Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Holnaptól újra Veletek a babaesö-hozódélelött is. A dokibácsim egy kis pihit javasolt, mert estére nincs erö bennem. A babucival minden ok, ma újra voltunk UH-on. Most már rendesen hadonászott a kezecskéivel.
Úgy szeretném, hogy itt mindenki ezt lássa hamarosan.... (óhajtójel!!!)

Valahogy elállt az esö. Megyek szólok ott "fent" valakinek, hogy esöt akarunk, BABAESÖT!

Klári!
Szuper a táblázat. Olyan mint amit én csinálok a friss kismamáknál. Ez jelent valamit.... KépKépKép

Kata
Kata

Edelweis: begepelem a konyvemben irtakat a cickafark- es palastfurol.

Palastfu:az eros haviverzes nepies gyogyszere.Fokent cukorbetegeknek ajanljak, gyulladasos folyamatokra, ill. szulest koveto zavartalanabb gyogyulashoz. Tobb "meddo" nonek segitett mar a teherbeeseshez. Tulzott bevitele kontraindikalt. Fejfajas eseten forron fogyasztva megszunteti a fajdalmat.

jo ejt mindenkinek, holnap ujra itt:

kamilla
Cickafark: 1/4 literhez 1 evokanalnyi fuvet teszunk, naponta 3* fogyasszuk.A tudo-, a meh- es a holyag bevalt gyogynovenye.Tulzott tomenysegben fogyasztani ellenjavallt.
kamilla

Lányok, Györgyi, Beszti!

Kérlek segítsetek. bescanneltem az éebredési görbémet, elmentettem jpeg kiterjesztéssel, de nem tudom hogy kell ide beilleszteni.

Köszi Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Nem baj ha én segítek????

1. Bal oldalon megtalálod a formázást.
2. Megkeresed, hogy milyen parancs kell a kép beillesztéséhez
3. Kijelölöd és megjegyzed a parancsot (a vissza / jeltöl a második kapcsos zárójelig)
4. ide bemásolod, majd mintha küldenéd a leírt szöveget, elküldöd.
5. meg fogja kérdezni, hogy hol találja a vincsiden azt a bizonyos képet. Megmondod neki, és mehet Kép
A témák között találsz olyat, hogy próbaterület. Ott kipróbálhatod egy másik képpel, hogy müxik-e a dolog.
Kata

Valahogy így:

Kép

Kata
Kata

Haho!

Orsoly köszi az info-t, a Closty-ra reagálni szoktak a petéim. Kép Hátha nem kell a lapar...

Kamilla!
A Cickafark és a Palástfü teát hogy kell inni? Mennyit?

Puszi Tücsi
Tücsi

Ezt viszont most találtam:

Kép

Kata
Kata

Kamilla!

Még nem láttam a választ mikor kérdeztem.
Szerinted mekkora a tulzott töménység ezeknél a teáknál?

Tücsi
Tücsi

Sziasztok!

Mostanra tudtam elolvasni az összes hozzászólást (ma kb 7 órát vezettem icipici megszakításokkal...).

Arról már én is hallottam, hogy gyermek utáni vágy okozhat meddöséget, csak arra nem jöttem rá soha, hogy hogyan lehet elkerülni és nem akarni. Hála Istennek, nem ezen múlt. (Én a múlt hónapban is ugyaúgy "görcsöltem rajta").
De talán az az oka, hogy ha nem jön össze hamar a gyerek, akkor attól az ember stresszes lesz, és 1 év után még ráadásul "meddönek" is mondják (még ha csak orvosi szakszó is), és tényleg egyre jobban idegeskedik rajta. Na ez ujabb tüneteket okoz, újabb idegeskedés. Ördögi kör. Kép
De biztos, hogy van kiút, például egy ilyen jó társaság! Kép

Ezzel a babamikorrajön kérdéssel nekem is volt esetem: (nem kedves kérdezösködök...)
Mi eléggé megterveztük, hogy kb. mikor és hogy szeretnénk gyereket, hogy mindent meg tudjunk nekik adni, amire úgy gondoljuk, hogy szükségük lehet (nem csak az anyagiakra gondolva, és nem túlzásba esve...). Az elsö két gyerek között 2 évet korkülönbséget terveztünk. És persze el is kezdtük a próbát. Hát az egyik OKÉn sikerült. Aztán a második...
Volt egy barátnöm, aki nem akart még másik gyereket (az elsö 6 héttel a fiam születése után született), de aztán egyszer csak úgy gondolta, hogy neki is tetszik az, hogyha 2 év van a két gyerek között. És hát ök is belekeztek, és azon nyomban sikerült is nekik. (Már ez is szívfájdító volt, mert hát én akartam így...). De a másik fintora a sorsnak: a kisfia pont aznap született meg, amikor az enyém a 2. évét betöltötte. Hogy én mit éreztem! Komolyan mondom, hihetetlen, de a jó hír számomra iszonyú volt. Bármely más napon is születthetett volna! Azt hiszem, ez rajtatok, kívül senki más nem értené meg...
De mindekinek fel a fejjel. Ha már tényleg sikerülni fog, mindezek a dolgok csak aprócska problémának fognak tünni.

