Új privát üzeneted érkezett!

Szóval a képek: itt látszik az arcocskája, még elég vékonyka, de ha ilyen anyja van aki nem tud várni még pár hetet....Kép
Itt egészben,a pofija nem látszik, mert teljesen be volt bújva a lepénybe, olyan vicces volt, ahogy mindig befordult, itt szintén olyan kis vézna, de ennek ellenére kb 133g (egy jó adag párizsi :lol: -ez volt a lüke öcsém megjegyzése)
Kép
itt húzza meg magát még egy ideig a mi kis feltételezett kisfiúnk: Kép
Jelenleg kb 11. cm-re mérték az ülőmagasságát,fejtetőtől a popsiig, ehhez jönnek még a lábacskák.... szóval már szépen nő...Kép
Kép
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Ámulok és bámulok! Nagyon édesek a képek a babádról! Én ugyan nem látom a fütyülőjét, de majd elválik! Van még egy csomó idő, hogy kiderüljön.
Hihetetlen, hogy mekkora már a pocakod! Nagyon helyes babaodú! Nagyon csini kismama vagy! :-)

Kretty: Jobbulást kívánok! BÁR ha jól emlékszem, akkor itt a fórumon volt valaki, aki akkor lett terhes, amikor a szervezete megadta magát valami megfázás féleségnek! Úgyhogy kívánom hogy ez most jót jelentsen neked is, és a jövő héten Ti is szép számú tüszőt lássatok az UH-on. :-)

CIcamica: Elkezdted beszerezni a leleteket? Vagy még mindig nem tudtál nekiállni? Majd csak akkor kell hívnod Dévai dokit, ha meg lettek az eredmények?

Kagyló: Nálad végül minden lelet meglett? Vagy van még valami, aminek az eredményét később kapod meg?

Katapetra: Hogy vagy? Hogy megy a diéta? Férjed a jövő héten jön vissza? Nem is mesélted, hogy sikerült-e valami jó kis táskád venned?

Kvzsuzsi: Voltál a dietetikus néninél? Mit mondott? Esetleg a hasznos infókat megosztod velünk? Hogy bírod a diétát?

Momelcsi: Hogy vagytok? Meggyógyultatok? Mensi még mindig kínoz?

Leeda: Régen nem jártál felénk. Hogy vagy? Férjed most itthon van?

Szélkisasszony: Nálatok mi a helyzet?

Primula, Alemendra, Poszi, Parane, Kisalag, Erik, Zs76, Zafir, Nyuszi, Nene és mindenki aki zugban bujkál. Kérlek csak egy szóra bújjatok elő! Hogy vagytok? Mit csináltok?

További szép napot kívánok mindenkinek!

Puszi:

Mné
mné

Kriszto: nagyon édes a kis Bogyótok :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Jujjjjj, Krisztókám, nem lehet betelni a képekkel!!!! :D És egy hét alatt mennyit nőtt a pocid :D Nemsokára érzed majd, ahogy mozgolódik! :D
Vendég

Sziasztok!

Krisztokám, hát ez valami gyönyörűűű :lol: :lol: :lol: A pocidon látszik a növekedés, csak így tovább!!! A fiúcskához is gratula, ha tényleg kisfiú lakik bent, akkor egy újabb szerelem születik majd a földön a születésével :lol:

Kretty, jobbulást! Amúgy a gyengébb immunrendszer még jól is jöhet :lol: :lol: :lol:

Rencsi, tudom most nehéz pozitívvá tenni, de az ég világon semmit nem éreztem, pedig mindhárom embrike elindult, szóval ez még semmit nem jelent. Épp találtam valamit, mert visszanéztem az akkori napokat és Emerenc írta. Nem tudom szedsz e Prednisolont:
[quote]M írta:ost olvastam Dévisz rendelőjében, vmelyik újságban, hogy a prednisolon szedése elején növeli a boldogság érzetet, majd késöbbiekben lehangoltá tesz.+hormonok. Igencsak igénybe vannak véve az idegeink, no és a közelünkben lévőkről nem is beszélve....
Lehet ezért érzed azt amit érzel :roll:

Mné, ma mit sütöttél? :lol:

Cicamica, nagyon ügyes a kisfiad!!! :lol:

Csatlakozom Mnéhez! Zugolók bújjatok előőőő!

Pussz

bari6

Bari: Köszönöm kérdésed, ma nem sütöttem semmit. A tegnapi kuglóf fele még megvan, és nem szereti a férjem, ha egyszerre több finomság is van a konyhában, mert szerinte akkor ki kell majd dobni valamelyiket, úgyhogy ma pihinapot tartottam. :-)

Kriszto: Teljesen igaza van Krettynek nem lehet betelni a képekkel!

