Új privát üzeneted érkezett!

Norka,
nekem 1 kivétellel mindig a Bergendy Katihoz volt szerencsém
szuper felvételeket csinált, és nem sajnálta az időt a videóra
az 1 alkalommal, mikor az Uring Márta volt, ollyan csőőtahóó volt, hogy na. egyszer nem pillanthattam rá a képernyőre - befordította maga felé! és mikor kérdeztem, hogy mi a helyzet a gyerek nyaka előtti kzs-vel, meg azzal a csíkkal, közölte, hogy mit akadékoskodok, ő ugyan nem néz meg semmit, ha a doki nem írja a papírra, hogy nézze meg.
ennyit róla.

Fibi! még hogy rooming in-t kérni! Kép Moosejaw igazat szólt...
nincs mese, meg válogatás, ahogy picit kipihented magad szülés után, és mondjuk már le tudtál zuhanyozni, irány a gyerek, vagy már hozzák is Kép
én elég sokat pihizhettem - éjfél körül kerültem ágyba, és hajnal 5-re hozták csak a bébit Kép
onnantól kezdve csak fürdésre toltam be a csecsemőre, végig mellettem volt (és nem is kérdezték, így akarom-e). zuhanyzás/pisilés ha a gyerek aludt - pont, mint itthon. a szobatárs mellett néha ott lehetett hagyni, de max 5-10 percre
a látogatáskor meg kitoltam az ajtóig - mint mindenki-, a látogatók úgyis őt akarták látni Kép

na de ne ijedj meg előre, néha be lehet tolni a csecsemősbe, főleg, ha nagyon összetört képet vágsz, talán nem vágnak ki Kép
kicsit fárasztó volt így az első pár nap, de jó felkészülés volt az itthoni életre.

cici: a párom már Pamelának szólítKépKép
nemtom mi lesz később, Szottyadt Dohányzacskó? Kép

Neet, hajrá, mutassátok meg nekik, ki az úr (az egér?) a háznál!

tudja valaki, hogy a PKU vizsgálathoz miért nem a baba sarkából, miért a fejéből vesznek vért?

és tud valaki mondani valami átlagos evésmennyiséget az első hetekre? nem mintha aggódnék, hogy Isti nem pofásodik rendesen, mert ezzel nincs gond Kép csak ha eszembe jut, megmérném, mennyit szopizik, és kéne tudni vmi viszonyítást
köszi
votiv és Isti, aki húsz perc múlva egyhetes Kép
(ekkor már a kitolás közepén voltunk, hajjaj de szép is, hogy elmúlt Kép)

votiv 8)
votiv

Votiv!
Mi most mértünk 100 grammot, de ez nagyon sok, nem szoktak ennyit ilyen picin. Szóval ha 30at vagy 50et szopik, az is jó, ha neki jó, és aztán nyugodtan alszik, meg jól van, akkor eleget evett, ne aggódj a hülye mérleg miatt. Mi kb félórát szopizunk különböző intenzitással.
És ruhában mértem, nem pucéran (akkor nagyon rúgkapál), eszerint ő is visszahízott és túl is haladt. Kis zabagép. Kép )
Választott doki? Hát ciki.... de akkor én nemcsak "okos" hanem mázlista is voltam, h nem választottam.
Férjem pikpak belejött és imádja az apaszerepet. Kép Há jóhogy! Kép

Fibi!
Gratula, aztán ha mégis fiú, ne lepődj meg! Kép

Norkini!
Köszi, épp a szmártizunkat zabálta meg a dög. Kép

Ildi
köszi a mélt, válaszoltam is!

neet
neet

Votiv,
Úgy látszik a fiúk szeretnek liftezni.
Szilveszterre vagyok kiírva, még nem szánkózunk a kórházba... Remélem azért nem ma akar kibújni, ebben a jégkorszakban inkább itthon kucorgok a fini melegben.
claudia

Norka,
Nekem pont a Márta volt szimpatikusabb, bár én csak 3x voltam, a 12 uh után csak a Praxisba jártunk.
claudia

Neet!

Melyik doki jutott meked?Emilben is jöhet a neve!

Jucus
20170114224602

Rajtam kívül van még valakinek cukra?

Jucus
20170114224602

Jucus!
Hogy van a cukrod?

Ha tényleg elfogy a cici a szoptatástól, akkor én a végére szerintem homorú leszek! Már épp örültem, hogy nőtt egy kicsit a terhesség alatt és nem vagyok tök lapos, mint előtte!

