Új privát üzeneted érkezett!

Cicamica: köszönöm! Azt hiszem mindenképpen el kell menjek dokihoz, mert a pajzsmirigyemmel is vannak gondok és már rám férne egy kontroll. Egyben meg is mutatnám a mostani leletemet is.
Nem tudom még mikor és hova megyek dokihoz!

Zsuzsi: hajrá! Remélem, sikerrel jársz addig! :wink: :lol: :lol:
szélkisasszony

A mensmentisben Rentz doktornõ jó 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Rencz doktornő Ciris, két napra adnak kb. időpontot, a mensmentisben nekem 6 hétre adtak, majd a cirisben ugyancsak hozzá másnapra!
ebéd, és jövök, pusza mindenkinek, jövök hosszabban mindjárt!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

többen kérdeztétek, a gyerekek nyakába borostyán lánc van. hogy mennyire segít nem tudom, mert nélküle nem fogzottak. Keresztelőre kapták anyósomtól, úgyhogy azóta hordják, csak úszásnál vették le.
Egy ideje egyiküknél sincs új fog, bár Matyinak az a kettő szép csendben jött ki.

KépKép
momelcsi

Szelkisasszony, nekem is hasonlo ertekek jottek ki, mint neked, mindeket lombikos doki (Devai is es a doktorno is) es a belgyogyaszom is azt modta, ha az inzulin visszamegy a kezdo ertekhez, akkor minden renben van. Nem vagy IR-es, mert az inzulin hatasara a vercukor beepul a szervezetedbe es ha visszamegy a kiindulo ponthoz az inzulin, az azt jelenti ,hogy ez a szabalyozas rendben van. Inzulin rezisztencianal nem erzekeli a szervezeted, hogy a cukor beepult, ezert termeli folyamatosan az inzulint es ezert nem csokken le a 120' inzulin szintje.
Vendég

Köszi csajok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

kagyló: mi még most nem kezdünk, megpróbáljuk spontán, hátha :)
ha a 4 hónapos kontrollig nem esek teherbe spontán, akkor majd a kontroll vérvétel után lesz kezdés, ha az jó lesz! remélem jó lesz! :o

Szélkisasszony: köszi! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Ja, Kagylo, elindultunk, ma eppen azon stresszelek, hogy nem faj a pocim, biztos nem noooooooonek a tuszok! :evil: Nah, holnap kiderul minden! Be vagyok tojva... :roll: :shock:
Vendég

Szélkisasszony:
Rencz doktornő-Ciris (ide jó eséllyel már következő hétre kapsz időpontot, a mensmentis 6-8 hét várakozás)
Én azt javaslom, hogy mutasd meg neki (ha belefér egy konzi ára 12e. Ft) Nekem a Kaális dokinő azt mondta jók az eredményeim, Dévai nem is igazán foglalkozott vele, egyedül a nőgyógyim mondta hogy neki nem tetszik. Aztán most elmentem a Rencz doktornőhöz, és tényleg nem jók. Diétáznom kell és gyógyszert is kaptam.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Szélkisasszony,
szerintem is jó a leleted! A legújabb álláspont szerint, ha 70! :shock: alatti értékek vannak az jó! Én tavaly kaptam Adimetet, pedig nem volt ilyen magas egyik érték sem, de a mai állás szerint nem adnának semmit... Ez olyan, mint a szám.tech. napról-napra fejlődik és jönnek az újdonságok!

Szil,
mi holnap megyünk konzira és valószínűleg long protokollal indulunk. A sejt minőségre nekem annyit mondott a doki, hogy valószínűleg a spermiumokkal van a baj. Ha vinnénk donorspermát, akkor kiderülne, de azt is hozzátette, hogy akkor ha szépen fejlődne egy csomó a donorral, akkor valószínűleg azokat preferálnák visszaültetésre és én ezt egyelőre nem akarom. A férjemtől szertnék kisbabát, ahogy te is! :)

Kretty,
monnnyon már le az a nátha! Egy evőkanál méz, belenyomni egy gerezd fokhagymát, már próbáltad??
Ja, szigorúan este, mert kissé büdi lesz tőle az ember lánya! ;)

Kagyló,
a babarucik majd odavonzzák a gyerkőcöt!!! Lesz babád, ne aggódj!!! Nagyon drukkolok nektek is!

gigibp

Zsuzsi: örülök, hogy jöttél, én elfogadnám, amit kaptál....ha nem nagy kérés

katapetra@gmail.com
Mi is spontánkodunk, bár éjjel úgy megjött..... :? DE 28. napra!ami jó hír....
Majd márciusban lesz újabb cukorterhelésem....kíváncsi leszek, addig pedig gőzerővel küzdök!

Cica: Jobbulást kisfiadnak, szegénykém!

Szélkisasszony: DE jó, hogy itt vagy...én mint NEM orvos, csak annyit tudok laikusan hozzá tenni, hogy az inzulinod szerintem szépen visszamegy...de a 120 ' cukor nagyon visszaesik....nekem anno ezt kifogásolta a doktornő.... :roll: :roll: hát gondolom jól össze vagy már kavarodva, de ha nem bírd ki jövőhétig, vannak nagyon jó internetes szakértők, akik még aznap, vagy másnapra válaszolnak. Egy próbát szerintem megér....
puszi

Kagyló: én is úgy gondolom, hogy a babaruházás, babásodást fog eredményezni, tessék hinni!!!!!Jó, hogy jobban vagy!

Kretty: nagyon drukkolok holnapra, hogy jó eredményeket kapjatok!Jobbulást drága!

Kriszto: mi finomat ebédeltetek? :D
katapetra

kata: holnap behozom ide az anyagot a melóhelyre, mert itt van jó szkenner, és akkor holnap elküldöm! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Egy kis segitseg:
A tápcsatorna a táplálékkal felvett összetett szénhidrátokat glükózra (monoszacharid) bontja. Ez azt jelenti, hogy minden (emészthető) szénhidrát hasonló hatású a szervezetre, bár a lebontás sebessége fontos tényező. A glükóz a bélből felszívódva a vérbe kerül, és ezúton a test minden részére eljut. A szervezet sejtjei csak inzulin jelenlétében képesek felvenni a vérből a glükózt.

A hasnyálmirigy (latinul pancreas) Langerhans-szigeteiben ezzel egy időben az úgynevezett béta-sejtek egy hormont, inzulint termelnek és bocsátanak a keringési rendszerbe. Az inzulin az inzulinreceptorokon keresztül kötődni tud a test egyes sejtjeihez (máj-, izom- és zsírsejtek), és kis pórusokat nyit a sejtmembránon, amin keresztül a glükóz a sejtbe áramlik. A sejtek a glükózt energiaforrásként használják, valamint a sejtek (különösen nagy mennyiségben a májsejtek és az izomsejtek) képesek a glükóz tárolására is nagy molekulasúlyú szénhidrát (glikogén) formájában, és szükség szerint ebből felszabadítani.

Az inzulin hatásait inzulinreceptorokon keresztül fejti ki. Az inzulinreceptorok sűrűsége az inzulin koncentrációjától függ. Ha magas a vér inzulinszintje, a receptorok sűrűsége csökken (downregulation) és fordítva (upregulation).

Az egészséges éhgyomri vércukor szint 3.9 - 6.0 mmol/l. A tartomány alatti vércukorszint esetén alacsony vércukorszintről (hipoglikémiáról), az a feletti érték esetén magas vércukorszintről (hiperglikémiáról) beszélünk.

A magas vércukorszinttel járó szénhidrát anyagcserezavarnak a nemzetközi osztályozás szerint három stádiuma van. Az első az emelkedett éhomi vércukor érték, amikor az éhomi vércukor szint magasabb az élettani értéknél, de nem éri el a cukorbetegségre jellemző értéket. A második stádiumra, a csökkent glükóz toleranciára alacsonyabb cukortűrő képesség jellemző, mint az egészségesek esetében. A harmadik stádium maga a cukorbetegség.

Ha testünk inzulinreceptorai kifáradnak, nem tudják ellátni a feladatukat: azonos hatás kiváltásához egyre több és több hormonra lesz szükség. Ez a megnövekedett inzulinszint nem csak a vérnyomást és a koleszterinszintet emelheti meg, de elhízáshoz, sőt, cukorbetegséghez is vezethet.
Vendég

Kretty: köszi szépen! ez nagyon jól, és érthetően van megfogalmazva! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szivesen! :D
SZerintem egy kicsit tul van misztifikalva ez az egesz inzulinrezisztencia dolog. Ha nem esel rogton teherbe, es nincs mas ok, rahuzzak, hogy biztos ez az oka. Ez kb olyan, mint amikor nem tudjak az orvosok megallapitani mi a baja a betegnek, akkor rahuzzak, hogy autoimmun, addig amig jobb nem jut eszukbe (lattam mar egy par ilyen korhazi munkam soran :? )

En hiszem, ha sportolsz, nem eszel sok muanyag sz*rt (McDonalds es baratai) eleg folyadekot iszol es nem tomod kiloszamra a csokit es az edesseget magadba, akkor siman babas leszel.

En a rakmegelozesrol irtam a szakdogam, es az elelmiszerekben talalhato, bizonyitottan rakkelto anyagokat csak a mellekletbe tudtam beletenni, annyi van! Szoval a kulcsa mindennek a helyes taplalkozas es az egeszseges eletmod. Tomhetsz magadba egy halom metformint vagy barmi mast, ha nem valtasz eletmodot, nem lesz pozitiv eredmeny. Sajnos az emberek a mai vilagban azt hiszik, hogy bevesznek egy tablettat, es minden szuper lesz! Igaza van Katanak, hogy ez az eletmodvaltas sokkan lehezebb, mint barmelyik masik munka, vagy akarmi.
Vendég

Sziasztok!
Régóta zugolok, de most elõbújnék egy kis segítségkérésre. Plusz persze gratulálok minden kismaminak! Csendben szurkolok Nektek már pár hónapja. Én túl vagyok 4 sikertelen inszemen és most belevágtunk a lombikba.
Szóval a kérdéseim a következõk:
- az utrót ugye a leszívás utántól kell kezdeni?
- mi a véleményetek a továbbtenyésztésrõl, hány db-nál érdemes kérni?
Válaszotokat elõre is nagyon köszönöm!
Kata
forka
Budapest XI. kerület

Szia Kata, Igen, utro leszivas utantol van. Embrio tenyesztesre 5 embrio folott kerul sor. Ha ennel kevesebb embriod van, a 2. napon beultetik.

Megjott kozben a vervetel eredmenye...VASHIANYOS vagyok.... :shock: 6 fajta vitamint kombinaciot szedek es egyikben sincsen nyomoronc vas... :evil:
Jah, es a koleszterinem is magas (ennyi hustol nem is csodalom :D ) :roll:
Vendég

Zsuzsi: Nagyon köszönöm....
katapetra

Köszi a segítséget!
5. napra átlag hány % szokott megmaradni? Kicsit féltem õket :cry:
forka
Budapest XI. kerület

Forka, ez fugg attol, hogy hany petesejtet szivtak le. Utana milyen a sejtek minosege. Utana mennyi termekenyult meg. Minden lombik mas es mas. Ezt igy elore nem lehet megmondani.
Vendég

sziasztok! újra!

Krettynek igaza van, kicsit el van túlozva ez az inzulinos dolog. Nekünk konkrétan megmondta a doktornő, hogy próbáljuk ebbe kapaszkodni, mert más ötlete nincs, hogy miért nem jön össze...
annyira gyerekcipőben jár még ez a dolog, és az orvostudomány is hol így hol úgy nyilatkozik róla, hogy tényleg a legeslegjobb dolog az életmódváltás. ami baromi nehéz, de meg lehet szokni! és hiszem, hogy célravezető lehet mindenkinél, valamilyen formában!

Kretty! Nátha monnyon le! Vasraktár pedig töltődjék fel! egyél sok-sok zöldséget a husi mellé! a koleszterin meg... hagyjuk, mindig annak a kevesebb aki kolbászon és szalonnán él, aki meg rendesen eszik annak gondja van a koleszterinjével. :D :D

Kagyló! Nagyon drukkolok holnapra! Biztos lesz 3-4 csúcsszupi tüszőcskéd, és jöhetnek az ikrek!!! jó lenne sétálni, de sajna melózom, most már van is mit tenni. szóval a séta marad máskorra. lesz még rá alkalom.

Forka! Üdv köztünk! Hol tartasz a stimuban?

Reni! Hogy vagy? Ugye jössz majd? Még szorítunk neked!!

Kata! grillezett húúúúús, párolt zöldborsóval és kukorica salátával. ez volt a mai ebédem. Persze a köretből kevés. Igazából van egy óriási bűnöm amitől napok óta nem tudok szabadulni: a befőttek. anyukám cseresznye, meggy, sárgabarack és őszibarack befőttje.. mindennap muszáj ennem, holott tudom mennyire gyilkos! de sosem voltam ennyire rákattanva, mint most. Pénteken megyek megint PP vércukorra, remélem rendben lesz.

Zsuzsi! Hajrá spontánkodás!!! bármikor szívesen veszünk csíkos teszt képeket! én szorítok nagyon!

Csajok ma megint megyek fogorvoshoz. Kivagyok, nincs kedvem. Pedig "csak" fogkő-leszedés és fogíny ápolás... de úúúúgy fááááj. utálom. :cry: :cry:

kriszto

kriszto82

Tegnap volt a leszívás, 11 db sikeredett.
Ma reggelre 9 termékenyült meg.
És nagyon izgulok :)
forka
Budapest XI. kerület

Forka, akkor minden esely megvan a tovabbtenyesztesre! Drukkolok!!!! :D

Kriszto, lelekben Veletek vagyok!!! Es is utaloooom a fogdokit, es a fogko leszedes igenis FAAAAAAJ! :(
Vendég

Nagyon köszi :D
forka
Budapest XI. kerület

Szia mindenkinek!
Ma nagyon mélyponton voltam, mert úgy éreztem, hogy sohasem fog sikerülni a lombik. Meg foglalkoztatott egy kérdés, nem tudom ti mit tudtok erről. A jelenlegi lombiknál nem friss, hanem fagyasztott mintát használtunk (mármint a páromét). Szerintetek ez leronthatja jelentős mértékben az esélyeket? Mindig újabb-újabb gondolatok jutnak eszembe, amin rágódhatok:(

Azért itt csendben olvaslak benenteket és drukkolok mindenkinek és örülök, azoknak akiknek már sikerült! Remélem egyszer nekünk is fog.
Szil
szil81
Budapest

Sziasztok, ma 1, 1/2 órát gyilkoltam magam a wii-vel,
sütöttem rántott csirkemellett, de graham lisztben, és zabkorpában forgattam meg, hozzá volt egy kis basmati rizs petrezselyemmel....
és voltam ma sétálni is, egyúttal bevásároltam, és cipekedhettem haza, jól leizzadtam....
én nem bírok ennél többet mozogni aktívan...
a bmi indexem a wii balance board szerint 26.85-ről 26.54 re lement, de a mérleget kerülöm.
Kretty: köszönöm én is ezt a sok hasznos infót, teljesen igazad van, de sajnos nekem másfél éve már olyan súlyos tüneteim voltak, hogy tudtam, hogy valami felborult bennem...így derült ki az IR.
Le kell fogynom!!!!!!! Babát akarok! nem szeretnék, hanem akarok, követelem az élettől!!!!!! :x
Na jó megvolt a hiszti is mára :)
katapetra