Npgy: A Te kis Virágszálikád is igazán szép csemete. Hihetetlen hogy látszik az uh-on mindene. Tudom hülyeség, de én úgy el tudok ezeken csodálkozni. Neked mikor kell legközelebb dokihoz menned? Most mész a saját nőgyógyászodhoz majd a jövő héten?

Mné
mné

Mné:)
Nem tudtam utána menni a dolgoknak ,mert rendetlenkedik a vérnyomásom :cry:

Pedig vidéken pikk-pakk megtudnék csinálni mindent, de így nem merem bevállalni a kb 3 órás utat :roll:

Lehet,hogy elmegyek a Mamutba mert ott kb. 30 ezerért megcsinálják a javát.

Közületek kellett valakinek az Istenhegyi úti géndiagnosztikára menni-e?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto szép hasacskád van ám máris:)))

Tuti fiú 8)

Kíváncsi leszek ,hogy npgy fiúcskát vagy lányt vár:)
Mostanában mindenütt fiúk születnek :P

Pusza nektek és jó hétvégét :wink:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica, mi voltunk az istenhegyin, nálunk a férjemnek kellett kromoszóma vizsgálat. Aztán önszántunkból megcsinâltattuk nekem is a nagy gén kftnél. Nagyon meg voltunk vele elégedve!
Vendég

Kertty mennyibe került?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Az istenhegyin a sima kromoszóma vizsgálat 10ezer volt, vérből csinálták. Ha beírod a Google-ba hogy nagy gén diagnosztika, ott a honlapjukon megtalàlod a pOntos árat és a vizsgálatokat. Nekik (a nagy génnek) vannak csomagjaik is.
Vendég

Sziasztok!
Megengeditek, hogy csatlakozzam hozzátok? Már régóta olvasgatlak benneteket, de csak most szántam rá magam, hogy írjak nektek. Ill. 1 évvel ezelőtt már írtam néhányszor ebbe a topikba, akkor volt az első lombikunk, ami sajnos nem sikerült. Most volt hétfőn a 2. beültetésünk és nagyon el vagyok keseredve, mert a 3. napra csak 2 embrió maradt, azok is gyenge minőségűek:(
Gondolkodom azon, hogy intézetet váltok és esetleg megpróbálom a Dévait, mert olyan jókat írtatok róla és ahogy látom sikerült is a baba majdnem mindenkinek.
szil81
Budapest

Szia Szil! Üdv (újra) itt! :wink: Hogyhogy nem voltak az embriók jó minősègűek??? Miért kell lombikoznotok? Mennyi petesejtet szívtak le? Hány sejtesen lettek visszaültetve?
Vendég

Szia Kretty!
A párom miatt kell lombikoznunk, sajnos kevés a katona és le is van fagyasztva, mert volt egy súlyos betegsége. 8 petesejtet szívtak le, ebből 6 volt érett és 2 maradt a 3. napra. Ebből az egyik 7 sejtes, a 8. sejtje szétesett. A képen is ő van. A másik pedig csak 4 sejtes volt a 3. napon.
Azért is keseredtem el, mert a múltkor 14 petesejtből 11 volt érett, mind meg is termékenyült és akkor elvitték őket az 5-ik napig, mert a 3. napon olyan sok jól osztódó volt (7 v. 8), de akkor is csak kettő maradt, igaz 2 nagyon szép blaszto. De nem tapadtak meg:(
Most más volt a protokoll: antagonista, azt mondta a doki, hogy kevesebb, de nagyon jó minőségű embrió lesz, nahát ez nagyon nem jött be neki:(
Egyébként a múltkorit, meg a mostanit is végigaggódtam:(
szil81
Budapest

Szil, nálunk is ez a gond, habár mi még blasztóig sosem jutottunk el, volt, hogy kidobták 8 petesejtemet, mert nem volt elég spermium, aztán volt, hogy azért nem lett transzfer, mert nem osztódtak normálisan... :cry: Számolj vele, hogy Dévai a donor lehetőségét fogja preferálni
Vendég

Kretty, nálunk a múltkor teljesen jól osztódtak a sejtek, csak most lett ilyen rossz az eredmény. A donor nálunk szóba sem jöhet, mert én mindenképpen a páromtól szeretnék kisbabát. A lefagyasztott minta pedig elég jó, ahhoz képest amiket előtte produkált a párom. Én most arra gondolok, hogy ez a protokoll valahogy nem jött be, a leszívás előtt 2 nappal kaptam 3 féle hatású injekciót: egy tüszőrepedés ellenit reggel, utána 3 merionalt, utána meg a tüszőrepesztőt. És ezt mind egy napon. Szerintem a petékkel nem stimmelt most valami.
Nektek hányszor volt lombikotok?
szil81
Budapest

Szil, amikor a tüszőrepesztőt kell adni, mi is 3 szurit szúrunk. Nekem éppen most van a hatodik stimulációm, de eddig 2szer jutottunk el a transzferig. Lefagyasztva nekünk is van, mostmára kaáliban is. :?

