őnző,akaratos...ne akarjak én irányítani...))...persze nem mondom hogy nem voltam a mennyekben amikor végül a szülésnél kiderült hogy kislány...:)))...mostmár soha nem tudom meg mi lett volna ha a 4. is fiúcska...talán nekem is maradt volna egy űr ott legbelül...nem tudom..talán nem...nem tudom...

Látom rajtad a soraidból hogy ez az ügy nálad sem lezárt...szerencse hogy a férjed partner ebben...ezért sztem simán add most át magad a kisfiadnak lelkileg is...ne aggódj,lesz még alkalmad próbálkozni...lesz még a 3 testőrnek egy hercegnője:)))

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Én is rettegtem a császártól...a fene se tudja miért...a 3.fiamnál megcsapott a szele mert arctartással bújt kifelé,ami nagyon megnehezítette az ő saját és az én dolgomat is...nehezen tágultam,nehezen ért a szülőcsatornába,és a kitolás maga 2 óráig tartott...iszonyat volt...közben leesett a szívhangja is...a dokim kicsit pánikolt hogy a szülőcsatornából császározni is nagyon nehéz már...de hál'istennek csak kibújt a drágám:)

tejserkentés:utrica urens homeos ahogy már azt hiszem Angi is írta...valamint a More Milk kapszula...én nem szedtem mert nem kellett, de a barátnőim nagyon dicsérték..elég drága de hatásos.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny annyira édes vagy amit írtál, köszönöm, tudjátok ezekből hatalmas erőt tudok meríteni.. És bízom benne hogy lesz még a 4 testőrömnek egy hercegnője!! Köszönöm... :oops:
humadene
Jánossomorja

Sziasztok csajok!
Olvasgattalak benneteket, és valahogy úgy érzem, talán én is hozzászólhatok. Röviden magamról csak annyit, hogy van 3 fiam meg egy gyönyörû kislányom. Eddig minden rendben is lenne, de tudom, mit éreznek azok az anyukák, akik valahogy a fiúk mellé már nagyon szeretnének egy tündérkét. Mert ugyan nekem van egy kislányom, de õt örökbefogadtuk, és amikor a negyedik babánkat vártuk, már nagyon vágytam egy "saját" kislányra, de kisfiú lett. Aztán az ötödiknél már egybõl éreztem, õ kislány lesz, és komolyan mondom fél méterrel a föld felett jártam. Kislány volt, de el kellett engednünk õt, mert egy ritka szindrómája volt. Jelenleg már csak kifejezetten egészséges babára vágyom, és persze kislányra. :D
De legyünk õszinték: a fiúk is olyan csodásan tudnak "Anyucinak" szólítani!
Andi! Ne keseredj el a császározás és a tejci miatt. Kislányomat nem tudtam szoptatni, de nagyon egészséges, erõs gyerek lett belõle.
Kitartást mindenkinek!
Üdv, Zolna.
zolna
Győr

Szia Zolna!
Nagyon szomorú a történeted, sajnálom!
Az biztos, hogy édesek a kisfiúk, ahogy tudnak bújni anyuhoz! :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Humadene, délután 1/4 6-ra megyünk holnap. Már nagyon ideges vagyok! :? Már gondoltam arra is, hogy meg se kérdezem a nemét, így esetleg ha fiú, megspórolok magamnak egy kis csalódottságot és marad pár hónapnyi reménykedés. :roll: Ha a kezembe adják és meglátom az arcocskáját, úgy is mindegy lesz, hogy lány vagy fiú. :) Persze holnapig még 1000x átgondolom, de a férjem tuti tudni szeretné. :wink:

zolna, nagyon sajnálom, ami történt veled! Nehéz lehetett elengedni... :( Egyet értek veled, a fiúk is tudnak nagyon bájosak és anyásak lenni! :D Mostanában minden este, ha a nagyok lefeküdtek aludni, én a picivel birkózom és "szerelmeskedem" az ágyban. Nem alszik el este 11-ig, mert tudja, hogy ez csak az ő ideje, és anya csak az övé. :lol: Nagyon hiányoznának ezek az esték pl., ha apa itthon lenne, mert akkor apa lenne ász. :roll: Így addig lesznek estéink, amíg meg nem születik a pici, mert ő a mi szobánkban lesz. :D