Beszti
Beszti

Jó reggelt lányok!
Megpróbáltam beilleszteni a táblázatot, de csak sima másolással furi dolgokat mûvelt...Kép
Mondjátok, hogy lehet ezt normálisan megcsinálni???

Most annyira kábult vagyok...brr...tegnap volt az utolsó próbánk a szombati fellépés elõtt, 11-ig próbáltunk, énekeltünk...reggel meg 4:15-kor csörgött ez a fránya vekker...KépKép

Remélem felébredek, mire indulhatok haza...aludniiii!!!Kép

Na, ez most totál OFF volt..Kép

Kata!
A kép annyira tündéri! Le is mentettem!

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Még nem egészen nyílt ki a szemem, de benneteket már elolvastalak.

Kamilla!
Köszi a választ a cickafarkkal és a palástfûvel kapcsolatosan. Azt is meg tudnád mondani, hogy keverni kell-e, ha igen milyen arányban és mennyit "kell" belõle meginni, hogy hatása is legyen?

Kata!
Az a kép tényleg tündéri. Én is gyorsan lementettem.

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Kedves Lányok.
Tudom, hogy ritkán szoktam jelentkezni, de sajnos úgy néz ki, hogy ezek után még ritkábban vagy egyáltalán nem. Ugyanis átrendezõdik az iroda, és kiiktatják az internetes gépünket. Így teljesen más, tõlünk távol esõ helyiségben lesz az internet hozzáférés, ezért csak nagyon ritkán fogok tudni jönni. Annyira rossz ez.
Így hát búcsút veszek tõletek.
Mindenkinek minél elõbbi gömbölyödést kívánok. vigyázzatok magatokra nagyon.
Szeretném, ha a listában benne hagynátok, megpróbálok majd azért belopódzni hozzátok.
Annyira fogtok hiányozni.
Mindenkit nagyon szeretek.

Sziasztok drága barátnõim.

Mindenkit ölel: Éva
Éva

Megpróbálom a táblázatot...mégiscsak..hátha felébredekKép

<pre>

Monchy
3c
56 cn
Budakeszi
32 év
Márti
10c
51 cn
Debrecen
24 év
Sugár
2c
48 cn
Salgótarján
23 év
Tücsi
13c
47 cn
Debrecen
32 év
Klari
6c
41 cn
Budapest
31 év
Edina
7c
40 cn
Coimbra
23 év
Melinda
5c
38 cn
N-o.
26 év
Kisvuk
3c
36 cn
Svájc
27 év
Kamilla
2c
35 cn
Budapest
26 év
Kriszti
15c
30 cn
Galgamácsa
29 év
Szami
9c
27 cn
Budapest
30 év
Edus
2c
26 cn
Svajc
25 év
Edi
8c
23 cn
Maglód
33 év
Sien
14c
22 cn
Budapest
28 év
Lora
13c
21 cn
Várpalota
24 év
Éva
30c
19 cn
Nyíregyháza
26 év
Djeszter
4c
17 cn
Budapest
29 év
Ildi
8c
14 cn
Szekszárd
21 év
Cipomama
2c
13 cn
Los Angeles
35 ev
Moni
7c
11 cn
Törökbálint
28 év
Gyöngyöske
2c
7 cn
Miskolc
30 év
Ancsi
3c
6 cn
Adács
27 év
Gabó
31c
6 cn
Miskolc
27 év
Marcsi
2c
4 cn
Budapest
27 év
Edelweiss
7c
2 cn
Szeged
31 év</pre>

Na, ebbõl mi sül ki??
Ancsi

Ancsi
Ancsi

Drága Éva!!!
Most olvasom csak...itt hagysz bennünket??KépKép
Nagyon-nagyon szKépmi vagyok, ugye tudod?