Ildi(35)
ildi76

Inzulinos!

Jucus
20170114224602

Jucus!
3an is voltak (éjszakás, délelőttös, délutános) az uccsó egy Gábor nevű, nekem szimpatikus fiatalember volt, egyébként senkivel nem volt probléma, ezért le is "merem" írni itt publikusan. De mint említettem, nekem a csecsemősök meg nővérek meg mindenki szimpi volt, vagy legfeljebb közömbös, de negatív véleményem senkiről nincs. Ja, és hétfőn azt mondták, várnak vissza a kövi babánál. Kép Kép Úgyhogy igyekszünk... Kép

Eszter rengeteget eszik és alszik, marha jófej, nem nyűgösködik. A doktorbácsi szerint tök fölösleges volt kijönnie ilyen egészséges babaához, dehát a kötelesség... ennek nagyon örülünk, mindene rendben funkcionál, de asszem lesz egy kis csípőficam. Ünnepek után ortopédia.
Jucus, hány heted van még?
neet
neet

A 2napos Eszter a profilomban! Kép
neet
neet

Szia Neet

Nagyon szép a babád, kis csini a ruhája is! Nagyon cuki, mi még egyben vagyunk, nem akar kijönni a "lakótársam"..
Kép
claudia

Neet, éppen magyarázom Istinek, hogy nem pelenkagyáros a faterja, ezért nem illik akkor bekakilni, mikor épp aláteszem a tiszta pelót. persze Isti sz*rik az illemre Kép

sokat bajlódok a szoptatással, különösen éjjel (ha alig látok az álmosságtól)
van, hogy 4-5 percbe is beletelik, mire rendesen a szájába bírom gyömöszkölni a mellbimbómat, és nem a nyelve alá veszi be, vagy a bimbón cuppog
de akkorra már szörcsög, mint egy vadmalac, és csattogtatja az állkapcsát, hogy mikor végre sikerül, kis híján felordítok, úgy becsócsálja
talán 1-2 hét múlva ügyesebbek leszünk, remélem

Ildi, nem szoptatáskor megy összébb, hanem az után, és csak icipicit!
most még sosem látott méretekkel büszkélkedhetek én is, de lassan visszasírom a két kis pöttynyi cickómat Kép annyira tele a cicim, hogy néha szembefröcskölöm a gyereket Kép
muszáj néha kifejni, mert rettegek a mellgyulladástól - na de ettől meg még több tejem lesz. ördögi kör...

votiv 8)
votiv

Votiv,
Most már te jössz nekünk a képpel!
claudia

Neet!

Naggygon aranyos, édi bébi a kis Eszter! Kép

r
ruzicsky

Claudia, feltettem egy tejbajszú kis cupákolóst - úgyis ez a fej a legjellemzőbb Istire
de majd még rakok fel jobbat

votiv 8)
votiv

Votiv,
nagyon édi! A párom felismerte! Ott ültünk, amikor kitolták! remélem lassan én is tehetek fel képet!!!!
claudia

Votiv!
Tényleg édi, de én már láttam élőben is, bibibííí, bebebeeee!
Eszter is bír nagyonkat cuppanni, olyankor csillagokat látok, de szerencsére már csak akkor, amikor elkezdi, egyébként már összeszoktunk. Kép
Ajándékba mindenkitől pelust kérünk, így annyira nem zavar, h folyton telenyomja. Kép

Ruzicsky, Claudia!
Köszi, végülis az én lányom. Muszáj aranyosnak, édesnek, szupernek lennie... Kép Kép Kép

neet
neet

Neet, akkor majd tető alá hozzuk a frigyet? Talán nem ártana már most megállapodnunk Kép
két ilyen szép kis emberke jól illene egymáshoz Kép

Isti 50-60g-nál még nem szopott többet, de mondjuk 2-2,5 óránként követeli a kaját
mikor jóllakik, mosolyog, legalább is elhúzza a száját. ez vmi reflex talán?
Eszti is?

votiv 8)
votiv

Neet, valoban csodaszep a lanykad Kép Elkezdted mar felteni? Ja, mi az, hogy csipoficam? Csak a haromhonaposan esedekes szuresre gondolsz, ugye? (Nekem azt mondta a gyerekdoki, hogy ez nem szuletett gubanc, hanem csak kesobb alakul ki. pl. helytelen pelenkazas stb. miatt, ezert ellenorzik a dedeket. Minket 3 es 4 honaposan is megneztek, aztan legkozelebb akkor kell mennunk, ha totyogni kezd.)

