Sziasztok!
Azta, nagyon felpörgött a topik. Győzők olvasni. Sajnos időm nincs mindenre reagálni.
Andi, örülök, hogy alakulnak szépen a dolgaitok. Valószínű a kezdeti idegesség, aggódás sem tett jót a tejcinek, de most hogy rendezed a lelki békédet, minden kezd jobb lenni körülötted.
Az érzések, amiket írtál, számomra is ismerősek.
Szerintem Meskete írta, nekem is pont ez jutott az eszembe. Lehet, hogy ha elmennél kineziológushoz, ő sokat tudna neked segíteni. Mint korábban írtam, én is felkerestem, de más problémával. Nekem az anyukámmal való kapcsolat nem az igazi....sok oldást csináltuk, sok dolgok kiderültek a múltamból. És amire nem is gondoltam volna, de ezt már írtam, hogy mondta, nekem azért sincsenek lányaim, mert az az oldal totál blokkolva volt emiatt a probléma miatt. Tettünk rá oldásokat, szerinte már lehetne lányom. Most a szülés során fellépő komplikációra végzünk oldásokat. Kb 1/2 évente járok hozzá vissza, a kezdeti időben 1/4 évente voltam nála. Nekem óriási lelki megnyugvás, mikor kijövök tőle. (Férjemet is elküldtem más okok miatt hozzá, hogy neki is jót tenne. Persze kinevetett, hogy ő nem hisz a "kuruzslókban", de amikor elment, és olyan dolgok jöttek ki, amiket nem mondott el senkinek, akkortól ő is másképp néz erre a dologra.) Bocsánat azoktól, akiknek ez távoli, vagy nem hisz benne.
De nagyon ügyes vagy, hogy már lépéseket tettél!!!
Ha megvan a szlovákiai doki telefonszáma, engem is érdekel.
Nem tudom, élnék-e a lehetőséggel. De én már több gyereket nem tervezek, azon egyszerű ok miatt, mert nagyon vérzékeny vagyok. Már ezzel a babával is kockáztatok. És ahogy Meskete írta, felelősséggel tartozunk már 3 egészséges gyermekért, és férjünkért. Szóval, ha lesz 4. baba, akkor én szeretném őket felnevelni a férjemmel együtt. Ahogy Andi írtad, talán jó volna tudni...Szóval ha megvan, szólj.
Köszi előre is
Drukkolok, hogy továbbra is ilyen sok tejci legyen a nagylegénynek!
Roni, talán te kérdezted, mi még nem próbálkozunk élesbe. Most szeretnék látni 2-3 hónapot, ciklust, hogy annak megfelelően tudjak tervezni.
Jónás: első 2 fiúnál bevállt, 3. nál nem. Szerintem lehet abban valami, hogy a Jónás által megadott napok és a középidő ne essen egybe. Régen volt fent olyan oldal is, ahol rizikófaktort is rendelt hozzá, de sajna ez az oldal fizetős lett.
Kínai, első kettőre az is bejött a 3. fiam lány lenne... és ahogy elnéztem az idő előrehaladtával csökkenne a lehetőségeim száma a nunisra...
Az asztrológuson elgondolkodtam. Jól hangzik, amit írtatok, lehet, hogy rászánom magam...
Nóra, Nándi nekem is tetsző nevek!! Klasszak!
"Sokgyerekes lét": engem is lesajnálnak, de már nem nagyon érdekelnek..Főleg, hogy nekem ebben anyukám sem partner. Szerinte nem ér annyit a lány utáni vágy... Amiket mondtatok, tök igazak, és amikor mondod nekik, főleg, amit Panni írt a "nyugdíj" dolgot, na akkor már tényleg nem tudnak mit lépni. Ezt én is ragozhatnám, csak most nincs sok időm..
és engem is a hitvallással piszkálnak. Mi is hívők vagyunk, megadott kereteken belül..de ez akkor is csúnya dolog. (sztori, egy barátom ismerőse nőgyógyásztai vizsgálaton volt. Kérdezte a doki, hányadik babáját várja, mondta 5.-et, mire hallja kint a váróban, hogy összesúgnak az asszonyok, "ez vagy cigány vagy katolikus..." Mire kiment és közölte az asszonyokkal, hogy "egyik sem vagyok, csak szeretem a gyerekeimet..."
Nekem van egy barátnőm, 3 lányok testvérek, és ő már kislány kora óta tudta, hogy neki 4 gyereke lesz. És így is van, hasonlóképpen, mint Panniéknál. A kiscsajt későbbre tervezték, de jött, veszélyeztettet volt vele egy picit az eleje, de úgy állt hozzá, ha fentről kapta ajándékként, akkor annak valószínűleg oka van. Különbe Nórának hívják a picilányt
Akit a bátyusok imádnak, és védelmeznek.
Abban meg bízok és reménykedek, ez ad nekem is erőt, amit Panni is írt, ha kapunk báránykát, akkor kapunk legelőt is hozzá
Napsugár rád is sokat gondolok, remélem, minden rendben lesz!! Várjuk a híreket!
Én nagyon tisztelem azokat ,akik kibírják, hogy nem kérdezik meg a babó nemét. Én biztos nem bírnám ki. Egyik barátunknál a 3 kislány neme a szüléskor derült ki, most várják a 4. babát, a neme szintén titok, de bizakodnak, hogy öcsike lesz.
Most rohannom kell vissza.