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Köszi csajok az együttérzõ szavakat, de én nem vagyok szomorú, és titeket sem szeretnélek elszomorítani. Az élet csodás, és az angyalkánk mindig velem van.
Napsugár, amikor az elsõ meg a második fiamat vártuk, elsõ perctõl éreztem, hogy fiúk lesznek, de mivel ragaszkodtam ahhoz, hogy legyen nekem is valami meglepi, a nemüket nem kérdeztem meg. A negyedik babánknál sem szerettem volna e "nemek játékába" belemenni, ezért kerültem ezt a témát, és kértem, hogy el ne mondják a nemét. Így, mikor megszületett, ahogy mondod, amint megláttam az arcocskáját, én voltam a világ legboldogabb anyukája. Utolsó várandóságom elsõ pillanatától éreztem, hogy kislány, egy nagyon érdekes szimbiózisban éltünk, és már 11 hetesen éreztem, hogy hol van. A 12 hetes ultrahangon az orvos nem találta, és én meg megmondtam, hol keresse, és oda volt elbújva. Akkor még nem tudtam miért, de így utólag már tudom: ki akartuk használni azt a rövid "együttlétünket". Jó volt, szép volt.
Ha valami csoda folytán újból várandós leszek, nem fogom megkérdezni a nemét.
Üdv, Zolna
zolna
Győr

Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Zolna! Szomorú a történeted és mégis azt kell mondjam bátor és erős vagy, hogy ilyen előzmények után még bele mersz vágni egy újabb terhességbe!
Kérdezhetek v.mit? Remélem nem haragszol, csak v.mit nem értek azt írtad, hogy 3 fiad van de a 4. baba is fiú lett és az 5.-re lett kislány, akit el kellett elgedni! A 4. babával is volt v.mi?vagy csak félreértettem v.mit!

Napsugár! Gondolunk majd rád!

Jónás! Őszintén én hinni szeretnék benne, de nem akarok csalódni! Ha csak arra épít az ember és mégsem jön össze!!! Én is beszéltem 2 asztrológussal is, az egyik erre az évre 7 időpontot, a másik csak 2 időpontot adott!!!
Mondjuk egyeznek, de mi van akkor ha az mensi után van és nincs is peteérés????

Kínai! Hááát az összes kínai napár szerint 2 lányomnak kéne lenni!

Inga!!!Valakinek ingattak már tűvel, gyűrűvel a csuklója felett, amiből megállapítják a gyerekeid (akik már megszülettek+a leendők gyerekek nemét) ?? Azért kérdem, mert nekem ingattak a héten és kijött a 2 fiú, majd közölte a kolléganőm, hogy nem lesz több gyerekem!
Neki eddig mindig bejött!!!
tina76
Mohács

Humadene!

A 4 testőrnél a férjecskéd is belevetted vagy én vok rosszul informálva...3 kisfiad van ,ugye?:)

Zolna!

Neked is van egy történeted...persze jó értelembe...látom téged is erős fából faragtak:)...valahogy én is ilyennek érzem magam....
Nálunk is nagyon bejött az hogy nem kérdeztük meg a 4.baba nemét....szenzációs érzés az a kis titok,sejtelmes...:)

Napsugár!

Egyébként én ebből a megfontolásból sem akartam tudni a 4.baba nemét amit te is írtál...talán hogy ne legyek a terhesség végéig csalódott,ne kelljen az ismerősök és családtagok arcán látni a sajnálatot és a csalódottságot,ne kelljen"magyarázkodni"és hogy ha meglátom az arcát úgyis beleszeretek...van ebben valami...próbáljátok ki....és hátha olyan nagy örömben lesz részetek a szülésnél mint nekünk:))))

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
tina.. az ingára ne adj, az hülyeség, a kínihoz nem értek, és nekem a jónás nap sem jött be, mert fiú lett, igaz jónás volt de fiú lett...
Én innetől már csak orvosi dolgokat fogadok el..
Ma délután felhívtam a Kaálit és kérdeztem, hogy mi a helyzet akkor ha lányt szeretnénk, elzavarnak? És azt mondta a Körösi,hogy annyit tud tenni hogy egy sperma vizsgálatra küldi apát, és akkor oksabbak lehetünk..
Szóval apró lépés, de nekem már kicsit nyugtató.. Elindítottam valamit, ami most nagyon fontos..
Megnyugodtam és van tejcim is, köszönöm ebben is a támogatást, sokat segített..
De nagyon elkényeztettem az apró emberkét, mert állandóan anya kezében lenne.. Szóval valahogy majd ezt kezelnem kell, mert holnaptól már 4 fiam lesz újra, na nem mintha eddig nem 4 lett volna, csak itthon nem voltak.. :oops:
Megint sír... mennem is kell..puszi mindnekinek
Andi
humadene
Jánossomorja

Humadene!