Ha nem birsz Mikivel, atkuldhetem a macskam. Bar meg soha nem talalkozott egerrel, de biztosan szivesen elkapna (rengeteg uldozest jatszik). Varj, az egeretek be van oltva? Mert azt nen akarom, hogy Cirill elkapjon valami korsagot Kép

Votiv, jol latom, ez az Isti a nyelvet nyujtogatja a kameraba? Nahat, milyen Kép A mellgyulladastol ne rettegj, szerintem nalam pont a sok idegeskedes miatt volt. Meg mert nem egyforman mukodtek a bimbok, az egyiken kevesbe jott ki, gyerek meg dog lusta volt, na igy sikerult. Egyebkent naprol napra ugyesebb lesz, majd meglatod. (Eleinte allandoan bealudt kozben es orakig rajtam logott, kesobb meg mar tiz perc alatt vegzett velem.)

Egyebkent mi neked az icipici?

Norka, fogdoki nevet irtam. Engem Urban doktorno Bergendy Katihoz kuldott, mindig nala voltam. Nagyon kedves, alapos volt, mindig jol lattuk a babat es ha kerdesem volt megvalaszolta. Csak egyszer voltam pipa, mikor elkuldott genetikai uh-ra is, mert csak a vizsgalat utan mondta, mikor mar indultunk kifele az ajton.,, (Mert termeszetesen nezzek csak meg alaposan, ha valami gyanus, de tessek szepen elmagyarazni, ne csak ugy odavetni, mint a Colombo.)
moosejaw

naa, nem akartam nagyon kiborítani Ildit..

máris elkezdtem fogyni! Kép pedig eszem rendesen
vszínű a víz megy ki belőlem, dehát ennek is marhára örülök!

a zárójelentésben benne volt, hogy a dokinő vmi konagint meg vigantolt akar a gyerekkel szedetni
de persze nem írta fel
na mindegy, majd a gyerekdokival feliratom
marha nagy nyüzsgés lesz itt jövő héten, dokik, védőnők - meg még tart a rokoninvázió is
már fáradok, pedig ez még csak a legszűkebb kör (nagypapik, nagymamik, tesók) a többiek majd jövőre jöhetnek

Claudia, hát én sajna nem emléxem rátok, de remélem nem haragszol, épp szülés után voltam Kép
aztán alig láttam
de klassz, hogy ti láttatok!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Tündériek a gyerkőcök!! Én is akarok ilyet!!!! :-)))))

Dorka

Kép
szdorka

Votiv
A Vigantolt meg evekig fogja szedni a pici, ez D-vitamin Kép
Most ennyi.Kesobb meg jovok.
Norka
norkini

Votiv!
Nekünk ezeket alapból felírta a védőnéni, még a harmincvalahanyadik héten. Tesómék babája is kapja, úgyhogy ez általános. A Vigantol az D vit, és az angolkór ellen van, a másik meg nem tudom, de ampullában van, mire párom letörte a nyakát, kifolyt a fele, nagyon okos a kiszerelése, mert elvileg injekció, amit orálisan kell beadni. A maradékot egy kiskanálba öntöttük, simán beitta.
Viszont ma picit vérzett a köldökcsonk, ez normális?????? Leeseésgyanús??? Vagy elcsesztem valamit???? Jaj.
neet
neet

Neet, azt hallottam, hogy az normalis...

Kép
babarozsa

A Konaktion-t csak haromhetes kortol kell es csak kethetente egy ampullat. Ha viszont mar nem szopis, hanem tapszeres a baba, akkor mar nem kell.

A Vigantol-t kethetes kortol kell, napi egy csepp, kiveve vasarnap (tehat hat napon at cseppentesz, egyet kihagysz). Ha veletlenul ketto cseppen, masnap ne cseppents, ennyi. Talan a harmadik honapnal azt mondta a dokink, mar csak heti negy nap cseppentsunk. En viszont ujabban nagyon sokszor elfelejtem, az nagy gaz? Szornyu anya vagyok, es a nyuszimnak mindenfele baja lesz?

Votiv, en fraszt kaptam, mikor meglattam, hogy a fejet szurtak meg. Olyan kis vedtelen, torekeny es akkor ilyet... Sajna naluk meg nem sok helyen lehet.