Petesejt javításra jó lehet az antioxidáns kúra, én szelént+vitaminokat eszek most.
Vendég

Kretty, akkor ti most intézetet váltottatok? A Dévait akkor most ajánlod vagy nem? Eddig olyan jókat írtatok róla. Nem hiszem, hogy a donort fogja ajánlani, mert eddig a 2 stimunál mindig volt mit beültetni, igaz az utóbbi nem volt valami jó, de szerintem minden esélyünk megvan a közös utódra. Megkérdezhetem, hogy a káliban te most kihez jársz?
szil81
Budapest

Sziasztok!

Üdv mindenkinek.....kicsit vacakul vagyok, bár én a barátnőmet búcsúztattam, külföldre ment, és volt egy búcsúbulija....hát lehet, hogy most a pocakosodás nem lenne jó ötlet.... :)

Npgy: én miért nem látom a képeket????nem jelenik meg az oldalon...

Krisztó: nagyon örülök, hogy kisfiatok lesz! Bár én kislányra tippeltem, de teljesen mindegy, gyönyörűek a fotók, szépen gömbölyödsz pocakban, és cickóban is :oops: :D aminek a párod bizti nagyon örül :wink: :D

Kagyló: Sok erőt kívánok, hogy a cigit ne kívánd, én 2 éve lesz, hogy nem dohányzok....a mozgás nem árthat, de ne vidd túlzásba, csak, ami jól esik! Nagyon drukkolok!

Kretty: Jobbulást kívánok neked, remélem nem lesz komolyabb....holnap mész uhu-ra?

Mné: hát a diéta a 7végén egy kicsit felborult, mert nem tudtam 3 óránként enni...most telt le a 2 hét, de nem mertem mérlegre állni.
A férjecském végül csak hazajöhetett, így most itthon van :lol: Szerdára várom pirit, már nagyon érzem az előjeleit...
De jó neked, hogy 62 kg vagy, irígyellek miatta ám rendesen! :) nekem ez az álomsúly!
Te hogy vagy a diétával, mozgással, kilókkal?

Rencsi: Én nagyon bízom a sikeretekben :wink: ölellek

Vigyázzatok magatokra ebben a beteg világban!
katapetra

Kriszto,
gyönyörűséges!!!! :D :D :D :D Na ugye hogy kisfiú...vagy legalábbis úgy tűnik :lol: :lol: :lol: :lol: Egyre jobban csúcsosodik a pocid!!!Érdekesek a képek, ilyen piciben még nem is láttam babát :D :D

Szil,
remélem, nem kell majd intézetet váltanod, mert már nem lesz rá szükség :D :D Ha mégis, annyit mindenféleképpen megér, hogy elmenjetek D.-hez és beszéljetek vele, mik a benyomásotok róla, stb. De drukkolok, hogy ne legyen rá szükség!!!!

Kata,
örülök, hogy sikeresen visszaértetek, és jó volt a hazafele utatok!
És szuper, hogy hazajött a férjed is!! Remélem, csak a piri miatt vagy vacakul, és nem leszel beteg!
leeda

Sziasztok!

Krisztó, egyszerűen gyönyörű babócátok van, az én ismeretségi körömben meg csak lányok születnek mostanában. Majd bemutatom a fiatoknak pár év múlva őket....

üdv. szil, 4sejtes babók nem rosszak, én kettőt kaptam vissza és két csemete alszik épp fenn az emeleten. a 10-ből ennyi is termékenyült meg összesen. Úgyhogy fel a fejjel!!!! DE Dévait mindenképp ajánlom én is egy konzultációra.