Megígéred, hogy azért néha benézel hozzánk és írsz néha?
A melóhelyrõl...netcafé-ból...bárhonnan..
Csak írj!!

Jó????

Szer-szer...öl-öl...

Ancsi
Ancsi

Megkíséreltem elolvasni a tegnapi termést, de elõbb beköszönök. Hát jó reggelt!
Tegnap nem tudtam jönni annyi meló volt.Még olvasni sem.

Lányok!
A hõm, amióta megjött 37.0 vagy 37.1. Nekemolyna magasnak tûnik. Mitõl lehet?

Na megyek olvasni.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok Lányok!
Ritkán írok, de minden nap olvaslak Benneteket és szorítok mindenkinek, hogy minél elõbb babás legyen! Tegnap voltam a Kaáliban és bebizonyosodott, hogy csak lombikos módszerrel lehet gyerekem. Férjemnek rossz a spermaeredménye, és a doki bácsi azt mondta, hogy gyógyszerrel sem lehet az inszeminációhoz elegendõ mennyiségig feltornázni. Tudom, hogy közületek is sokan szedik a Clostit, azért írom le, azt mondta, hogy a máj nagyon nem szereti. A másik az volt, hogy kiderült, nekem magas egy kicsit a prolaktin szintem. Erre felírt Bromocriptint, este felet kell szednem belõle. Elmondta, hogy ez egy stresszhormon és ennek a megemelkedése miatt késõbb érik a petesejt és elnyúlik a ciklus. Simán idegeskedés miatt a ciklusod elsõ felét el tudod nyújtani, majd a második felében a peteérést követõ 14 napon megjön, ha nem vagy terhes, bármit is teszel, de az elsõ felét 25-30 napra is el tudod húzni. Januárban fogunk nekifutni a lombiknak, addig most a feltöltõdés következik.
Sok sikert! (bocsi, hogy hosszú lett!)
Ányez
Anyez

Gabó!

Lehet hogy mégis babás vagy? De jó lenne!!! Ha a hõ magasan maradása tényleg jele ... Volt már rá precedens a világtörténelemben, pl. az anyukám. Nem akarom, hogy feleslegesen reménykedj, de ez volt az elsõ gondolatom. KépKépKép

Nem érzed,hogy lenne valami bajod, ugye?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

OFF

Valaki megírná nekem a SOTE pontos címét?

Köszi:
Caldea
caldea

Jo reggelt Mindenkinek!

A teakat ugy kell inni, hogy 1 evokanal fu+ 250ml forroviz. Tomenyebben( tobb fuvel) ne!

caldea: a SOTE melyik epuletere gondolsz?

kamilla
kamilla

Klári!
Megkaptama a magyarázatot, hogy Kriszti miért nem válaszolt. Elég sok SMS-t váltunk hétvégén Krisztivel és már rutinból nyomom a küldés keresés stb és te ott vagy mellette. Hát így történt. Legközelebb olyat küldök ami csak neked szól,hogy még jobban örülj.Kép
A táblázat fantasztikus!Kép

Ancsi!
Itt vagyok már, csak mostanában olyan témák vannak amihez nem igazán tudok hozzászólni, vagy már egyszer kibeszéltük. Hát igen. Ilyenkor döbbenek rá, hogy már én is régi bútordarabnak számítok ebben a topicban. De azért itt vagyok a háttérben. Hiányoznak a régiek. Koalamaci - Õ volt az elsõ aki itt hozzámszólt és aki a kötelet ledobta, hogy kikecmeregjek a gödörbõl. Hiányzik Pucúr, Monchy, Márti, Andi. Õk is fogták a kötelet még akkor. Igaz mára már szeretek inkább én vigaszt adni, de azokat az idõket, amikor én rátaláltam erre a csapatra sosem felejtem el. Komolyan egy fény volt a reménytelenségben, ahol olyan értékekre találtam, amelyek elviselhetõbbé teszik a várakozást és mindig, mindig és mindig és kifogyhatatlanul reménnyel töltenek fel.
De Te Drága Ancsi, Krisztinka és itt Mindenki nagyon fontos nekem. Szükségem van rátok, hogy végigjárjam az utat.

