Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kretty
Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :wink: :lol: Még,hogy nem nőnek :lol: :lol:
Zsuzsi
Hajrá spontán baba!Kriszto után már el hiszem,hogy vannak csodák :wink: :lol: Szép pocid lesz neked is mint neki van :lol:
Gigibp
Én is a férjemtől szeretnék kisbabát,de ez van.Nem tudok mit csinálni,csak bele nyugodni,ami nagyon nehéz,de az övé lesz okoska is!Mi is csak azért változtattunk,mert a páromnak mondta nem sok értelme van tovább menni sajátból.Szorítok,hogy neked ne keljen elmenni a donorhoz.Várunk a hírekkel! :wink:
Katapetra
Mi is spontánozunk mindig,de nálunk nem jön.De nálad fog meg zsuzsinál is!!!!
Forka
Voltál ma az intézetben?Volt ott egy anyuka egy szép kisfiúval.Nem te voltál? :oops:
Péntekig arra lehet számítani,hogy szépen osztódnak tovább és te kismama leszel ismét! :wink:
kriszto
Hogy vagy?
Barikám
Jöhetnek a képek,de sok :oops:
Mné?Zafir?Ági?Emerenc?Többiek?

Nálam még mindig megy a szuri.Péntekre ki kell kérnem okoskát.Vagy akkor lesz,vagy talán hétfőn.A legnagyobb most csak 15mm.Még semmit nem tudunk biztosra.Ma még nem érzem,hogy itt lenne az idő. :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szóval jObb oldalon van egy 16os és egy 13as, és 3-4 db 8-9es. Bal oldalon még csak kb 5 8-9 es van. Pénteken ismét uh, és meglátjuk. A doki külön kiemelte, hogy a nyálkahártya gyönyörű, kövér, 3 rétegű, épp babáknak való! :D A szuri maradt, 2 ampulla merional 0.25 suprefact. Azt mondta a doki, 10 petesejt elél lesz, mert nagyon pici és sovány vagyok

És mivel 10milliószoros nap van, apával egy kisfiú és egy kislány pocaklakót kívánunk! :roll:
Vendég

Kretty
Szuper! :wink: :lol: :lol: :lol: Akkor én is rendelnék 3 kukisat :oops:

kagyló

Köszi kagyló, kedves vagy :-)
Ma nem voltam, csak telefonon beszéltem apánkkal.

Akkor én is kívánok! Minden csajszinak! Mindegy hogy mi lesz és hány, csak siessen, mert már nagyon várjuk.[/img]
forka
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lányok, asszonyok! :)

Ma 10,000-szeres teremtő nap van, tudtátok? Ez azt jelenti, hogy minden, amit ma gondolsz, cselekszel, az 10,000-szeresen hat!

És ezért ma nagyon pozitívnak kell lennünk!!! :D :D :D

Találtam is tök jó meditációs szövegeket, itt pl. egy bababevonzó meditáció:

http://www.avonzastorvenye.hu/babavonzo.html

Itt pedig egy olyan meditáció, amivel másokért tudsz tenni:

http://www.avonzastorvenye.hu/most_te_jossz.php

Ezek pedig tök jó cikkek, hátha érdekelnek valakit!
http://www.avonzastorvenye.hu/gyereket_akarok_.php

De ha úgy gondoljátok, hogy nem vagyok normális, :roll: :lol: :D azt is mondjátok meg nyugodtan, én most találtam rá ezekre a cikkekre, meditációkra, és szerintem sokat segíthetnek!
És ha egyszerre sokan meditálunk, akkor még meg is sokszorozódhat a hatása!

Szóval mindenkinek sok-sok pozitív gondolatot kívánok a mai napra, és mihamarabbi babavárást!
:D
plonsk
Budapest

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem. :roll:

Kagyló: Nagyon szép számú tüsződ van. A pénteket csak feltételesen mondat Dévisz, nem? És ilyenkor reggel már hozzák is a mintát az intézetből. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, és ez legyen az utolsó iszemed, ami sikeresen, és két-három pocaklakóval végződik!