Mi jól vagyunk, lassan kijövünk a betegségből. Én, mióta a manók megvannak, először mentem el éjszakára, barátnőm 30. szülinapját ünnepeltük, ott is aludtam. Persze, senkinek nem hiányoztam itthon, minden simán ment......
Csütörtökre bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, mert nem használt a csepp. aztán szerda éjjel meggondolta magát, és elmúlt, úgyhogy visszamondtam az időpontot. Várom a következőt, hogy elkezdhessem a gyógyszert szedni és végre kiszámítható legyen a mensim, és ne ennyire brutál.

mindenkit puszilok, akik nem említettem név szerint. mindig sokat olvasok egyszerre, mert viszonylag ritkán jutok gép elé. Úgyhogy képben vagyok, drukkolok ezerrel mindenkinek (stimusoknak, transzfereseknek) és várom a jó híreket.

KépKép
momelcsi

ha valakit érdekelne, most találtam, fehérjeforrás stimuhoz

http://kedvezmenyeso.hu/187-lugositsd-a ... a-marhahus

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Melcsi, örülök, hogy mindenki jobban van nálatok!

Kata, de jó, hogy mégis hazajött a férjecskéd!

Én még mindig dőgrováson vagyok, egész nap fekszem. A zuram is csatlakozott, nagyon fasza ez îgy lombik előtt... Nem valami jó kilátások :cry:

Szerdán lesz uh nálunk.

Kagyló, hogy vagy? Mikor lesz az inszem?
Vendég

Szil,
olyan ismerős vagy nekem... :)
Nálunk is Apa gondok vannak. Az első stimunál 9 petesejt lett és csak kettő termékenyült meg. A másodiknál szintén 9, de 6 megtermékenyült és még fagyiba is maradt 3, ezek blasztok voltak. A harmadiknál 12 petesejtből 2. Szóval nálunk is változó a dolog... Sajna egyszer sem tapadtak meg. Eddig volt short, ultrashort és antagonista protokollom, ja és én is, mint Kretty a Kaáliba járok. Te hová, ahol nem vagy megelégedve?

gigibp

Szia Gigibp, nekem ez a két beültetésem a Forgácsban volt. Nem mondanám azt hogy nem vagyok velük megelégedve, csak nagyon hosszú a várólista és a következő időpont 2013 márciusa lenne szerintem. Egy fizetősön meg már túl vagyunk, most fizessünk ki még egyet? Inkább váltunk intézetet, hátha több sikerrel járunk. De még nincs eldöntve hova megyünk, csak az hogy nyáron szeretném, mert akkor nem kell dolgoznom és nyugisabb lesz. Ti kihez jártok? És most hol tart a program? Mondtak valamit hogy miért nem tapad meg?
szil81
Budapest

Sziasztok csajszik, és üdv az újonnan csatlakozóknak is !

Nem tűntem el, olvasgatlak titeket, csak nem történik velem semmi, nem tudok mit írni.
Voltam dietetikusnál, és azt gondolom nem volt ablakon kidobott pénz.Nagyon kedves volt, nagyon jól elmagyarázott dolgokat, a megadott 3/4 óra óra után nem dobott ki az ajtón, 2 órát beszélgettünk.
Az első hét diéta eredménye: -2,6kg.(ennyit szedtem az utolsó beülti óta, lehet hogy ezért ment könnyen)
A héten újrakezdem az aquafitnesst is, alig várom.

Bari, csodaszépek a fiúk.
Kriszto, úristen! Már ekkora e babó?! Nagyon cukker.
Kretty,remélem gyorsan meggyógyultok, szorítok ám értetek nagyon!
Drukk mindenkinek- kinek mihez!!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Kretty! Hogy vagy???? Remélem jobban!!!!

Szil! Üdv újra köztünk! nagyon durva, hogy ilyen várólista van a Forgácsban! D-nél nincs, a Kaáliban van, oda minél előbb menj, ha őket választod. Kb 3-4 hónapra adnak időpontot. Nekünk novemberben áprilisi időpontról beszélt a doktornő, de persze hiányoztak leletek.

Leeda! Ti hogy vagytok? Egyedül? Vagy itthon a férjed? nálatok vannak indulással kapcsolatos tervek?

Npgy! Látom "műkszik" a vonalzód!!! :D :D hihetetlen, de telik az idő... elképesztő lassan, de telik....

Reni! Hogy vagy? Remélem picit pozitívabban, kérlek majd gyere közénk!

Kata! ne is mondd cickót... :D eddig is volt, de lövésem sincs mi lesz ezután, és mi lesz a baba után... na arról csak elképzelésem van... de igazából annyira nem izgat... ez a természet rendje, a legeslegfontosabb, hogy lesz egy gyermekünk, kit izgat, a többi???!!! :D :D semmi más nem számít... Remélem jobb kedved van!! A zurad meddig lesz itthon? vagy csak hétvégére jött most haza?