Gyöngyöske!
Mailt megkaptam,köszi.Kép De én nem akarok Kazincbarcikára járni kezelésre. Az én dokim az most bevált. Bízom benne. Csak a progi szintet itt nem mérik és ezért javasolta Erazmusz, hogy Kazincbarcikán megcsináltathatom. De lehet, hogy ebben a hónapban nem megy, mert pont a 21. napom is be van táblázva.
Jó, hogy köztünk vagy.Kép

Éva!
Várunk vissza minnél gyakrabban.Kép

Kata!
Olyan klassz ami veled történik. Pici kezek...annyira csodálatos lehet.Kép

Breki!
Az emilt még mindig várom.Kép

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Jó reggelt lányokKépKép

Gabó
Gyanus vagy te nekemKép

Ancsi
ari lett a táblázat, korán reggel olyan jót mosolyogtamKépKép

Ányez
Sok sikert kivánok a lombikhozKép Tájékoztas majd minket, hogy alakulnak a dolgok.

Éva
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni(: Azért probálj meg néha bekukkantani.

Beszti
Tényleg pocsék érzés lehetet, de most már úgye nem szomorkodsz ezen..

Marcsi
Mailt küldöm.

puszi
Györgyi
Györgyi

Ányez!
A prolactin nem stresszhormon, hanem a tejtermelést segítõ hormon, ami a stressz hatására is megemelkedhet. Olyan reakciót váltva ki a szervezetedbõl mintha szoptatnál. Van akinél ez tejszivárgással is párosul.
A stressz és a termékenység közötti összefüggés pedig az, hogy ha az ember steresszes akkor átértékeli a test az energiafelhasználást. Mivel a szaporodás a szervezet számára másodlagos funkció, ezt letiltja. Pl úgy, hogy megemelkedik a prolactin szint.
Remélem elég érthetõen írtam le és tisztul a kép a prolactinnal kapcsolatban.
Nekem is ez volt az elsõ problémám, úgyhogy kicsit hozzáolvastam.

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Kamilla!

Nem tudom. Koncertre megyek.

Caldea
caldea

Lányok

Valaki küldje már el légyszi újra a telefonos listát, mert béna mód kitöröltemKép

Ma este megyek a dokihoz, szorítsatok

Köszke
Györgyi
Györgyi

Gabómanó,
Emilke elküldve és úgy tûnik most nem is jött hibaüzenet vissza! Mi ÚJSÁG???????

Anyez,
Lombikhoz nagyon sok sikert majd írd meg, hogy mi van Veled! A Prolactinnal kapcsolatban Gabómanó amit írt teljes mértékben igaz, a prolaktin nem stresszhormon, hanem tejhormon (laktoz szó benne is van, mégha rejtve is)és az agyalapi mirigy termeli az FSH és az LH hormonok mellett.

Kata,
Aranyosak a babák ilyen mászkáló manócskákat kívánok mindenkinek!

Nora,
emilt megkatam a dalai lámásat, de Te melyik Nora vagy?

Breki
breki

halihooKép
Jo reggelt

BOCSANAT,elfelejtettem szolni,hogy kedden nyilt nap van a suliban.
De ma itt vagyokKép

Gabo
En mindig `keznel` vagyokKépKép

Ancsur
A tablazat ecceruen fergetegesKépKép

Klari
Ugyi vagyKép

Beszti!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon fontos!!Elkuldened nekem a babasKép hodet!!!??Koszike!

Eva
uuugy sajnalom,te is regi vagy mar ittKép

Breki
mindig visszajon a level pedig mar kuldtem neked erre a cimreKépnem ertemKép

Kepzeljetek a hom meg csak ma ment fel 36.9-re ,tuti nem volt ovim!

Cuppppp,Krisztinka
kriszti

Beszti

Feljebb megtalaltam!!!Kép

Krisztinka
kriszti

Lányok ha nem írok akkor kikapcsolták a netet.

Caldea
caldea

Drága Gabó!
Hát ez megint nagyon szépre sikeredett...mint egy pohárköszöntõ...szervusz pohár...emléxel?Kép
Tényleg olyan furi, hogy új emberek jönnek, mi pedig mint öreg akadémikusok, problémákat oldunk meg, segítünk, noha mi is segítségre szorulunk.
Ez olyan érdekes dolog.
Én is szívesen emléxem az én topic-beli pályakezdésemre...akadályokra, és Ti mindig segítettetek, hogy ne keseredjek el.
Most pedig mi karoljuk fel a rászorulókat...ezáltal mi is érettebbé válunk, nem adjuk magunkat olyan könnyen a depressziónak, hiszen a jótanácsainkban ez szerepel.
A babanet a testem-lelkem részévé vált.

Az elsõ találkozó pedig örök emlék marad...amikor a vonaton összefutottunk...emléxel?