Kretty: Neked is nagyon szorítok a kezeléshez! Nem mondott semmit a dokinő a dáthára? Ma már jobban vagy? Párodnak sikerül ilyenkor nem elkapni?

Katapetra: Most hétvégén is jön haza az Urad? Nagyon szép munkát választottál, kívánom, hogy nemsokára Te is beállhass a dolgozó nők sorába, mint kismama!

Rencsi: Én is szorítok neked a pénteki pozitív teszthez! Várunk nagyon a jó hírekkel.

Bari: Jó hogy szóltál, köszönöm az infót a pozitív gondolatokra, ma másra sem gondoltam, csak jó dolgokra. :-) És képzeld találtam ma 1000 forintot az utcán. :shock: Nagyon meglepődtem, hiszen velem ilyen nem szokott előfordulni.
Ti, és a fiúk hogy vannak? Döbrögi és cumikirály még mindig a pocakfürdőben fürcsiznek? Annyira jó az a kép, nem tudok betelni vele.

Kvzsuzsi: Örülök, hogy hasznosnak találtad a nénit, és hogy megerősített az utadban, és hogy jól csinálod! Meglásd még 3 hónap és minden rendben lesz az inzulinoddal, és szépen Te is beállsz a sorba a sok kismama közé. :-)

Kriszto: Köszönöm, és én is ölellek!

Anyni mindenkinek szerettem volna írni, de most, hogy leültem a gép elé, minden gondolatom elszállt. Bocsi lányok, akiknek nem írtam! Mindenkinek nagyon szorítok, drukkolok, és sokat gondolok rátok!

Pusza:

Mné
mné

Mné, jó hogy jöttél, én ma annyiszor gondoltam arra, hogy gyerekem születik, hogy egy egész focicsapat fog szaladgálni itthon! :lol: És meglátod az 1000ft nak a 10millioszorosát kapod vissza. :wink:
Vendég

Mné: már én is hiányoltalak...hogy megy a diéta? Zsepike? Uraddal hogy vagytok?

Az én drágám jön haza, de csak holnap, bár nagyon titokzatos volt tegnap este...mondta, hogy van egy meglepije.
És ma, ahogy mondtam neki, mekkora a köd:- olyan, mintha eltűnt volna körülöttem a világ.
Erre ő:- Én így is megtalállak.....és nem fenyegetően mondta :lol: , hanem cukin..... :wink: :oops:
De jó lenne....
7végén 3 tortát kell sütnöm, már nagyon várom!!!!!! Anya, apu, após -szülinapok.....jól összejött a február :D de nem baj!

Puszillak benneteket!

Juj nagyon drukkolok Rencsi, Kagyló, Kretty....
katapetra

Sziasztok,

új vagyok köztetek, de egy ideje már olvaslak Titeket.
Kérdeznék, mert nem találtam erre vonatkozó bejegyzést:
van köztetek olyan, aki pajzsmirigy probléma mellett próbálkozik babával? Sajnos engem elküldött a doktor úr, hogy addig nem kezdhetünk, amíg a túlműködő pajzsmirigyemet rendbe nem hozatom. Van tapasztalatotok, hogy ez mennyi idő?
Minden egyéb tanácsot és tapasztalatot is nagyon köszönök!
Sok sikert és babásodást Nektek!
diolevel
Budapest III. kerület

Diolevel!

Üdv. köztünk.

Igen, nálam volt pajzsmirigy probléma. Letroxot szedek a mai napig, kb. 3-4 hónap alatt be tudta állítani a doktornő a gyógyszert úgy, hogy rendben van azóta is, havi kontroll mellett most is 1 körüli TSH-m van.
Nálad mennyire súlyos a gond? Úgy értem milyen értékeid vannak? Kezelve vagy, csak még nem javul?
Dévai küldött el?

Többiek pusszantás...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Juj, csajok muszáj elújságolnom, hogy ma voltam védőnőnél és kéééépzeljétek egy dekát sem híztam! persze eddig... de olyan boldog vagyok... apró örömök az életben. :lol: :lol: :lol:
később jövök, csak végre van munka...

