Új privát üzeneted érkezett!

Hát ha megyünk valahová, biztos kendőben viszem. Ha valamit csinálok, akkor is, pl porszívózás. de ha nagyon bömbicsél akkor is felkötheted, az megnyugtatja a babát.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Akkor kb egyformán csináljuk a hordozást! :)
Nekem csak az a bajom, hogy a rugalmas kendőnket csak egyféle módon tudom megkötni rendesen... :(

Költözés részemről is oké!

wf

Kép
wf

Csináltam egy csapatot, csak h lefoglaljam a nevet. Péterfysek a BN-ről névvel. Ha mindenki benne van. Költözhetünk. Regisztráljatok, csak ha más névvel teszitek írjátok meg kik vagytok. Én ott az igazi nevemen szerepelek. :-)
Na emésszétek, és akkor átmehetünk, ha szeretnétek! :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

végre!
én már javasoltam korábban a zárt topicot!
a többit majd ott..

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkatt, WF! Kaptatok admin jogot! Fogadjátok a többieket Ti is, és adjatok mindenkinek Admin jogot, oké?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok

Én is regisztráltam. Valaki fogadjon :D

Tlindi

Kép
tlindi

Wf, Ildóca, Kattkat, Lindi és én regisztráltunk az anyatanya.hu oldalra. Gyertek többiek! MINDENKI!
Ne szakadjunk szét, mert nem ez volt a célom. Remélem mindenki egyetért a költözéssel. Ha valaki nem akar, írjon ide, még vissza is jöhetünk! Ezen ne legyen vita, oké?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Hát!
Nekem bajom van (természetesen).
Szívesen segítettem másoknak és voltak bejelentkezők. Kérdeztek kórházról, orvosról ...stb. Nekem is jól jött anno a segítség, tapasztalatok. Meg egyébként is, hogy jönnek akkor új tagok? Ela is új meg végül is Mi sem egyszerre lettünk itt. Szóval nem szívesen, rossz érzéssel ...
Valahogy meg kéne oldani, hogy bizonyos hozzászólásokat lehessen titkosítani.
Üzenni kéne a szerver ellenőrnek :), hogy ütemezzenek be eseti titkosítást ....

Holnap sugimugi :-)

Titi ma mondta:szia, dodo, jó (Dorinára)
szilvi35

Fogadunk ott is új tagokat. Olyan a rendszer, hogy eldönthetjük, hogy fogadunk-e. Miért ne fogadnánk? Jelzi, h csatlakozni akar, és bármelyikünk elfogadhatja a jelentkezést. A lényege, hogy csak úgy nem olvas bele senki a beszélgetésünkbe. Meg egyszerűbb a képfeltöltés, én itt pl nem tudom feltölteni, mert 15kb-t lehet, és alig tudom lekicsinyíteni. Meg jelzi kinek mikor van szülinapja, névnapok stb. De mint mondtam, én abban is benne vagyok, hogy 1 vagy 2 emberért is itt maradjunk. Szilvi, ezért nehogy rosszul érezd magad! Felőlem maradhatunk! :o :) :) :D

Wow! Titi miket nem tud, Huba messze áll még ettől, pedig nem sok idő van közöttük. :-S

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szilvi!

Én maradok itt is ! :D
Nagyon jól éreztem/Érzem magam itt is!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

tőlem itt több aktivitásra ne számítsatok :roll:

attól még lehet bárkinek segíteni, hogy már inkább oda írunk és akkor megmaradhatna ez a hely annak, aminek indult, azaz kórházi információs topicnak

nekem tökmind1

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Hááát engem tökre nem zavar, hogy ki olvas. Nyiván mikor regisztráltam ide, tudomásul vettem, hogy boldog-boldogtalan olvashat, írhat olyan is, aki szimp, meg olyan is, aki nem. És az sem volt kőbe vésve, hogy ide csak kórháizi dolgokról írhatunk.
Egyébként ide is ki volt hetekig írva, hogy lehet zárt topicot nyitni. Szóval én is jól érzem magam itt.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Halihóóó!