Ancsi
Ancsi

Caldea!: a sotes bulik mindig a Nagyvarad teri epuletben szoktak lenni Kép erezd jol magad!

kamilla
kamilla

Gabo: en meg nem tudok sok mindent, de ram is mindenben szamithatsz, ha epp szomorkodsz Kép

Beszti: elkuldened nekem azt a honapi gorbedet, mikor babas lettel?

kamilla25@freemail.hu

Mar nagyon varom a talit, koszi Gyorgyi, hogy bevallalsz a kocsidba, az e-mailed megkaptam, este valaszoltam is ra.

kamilla
kamilla

Kamilla

2-3 nappal ezelott feltette beszti,szep lassan tolsd le az oldalt es eszre veszed.En is kiszurtam!

Krisztinka
kriszti

Ancsi!
Olyan jó, hogy benned ilyen nyomot hagyott. Persze,hogy emléxem. Mi az hogy! Annyira izgultam és te is. Mondtad, hogy aludni sem bírtál és látszik is a szemeden. De rötön felismertelek az állomáson. Rád néztem és rögtön tudtam, hogy ez csak Ancsi lehet. Féltem, hogy hogyan is fogunk beszélgetni egy vonat fülkéjében többed magunk társaságában. De persze ez sem okozott gondot...... olyan jó mindezt felidézni. Akkor és ott barátok lettünk........Kép

szer-szer: Gabó Kép
Gabómanó

Drága Krisztinka!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy hijányoztál!Kép
A táblázatot valóban jól elbaltáztam, majd próbálom még, de nem itt...Kép

Ancsur
Ancsi

Lanyok!!!!!!!!
Na mi van a kezemben!!!!????KépKépKép

Igen,igen.
A talis kepek!!!!!!!!!
ma meg udvarolnom kell egy-ket pasinak,hogy scanneljek be,de igyexem!!!!!jo esetben holnap tudom kuldeniKépKépKép
Ollllyan edesek vagytok rajtukKépKépKép

Krisztinka
kriszti

Gabó!
Szer-szer..Kép Örökké..Kép

Ancsi
Ancsi

Krisztinka!!!!!

AncsiKép
Ancsi

Beszti !

Ha el tudod küldeni nekem is küldd légyszi a hõgörbédet.
elõre is köszönöm !
címem: bled@freemail.hu

Szami
szami

Kamilla!
Kívánom, hogy ne is kelljen sokmindent megtudnod, hanem hamarabb sikerüljön, minthogy könyveket olvasnál ki, internetet böngéssz stb.Jó,h ogy te is a barátnõm vagy.Kép

Kriszti!
Azt tudom, csak néha azért nem írok SMS-t, mert nem akarlak zaklatni állandóan a hülye kérdéseimmel és aggódásaimmal.Kép

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Drága Gabó, Ancsi

Úgye most nem szomorkodtok..., mert akkor én is szomi leszekKép
küldök sok-sok +++++++++++++ energiát, remélem veszitekKépKépKép
Tessék optimistának lenni, nincs még vége az esönek, csak legfeljebb hópihék lesznekKép

Kamilla
Email rendben.

Pusz:
Györgyi

Ui: Ha mindenki szomizik, ki fog nekem este szoritani?!?
Györgyi

Gabómanó!

Örülök, hogy megkaptad az emilem. megértelek, hogy nem szeretnél újabb, és újabb orvoshoz menni, ha már találtál olyat akiben megbízol. Azért, ha eltudod halasztani a 21. napi teendõket, akkor próbálj elmenni a vizsgálatra. Ill. hívd fel õket, hogy be kell-e elõtte jelentkezned, vagy elég, ha van beutalód, és akkor mész, amikor tudsz.

Györgyi, köszi a bíztatást.

Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok!

Gyöngyöske
Névtelen

Krisztinka!
HURRÁ!!TALIS KÉPET AKAROK ÉN IS!!!!!!!!!!!!!!

cuppppppppppppp: KépGabóKép Kép
Gabómanó

Szép jó reggelt mindenkinek!
Gabó és mindenki, aki ma kicsit szomorú:
nekem már most sokat jelentetek és remélem, hogy valamikor, valahogy én is vissza tudom adni Nektek ezt az érzést!
Puszi mindenkinek.
Viki26

Kedves Gabó!
Azt hiszem rosszul fejeztem ki magam... bocsi. Úgy gondoltam, hogy egy stressz által növelhetö hormon, ezért nevezte a doki "stresszhormonnak". Tudom, hogy a tejelválasztásért felelös... de azért köszi.
Györgyi!
Köszönöm, hogy szorítasz, remélem február táján jó híreket írhatok.
Sziasztok
Ányez
Anyez

Györgyi!
Én fogok az biztos! Nem szomizunk, csak néha. Aztán mosolygunk.Ugye Ancsi? Kép

Gabó
Gabómanó

Ányez!
Nem akartam okostojásnak tünni, csak segíteni akartam.