Szia Szil!

ne aggódj ezen!!!!! A párom külföldi munkája miatt nálunk is felvetődött ez a lehetőség, azt mondta a biológus nő, hogy a spermium az egyik legjobban fagyaszható sejt, ezután köv. az embrió, és legnehezebben a petesejtet nehéz hibernálni.
Ha nem voltak nagy problémák a párod mintájával, akkor szerintem nem lesz semmi baj!!!!

Ne gyötörd magad feleslegesen ilyen kérdésekkel, légy pozitív, egyszer nekünk is lesz kisbabánk, Kriszto erre az élő példa, hogy csodák márpedig vannak, így, vagy úgy, DE vannak!!!!!
Ölellek
katapetra

Köszi Katapetra a megnyugtatást! Elég rossz volt a párom mintája, de egy betegség miatt már csak a fagyasztottat tudjuk használni. Egyik ismerősöm felvetette, hogy esetleg ez lehetett az oka, hogy a 2. lombiknál sokkal rosszabbul osztódtak a sejtek. Az elsőnél még frisset használtunk.
De a fagyasztott minta önmagához képest csúcsszuper lett, és fel is ébredtek a katonák. Csak mi van ha mégis...
Sajnos nem ismerem a Kriszto történetét, mert csak nemrégen kapcsolódtam be a fórumba, és én már csak azt láttam, hogy boldog kismama. Gratulálok neki!
Megpróbálok pozitív lenni, majd az idő remélem segít.
Szil
szil81
Budapest

Szil, a biológusok és a doktorok is azt mondják, hogy jobb a friss, ha van. Nekünk is van lefagyasztva, de mindig próbálunk frisset produkálni. :D

DE ha belegondolsz, a donor spermiumok is fagyasztva vannak tárolva, és azok is ugyan olyan jók, mint a friss. Szóval PASSZ... :shock:

Kata, most jól figyelj: LESZ KISBABÁTOK, MÉG EBBEN AZ ÉVBEN JÓÓÓÓÓÓÓÓ? :D :wink:
Vendég

Kretty: jóóóóóó :cry: :lol: :cry: ölellek
Ja :lol: és persze nektek is!!!!!!
katapetra

Zsuzsi:
bár én is voltam tanácsadáson,azért szívesen venném ha nekem is átküldenéd az anyagot amit kaptál.Hátha találok benne valami újat, vagy érdekeset.
köszi

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok,

először is köszönöm h vagytok és minden érzésem ellenére még bíztok a babákban!!!!!!!!!!!!!!!!

Kretty Drága,
jobbulást és nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!

Kagyló,
Mennek neked is a drukkjaim!!!!!!!!!

Kriszto,
gyönyörű baba és ez a pocak!!!

meg vagyok... péntekre nem várom. Vasárnaptól mindjárt megjön érzésem van, de sehol semmi...azt hiszem ott lezártam azzal a kiborulással ezt a lombikot elsírattam és azóta sokkal könnyebb...lesz ami lesz alapon vagyok...
bár nektek is elmesélem volt 2 fura dolog ami miatt talán mégis van egy kis reménysugár....

az első: a 2 éves fiam minden előzmény nélkül feküdt a kanapén és egyszer csak odabújt és a fejét a hasamra tette....majd egyszer csak csodálkozva felnézett és azt mondta anyucika egy baba van odabent.....én nem tudtam hogy mit mondjak potyogtak a könnyeim....

a másik: hogy amikor panaszkodtam apának h milyen szomorú hogy augusztusban minden papírral beállításra mentünk D-hez amiből az lett hogy februárban lett belőle csak beültetés....szóval éppen sajnáltattam magam amikor egy nagyon fura érzés fogott el egy másodpercre az amikor sugárba hánytam már hónapok óta és csak sírtam hogy már annyira kimerültem hogy nem bírom tovább....szóval nem hányingerem volt vagy ilyesmi hanem egy érzés volt, mintha szólni akarna hogy halihó ne aggódj fogsz még te sugárba hányni....