Krettym remélem jobban vagy!

kriszto

kriszto82

Köszi, Kriszto,
írok privit.
diolevel
Budapest III. kerület

Sziasztok

Era, Kata: elküldtem a tananyagot az e-mailetekre!

Krisztó: ez szuper hír! :lol:

Diólevél: üdv köztünk! :D Dévainál jártál? Milyen az az érték, amivel nem enged kezdeni?
Én is hasonló cipőben járok, 4,29-es értékem volt tavaly januárban

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,
köszi a gyors reakciókat. Hát, nagyon rossz. A tsh-m 0.004 volt, a normális alsó határának századrésze. Három hónapja szedek Propycilt, és most 0.03. 0.4-től jó. Még nem mentem vissza Dévaihoz. Decemberben nagyon kiakadt a vérképemen.
Kriszto, látom, Neked sikerült! Gratulálok!!! Nagyon jó hír.
KV Zsuzsi, a 4.29 miért nem jó? Mikortól működik alul a pajzsmirigy? Nem 4-től? Te mikor kezdenél?
diolevel
Budapest III. kerület

diolevél: Nekem tavaly januárban 4,29 volt a TSM, Dévai elvileg 1 körüli TSH-t fogad el jó értéknek, más dokik szerint már a 2 is jó érték a teherbeeséshez :shock:
Sajnos az én esetemben Dévai nem mondta, hogy 1 -ig le kell menni, számomra ez csak most derült ki, hogy nem is lombikozhattam volna. Ehhez képest 2 lombikot végig csináltam Dévainál. :(
Napi fél Letrox szedése mellett, 1 év alatt 3,258-ra lejjebb ment a TSH-m. Most egy másik endos doki megduplázta az adagomat, ezt január 26-a óta szedem, két hét múlva kell kontrollra mennem, akkor fogom tudni megmondani legközelebb, hogy 6 hét alatt mi történik :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

ja, az hogy most ez alul vagy fölül működik, azt pont úgy nem tudom, hogy melyik a jobb vagy a bal kezem
sose bírok olyat megjegyezni, amiből kettő van! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

sziasztok
nekem is pajzsmirigy gondom volt, 4,04 volt az értékem, tehát alul működött a pajzsmirigy, és kaptam is rá 50mg gyógyszert, beállt elég gyorsan. Dévaihoz amikor mentem 2 korul volt. Ezt ő elfogadta. Persze ahogy sikerul a megtermékenyülés rögtön menni kell az endos orvoshoz és emelni fog legalább 50%-al, mert akkor elromlik az érték, meg én azt tapasztaltam hogy a hormonkezelés hatására is romlani kezd, nekem kicsit felment. Bábola
Vendég

Köszi a válaszokat, ez azt jeleni, hogy ne adjam fel teljesen.
Nagyon köszi Nektek.
Diólevél :)
diolevel
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Üdv itt minden újnak. :-)

Diólevél: Soha semmit nem szabad feladni, és bár nekem a pajzsmirigyemmel úgy néz ki semmi probléma nincs, de azért semmiképpen ne add fel!

Katapetra: Drukkolok, hogy meglepjen a mai napon a párod, és már most hazajöjjön, ne kelljen várni rá. Hogy haladsz a munkával, cégeddel? Van már szervezni való esküvőd?

Rencsi: Hogy vagy? Van valami híred?

Kagyló: Feszít a pocakod? Sikerült kikérned okoska apucit holnapra?

Kretty: Hogy bírod a gyógyszerezést?

Megy valaki torkoskodni ma? Mi valahogy mindig lecsúszunk róla. Idén nem is volt semmi hírverése, így mi idén sem jutunk el. :-(

Hol van mindenki?

Mné
mné

Mné: ha tudtam volna, én is bejelntkezem, max. barinőve lmegyek el.
Valóban nem volt hírverése....
Szervezendő 2 van :D, én már ennek is nagyon örülök, vannak más tervek is....majd meglátjuk.
Képzeld ma túrógombócot csináltam...ha nem ehetek, meghaltam volna...na jó ez túlzás, de az én kívánásaim, olyan, mintha egész életemben állapotos lennék :lol:
Ti jól vagytok?