Puszka: Gabó
Gabómanó

Szami!

NOVEMBER 19 HETFO 10.40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onnan letoltheted magadnak!

Ancsur&Gabo
nagyon fogok nekik pedalozni megigeremKép

Gabo
pedig en nagyon szeretek sms-ezni!!!Kuldjel csak batran meg tobbet ha akarszKépKép
nem felejtettem el,hogy neked is hivassak elo kepeket csak megakartam elobb mezni,hogy jok lettek-e!!9.-en viszemKép

Krisztinka
kriszti

Azt hiszem én is jobban tenném néha, ha csendben maradnék. KépKépKép
Nem akarok senkinek a dolgába beleokoskodni. Ha mégis sikerült, akkor bocs.

Edelweiss
edelweiss

Kedves Lanyok!

Valaki elmagyarazna, hogyan is mukodik pontosan ez a peteeres-tuszorepedes. Ha nincs peteeres, mivel mutathato ki?

Edina!
Mar en is nagyon varom, hogy utazhassunk haza, mert akkor nekunk is rengeteg a tennivalo, ide-oda szaladgalunk es remelhetoleg, nem fogok majd azzal foglalkozni, hogy most terhes vagyok vagy nem? Az a baj, hogy a tuszorepi utan allandoan elemezgetem a magam, van hanyingerem, miert faj a derekam, miert szedulok? De ezt tudom, nem szabadna.

Tenyleg Lanyok!
Tegnap nagyon fajt baloldalt a hasam. Eddig meg iyen nem volt. Nem tudom, mitol lehetett, es elegge izgat a dolog.

Arrol mar en is hallottam, hogy a gorcsos akaras megnehezeti a teherbeesest. Peldaul, az is hasonloan mukodik, ha valamin nagyon erosen gondolkozol (film cime pl.), de akarhogy is szeretned, nem jut eszedbe. De ha massal kezdel el foglalkozni, akkor egy ido utan eszedbejut a kerdeses dolog, pedig nem is gondolkoztal rajta. A tudatalattid viszont nagyon is foglalkozott a kerdeses dologgal, hiszen valahonnan elobanyaszta a szukseges infot.

De sajnos, EDI, nincs semmifele otletem, hogyan lehetne nem gondolni ra, talan, a munka, egy jo konyv segit...

Breki!
Nagyon tetszik a valaszod, annak, aki bunkon erdeklodik a baby irant. A ferjemnek is hasonlo otletei vannak. Szerintem az ilyen valaszok nagyon hatasosak lehetnenek!

Sien, Edi!
En is szedtem fog.gatlot, es amikor abbahagytam, egy hatalmas ciszta keletkezett a petefeszkemen. Aztan dokirol dokira jartam. Az egyik mutetet javasolt, a masik azt mondta, ne foglalkozzak vele, a harmadik pedig Duphastont irt. En be is szedtem, de ezutan hatalmas pattanasok jottek ki rajtam, rengeteget sirtam akkoriban, es nagyon visszahuzodo lettem azota. Most mar en sem fogok semmifele fog.gatlot szedni. Es ezert is felek barmifele hormongyogyszertol. Mi, a ferjemmel, egy hormonmentes kapszulat szedunk. Maca Vibe a neve, sejtszamnovelo, tehat a ferfiaknak nagyon jo es segiti a peteerest, a hormonhaztartas helyreallitasat. Remelem, sikerrel jarunk majd vele!

Marcsi, Kamilla, Ancsi!
Fel a fejjel, kitartas! Ne keseregjetek! Elhiszem, milyen nehez lehet, ha azokkal talalkoztok, akikkel egyutt szulnetek, vagy szultetek volna! De kemenynek kell lenni, es remenykedni kell! Elobb-utobb sikerulni fog mindannyiunknak egy vagy tobb egeszseges babat a vilagra hozni!
Egyebkent mi okozta a veteleseteket?

Bocs, hogy ennyire hosszura sikerult ez a level!

Udv Mindenkinek!
Pussz-pussz!

Edus
Edus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?