Sziasztok!
Mné: láttam a kirándulós képeket a fészen, nagyon szép helyeken jártatok!
Kretty: dietetikusnál jártam, akit Barika ajánlott!
Barika: a néni kérdezett felőletek, hogy hogy vagytok? Ez a pocakfürdő nem semmi, el sem tudtam volna képzelni, hogy ketten is elférnek benne, bár nekem kicsit úgy tűnik, hogy egyedül kényelmesebb!
Kriszto: csak nagyon sokára fogtok bármit is vásárolni!!! Ne légy ennyire hitetlen! Hidd el, hogy csodababa, jól érzi magát odabenn, és nem lesz semmi baj!!! Akkor fog kibújni, amikor kell neki, és tökéletes méretei lesznek!
Nyugodtan vásárolgass neki, hiszen vártad már régóta!!!
Melcsi: remélem a betegség már elillant, és élvezitek az uncsi hétköznapokat!
már amennyire uncsi lehet, két ilyen gyönyörű gyermek mellett, hihetetlen mennyit nőttek!
az a nyaklánc mire való a nyakukban? tudományosan jót tesz? még erről nem hallottam
npgy: annyira jó, hogy Virágszállal is minden OK! drukkolok tovább!
Rencsi: remélem azóta már jobban vagy, és minden oké odabent!
Kriszto: csodaszép a pocaklakód! én drukkolok, hogy fiú legyen!
és a pocid is nagyon szépen alakul!
CH számolás: Mné kérdezted, de még egyenlőre a ciklusról nem tudok nyilatkozni, mert én pont a ciklus első napján kezdtem a diétát, és most vagyok a 21. napon, tehát a hét végén majd megmondom, hogy mi történt!
A dietetikus néni, nagyon sok jót mondott, megérte elmenni hozzá! Először is megdicsért, hogy nagyon szépen eszem, mert elvittem neki a kis füzetecskémet, amiben mindig leírom, hogy aznap mit ettem! Igazándiból újat nem mondott, csak megerősített azokban a dolgokban, amiket innen onnan már összeszedtem. Nekem kellenek az ilyen megerősítések!
Adott szakanyagot, ha valakit érdekel, szívesen beszkennelem, és elküldöm!
Ja nézegettem a netet, és találtam egy nagyon jó oldalt, teljesen olyan, mintha a CH diétáról írnának rajta, pedig mégsem az a neve!
http://hazisuti.lapunk.hu/
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok! Itt vagyok, mindig olvaslak Titeket, csak mivel velem semmi nem történik, így nem nagyon van miről írnom!
Folyamatosan drukkolok továbbra is mindenkinek!