Mné! Pusszantlak

Kagyló! gyere az uhu után!!! drukkolok nagyon!

Többiek??? gyertek csacsogni!
Szurika nagyikánk te is nagyon-nagyon régen jártál már erre... :(

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, meg mindig beteg vagyok... :( Ennek ellenere dolgozom. A betegseg+hormonok kicsit elkedvetlenitettek es eleg borusan latom igy a jovonket... :(
Vendég

Sziasztok!
Kretty
Gyógyuljál meg minél hamarabb!Nagyon szorítok neked!!!
Rencsi
+++++++++++++Ott van a baba,csak ne add fel!
Kriszto
Micsoda képek,nagyon jók :wink: Szépen gömbölyödik a pocakod! :lol: Én is kukisra tippeltem :wink:
Npgy
Kép? :oops:
Ági?
Zafir?Többiek hol vagytok?

Ma nagyon le vagyok törve!
10. napon vagyok, van 2 db 11,3db 10-es,2db 8-as.Méhny:7 mm
Apánk le vette az adagomat félre.De nem értem miért?Hiszen még messze vagyok,mert mindig megérzem mikor jön el az idő.Azt hiszem be depiztem! :( Kérdezte sok baba ellen van kifogás?Mondtam 3 baba lehet.Mindig 3 fiút szerettem volna.Kislány ne legyen mert olyan csúnya lesz mint én,és ezeken mind végig kell majd mennie. :( Lehet csak szeretne egy kicsit vigasztalni,mert koppanok megint. :roll: Talán a hormonok borítanak ki megint,és azért képzelem,hogy lemondott rólam. :cry: Bocsi,ma ilyen vagyok,apánknak sem volt valami jó kedve. :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszto,
szombaton jön a párom, most viszont itt van Anyukám, babázik egy kicsit :wink: Jövő héten meg elutazunk egy kicsit Németországba, a párom befizetett egy 2 napos konferenciára, én is megyek és egy kicsit megtoldjuk (5 napra). Remélem, most jó lesz az idő! A párom most anti-ösztrogén tablettákat szed, majd utána megyünk vissza dokihoz. Egyenlőre ennyi...

Kretty,
jobbulást! Olyan jól indult ez a stimu, - a betegséget leszámítva - hogy csak jól végződhet!!! :D

Kagyló,
ezek jó méretek nem? Mikor lenne a beavatkozás, mit mondott??
Amúgy hidegfront jött, azért olyan nyomott mindenki. Nekem 2 napig fájt a fejem, mert előtte meg melegfront volt, a vérnyomásom 90/70-re esett vissza.
leeda

Kagyló: a tüsző méretek szerintem tökéletesek! Nincs okod keseregni! Meglátod a következő UH-ra milyen szépre nőnek majd! Lehet azért vette le az adagot, mert már éppen elég tüsző lett, és már csak nőniük kell! Ne feledd az inszemnél a 3-4 tüsző a cél. Neked most van már 6! :lol: :lol: :lol: :lol:
No depi! :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Kagyló ne keseregj: a méhnyh-d is óriásit ugrott az előző, általam ismert adatokhoz képest! És a tüszők sem picik.....tudom még a nap sem süt.....DE kifog :D ölellek

Kretty: Gyógyulj meg gyorsan!

Krisztó: cickókat azért írtam (remélem nem bántásként vetted), mert így a kerek pocakkal együtt vagy gyönyörű!!! Hogy mi lesz így, hát vehetsz egy rakat nagyméretű melltartót :D és remélem sok tejecskéd lesz így!!! Bár tudom ezz a kettő soxor nem jár együtt, én még is ezt kívánom :wink:

Leeda: DE jó, ti is utaztok jó sokat, de tudom, hogy külön töltött idők milyen nagy próbák is egyben egy kapcsolatban!

Npgy: lesz fotó? :oops:

Erus: Jó, hogy jöttél! :wink:

Szélkisasszony: olyan rég hallottunk felőled :( miss you

Zsuzsi: remélem jól vagy, mi újság?