Diólevél: Üdv. itt, nekem 2.4 volt, és lekellett vinni, egy hónap alatt 0.9 lett.
viszont most már 1 egészet szedek, mert a fél adgtól nem ment le 2.6-on stagnált.
Én hétfőn megyek újabb vérvételre, majd ott kiderül, mennyit ért az emelés (remélem sokat) :roll:

Kriszto: gratulálok!!!!!!! :wink:
katapetra

Beszéltem a biológussal. Azt mondta áttette másik táptalajra a babócákat, már kapnak cukrot is. Az ötből ketten picit le vannak maradva és szerinte holnapra ketten vagy esetleg hárman lesznek :D
SZORÍTSATOK Lci!!!!
forka
Budapest XI. kerület

Katapetra: köszönöm, jól vagyunk. :-) Túrógombóc? Nyammi, nekem is sokszor van, hogy megkívánok valamit, de igyekszem visszafogni magam, mert ha elcsábulok akkor nem tudok határt szabni magamnak. Nem is mondatm, jó sütögetést kívánok! Három ünnepség egy hétvégén! Azért az eléggé megterhelő lehet. Milyen tortát csinálsz?

Kriszto: Én is nagyon-nagyon gratulálok! Igazán szép teljesítmény! SŐŐŐT! Nem semmi! És egyébként mekkora most a babócád?

Mné
mné

Forka: Nagyon-nagyon drukkolok! Hajrá babócák!!!

Mné
mné

köszönöm köszönöm :lol:
forka
Budapest XI. kerület

Kriszto Neked gratu!
Én 15 hetesen már vagy 3-4 kilónál jártam anno :D
Ügyi vagy
forka
Budapest XI. kerület

Egyébként Ti beülti után mennyire pihentetek? Van valami tanácsotok, hogy mire figyeljek?
És mikor szokott lenni a beülti és az milyen?
Reggel kell telefonálnom, de már most nagyon izgulok :roll:
Bocsi a sok kérdésért...
forka
Budapest XI. kerület

Forka,nekem egy hetet mondott Dhogy addig ne menjek dolgozni,setaljak minden nap,seteltam is 1-2orat,tettem vettem otthon, fekvest nem javasolt.lehet fozni,vasalni,szekrenyt rendezni persze ugy hogy semmi neezet nem lehet emelni! Sok sikert holnapra,a beultetes kb 11-12korul szokott lenni a mutetek utan. Egy transzfer,egy konzultacio:).
Vendég

Forka,
És a beultetés után sok hust egyél, naponta 4-5 alkalommal 10dkg-ot. Az nagyon fontos. Maga a beultetés nem fáj, egy kacsa kerul felrakásra, meg előtte kicsit fertőtleniti, kozben szol a zene, és nagyon kedves mindenki. Persze a legcukibb D a zold sapkájában, legalább is én nagyon megszerettem. :) bábola
Vendég

Mné: apukámé: csokikrémes-szedres lesz
apósomé: a múltkori sárgabarackos-kókuszos, vaníliakrémmel
anyáé: túrós-banános

Ha jól sikerülnek teszek fel majd fotót....

Egyébként a túrógombit Zsuzsi orvosi papírja alapján mertem bevállalni, természetesen mindent úgy csináltam, és csak annyit ettem, amennyi elő van írva. JUjjj nagyon fincsi volt...csak hamar lecsúszott, pedig 32x megrágtam minden egyes falatot :lol:
Örülök, hogy jól vagytok :wink:

Forka:Nem lesz semmi gond, nagyon drukkolok én is!!!!!! :wink:
katapetra

mné, kata: igen, a néni is megerősített abban, hogy tulképpen mindent lehet a néhány kivételtől eltérően, a tilos dolgok: cukor, méz, csoki, banán, szőlő, és aszalt gyümik, ezen kívül tulképpen mindent lehet enni, persze mérve, és az adott napszaknak megfelelően ehető ch mértékben.
én pl mostanában ezt eszem uzsonnára: 20 dkg vegyes gyümi (mandarin, kivi, alma), és 10 dkg túró, a gyümit összeturmixolom majd ezt összekeverem a túróval, megszórom egy kis édesítővel, és kész a finom édesség! :)

csak nekem az nehéz, hogy most tulajdonképpen újra fel kell fedeznem az ételeket, mert amit eddig ettem édességnek, azokat nem ehetem, nekem kell újakat kitalálni! :)
dehát van időm :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi miért tilos a banán illetve a csoki?