Közben visszaolvastam hogy 4 fiad van...bocs :oops: ..ez igen!!!!
Bocs a tréfáért de megvan a hátvédsor :D ...a 3 fiamnál nekem is ezt a "szar"poént nyomatták sokan....nekem van egy másik topicból egy ismerősöm akinek 5x-re lett kislánya,úgyhogy hajrá!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok,

Humadane örülök hogy jobban vagy.

Lányok én most arra az elhatározásra jutottam, hogy valahogy kiderítem hogyan lehetne Pozsonyban 8 hetesen vérvizsgálatból megtudni a nemét...Nem tudom hogy elvetetném e ha fiút mondanak, de engem megnyugtatna a tudat, hogy válaszhatok, hogy dönthetek máshogy is...bár lehet nem lennék képes rá, nem tudom...
Ha bárkinek van infója, telefonszáma, hogyan lehet bejelentkezni egy ilyen vérvizsgálatra légyszi írja meg.
Arra gondoltam még, hogy Czeizel biztosan tudja, de vajon elmondja e...

Tudom nagyon elítélendő még a gondolata is annak amire készülök, de egyszerűen most ebben látom a reményt, mert nekem ha végül apa beleegyezik a 3. babába, 4. már biztosan nem lesz, és én sem szeretnék többet háromnál.
Azt meg hogy ne legyen kislányom egyenlőre nem tudom elfogadni...de lehet ahogy Panny Te is mondtad, a Jóisten majd megmutatja hogy nem lehet mindig az amit szeretnénk...

Roni
roni28

Angie: Az én ismerős asztrológusomhoz nem kell személyesen elmenni, csak a pontos születési dátum kell órára percre. Ha ezt nem tudod 6 eseményből kiszámítja (pl. gyerekek születése, házasságkötés, diploma, külföldi utazás, stb.) Persze a férjedé is szükséges.

Én egy éves előrejelzést kértem és ezt pluszba kérdeztem tőle, hogy a gyerek területre részletesen menjen rá. De szerintem lehet csak konkrét kérdést feltenni, hogy pl. milyen esélyt lát erre az évre a gyerek születésre stb....

Elkészítettem vele az összevetéseinket (Én-férjem, én-Marci, én-Vince, Marci-Vince, férjem-Marci, férjem-Vince) Na ezek nagyon érdekesek lettek, főleg a két fiú egymással való kapcsolata. Ebből is lehet többfélét kérni, nagyon részleteset is, de a fiúkkal csak egy terület érdekelt a "kapcsolat", beleértve a karmikust is.

Először csak a férjem és magamra kértem egy részletest, de mivel úgy éreztem ez találó, meg van benne valami, meg nem csalódtam, így megcsináltattam a többiekre is.

Azzal mindenkivel egyetértek, hogy a kislány utáni vágyról szinte lehetetlenség lemondani...
seruzad
Solymár

Kedves Tina!
Van 3 fiam, de a második gyerekünk örökbefogadott kislány, és én õt nem tudom kihagyni, sokszor úgy érzem, hogy én szültem õt is, és természetesen õ teljesértékû gyerekünk, és így hogy nem lett több kislányunk: isten legcsodásabb ajándéka, pedig amikor örökbefogadtuk, akkor nem volt kikötés, hogy nekünk csak kislány kellene, ha kisfiúnak születik, akkor is hazahoztuk volna.
Úgyhogy valóban kemény fából faragtak, de ugyanakkor nagyon szerencsés vagyok, és elégedett.
De ahogy olvaslak benneteket, nagyon sok a közös vonás közöttünk. Itt senkinek nem kell szégyenkezni :wink:
Egy kérdés, de ne vegyétek zokon: nem néznek sokszor furán rátok ha megfogalmazzátok a gyerek utáni vágyatokat?
Én ezen a téren is szerencsés vagyok, mert ugyan sokan süsünek néznek, de a környezetemben, a barátainknál a "normál" létszám a 4 gyerek. Így mi jókat nevetünk a ferde tekinteteken.
Ja, a kínai jóslás nálunk is befuccsolt, egyéb jóslások is melléfogtak, igaz mindig utólag "számoltattunk".
Zolna
zolna
Győr

Sziasztok!
Már annyira izgatott vagyok Napsugár miatt, nagyon várom hogy jöjjön.. Nem merem felhívni,mert nem akarom zavarni... :oops:

Zolna.. Azt hogy miért fogadtatok örökbe babát, azt lehet tudni?
Mert az annyira macerás, mi is gondoltunk rá, de az sok sok évbe is beletelhet..

seruzad.. Az asztrológus tutira meg tudja mondani a nemeket? Mert ha igen arra én is vevő lennék..

roni28.. Nekem a nagynénémék kinn élnek szlovákoknál, megkérdezem tőle mit tud erről, vagy a lányai, mert ők is nem rég szültek.. Nem ígérem holnapra, de megpróbálom elérni őket..
Egyébként amit írtál, az az én fejembe is megfordult, de Ausztriába lehetett volna, és nem jött meg időbe a kinti tb kártyánk így maradhatott meg Domán! Akár mennyire is hangzik félelmetesen, eljátszottam a gondolattal én is.. A férjem viszont nem engedte volna elvetetni semmiképpen sem..
humadene
Jánossomorja

Zolna!

Én is kapok néha ferde tekintetet a 4 gyerek miatt...de alapvetően itt Gödöllőn ahol élünk elég"divat"lett a nagycsalád....nekem is sok nagycsaládos barátom van....a statisztika szerint is Gödöllő az országos adatok alapján jóval felette teljesít:)....itt minden évben több gyerek születik mint ahány ember meghal...hál"istennek..ellentétben sajnos az országos átlaggal:(

A férjemtől múltkor megkérdezte az új melóhelyén egy kolléga:"Figyelj,kérdezhetek valamit?...Ti vagy nagyon vallásosak vagytok vagy milliomosok hogy 4 gyereketek van???"....erre a férjem:"Vallásosak ugyan vagyunk,de nem elvakultan és nem ezért van 4 gyerekünk,milliomosok meg nem vagyunk egyátalán...azért van 4 gyerekünk mert 4 gyereket akartunk mindig is...szeretjük a gyerekeket és a gyerekben látjuk az élet értelmét..."...na erre a faszi elképedt:))

Szörnyű ez a mentalitás...akinek 3 vagy annál több gyereke van azt már szinte nem normálisnak nézik :x :roll:

Én is nagyon kivi vok Napsugárra! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny? Ha a 4. babátok nem lány lett volna, lett volna 5. baba? Vagy erre nem fogsz tudni nekem válaszolni? Engem a saját anyám hülyének néz, és itt nálunk, felénk a 3 gyerek a divat.. Annál több nem nagyon! De még a 3 családosok is megszólnak.. Igaz engem ez nem érdekel.. És a férjemet sem!
humadene
Jánossomorja

Andi: Ha a bolygók egyértelműen mutatják, akkor meg tudja mondani. Nekünk pl. december előtt csak fiúra volt esély, aztán már lehetőség nyílt a lányra is, de nem kizárólag csak arra, így a remény legalább megmaradt.

Ahol mi lakunk, szerencsére sok a 3. vagy annál több gyerekes család, csak a munkahelyen néznek csodabogárnak, hogy HÁROM GYEREKED LESZ... Tőlünk is megkérdezték már, hogy miből fogunk megélni, rezsit firtatták. Ekkor elmagyaráztam, hogy max. a vízfogyasztás fog nőni kicsivel. A fűtésnél mindegy, hogy hányan élünk a lakásban.

A melóhelyemen sok a karrierista szingli csaj (30 felettiek), hát ők baromira utálnak, már a férjem miatt is, a gyerekekről meg ne is beszéljünk. Meg is jegyezte az egyik, hogy ugyis fiam lesz megint... (Szerencsére vigyorogva mondtam neki, hogy az is fantasztikus érzés, ha az embernek három fia van, erre mégjobban elsápadt az irigységtől...
:wink: )

szerkesztettem vonalzót, remélem működik:)
humadene
Jánossomorja

talán most :oops: :?
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!
A mi környékünkön még a 2 gyerek is sok egyes embereknek.
Csak nekem van 2 gyerekem az ismerősök közül, mind azt mondta, majd esetleg 5 év múlva lesz tesó, mert menni kell vissza dolgozni, nehéz velük, stb. kifogással. Persze ezeknek a csajoknak mindnek sokkal több volt a gyede, mint nekem.
Én azt mondom, hogy ilyen kicsi a korkülönbség a gyerekeim között, a legjobb dolog , amit nekik adhattunk. (2 év)
Mert annyira jó tesók, együtt játszanak, ott vannak mindig egymásnak.

Zolna, az elveszített magzatodat mikor vesztetted el?
Bocs, ha nem akarsz róla beszélni.

Seruzad, mennyibe kerül nála egy ilyen , ha én csak azt szeretném tudni, mikor van esélyünk lányra?
Úgy is működik, ha e-mailben küldeném el az adatokat?
Meg azt hiszem, a férjem nem tudja a pontos óra:percet , én tudom.
Jaj, az én férjem olyan nagyon nem hisz ilyenekben, hogy neki meg sem mondanám, ha megcsináltatnám.

Kép
KépKép

angie28

Andi, jók a vonalzók!
Azta, már 4 van! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Igen 4 van, én is azt hiszem este ha haza értek a kicsik azt fogom mondani,hogy AZTAAAAA!!!
Egyébként felénk, itt az Osztrák határ mellett sokan kinn dolgoznak Ausztriában, és emiatt van több gyerek! Az én férjem is kinn dolgozik, különben nekünk sem lenne 4 gyerek, és az 5. meg sem fordulhatna a fejünkben.. Amúgy a 2 év szerintem is szuper idő, sem túl korai, se nem késő.. Nálam is a Detre és Magor most kezdenek össze barátkozni, és jó tesók lenni! Annyira édesek amikor együtt játszanak és beszélgetnek egymással!!
humadene
Jánossomorja

Angie: az adatokat én is emailben küldtem el, és az én férjem se hisz ezekben, utólag mondtam el neki, akkor úgy reagált, hogy egy próbát megér(t).

Az árat nem tudom, nekem a részletes összevetés 4000 ft volt a férjemmel, a fiúkkal a kapcsolati 2000 ft/db. Egy kérdés nem tudom mennyibe kerülhet.... privibe el tudom küldeni az email címét, ha akarod.

A hasatokat mivel kenitek csíkosodás ellen. Nekem az elsőnél nagyon csúnya lett, mert elhanyagoltam, a másodiknál valami chicco-s cuccal kentem, de olyat már nem lehet kapni. Tudtok ajánlani valamit? (A mellem is elkezdett nőni, mondjuk az szerencsére).

A Margit kórházban szült már valaki, vagy ismerős? Én a két fiút a Schöpf-Merei-ben szültem, csakhát az megszűnt. A Margithoz tartozunk körzetileg, és dokit is innen választottam, csak sok helyről hallottam, hogy nagyon merevek. Én mindenképpen szeretném, ha a kicsi mellettem maradna már az első éjszaka is, de állítólag ezt nem engedik...

Humadene!

Ez egy jó kérdés...amikor terhes voltam a 4.-kel és úgy gondoltam az előzmények miatt hogy bizti fiú,akkor már kezdtem mondogatni apának hogy talán legyen-e 5. is majd....de így hogy a 4.kislány lett más a szitu...komolyan mondom nem tudom a választ,de több mint valószínű elgondolkodtam volna az 5.-en....ahogy magamat ismerem :wink:

Egyébként mi anno az esküvőnkön megbeszéltük már hogy 4 gyerekünk lesz..vagyis a férjem mondogatta...én sztem akkor anno 11 éve nem gondoltam ezt komolyan..aztán tényleg bejött :wink:

Seruzad!

