Kata, ez tényleg nagyon érdekes, nagyon érdekel ez a mese-téma! Majd mesélj dióhéjban a tanfolyamról (én is mennék, de sajnos nem megoldható
)
Wf, a havazás pozitív oldalait igyekszem látni: hóembert építünk, angyalkázunk (Ákos arccal a hóba), van ideje megismerni a víznek ezt a halmazállapotát, nagyon tetszik neki, pedig alig lát vmit mindabból, amiket szeret (macskák, bokorvédő madzag, apró fehér parkolókő stb). Negatívum, hogy nem tudunk messzire, még boltba se menni, mert a hátamon félek vinni nehogy elessek vele, babakocsi szintén nem játszik, mert nem nagyon takarítják a havat, meg bundazsákom sincs, és nem is szereti különösebben a járgányt). Úgyhogy ha éppen van egy tiszta sáv az úton, akkor elgaloppozunk rajta bevásárolni, de ennyi, nem megyünk messzire. Úgyhogy általában csak az utcánkban flangálunk, esetleg a közeli játszóig eljutunk, de aztán jövünk be, mert fázunk. itthon amikor jött a hó meg a nagyonhideg, berendezkedtem kuckó-üzemmódra, és nem is mentünk ki, csak többet szellőztettem. Próbáltam új színt vinni azokra az időszakokra, amikor kint szoktunk lenni, és szerencsére Ákos vevő volt a dolgokra, így nem volt gond.
De hosszú távon baromira fárasztó a bentlét...
Kendőzés: nekem az elsőm egy Nandu volt, majd váltottam Je porte mon bébére, ami igazából nem rugalmas, de olyasféle, végtelenségig nyújtható, de ha nem figyelünk, palacsintát lehet csinálni a gyerkőcből. Ezen tanultam háti kötéseket, de nyárra meleg volt, és szereztem egy Didymos lenes kendőt, na ez utóbbi (de a jpmb is) egy álom! Nyáron a 40 fokban Ákos egy szál pelenkában lógott a hátamon, szimplán a kendő ölelte, és védte a napsugarak káros hatásaitól. De van 2 mei taiom és két csatosom is, élethelyzettől és évszaktól függően. A Hordozóház valóban egy aranybánya, de a Mamami boltban is szívesen segítenek, ott is lehet kölcsönözni ezt-azt, érdemes benézni, érdeklődni.
Lányok, ha még nem ismeritek, nagyon ajánlom a Naphegy Kiadós böngészőket, Ákos imádja, pedig nem az a bogarászós típus, de képes akár 10 percet is előtte ülni, és keresni a kutyát, macskát, fogkefét, nagyon tuti
A Téli böngészőt forgatjuk most sokat meg a Hogyan gyógyította meg a Kisvakond az egeret is sláger.