Szonjának nagyon boldog szülinapot!!

Balázsnak grat a 3. csontfoghoz!!!

Kincső nagyon ügyes!!

Tlindi: én darált dióval csináltam, úgy nem kellett aprítani semmit plusszba, max a maszolát dobtam bele kicsit a gépbe, de általában a mandulát is a diódarálóval darálom. Akinek van nagyobb teljesítményű aprítógépe, az mindent jól összedzsudzsul. A másik receptnél nagyobb jelentősége van a kellő mértékű aprításnak, mert különben nem áll össze a massza. Örülök, hogy fini lett a golyóóó :) Nekem van még vörösáfonyás energiaszeletem, holnap viszek, ha megyünk ;) Megéhezünk, mire beérünk Bp-re, meg átszeljük a fél várost. Remélem Ákos időben felkel reggel, mert legkésőbb a 14.00-es busszal el kell indulnunk.

Szilvi: konyha SZUPER!! Micsoda mosogatótál ;)

Katt: szerintem is nyugodtan tagadd le a korát ;) Ki mondja meg mennyi?

Anyatanya: én fent vagyok régóta egy másik csapattal, részemről OK. Ezt a topicot is szeretem, de tény, hogy bizonyos dolgokat nem tudunk megbeszélni, vagy éppen az újakat zavarja a számukra "felesleges sallang", ami nem a kórházról szól. Nyilván dupla energia ide és oda is figyelni, de időnként megy. Nem hagyom itt én sem ezt a topicot, ha jön érdeklődő, szívesen segítek.

Wf: a Földi Zsu videói, amiket HV-mami linkelt, nagyon jók, én is tőle lestem ötleteket kötésre. Rugalmassal (és Vili kora miatt) kicsit tényleg le van korlátozva a kötések mikéntje, arra figyelj, hogy ne legyen szoros, mégis tartson, de ami ennél is fontosabb, hogy a lábai békában legyenek, ne lógjanak. Én mindig kívül zsebes elöl keresztezettet kötöttem, aztán 4 hónaposan már a hátamon volt, mert 8,5 kilósan nehéz volt hosszú távon (akkoriban 3 órákat sétáltunk). Rövidebb időre még előre kötöttem. Persze ha van lehetőséged, jobb egy tanfolyamon vagy tanácsadó ismerősnél elsajátítani az ismereteket. Éppen szervezzük a hordozós klubot itt Veresen, kár, hogy olyan messze vagytok :(

Kép
Kép
csipetnyusza

Tényleg ám! Én is akartam már jó párszor írni, hogy milyen ügyes Kincső!

Kattkat

Kép
kattkat

Csipetnyusza!
Nagyon köszi! :) Próbáltam szövött kendővel is, de azt nem tudtam elég szorosra kötni. Ezért lett végül rugalmas kendőnk. De lehet, hogy akkor kölcsönkérek egyet, és azzal próbálgatom, aztán majd meglátom.
Milyen kendőd van? Mekkora?
Tényleg kár, hogy messze vagyunk! :(
A békára meg figyelek! :)

Nekem is mindegy, hogy hol van a csapat, én ott maradok, ahol a többség. Mindkét hely mellett vannak érveim, szóval én nem szeretnék dönteni... :)

wf

Kép
wf

Sziasztok

Kicsit javítanék az előző oldalon leírt hozzászólásomon. Én is örülök, ha jönnek újak és szívesen segítek is, ha tudok. Az AT-ra is jöhetnek új tagok, oda is várunk mindenkit és nyílván ezt az oldalt is nézni fogjuk és reagálunk ha kérdeznek. Én is suttyomban olvasó voltam még terhesen és sokat segítettetek, viszont már itt nem a kórház a téma és csak akkor tudunk segíteni, ha kérdeznek. Azt attól, hogy már nem itt vagyunk minden örömünkkel-bánatunkkal itt is és ott is lehet. Maradok itt is és nagyon örülnék, ha mindenki ott is lenne, mert szerintem szuper kis csapat vagyunk :oops:

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Tlindi!
Már majdnem megvan az összes foga Ádinak. Most van úton az utsó.