Ismerős amiket írsz...nálunk is sokan tették fel a kérdést hogy hogy fogunk megélni...mintha legalábbis nekik kéne felnevelni a gyerekeinket,mintha egy felelőtlen leányanya lennék aki szüli a vakvilágba a semmire a gyerekeket...kikészültem ezektől a kérdésektől...ilyenkor mindig azt válaszoltam hogy először is ez a mi gondunk,a mi döntésünk,mi vállaltuk felelősséggel...és amúgy meg meg lehet nézni a már meglévő gyerekeinek hogy mindenük megvan az egészséges fejlődéshez testileg,lelkileg,szellemileg,fizikailag......másrészről meg oda szoktam szúrni nekik hogy az én 4 gyerekem fogja többek közt eltartatni később a nyugdíjasokat:engem ,téged ,őt..stb...erre se tudnak mit mondani mert így van sajna....
Ahova Isten ad bárányt oda ad legelőt is...érzem magunkban annyi erőt és perspektívát hogy mindig lesz valahogy...nem fogjuk hagyni a gyerekeket nélkülözni,vagyunk olyan talpraesettek hogy megoldjuk...hisz ezért mertünk belevágni.

És 3 gyerek fellett jár egy csomó kedvezmény mert nagycsalád...

Angi!

Nekem is vannak olyan ismerőseim akik sokkal de sokkal több gyed-et kaptak/kapnak mint én és mégse mernek 2.babát vállalni és azonnal bölcsibe adják az egy éves gyereket...karrierista tyúkok...az ilyen tényleg ne is szüljön többet....

Nálunk 3 év körül volt max a korkülönbség és ez is nagyon bejött...amikor megszületett a pici a nagyobb már egész önálló volt...sztem a 2-3 év a legideálisabb.

Humadene!

Szép magyar neveik vannak a srácaidnak!!

Seruzad!

Én sima Rossmann-os olajjal kentem mind a 4x és nagyon jó volt...de azt hiszem a DM-ben is lehet kapni.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Humadene! Nagyon jók a vonalzók!!!!! :D Tényleg nagyon klassz neveket választottatok. A két nagyfiúnál nálunk is régi magyar név lett, aztán Marcinál fordult a kocka, Apának nem tetszett, ami nekem, a Nándor, így lett Marcink a dédipapa után. Pedig szerintem is olyan jól hangzik, ha az ember hasonló eredetű, hangzású, stílusú neveket választ. Mondjuk nekünk sem volt sok választásunk, mert a Hunyadyhoz meg kellett gondolni mit rakunk. Szerintem nem passzolt volna hozzá mondjuk egy Márk, vagy Roland, bár ezek is nagyon szép nevek. De úgy hívta maga mellé a vezetéknév a régi magyar keresztneveket.

Seruzad! Én a Margitban szültem Marcit két éve. Az akkori állapotok szerint én egyáltalán nem tapasztaltam, hogy merevek lettek volna. Éjjel császároztak és hajnali fél hatkor már hozták is Marcit először csak fél órára kicsit ismerkedni, szopizni. Aztán mikor délelőtt az őrzőből felvittek a gyerekágyas részre, azonnal megkaphattam a babát és rajtam állt, hogy beviszem, vagy sem a csecsemős szobába akár éjjelre, akár nappalra. Sőt, inkább az volt az érzésem, hogy kevésbé szeretik, ha valaki bent hagyja nekik éjjelre a gyereket. Maga a szülészet kicsi, de ennek ellenére nagyüzem van, ha nincs gondod, akkor konkrétan rád sem néznek. Ez így harmadjára nem zavart, meg gondolom, ha kértem volna bármiben is segítséget, adtak volna. Meg jó hamar haza is paterolnak. Én két és fél napos császársebbel mehettem haza. Kedden éjjel szültem és pénteken már itthon ebédeltem. Meg, ami irtó jó a terhesgondozó rész. Teljesen van egy külön rész, ahol mindent megcsinálnak az összes vérvételt, a cukorterhelést, a ctg-ket a végén, pörögnek, nincs órahosszás várakozás, profin megy minden. Szóval, ha lesz negyedik nálunk, azt hiszem megint ott szeretném megszülni.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

képzeljétek 90-et szopizott.. Talán beindult a tejci..Annyira boldog vagyok, és ezt csak egy ciciből teljesítette!!
humadene
Jánossomorja

Seruzad
Igen, küldd el légyszi az e-mail címét!
Majd fizu után kérek tőle akkor egy árajánlatot. :lol:
Csak azt nem tudom, hogy is fogalmazzam meg neki mit szeretnék?
Csak írjam le, hogy szeretnénk lányt és mondja meg, mikor van rá esély?

Panny, én rosszul vagyok, mikor egész kicsi gyereket beadnak bölcsibe! Nem rám tartozik, de mégis fáj a szivem azokért a csöppségekért. Én belehalnék, ha nem én látnám pl. az első lépéseit, nem én hallanám az első szavát.