Mérsékelten tudtommal mindkettõ fogyasztható :?
A többi az oké.
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Most olvastam valahol,hogy az összes édesítõszer veszélyes, szóval én át fogok térni a nyírfacukora.
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Nagyon köszi, aranyosak vagytok :D

A húst meg a vizet tolom ezerrel, mert a fiammal megtapasztaltam a túlstimulálást. Akkor senki nem szólt, hogy fontos a fehérje...

Húúú, csak bírjam ki holnapig :)
Meg utána 2 hétig...
forka
Budapest XI. kerület

Az én dokinőm+dietetikusom szerint a cukor amit tilos!!!!!!és a fehér liszt!!!!!

A többit mérve, és csak bizonyos napszakokban szabad!

Jaj, én minden nap! mozgok egy órát, hol cardio, hol zsírégető edzéseket, és most lement egy egész kiló...de olyan furcsa mert az alakom mások szerint is sokat formálódott, csinosodott, és mint tudjuk, az erősödés-formálódás inkább cm-ben mérendő, mint kg-ban.
Na nem akarok elszállni...... :oops: :lol: van még fogynivalóm......

forka: hidd el ki fogod bírni :wink: csak nehéz lesz.....és akkor mi lesz a 9 hónappal? :D Puszi

Zsuzsim: ez baromi jól hangzik, ez a túrós -gyümi.....kifogom próbálni 8)

Kriszto: kis körtéd, hogy van? :lol:
katapetra

Szélkisasszony: mikor is mész dokihoz?

Emerenc: ölellek!
katapetra

Kata, az izom többet nyom, mint a zsír, így ha minden nap edzel, a gyakori mérlegelés csalóka lehet... :wink:

Holnap jó sok mindenkiért izgulhatunk :arrow: Kagyló, Rencsi, Forka!
Vendég

Rencsi: így ismeretlenül is nagyon kívánom Neked a pozitív tesztet!

Kagyló: Neked 3 gyönyörű fiúcskát!

A kisfiamnak meg néhány kistesót!
Most nézegetem az első fotóit, szeretnék még néhány ilyen hajasbabót

:D Kép
forka
Budapest XI. kerület

Itt az Uram :lol: :lol:

Jaj de cuki hajasbaba!!!!!!!!
katapetra

Holnapra a három lányért csuriba a kezem-lábam!!!!

Hú, de helyes kiskrapek, gyorsan neki testvérkét!!!

Kriszto, végre látom a vonalzódat, gyönyörű. és óriási gratula a súlyodért!! sok melód van benne.

Katapetra, szép estét az uraddal :wink:

KépKép
momelcsi

Csajok! Kretty! Kagyló! Rencsi és Forka! Amint tudtok valamit gyertek!!!! nagyon várunk Titeket! szorítunk nagyon-nagyon!

Kata! :wink: majd mesélj, mi volt a meglepi... persze csak a publikus részét!! :oops: :D :D

Zsuzsi! Ezt a fajta gyümölcsös-álmot én is ki fogom próbálni!

puszi mindenkinek! a zugolvasóknak is!!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Én is izgulok, tűkön ülök...... :roll:
Kriszto:
Egy karaoke cucc :lol: én is meglepődtem, nagyon jópofa kis játék.
(a férjem imádj a kütyüket :? ez a szenvedélye, szóval bevagyunk hálózva a lakásban....ő a kis kábelbarát 8) )
katapetra

A kicsik megnőttek. Így van kb 20. Levette a merionalt 1 ampullára. Vasárnap uh és vérvétel,Krizsánál! :D
Vendég

Kretty: Gyönyörűűű! Gratula! Szorítok nagyon!

Kagyló: Nálad mi volt az UH-on?

Rencsi: Nagyon várunk téged is a pozitív teszttel.