Torta: megcsináltam, kisebb módosításokkal. Nem kakaós piskótát vettem, hogy ne legyen nagyon csokis. Na itt tévedtem, simán elbírta volna, legközelebb olyannal csinálom. És nekünk nagyon sok volt a krém, mire kész lett a torta, halálra nyalakodtuk magunkat. Pedig szépen megkentük kívűlről is. Mondta a férjem, hogy te biztos,vastagabban kened. Majd megvágtuk és látta, hogy ez se vékony. Sőt. Nekünk nagyon ízlett, mert nem volt gelly, szóval máskor is megcsináljuk.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Jó a bukfenctál. Igaz, nekünk bukfenc pohár kellene, mert nálunk azok borulnak.

Ildóca!
Szerintem nincs Kincső lemaradva a bilizéssel. És nyáron sokkal könnyebb lesz rászoktatni. Meg az is lehet, hogy 2 hét múlva már simán rákéredzkedik a bilire.

Tlindi!
Tényleg igazi rokon lelkek a gyerekeink. Én a macit a biliből szedtem ki :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

20 fogacska miről beszéltek . Kincső rohadtul nem töri magát a fogakkal! Nekünk 8 darab fogunk van 8)

Szonja!

Nem aggódom mert Csaba is mikor már oviba ment volna elötte egy hónappal mondta, hogy neki aztán ne adjak pelust mert nagyfiú! Pedig már betöltötte a 3-at. :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Gyerekek! Itt megint szakad a hó! :evil:
A hócsukám kivan már a hóval! Holleanyó szabira mehetne!
Tavaszt akaroooooooooook!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Nem olvastam el mindent amit írtatok a kendőkkel kapcsolatban, de lehet hogy ez segít:
http://www.bababolt.com/
Vannak ingyenes tanfolyamok (ha valakinek nincs Nandu kendője, lehet kölcsönkérni a helyszínen, ott is lehet majd venni), voltam egyszer és szerintem nagyon hasznos!
Én XIV kerületben voltam, mert ez közelebb, a Mini Manó bababoltban.
elusiaczek
Budapest

Hogy vagy Ela???? Mesélj! Mikor jön a csöpp? Mi is lesz a neve?

Ezt javaslom hordozásügyileg, Ők giga profik, van tanfolyam, kölcsönzés...stb...: http://hordozo.hu/hordozohaz
szilvi35

Köszi a konyhadicsiket!!! El sem tudjátok képelni a sok melót vele! Körbe kellett celluxozni az egészet :wink:
szilvi35

Szilvi!

Lesz sugarazás? :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Ildóca

Ugyan nem engem kérdeztél. Igen , lesz :D :D :D

Tlindi

Kép
tlindi

Tlindi!

A lényeg, hogy legyen mert befűtöttem Kincsőt! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Köszönöm szépen a hordozós tippeket! Előbb a videó jön, aztán szerintem a tanfolyam. Csak legyen már végre normális idő, mert ettől a havazástól mindketten készen vagyunk! :evil:
Ti hogy bírjátok?

Jó sugarazást Nektek! :D

Elu, tényleg mesélhetnél egy kicsit! :)

wf

Kép
wf

Sziasztok!

Én maradok,nem költözöm.....:)
Nekem jó itt,tök jó élmények kötnek össze minket virtuálisan...:)

Képzeljétek,tök jót olvastam!
Boldizsár Ildikó meseterapeuta,mindenféle nép meséit(köztük a magyarokét is)gyűjti össze.Tart egy tanfolyamot is meseterápia címmel-oda megyek márciusban-és rávilágít arra,h embereknek miért pont az a kedvenc népmeséje ami,milyen sors üzenetet hordoz,a szereplők mit jelképeznek,milyen krízis helyzetet hordoz,abból hogyan lehet megoldást találni..stb.
De nem s ez a lényeg,HANEM
Kiadott több kötetet,amit olvashatunk majd a gyerekeinknek:
Mesék királylányoknak(ebbe a lány sors mesék vannak)
Mesék királyfiknak(ebbe a fiú sors meséi vannak)
Mesék anyákról
mesék apákról
Esti mesék a boldogságról
mesék nőkről férfiaknak
Mesék férfiakról nőknek

Nagyon érdekes,persze majd 5-6évesen olvasható ez a gyerekeknek,de szerintem klassz,gondoltam megosztom....a shopline-on most mind le van árazva!
És majd a későbbi évekre nagyon ajánlom
Geraldine Ortner:Gyógyító mesék 3-7 éveseknek és van egy másik kötete 6-10 éveseknek.