Meskete, mit nem adtam volna én a 2 és fél nap kórházért!
Én 5 nap után már könyörögtem a dokinak, engedjen, 6 nap után azt mondta, nagy duzzogva elenged! áááá
Olyan különbségek vannak kórházak, régiók között!
Csak azt nem értem, ha pl. Pesten lehet hamar hazamenni, nem lesz semmi baja a kismamának, máshol miért gondolják lesz?
Én spec. tök idegbeteg leszek a kórháztól, egyszerűen nem bírom elviselni, és az sem jó szoptatás szempontból.

Nekünk csak a lánynév van meg fixen, azt már jó rég tervezzük odaadni a kicsi babánknak! :lol:
Nóra lesz! És kész!

Kép
KépKép

angie28

Andi: Szuper!!!!!

Meskete: Köszönöm a megnyugtató sorokat, akkor már nem is izgulok annyira a Margit miatt. Egyébként azt, hogy merevek a védőnőm mondta, igaz ő nem szült ott :).
Ahogy nézem hasonló fiú nevek tetszenek nekünk. A Nándor nekem is egyik kedvencem, de férjemnek nem tetszik. A Mártont én választottam, a Vincét apa. Férjemnél a szempont, hogy a név nemzetközi is legyen (Ő Szabolcs, tesója meg Gyöngyvér, egyik sem lefordítható, külföldön mindig bajba voltak emiatt) , így a teljesen magyar eredetűek nem jöhettek számításba, próbálkoztunk azért "régi", nálunk is használt neveket találni.

Szisztok!

Seruzad!

Én is szeretnék elkérni az asztrológus nevét/címét/ha van tel.számát!
Próbáltam neked privit írni, de nem sikerült, nem tudom miért!
tina76
Mohács

Tina, Angie: Priviben elkültem mindent!

Én is elkérhetem az asztrológus elérhetőségeit?
köszönöm
humadene
Jánossomorja

Seruzad!

Igen, már más is mondta, hogy a nemzetköziség miatt választotta ezt, vagy azt a nevet. Van Benne valami. Én nem vagyok amúgy nacionalista, vagy ilyesmi, persze büszke vagyok a magyarságomra, de nem foglalkozom vele túlzottan. A nevek kapcsán viszont az a véleményem, hogy vannak népek, akik akár ezzel is őrzik identitásukat. Mégis megtanuljuk kimondani a finn, svéd, vagy távolabb mondjuk a japán keresztneveket. Kevés japán Adam-et láttam csak azért, hogy érvényesülni tudjon a nagyvilágban.
Nekem pl egy időben szempont volt, hogy ne legyen belőle túl sok. Mikor Boti született sok Bence, Máté volt, egy ovis csoportban akár 2-3 Bence. Akkor kezdtek egyébként divatba jönni a régi magyar nevek. De nem volt belőle túl sok. Azóta meg persze tömérdek Kolos, Álmos, Botond van már. Aztán most harmadjára meg mégis sikerült egy közkedveltebb, gyakoribb nevet választani. Hát nem mondom, hogy nem is idegesítő, mikor az orvosi rendelőben 3-an is felkapjuk a fejünket, ha mondják Marci.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Azta, nagyon felpörgött a topik. Győzők olvasni. Sajnos időm nincs mindenre reagálni.

Andi, örülök, hogy alakulnak szépen a dolgaitok. Valószínű a kezdeti idegesség, aggódás sem tett jót a tejcinek, de most hogy rendezed a lelki békédet, minden kezd jobb lenni körülötted.
Az érzések, amiket írtál, számomra is ismerősek.
Szerintem Meskete írta, nekem is pont ez jutott az eszembe. Lehet, hogy ha elmennél kineziológushoz, ő sokat tudna neked segíteni. Mint korábban írtam, én is felkerestem, de más problémával. Nekem az anyukámmal való kapcsolat nem az igazi....sok oldást csináltuk, sok dolgok kiderültek a múltamból. És amire nem is gondoltam volna, de ezt már írtam, hogy mondta, nekem azért sincsenek lányaim, mert az az oldal totál blokkolva volt emiatt a probléma miatt. Tettünk rá oldásokat, szerinte már lehetne lányom. Most a szülés során fellépő komplikációra végzünk oldásokat. Kb 1/2 évente járok hozzá vissza, a kezdeti időben 1/4 évente voltam nála. Nekem óriási lelki megnyugvás, mikor kijövök tőle. (Férjemet is elküldtem más okok miatt hozzá, hogy neki is jót tenne. Persze kinevetett, hogy ő nem hisz a "kuruzslókban", de amikor elment, és olyan dolgok jöttek ki, amiket nem mondott el senkinek, akkortól ő is másképp néz erre a dologra.) Bocsánat azoktól, akiknek ez távoli, vagy nem hisz benne.
De nagyon ügyes vagy, hogy már lépéseket tettél!!!
Ha megvan a szlovákiai doki telefonszáma, engem is érdekel.
Nem tudom, élnék-e a lehetőséggel. De én már több gyereket nem tervezek, azon egyszerű ok miatt, mert nagyon vérzékeny vagyok. Már ezzel a babával is kockáztatok. És ahogy Meskete írta, felelősséggel tartozunk már 3 egészséges gyermekért, és férjünkért. Szóval, ha lesz 4. baba, akkor én szeretném őket felnevelni a férjemmel együtt. Ahogy Andi írtad, talán jó volna tudni...Szóval ha megvan, szólj. 8) Köszi előre is :)
Drukkolok, hogy továbbra is ilyen sok tejci legyen a nagylegénynek!

Roni, talán te kérdezted, mi még nem próbálkozunk élesbe. Most szeretnék látni 2-3 hónapot, ciklust, hogy annak megfelelően tudjak tervezni. 8)

Jónás: első 2 fiúnál bevállt, 3. nál nem. Szerintem lehet abban valami, hogy a Jónás által megadott napok és a középidő ne essen egybe. Régen volt fent olyan oldal is, ahol rizikófaktort is rendelt hozzá, de sajna ez az oldal fizetős lett.

Kínai, első kettőre az is bejött a 3. fiam lány lenne... és ahogy elnéztem az idő előrehaladtával csökkenne a lehetőségeim száma a nunisra...

Az asztrológuson elgondolkodtam. Jól hangzik, amit írtatok, lehet, hogy rászánom magam...

Nóra, Nándi nekem is tetsző nevek!! Klasszak!

"Sokgyerekes lét": engem is lesajnálnak, de már nem nagyon érdekelnek..Főleg, hogy nekem ebben anyukám sem partner. Szerinte nem ér annyit a lány utáni vágy... Amiket mondtatok, tök igazak, és amikor mondod nekik, főleg, amit Panni írt a "nyugdíj" dolgot, na akkor már tényleg nem tudnak mit lépni. Ezt én is ragozhatnám, csak most nincs sok időm.. 8) és engem is a hitvallással piszkálnak. Mi is hívők vagyunk, megadott kereteken belül..de ez akkor is csúnya dolog. (sztori, egy barátom ismerőse nőgyógyásztai vizsgálaton volt. Kérdezte a doki, hányadik babáját várja, mondta 5.-et, mire hallja kint a váróban, hogy összesúgnak az asszonyok, "ez vagy cigány vagy katolikus..." Mire kiment és közölte az asszonyokkal, hogy "egyik sem vagyok, csak szeretem a gyerekeimet..." :oops: 8)

Nekem van egy barátnőm, 3 lányok testvérek, és ő már kislány kora óta tudta, hogy neki 4 gyereke lesz. És így is van, hasonlóképpen, mint Panniéknál. A kiscsajt későbbre tervezték, de jött, veszélyeztettet volt vele egy picit az eleje, de úgy állt hozzá, ha fentről kapta ajándékként, akkor annak valószínűleg oka van. Különbe Nórának hívják a picilányt :) Akit a bátyusok imádnak, és védelmeznek.
Abban meg bízok és reménykedek, ez ad nekem is erőt, amit Panni is írt, ha kapunk báránykát, akkor kapunk legelőt is hozzá 8)

Napsugár rád is sokat gondolok, remélem, minden rendben lesz!! Várjuk a híreket!
Én nagyon tisztelem azokat ,akik kibírják, hogy nem kérdezik meg a babó nemét. Én biztos nem bírnám ki. Egyik barátunknál a 3 kislány neme a szüléskor derült ki, most várják a 4. babát, a neme szintén titok, de bizakodnak, hogy öcsike lesz.

Most rohannom kell vissza. 8)

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?