Bocsánat lányok hogy ilyen hosszú lettem...pénteken tesztelek és aztán jövök igérem,bármi is legyen.....

CSajok puszi mindenkinek és még egyszer köszönöm!!!!!!!

Kép
rencsi79

Rencsi, én hiszem, hogy az ikrek ott kapaszkodnak a pocidban!!!!
Vendég

Rencsi, megríkatott a kisfiad. Olyan szép, hogy muszáj igaznak lennie. Alig várom már a pénteket.

KépKép
momelcsi

kata: biztos én vagyok már nagyon öreg, és tudatlan, de mi az a wii???? :lol: :lol:

Forka: üdv itt! Gratula a 9 kis embrikéhez! :) ezek nagyon szép számok! Te is Dévainál vagy?

Kriszto: én már legalább 7 éve nem jártam fogorvosnál! :( Pedig nagyon el kéne már menni, tudom én is! De nem visz rá a lélek. Mindig úgy vagyok, ha teherbe esek, akkor úgyis el kell menni! :wink:

Kata: én is AKAROK! szerintem üljünk le, és mint régen a traubis reklámban kiabáljuk hangosan: BABÁT AKARUNK! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8ByRENjWW50

Era: priviben írj egy mélcímet, ahová küldhetem! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

REncsi: csuriban a kezem érted péntekig! küldöm a pozitiv energiát!
Nagyon édes a kisfiad, biztos igaza van! Én hiszem, hogy ebben a korban még sok mindent látnak a gyerekek! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Csak egy szóra:

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY MINDEN BABÁRA VÁGYÓNAK HOLNAPRA!!!

http://gyogyitoharcos.hu/?modul=oldal&tartalom=1076230

Hiszem csajok,h tavaly ez is segített!!! :lol: :lol: :lol:

Pussz

bari6

Rencsi: minden drukkom, jó kívánságom a Tiéd!
Tündéri ez a" kis minden lében kanál rosszcsontka"! Bizony ám a gyerekek még nagyon közel vannak ahhoz a helyhez, ahonnan jöttünk :wink:

Zsuzsi: ez a reklám nagyon cuki, még én is emlékszem rá:)
Nem vagy öreg :D de komolyan...ez olyan interaktív tv játék, és vannak hozzá nagyon jó kis edzőprogramok, van hozzá egy board, ami érzékeli a súlyod, egyensúlyod.
Kezedben pedig szintén két kütyü, ami érzékeli a mozgásod. Van egy edző, aki veled együtt csinálja a gyakorlatokat, és az általad kreált figura a Te mozgásodat követi...mintha magadat látnád...érdekes, én nagyon szeretem :wink:
Puszi

Jó éjt!!!!
katapetra

Kata én még öregebb vagyok mint Zsuzsi, szóval mennyibe kerül egy ilyen és hol lehet beszerezni?

Rencsi:))Az én kisfiam is mindent látott akkor is , mikor nem mondtunk neki semmit,szóval bízzál benne 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!
Rencsi, a gyerekek tényleg mindent tudnak :lol: Nagyon szorítok! Bár az én kétévesem is ezt mondaná nemsokára...
Szia Zsuzsi, igen én is dévais vagyok.

Háát mára 5 picur maradt csak... Én betojtam és ma szerettem volna a beültit, de Apánk erősen a pénteket preferálja.
Léééégyszi maradjanak meg!!!!

Izgulok nagyon.
forka
Budapest XI. kerület

9-re volt idöpontunk, màr túl vagyok az uh-n és a vérvètelen is! 8) Sok szép tüsző van, nyálkahártya 10-es. :D fél óra és kész az eredmény, ennek függvényèben megyünk tovább. Kaáli fan lettem! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Cica: bármelyik nagyobb kütyüboltba(MediaM, Saturn....)mi külföldön vettük, sajnos nemtudom az itthoni árát :?
Hogy van a kisfiad?

Kretty: nagyon várunk a hírekkel!

forka: Nem lesz semmi gond, nagyon szép kis izmos petikék lesznek! :wink:

Akkor pénteken érted is izgulunk majd! :)
katapetra

Köszönöm :lol:
4db 4 sejtes és 1 3 sejtes picim van ma.
Volt valakinek hasonló érték?
Ilyenkor mire lehet számítani péntekig?
forka
Budapest XI. kerület

Forka! Szupiiiii! és a péntek is szupiiiii, 3 csodaszép babóca megmarad, kettő megtapad és megszületik.... jóóó? Nagyon drukkolok én is!

Kretty! Naná, hogy minden okééééé! Úgy örülök, remélem a nátha is elhagy lassan! Szupiiii, szupiiiii, akkor kb hétfőre várható punkció, igaz? vagy még korai ilyenről beszélni? Mi a helyzet a gyógyszer, szupi adagokkal????

Kata! Lesz kisbabátok még az idén, a pocakban mér mindenképp! Hamarosan elindul egy olyan babalavina, hogy csak lestek... a Nagytestvér mindent tud és mindent lááááát.... :wink: :wink:
szóval csajok, jönnek a babák sorban!!! higgyétek el!!!! :D :D

Szil! 8 inszem, majd kiderült D-nél apa-anya gondok miatt csak lombik... első lombik elhalt terhesség, még 5 stimu, ebből 3 lombik, sikertelen, intézetváltási terv, jelentős életmódváltás és fogyás mindkettőnk részéről, IR-re bogyó és diéta, laparra készülés és műtét előtti kontroll napon pozitív terhességi teszt!! a gödör legaljáról jöttünk vissza, egy spontán csodababával. ennyi röviden. Mindig pozitív voltam, de a végére már igazán a mi lesz ha sosem lesz gyermekünk kérdéssel keltünk és feküdtünk... és most itt vagyunk! :D Ezek után azt tudom mondani sosem szabad feladni!!! soha!!!soha!!!

Reni! Iszonyúan szorítok és hiszem, hogy Domi igenis tud valamit!!! Kitartás péntekig!!!

Zsuzsi! Jobb túl lenni rajta, én tavaly mindent megcsináltattam amivel zűr volt a fogaim tekintetében :lol: , de az ínygyulladás sajnos a kismamiság egyik velejárója (lehet). de túl éltem és még jövőhét és talán utána már csak havonta nézünk rá, hogy hogy áll.

Kagyló! Gyere majd a hírekkel várunk nagyon!!!

kriszto

kriszto82

Forka, ezek tökéletesen jó embriók! És a blaszto babáknak több esélyük van megtapadni. Szóval nyugiiiiiii, péntekig minden rendben lesz!

Kriszó, várjuk a vérvétel eredményét. Képzeljétek, a doki csinált fényképet mindkét petefészekről, és a zuramnak is megmutatta. :lol: Tök jó, végre ő is aktív részese a terhesedésnek! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.02.22 09:49-kor.
Vendég

Köszi Kata a kérdésed már sokkal jobban van, bár este nem sokat aludtunk :?

Remélem mindenki sikerrel jár :P

Forka neked spontán baba az elsõ?

Kretty jobban vagy????
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kösziköszi mindenkinek!

Az én kis elsőszülöttem egy első inszemből sikerült csoda :D
Ő még a BMC-ben készült.

Viszon a tesóka nagyon kéreti magát...
forka
Budapest XI. kerület

Kretty: DE JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!