Kép
kata35

Ildóca!
Szerintem egyik gyerek ezt tanulja meg hamarabb, a másik amazt. De ha valaki, hát te erről köteteket írhatnál. Néha nem is bánnám :wink:
Most szívesen vennék egy fejezetet a verekedésről, meg az irigykedésről.

Kata!
Apának megveszem a Mesék nőkről férfiaknak :D Hátha ....

Balázs most kezdett mesét hallgatni. Részéről le vannak tojva a klasszikusok és a népmesék, amiből nem kevés van itthon. Így kicsit másabbat kellett neki keresni. Most a Tesz-Veszes Esti mesést hallgatja. De Ádi majd talán. Ő minden evő egyenlőre. Hogy ne fussak lukra a mese könyvekkel, kiveszem a könyvtárból, aztán ha sikere van, akkor megveszem/megrendelem valahol.

Mindenem tele a hóval és a megfázással :twisted:

Jó sugarazást!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Kata!
Visszaolvastam a szülésem előtti ideírt dolgaimat és nem is emlékeztem egyrészt arra sem, hogy akkoriban szófosásom volt, meg arra sem, hogy veled elég sokat beszéltem. :oops:

Mi az eleven parkban voltunk :)

Milyen volt a sugárban?

Hordozás: én több olyan csajt is ismerek, akinek a kendőzés függőséget okozott. Hatalmas kendő arzenállal rendelkeznek és mindig van pár, amire aktuálisan vágynak még.
Én csatos párti vagyok!

Kattkat

Kép
kattkat

Kata, ez tényleg nagyon érdekes, nagyon érdekel ez a mese-téma! Majd mesélj dióhéjban a tanfolyamról (én is mennék, de sajnos nem megoldható :( )

Wf, a havazás pozitív oldalait igyekszem látni: hóembert építünk, angyalkázunk (Ákos arccal a hóba), van ideje megismerni a víznek ezt a halmazállapotát, nagyon tetszik neki, pedig alig lát vmit mindabból, amiket szeret (macskák, bokorvédő madzag, apró fehér parkolókő stb). Negatívum, hogy nem tudunk messzire, még boltba se menni, mert a hátamon félek vinni nehogy elessek vele, babakocsi szintén nem játszik, mert nem nagyon takarítják a havat, meg bundazsákom sincs, és nem is szereti különösebben a járgányt). Úgyhogy ha éppen van egy tiszta sáv az úton, akkor elgaloppozunk rajta bevásárolni, de ennyi, nem megyünk messzire. Úgyhogy általában csak az utcánkban flangálunk, esetleg a közeli játszóig eljutunk, de aztán jövünk be, mert fázunk. itthon amikor jött a hó meg a nagyonhideg, berendezkedtem kuckó-üzemmódra, és nem is mentünk ki, csak többet szellőztettem. Próbáltam új színt vinni azokra az időszakokra, amikor kint szoktunk lenni, és szerencsére Ákos vevő volt a dolgokra, így nem volt gond.
De hosszú távon baromira fárasztó a bentlét...

Kendőzés: nekem az elsőm egy Nandu volt, majd váltottam Je porte mon bébére, ami igazából nem rugalmas, de olyasféle, végtelenségig nyújtható, de ha nem figyelünk, palacsintát lehet csinálni a gyerkőcből. Ezen tanultam háti kötéseket, de nyárra meleg volt, és szereztem egy Didymos lenes kendőt, na ez utóbbi (de a jpmb is) egy álom! Nyáron a 40 fokban Ákos egy szál pelenkában lógott a hátamon, szimplán a kendő ölelte, és védte a napsugarak káros hatásaitól. De van 2 mei taiom és két csatosom is, élethelyzettől és évszaktól függően. A Hordozóház valóban egy aranybánya, de a Mamami boltban is szívesen segítenek, ott is lehet kölcsönözni ezt-azt, érdemes benézni, érdeklődni.

Lányok, ha még nem ismeritek, nagyon ajánlom a Naphegy Kiadós böngészőket, Ákos imádja, pedig nem az a bogarászós típus, de képes akár 10 percet is előtte ülni, és keresni a kutyát, macskát, fogkefét, nagyon tuti :) A Téli böngészőt forgatjuk most sokat meg a Hogyan gyógyította meg a Kisvakond az egeret is sláger.

Kép
Kép
csipetnyusza

Szerencsére vagy ki tudja minek köszönhető, de Titi is szereti a könyveket. Mostanában már az olvasást is szereti, nem csak a mutogatós játékot. Így lehet neki mesélni. A majom maája örökzöld, de a baba babot is csípi, a kisvakondot is.... meg több könyvet szeret. Nekem meg jó elfoglaltság, mert jó az ölemben érezni és ennek tuti van értelme :-) Édes nagyon, mert úgy is szoktam, hogy előveszek egyszerre 6-7 könyvet és rábízom a választást :-) Na , ezt nagyon élvezi, keresgél, válogat, de aztán mindet el kell olvasni :-) Csipet jó, hogy írod a tavaszi böngészőt, vagyis a böngészőket, mert régóta szemezgetek velük, csak vártam/-rom, hogy olcsóbb legyen :D
A sugár szupi volt. Jobb lenne, ha 40nm-es lenne, akkor beszélgetni is tudnánk egymással. A csajok Istencsászárok!!!
Kata35 engem is érdekel amit írtál, meg milyen könyv és milyen akció? Mesékről tanultam/olvastam én is és nagyon érdekes ám!

Ebben a topikban maradok. Nincs időm, energiám kettővel foglalkozni...stb.
Kattkat sajnálom!!!! Megbeszéltük, ha olyan van írsz a g-re és ott folytatjuk, ami veletek kapcsolatos. Biztos ott is mindenki elolvas és reagál... szar egy faramuci helyzetben vagytok :-( Megértelek, hogy szívesen lépnél.
szilvi35

Majom mamája :) SLÁGER! :) Karácsonykor vettem a böngészőt leárazva, remélem húsvétkor is lesz akcijó a bookline-nál ;)
Érdekes, Ákos is türelmesebb mesehallgató lett nemrég, és azt is megfigyeltem, hogy délelőtt inkább mutogatja, délután pedig hallgatja :) hozza a könyvet, fészkel az ölembe, úúúgy szeretem :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Kösz Szilvi, nem akarok én a magánéletemmel senkit sem nyomasztani. Nem azért örülnék jobban a zárt fórumnak, hogy aztán ott meg majd jól rátok ömlesszem a sok fost, csak itt, nyilvánosan jóformán semmihez sem vagyok hajlandó hozzászólni, (pedig egy csomószor lenne mondandóm és kérdésem is), mert még véletlenül sem akarom, hogy naprakész legyen belőlünk az a díszf.sz. Már így is sokkal többet tudhat meg itt rólunk, mint szeretném. Mert tudom, hogy olvas minket.
Ha élőben nem kíváncsi a gyerekére, nekem itt ne legyen "áptudét" belőle. Ha nem lenne jó a társaság, már rég koccoltam volna innét. Ennyi.
Ja és igen, én is tisztába vagyok vele, hogy ez itt egy nyílt fórum, moderálom is magam rendesen, mert mindezektől eltekintve sem akarom túlzottan közhírré tétetni a tyúxaros életem, mert a sok vagy kevés jó szándékú zugolvasó mellett, akikből mi is lettünk, (én is sokáig csak olvasgattam a fórumot), akadhat egy-két elmebeteg, aki visszaélhet az itt szerzett infókkal.
És nem én vagyok paranoiás. Az utóbbi időben is hallottam kemény sztorit ezzel kapcsolatban.
3 felé meg én sem fogok írni, mert az már nem fér bele.
Szal belőlem csak ennyi van oszt kész, úgyhogy részemről minden marad a régiben.
Pl itt van a könyvtéma. Tök szívesen leírnám hogyan viszonyul D. a könyvekhez, mi az aktuális kedvenc, de fentebb vázolt dolgok miatt nem fogom.
:evil:

Kattkat

Kép
kattkat

A sugaras képek g-n! :)
Jó volt nagyon! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

A böngészők nekem is tetszenek, még magamnak is megvenném! :D

Csipet! Köszönöm a kendős hozzászólást! Nekem Moby-m van, meg egy Zara van folyamatban, ha sikerül. :)

wf

Kép
wf

Huh, jó régen írtam, nem is találtam meg mikor legutóbb, azóta jó sok minden történt.

Szonjának utólag is boldog szülinapot.

Bilizősöknek gratula, meg Kincsőnek is a cumimentességhez. Én is leszoktattam már Hannát még 11 hónapos korában, igaz ő gyakorlatilag csak alváshoz használta, napközben nem kellett neki, kiköpködte, utáltam hogy a lakás különböző pontjain szedegettem össze. De alvásnál is már 5 perc után kiesett a szájából. Szóval őt nem viselte meg egyáltalán szerencsére.

Megnéztem a sugaras képeket, nagyon jó lehetett, nagyon szépek ezek a töpörtyűk, meg kell hagyni. Apa ugyan tegnap itthon volt, de a kocsi szervízben, pedig olyan jó lett volna menni, de mivel nálunk is elkezdett szakadni a hó, meg jött a szél, a buszozás is kizárt volt. Pedig a mi buszunk pont az Örsre megy, csak tőlünk van kicsit messze a megálló. Nem vészesen, de ilyen időben nem szívesen indultam volna el. Talán legközelebb.

Ákos, Tiva konyha nagyon szuper, sajna én tök fantáziátlan vagyok az ilyenekhez, szerintem nekünk max gyári lesz.

Hát, a havazásnak én semmi jó oldalát nem látom, kivéve amikor nincs -1000 fok és/vagy szél, és ki tudunk menni kicsit Hannával, ő is nagyon élvezi, nézegeti, fogdossa, hétvégén pl szánkóztunk, meg azelőtti hétvégén is, mert olyan szép volt az idő, sütött a nap, és imádta a szánkózást, annyira nevetett.

Sajnos nálunk még a megül szépen miközben én olvasok nem jön be, max 2 percet hajlandó ülni utána megy is a dolgára, de mi is vettünk ilyen mutogatós könyvet, azt viszont nagyon szereti, ilyenkor egész sokáig hajlandó megülni, egyelőre csak állatos van, de legalább tudjuk mutatni azt is mit mond az állat. De örülök, hogy azért ezek szerint 1,5 éves kora körül talán fogékonyabb lesz az olvasás felé is, legalábbis remélem, mert még mindig olyan kis sajtkukac

Nekem az egyik legjobb barátnőm, a volt osztálytársam pszichológusként végzett, és ő is tanult ilyen meseterápiát, sőt, ő is tudja hasznosítani, mert egy szoc. otthonban dolgozik, és a kicsitől egészen a nagy gyerekekig mindenkivel foglalkozik, de neki álma is volt ez, hogy hasznosíthassa a meseterápiát. Embert nem láttam még aki ennyire szereti, és élvezi a munkáját, pedig azt mondta nagyon kemény, nehéz néha, nyilván hiszen ott főleg problémás gyerekek, és kamaszok vannak, de akkor is. Én úgy jellemezném, hogy ő is amolyan suttogó, mert úgy tud az emberekkel - felnőttekkel és gyerekekkel - beszélni, hogy megnyílnak neki, hajlandóak változtatni, felismerni a gondokat stb.

