Sziasztok!
Annyit írtatok.... Alig tudom most ezt munkaidőben behozni. Ma később jöttem, mert voltam bent a kórházba Zsuzsánál, meg bankba is (majdnem mindenhol átadták a helyet - teljesen meglepő).
Zsuzsa
Jól van, sőt tök jól! Beszámolót majd tőle halljátok. UH-n már nem volt!
Fénykép: hát nem semmi amit mondotok. Én pedig (ezek szerint naivan) azt gondoltam inkognitóban vagyok, de ezek szerint a fotó mindent elárul (hiába vettem le a teljes nevem a profilból)...
Cas
Táblázatban már benne lesz Sebi neve is! (De lány nem is lesz? Kérdezem én, akinél még egy név sem szerepel... Szegény gyerek - névtelen.)
Torna: szoptatás alatt nem igazán javasolják, utána? Nem is tudom, de nagyon kéne. Tegnap szabin voltam, 9 után úgy vettem rá magam, hogy gyerünk ezt és ezt csinálni. Szóval el tudnék lustulni, még jó, hogy van ez a torna!
Ráadásul a tegnapi napom elég pechsorozat volt, pedig még kutyagumiba is léptem, de nem hozott szerencsét...
Depi: legalább úgy rettegek tőle, mint a hízástól. Elég mozgékony vagyok, ide-oda megyek, teszek-veszek. Tegnap is (szabi ellenére), lejöttem a hegyről legalább a Flóri aluljáróba (100Ft-osba), haza már férjemmel autóval mentem. Szóval el nem tudom képzelni, hogy febr. végén, márc. elején a 4 fal közé leszek "bezárva". Azt várom, hogy órákat kint lehessek Picurral, és akkor megyünk sétálni (babakocsival).
Hízás: betöltött 30. hétnél + 5-6 kg-nál tartok. Eddig nem láttam magam meztelenül csak ruhában, úgy nagyon tetszettem magamnak. Viszont múlthét óta (mióta felköltöztünk), látom fürdés közben magam. Tisztára elszörnyedtem, már bele se nézek, elbújok. Ruhába aranyos, de ruhátlanul megundorodtam magamtól, mi lesz még a végig? Ja tök más innen "felülnézetből" és a tükörbe oldalról... Na abba is hagytam!
De remélem én is, hogy Mucusnak lesz igaza (depivel is jó lenne úgy lenni.)!
Laga és a többiek
Szerdán nagyon jó volt az UH. Kedves nőci volt, állítólag 100%, hogy lány, mert 3 csík van a lába között. Ezt nem is tudtam/hallottam, 2 csík terhességi teszt, ok, de 3 a láb között. Miért 3? Biztos buta kérdés, bocsi.
Orbis
Tudom, hogy ott mi van, de nem tudtam mi van veled, mert nincs annyi időm, hogy azt végigolvassam. Láttam a Te kis mézeskalácsházadról fotót, hát enni való lehet...
A nevet kiegészítettem!
Csíkok: én kaptam milupát, de az nagyon nem szimpi! Nem nagyon kenegetem magam, mert nincs mit, ha lesz, akkor már késő lesz tudom, de utálom magamon ezeket a kencéket!
Ilcsi néni: róla nagyon jó véleménnyel vagyok, már csak azért is, mert az én keresztanyám kozmetikus és Ilcsi néni kollégája/barátnője. A keresztanyám kozmetikája is olyan referencia nyavaja, azt hiszem 80%-ban csak Ilcsi termékei vannak. Nekem elmondta, hogy azok eredete tényleg 100%-ig az ami fel van tűntetve. És egy krém mire piacra kerül, sok év laboratóriumi meg minden szösz van mögötte... Mióta várandós vagyok, még több kényeztetésben van részem a kezelésnél. A kozmetika a 86-os Kosztolányi végállomásától 2 percre van, ha valakit érdekel, akkor szívesen megadom! Ja és még valami, ha valami bőrgyógyászati panaszom van (vagy környezetembe), akkor keresztanyut kérdezem meg, abban az időben még tanítottak ilyeneket is....
Myra
Mesélte is Zsuzsa, hogy találkoztatok. Már azt hittem Ti is külön-külön vagytok, de megnyugtatott, hogy csak ctg-n voltál ott fent.
Mosolygós vagyok? Ez kedves, köszönöm!
Beszéltem Zsófival, jól vannak, majd jön és beszámol, csak még nem nagyon tud annyit ülni...