Forka: Gyere te is majd, hogy ha hazaértél a gyerekekkel.

Mné
mné

Domi tényleg jól érezte...... :D van egy nagyon nagyon halvány második csikocska.....

Kérlek ne gratuláljatok inkább még drukkoljatok hogy erősödjön a csík mert nagyon halovány.....

Forka, köszönöm és tényleg gyönyörű hajasbaba volt a fiad....tök érdekes hogy a fiamnak születésekor nagyon sötét barna és göndör volt a haja...most meg nagoyn világos barna és csak kicsit hullámos....neked a fiadnak ilyen maradt a haja?
Babaragacsokat küldök++++++++

Kretty: azta 20 db, tüszőgyár!!!! mennek a drukkok továbbra is++++

Kagyló: neked is drukkolok+++++

Mindnekinek puszi és köszönöm az eddigi drukkokat.....holnap is tesztelek remélem erősödik....

Kép
rencsi79

Rencsi drukkolunk, a gyerekek sokat látnak , minden oké lesz.

Kretty nem semmi 8)

Kagyló neked és a többieknek is megy a drukk, majd jelentkezzetek.

Tegnap lázas napja után végre jobban van a fiam :P
És a nap is kisütött :wink:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Rencsi,
drukkolok!!! :D :D

Kretty,
hűha, szép szám!!! :lol:

Kata,
de jó! Az én párom csak holnap este ér haza, hétfőn meg elutazunk Bad Emsbe, a Rajna mellé. Szombaton jövünk vissza és sajnos másnaptól már megint egyedül vagyok :?

Kriszto,
nagyon ügyes vagy!!! :D :D A tesóm is összesen csak pár kilót hízott, hátulról meg sem lehetett mondani, hogy állapotos, a feneke lett csak egy kicsit nagyobb... :D

Forka,
drukkolok!! Gyönyörű a kép a kisfiadról :D :D

Kagyló,
majd mesélj!

Puszi mindenkinek!!
leeda

Rencsiiii: Mennek a drukkok ezerrel! Csuriban a kezem érted! Jupiiii!

Mné
mné

Én márciusban papír begyûjtõ dömpingbe fogok, szóval remélem onnantól már nem kell majd sokat várni és én is neki kezdhetek ennek az egész folyamatnak.

Bár februárra terveztem a papírok beszerzését, dehát az élet közbeszólt....

Na mindegy , nem akarok keseregni :roll:

Rencsi amúgy nekem is halványcsíkos volt a tesztem a fiammal,szóval :P
Nagyon jó,hogy ennyi pozitív példa van,talán majd nekem is sikerülni fog.

Bár az elsõ babát idõben szültem( 29) sajnos nálam a genetikai is rízikósabb,de pont ezért mentem D.hez, mert állítólag csak szép babákat hoznak össze :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok

Kretty
Hűha :shock: Juhéééééé,de sok van.....babás leszel és még fagyiba is mennek majd!!!Továbbra is szorítok!!!! :wink: :lol:
Rencsi
Igeeeeeeeeeeeeeeen!! :lol: Erősödni fog,sikerült!!!! :wink:
Mondtam én nem feladni! :lol:
Katapetra
Nagyon jó ajándék!Egy szexis fehérnemű hozzá,és már ott is a spontán baba :wink: :lol:
Forka
Milyen szép hajas babád volt. :lol: Várunk a hírekkel++++++++++++++++++++++++++Szorítok!

Köszönöm csajok,annyira aranyosak vagytok :cry: :oops:

Ma nem kaptam meg okoskát,majd hétfőn.Holnap este kell beadnom egy ovitrellét.4 van ami jól áll,a többi le is maradt.méhny:9 mm.Apánk mondta ebből egy kislányt bevállal majd mert 3-ról beszéltünk.A hasam az fáj,meg a mellem is.
Okoska ott van már,de hétfőig el is lesz ott. :lol:

kagyló

Kagyló: SZUPER!!! Okoska apucit hétfőn megkapod, és mehet a szerelembe esés. JUPIII! Mekkorák voltak a tüszők? Vigyázz nagyon magadra, és ha lehet, kíméld magad a hétvégén!

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?