Nálunk a legújabb, hogy Hanna felmászik mindenre, kanapé, ágy, kanapé háttámla, rossz nézni, úgyhogy teljes készültségben vagyok hogy mikor kell a sebészetre rohanni.

Sajnálom ám, hogy szétszakadunk, mondjuk részemről itt is ott is leszek, ha van időm, de akkor is, megértem mindkét felet az érvek és ellenérvek miatt, de tényleg kicsit frusztráló itt megbeszélni a magánéleti nyügjeinket bajainkat, és sokan akik sutyiba olvassák nem is biztos hogy kíváncsiak rá. Én is voltam zugolvasó, mondjuk nekem pont tetszett hogy ilyen erős közösség verődött össze, és az is igaz, hogy segíteni kell az újaknak, ha jönnek.

Lilypie Third Birthday tickers

Kattkat!!! Neeemááár! Félreértettél! Arra gondoltam, hogy használjuk a gét esetedben .... Bocs, ha megbántottalak!
szilvi35

Igen,Kattkat,a finisben mi nagyon sokat Lógtunk együtt a topicon...tök jó volt....emlékszem,nagyon drukkoltam!
Írj a g-re,ha szófosásod van..én szívesen olvasnám,mert szeretem a gondolataidat!Ne fossz meg minket tőle a hülye,köcsög miatt!(bocs,de kirohantam!..:) )

Jó,majd írok a tanfolyamról,már alig várom!Kicsit jó lesz "szakmázni"!

Biztos jó volt a sugarazás!
Mi még nem merünk emberek közé menni,pedig már nincs nátha,de ezt a hetet már kibekkeljük itthon.
Kicsit kijárunk levegőzni,bár elég veszélyes,mert Bogi,ha hozom a csizmáját,már szajkózza,hogy Titi",és nagyon csalódott,ha elmegyünk Szilviék kapuja előtt és nem megyünk be....:(
De majd jövő héten!!!!!!

Kép
kata35

Titivel meg nézegettük a Bogiról készült képeket és mondta, hogy "Bo" :-)
Na majd jövőhéten pótolnak ... csak baleset ne legyen :-)
szilvi35

Sziasztok!

Itt megint szakad a hó ! :evil:
És már egy hólapátoláson túl is vagyok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Vili most kapta meg a 2 hónapos oltást. Azóta alszik... Nálatok mik voltak még? És mire lehet számítani?

A hó meg... (az jutott eszembe, hogy szakadjon meg, de pont azt csinálja :( )

wf

Kép
wf

Szerintem az oltási reakció egyén függő. Valakinek van, másnak mérsékeltebb, megint másnak durvább. Titinek hőemelkedése volt oszt ennyi. Jót aludt, de egyébként is :-)

Holnap: Millenáris Makám, 16 óra!
szilvi35

Szilvi! Köszi! Végül Vili is csak sokat aludt. Legalábbis eddig. :)

wf

Kép
wf

Domónak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! Isten éltessen Domó!
Puszik is!

Titi (na, tőle inkább egy baráti ölelés ;-) ) és Szilvi
szilvi35

köszöniiiii!!! :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Boldog születésnapot Domónak!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Egyébként meg kösz az érdeklődést :wink: :wink: jó volt a Makám. Jó kevesen voltak, el lehetett férni. Titi ropta :-)

Ildóca! Legközelebb lezsírozom apjukkal, hogy húzza az agyad és akkor menekülsz a fele gyerekkel :-) Így legalább találkozhatunk :-)

Aszongya ma nekem szép tisztán enyém gyerek: anya (jajjjdeszeretem) meg, hogy bóbita (de ez véletlen csúszott csak ki) mert visszakérdeztem és nem ment már. Utána megkértem, hogy ismételjen, nagyon figyelt majd:bagyóka vagy mi lett:-))) de úgy figyelt, hogy még a szája is úgy állt :-)))

Most alszik, reggel 6-kor kelt.
szilvi35

Domóka,
az Isten éltessen sokáig!!!!!!

Kata,Bogi

Kép
kata35

Jaa,

és Kattkat!..:)

Neked Boldog Szülésnapot!....:)

Kép
kata35