Sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltűntem.
Kagyló: Nagyon szép számú tüsződ van. A pénteket csak feltételesen mondat Dévisz, nem? És ilyenkor reggel már hozzák is a mintát az intézetből. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, és ez legyen az utolsó iszemed, ami sikeresen, és két-három pocaklakóval végződik!
Kretty: Neked is nagyon szorítok a kezeléshez! Nem mondott semmit a dokinő a dáthára? Ma már jobban vagy? Párodnak sikerül ilyenkor nem elkapni?
Katapetra: Most hétvégén is jön haza az Urad? Nagyon szép munkát választottál, kívánom, hogy nemsokára Te is beállhass a dolgozó nők sorába, mint kismama!
Rencsi: Én is szorítok neked a pénteki pozitív teszthez! Várunk nagyon a jó hírekkel.
Bari: Jó hogy szóltál, köszönöm az infót a pozitív gondolatokra, ma másra sem gondoltam, csak jó dolgokra.
És képzeld találtam ma 1000 forintot az utcán.
Nagyon meglepődtem, hiszen velem ilyen nem szokott előfordulni.
Ti, és a fiúk hogy vannak? Döbrögi és cumikirály még mindig a pocakfürdőben fürcsiznek? Annyira jó az a kép, nem tudok betelni vele.
Kvzsuzsi: Örülök, hogy hasznosnak találtad a nénit, és hogy megerősített az utadban, és hogy jól csinálod! Meglásd még 3 hónap és minden rendben lesz az inzulinoddal, és szépen Te is beállsz a sorba a sok kismama közé.
Kriszto: Köszönöm, és én is ölellek!
Anyni mindenkinek szerettem volna írni, de most, hogy leültem a gép elé, minden gondolatom elszállt. Bocsi lányok, akiknek nem írtam! Mindenkinek nagyon szorítok, drukkolok, és sokat gondolok rátok!
Pusza: