Forka! Szupiiiii! és a péntek is szupiiiii, 3 csodaszép babóca megmarad, kettő megtapad és megszületik.... jóóó? Nagyon drukkolok én is!
Kretty! Naná, hogy minden okééééé! Úgy örülök, remélem a nátha is elhagy lassan! Szupiiii, szupiiiii, akkor kb hétfőre várható punkció, igaz? vagy még korai ilyenről beszélni? Mi a helyzet a gyógyszer, szupi adagokkal????
Kata! Lesz kisbabátok még az idén, a pocakban mér mindenképp! Hamarosan elindul egy olyan babalavina, hogy csak lestek... a Nagytestvér mindent tud és mindent lááááát....
szóval csajok, jönnek a babák sorban!!! higgyétek el!!!!
Szil! 8 inszem, majd kiderült D-nél apa-anya gondok miatt csak lombik... első lombik elhalt terhesség, még 5 stimu, ebből 3 lombik, sikertelen, intézetváltási terv, jelentős életmódváltás és fogyás mindkettőnk részéről, IR-re bogyó és diéta, laparra készülés és műtét előtti kontroll napon pozitív terhességi teszt!! a gödör legaljáról jöttünk vissza, egy spontán csodababával. ennyi röviden. Mindig pozitív voltam, de a végére már igazán a mi lesz ha sosem lesz gyermekünk kérdéssel keltünk és feküdtünk... és most itt vagyunk!
Ezek után azt tudom mondani sosem szabad feladni!!! soha!!!soha!!!
Reni! Iszonyúan szorítok és hiszem, hogy Domi igenis tud valamit!!! Kitartás péntekig!!!
Zsuzsi! Jobb túl lenni rajta, én tavaly mindent megcsináltattam amivel zűr volt a fogaim tekintetében
, de az ínygyulladás sajnos a kismamiság egyik velejárója (lehet). de túl éltem és még jövőhét és talán utána már csak havonta nézünk rá, hogy hogy áll.
Kagyló! Gyere majd a hírekkel várunk nagyon!!!