Én ma reggeltől ismét egyedül (Leeda: üdv a klubban) :( ez van, panaszkodni nem szeretnék! Írtam, hogy talán visszamennék dolgozni, ez mindaddig tartott is nálam,míg a 7végén össze nem találkoztam régi kollégákkal, plussz egy volt fősulis társammal, aki mind azt kérdezte: MEGÖRÜLTEM? :D
És ma reggel, hogy igen vacakul vagyok , olyan hála fogott el a sorsomat illetően!
Visszbújhattam az ágyba, egy adag Neocitránnal, úgy, hogy nem volt lelkiismeretfurdalásom(gyerekek nélkülem, kollégáknak plussz teher).
Szóval a legfontosabb feladatom még mindig az, hogy édesanya legyek, és ezért mindent meg kell tennem, ha kell diétázni, tornázni, gyógyszereket szedni, és REMÉLNI!!!! Most nekem ez a munkám.....kemény, keményebb feladat, mint ahol eddig valaha is dolgoztam, DE megéri, mert hamarosan én is anya leszek, mi is egy teljes család leszünk, és NEM VAGYOK MEDDŐ!!!!

Jaj, kicsit elfilozofáltam...
Puszillak benneteket
katapetra

Kagyló ne keseregj: a méhnyh-d is óriásit ugrott az előző, általam ismert adatokhoz képest! És a tüszők sem picik.....tudom még a nap sem süt.....DE kifog :D ölellek

Kretty: Gyógyulj meg gyorsan!

Krisztó: cickókat azért írtam (remélem nem bántásként vetted), mert így a kerek pocakkal együtt vagy gyönyörű!!! Hogy mi lesz így, hát vehetsz egy rakat nagyméretű melltartót :D és remélem sok tejecskéd lesz így!!! Bár tudom ezz a kettő soxor nem jár együtt, én még is ezt kívánom :wink:

Leeda: DE jó, ti is utaztok jó sokat, de tudom, hogy külön töltött idők milyen nagy próbák is egyben egy kapcsolatban!

Npgy: lesz fotó? :oops:

Erus: Jó, hogy jöttél! :wink:

Szélkisasszony: olyan rég hallottunk felőled :( miss you

Zsuzsi: remélem jól vagy, mi újság?

Én ma reggeltől ismét egyedül (Leeda: üdv a klubban) :( ez van, panaszkodni nem szeretnék! Írtam, hogy talán visszamennék dolgozni, ez mindaddig tartott is nálam,míg a 7végén össze nem találkoztam régi kollégákkal, plussz egy volt fősulis társammal, aki mind azt kérdezte: MEGÖRÜLTEM? :D
És ma reggel, hogy igen vacakul vagyok , olyan hála fogott el a sorsomat illetően!
Visszbújhattam az ágyba, egy adag Neocitránnal, úgy, hogy nem volt lelkiismeretfurdalásom(gyerekek nélkülem, kollégáknak plussz teher).
Szóval a legfontosabb feladatom még mindig az, hogy édesanya legyek, és ezért mindent meg kell tennem, ha kell diétázni, tornázni, gyógyszereket szedni, és REMÉLNI!!!! Most nekem ez a munkám.....kemény, keményebb feladat, mint ahol eddig valaha is dolgoztam, DE megéri, mert hamarosan én is anya leszek, mi is egy teljes család leszünk, és NEM VAGYOK MEDDŐ!!!!

Jaj, kicsit elfilozofáltam...
Puszillak benneteket
katapetra

Drága Kriszto:)

Hát a fiú babák rendesen "hízlalják" a cickókat:)))
Én C90-rõl a végére F115 lettem:)(Anno a párom a kismama boltban azt mondta, mikor kérdezték, hogy miben segíthetnek, hogy "Sátorponyvát kérünk" :lol: )

Szülés után meg vissza mentem egészen D110-ig :oops:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Húúúú Ciamica, ez ne semmi!!!! Nekem is eléggé "megugrottak, C kosár helyett már az E-nél tartok, egyenlőre a kerület nem változott.

npgy
Budapest I. kerület

Lehet,hogy te is npgy fiúcskát vársz :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

http://dieta-abc.hu

Érdemes megnézni, :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szil,
mi Krizsához járunk. Ahogy Kriszto írta tényleg van várólista, viszont mindenki nagyon kedves! Teljesen megértelek, hogy nem akarsz fizetni a lombikért, hisz így is nagyon sok kiadással jár! Amúgy a megtapadással kapcsolatban csak annyit mondott a dokim, hogy rég terhesnek kellene lennem, meg hogy valamelyikünk sejtjeinek a minőségével van a bibi.

Cicamica,
aztaaaaaaa.... Nem semmi a méretváltás! :D

Kagyló,
ne legyél depis, ezek szupre jó eredmények! Remélem holnap már jobb napod lesz! :D

Kata
hajrá babásodás! Ez a munkád, jó kell csinálnod!!! ;) :lol: :lol: A végén majd megkapod a munka hőse érdemrendet!!!! És persze a legnagyobb ajándékot is!

Leeda,
hová mentek Németországba? De jó lesz!!!

Kretty,
Ne búsulj!!! Mindenkinek vannak rossz napjai! Holnapra biztos szebbnek látod majd a világot, legalábbis én ezt kívánom neked és, hogy így is maradjon!

gigibp

Sziasztok!

Mné: láttam a kirándulós képeket a fészen, nagyon szép helyeken jártatok! :)

Kretty: dietetikusnál jártam, akit Barika ajánlott!

Barika: a néni kérdezett felőletek, hogy hogy vagytok? Ez a pocakfürdő nem semmi, el sem tudtam volna képzelni, hogy ketten is elférnek benne, bár nekem kicsit úgy tűnik, hogy egyedül kényelmesebb! :)

Kriszto: csak nagyon sokára fogtok bármit is vásárolni!!! Ne légy ennyire hitetlen! Hidd el, hogy csodababa, jól érzi magát odabenn, és nem lesz semmi baj!!! Akkor fog kibújni, amikor kell neki, és tökéletes méretei lesznek! :) Nyugodtan vásárolgass neki, hiszen vártad már régóta!!!

Melcsi: remélem a betegség már elillant, és élvezitek az uncsi hétköznapokat! :) már amennyire uncsi lehet, két ilyen gyönyörű gyermek mellett, hihetetlen mennyit nőttek! :) az a nyaklánc mire való a nyakukban? tudományosan jót tesz? még erről nem hallottam

npgy: annyira jó, hogy Virágszállal is minden OK! drukkolok tovább! :)

Rencsi: remélem azóta már jobban vagy, és minden oké odabent! :)

Kriszto: csodaszép a pocaklakód! én drukkolok, hogy fiú legyen! ;) és a pocid is nagyon szépen alakul! :)

CH számolás: Mné kérdezted, de még egyenlőre a ciklusról nem tudok nyilatkozni, mert én pont a ciklus első napján kezdtem a diétát, és most vagyok a 21. napon, tehát a hét végén majd megmondom, hogy mi történt! ;)
A dietetikus néni, nagyon sok jót mondott, megérte elmenni hozzá! Először is megdicsért, hogy nagyon szépen eszem, mert elvittem neki a kis füzetecskémet, amiben mindig leírom, hogy aznap mit ettem! Igazándiból újat nem mondott, csak megerősített azokban a dolgokban, amiket innen onnan már összeszedtem. Nekem kellenek az ilyen megerősítések! :) Adott szakanyagot, ha valakit érdekel, szívesen beszkennelem, és elküldöm! :)
Ja nézegettem a netet, és találtam egy nagyon jó oldalt, teljesen olyan, mintha a CH diétáról írnának rajta, pedig mégsem az a neve! http://hazisuti.lapunk.hu/

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok! Itt vagyok, mindig olvaslak Titeket, csak mivel velem semmi nem történik, így nem nagyon van miről írnom! :)
Folyamatosan drukkolok továbbra is mindenkinek! :D
kvzsuzsi
Fót

Gigibp, én is gondoltam már arra, hogy mi van ha a sejtek minősége nem jó, de ezt úgysem tudja senki megmondani. Mondjuk én a mostaninál nem is reménykedtem benne, hogy sikerülhet, mert annyira rossz lett a két embrió minősége. De azért nem értem, mert a múltkor a 3. napon legalább 8 jó minőségű embriónk volt, abból már lehetett volna fagyasztani is, de akkor meg elvittték az 5. napig és addig csak 2 élte túl. Úgyhogy most kezdhettem előlről a stimut, ráadásul 1 egész évet vártam rá.
Egyébként valószínűleg a Dévait fogom megpróbálni, legalábbis egy konzultációra elmegyünk a párommal és meglátjuk, hogy mit mond. Ha ezek után a donorspermát fogja ajánlani, akkor biztos, hogy máshova megyünk, mert még "csak" két stimulációm volt, azért ilyen könnyen nem adjuk fel.
Nektek most mi a következő lépés?
szil81
Budapest

Drukk mindenkinek továbbra is :P

Szegény kisfiam is beteg lett,hányingerrel ébredt és most meg már 37,2 kezd lázasodni,mert csillognak a szemei :cry:

Szóval minden terhes és terhesedõ vigyázzon magára nagyon!!!!!!!!

Kisfiam osztályába tegnap a 20 gyerekbõl 9-en voltak,de ebbõl volt aki lázasan jött ,mert az Anyukája nem tudott rá vigyázni :evil:

Nem értem az ilyen Anyákat.Engem nem érdekelne ,hogy hogyan de a gyerekem mellett maradnék otthon,és nem küldeném szerencslétlent iskolába.

A lényeg az , hogy dübörög az influenza járvány,remélem megússzátok :P

Megyek vissza beteget ápolni :(

Remélem Kretty már jobban vagy és csak "náthád" volt :roll:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Drukk mindenkinek továbbra is :P

Szegény kisfiam is beteg lett,hányingerrel ébredt és most meg már 37,2 kezd lázasodni,mert csillognak a szemei :cry:

Szóval minden terhes és terhesedõ vigyázzon magára nagyon!!!!!!!!

Kisfiam osztályába tegnap a 20 gyerekbõl 9-en voltak,de ebbõl volt aki lázasan jött ,mert az Anyukája nem tudott rá vigyázni :evil:

Nem értem az ilyen Anyákat.Engem nem érdekelne ,hogy hogyan de a gyerekem mellett maradnék otthon,és nem küldeném szerencslétlent iskolába.

A lényeg az , hogy dübörög az influenza járvány,remélem megússzátok :P

Megyek vissza beteget ápolni :(

Remélem Kretty már jobban vagy és csak "náthád" volt :roll:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica, nathanak natha, es a jelenlegi helyzet :arrow: Natha:Kretty :arrow: 1:0 :cry:
Vendég

Szegény kisfiam most hányt egy nagyot szóval tuti influenzás :cry:

Kretty gyógyulgassál, meglásd hamarosan itt a tavasz meg a napocska is sokszor kifog már sütni,szóval fel a fejjel.

:P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Egy gyors segítség kérésem lenne.
Meg lett az inzulinos labor eredményem. Szerintetek?
Glukóz 5,3 mmol/L
60 perces glucose 6,1 mmol/L
120 perces glucose 3,3 mmol/L

Inzulin 5,8 mIU/L
Inzulin 60 perc 51,3 mIU/L
Inzulin 120 perc 8,8 mIU/L

Ígérem, jövök majd hosszabban is, csak sűrű a program erre az infóra meg nagyon szükségem lenne. :oops: :oops:
KÖSZÖNÖM!!!!
szélkisasszony

szélkisasszony: ugyan nem vagyok orvos, de szerintem tökéletes az eredményed
nekem anno úgy magyarázta a Rencz dokinő, hogy a 120-ik percre vissza kell menjen az eredmény, és nálad az látszik, hogy szépen visszamegy

Többiek?

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: nagyon köszönöm! :lol: :lol: :lol:

Ügyes vagy a diétával. Csak így tovább!!!!
Mit mondott a doktornéni, mikor kell menned kontrollra? Mikor kezdhettek?
szélkisasszony

Kedves Szélkisasszony.

Szerintem a cukrod rosszul reagált,mert annak magasabb kellene lennie terhelés után,illetve van éhgyomri inzulinod is,ami szintén nem jó.

Nekem az éhgyomri inzulinom7,3 volt és arra azt mondták,hogy rossz.
Viszont a cukrom felment 4,9re.És arra azt mondta a doktornõ, hogy igen ez már biztató,mert terhelésnél emelkednie kell az értéknek.

tavaly október óta vagyok IR -es ,szóval nem vagyok mindentudó

Mutasd meg az orvosnak is.
Mikor mész hozzá?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

szélkisasszony: azt mondta a dokinő, hogy a pajzsmirigy miatt 6 hét múlva kontrollvérvétel, az IR miatt pedig 4 hónap múlva, hacsak addig nem esnék teherbe! :wink:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!
Kretty
:( Akkor most indultok vagy nem? :(
Kriszto
Mi jót csinálsz?Jó idő van,lehet nagyokat sétálni :lol:
Zsuzsi
Mikor kezdtek?
Leeda,Npgy,katapetra,gigibp
Köszönöm! :lol: Ma már jobb kedvem van,kialudtam a depimet. :oops:

Tegnap este hoztak nekem egy nagy doboz baba rucit :shock: Pedig mondtam,hogy nem kell mert szerencsétlenséget hozz,de már nem tudok mit csinálni.Csak nem hagyom a szobába úgy,neki álltam kimosni őket. :roll: Olyan apró dolgok,szinte el is tűnik a kezemben. :D Csupa kislány ruha,hát talán a kukis babára is lehet adni még picike. :oops: Végül is úgy döntöttem,szépen kimosom és mennek a szekrénybe. :)

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?