Koldokcsonkra mar nem emlekszem, hogy volt, de a BCG meg mindig megvan a vallan, meg az egyik szemheja is piros meg az ezust-acetat csepp miatt. Jo kis korhazi szuvenirek. Ezek meddig tartanak?

Neet, egerrel mi lett?
moosejaw

Mindkét baba gyönyörű!!!

Moosejaw, igen, a röntgen vszínűleg tök felesleges volt, talán annyi haszna mégis van, hogy ha majd nekiállunk a szülés után a koronát megcsinálni, nem kell még egy.

Ami a szonográfusokat illeti, én szinte mindig a Szentesnéhez jártam. Őt inkább korrektnek mondanám, mint kedvesnek, ha kérdeztem válaszolt, igaz, nagyon diplomatikusan, sokszor mondta, hogy az orvos az illetékes, de én ezt inkább úgy értelmeztem, hogy nem akar ijesztgetni. Összességében azért kedvelem. Aztán mikor a legutóbbi vérezgetéskor bent voltunk, a Bergendy Katinál voltunk, és abban a feszült idegállapotban nagyon jól esett a közvetlensége, pl. lepasasozta a babát, és külön megmutatta a fütyijét, pedig hát nem azért voltam ott. És a méhlepényemet is alaposabban megnézte. Viszont tuti, hogy a Szentesné tapasztaltabb. Szóval szerintem mindkettejük mellett szólnak érvek, én részemről minden vizsgálaton szeretek reggel túllenni, úgyhogy maradok a Szentesnénél.

Neet, szerintem a Gábor nevű doki Nyulasi lehetett. Nekem ő a dokim, 35 körüli, szőke, nagy kék szemekkel, én eddig meg vagyok vele elégedve (persze nem a külső jellemzői miattKép).

Ami a cicméretet illeti, én nem bánnám, ha az enyém kisebbedne, bár attól tartok, ezzel párhuzamosan még inkább a föld felé fog gravitálni. Mindig is bögyös voltam, de most már az E kosárnál tartok, és tényleg úgy nézek ki, mint egy tejcsárda. Mindenesetre megnyugtató, hogy a szoptatós cicifixet H kosárig gyártjákKép

Az Auchanban 12.990-ért lehet kapni a pingvines ultrahangos hidegpárásítót. Mi hirtelen felindulásból vettünk egyet, és úgy érzem, máris jobb a náthám. Na majd meglátjuk.
O.
orsolka

Csajszik!
még mindig semmi Kép, hamarosan tesztelek!!!

van egy kérdésem. sajnos MR-re kell mennem. ugye nem káros ez a kis magzatra?

ancsipancsi

Ancsi!

Szorítok! Mi az a hamarosan? Esetleg holnap már tudhatjuk az eredményt? Vagy még ma?

Dorka

Kép
szdorka

Ancsi!
Az MRI én úgy tudom nem RTG, úgyhogy nem árthat, de azért kérhetsz ólomköpenyt, csak úgyis mondják, hogy felesleges! Amikor én voltam pár éve egy terhes nő volt az asszisztens!!!
ildi76

Ancsi!
szerintem karos!!!
inkabb kerdezd meg a dokit

Kép
babarozsa

a magnes nem art?
na, mindegy, csak maikor en voltam mindenfele figyelmeztetes ki volt irva, de nem tudom, hogy terhesen mi a a helyzet

Kép
babarozsa

Egér jól van, köszi, üdvözöl mindenkit. Kép
Gábor doki szélesvállú, barna hajú. Ha hallom a nevét, ráismerek, de fejből nem ugrik be.
neet
neet

Cseke Gábor? Azt hiszem.
neet
neet

Neet, Cseke
de ez itt nem a reklám helye Kép

Istinek is vérzett a csonkja picit
biztos mert már alig tartja valami
szerintem az esti fürdésnél el is búcsúzhatunk tőle
eddig nem mertem buzerálni, csak lekezeltem, majd leesik magától
ma végre ettünk egyszer 80 grammot!
és túl vagyunk a 4 kilón!
iszonyú ütemben fejlődik ez a gyerek

ma itt voltak a tesók is
jól kifárasztották, emelgették, ölelgették, vagy 2 órát fenn volt egyhuzamban
hál'istennek dél óta alszik, nagyon ki van ütve
így legalább én is pihenhetek Kép

hajrá Ancsi! Kép
votiv

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
Votiv! En, en, en akarok most mar szulni, nekem kell szurkolni Kép

Moose! Sem a havazas, sem a mai napsutes nem izgatta fel Balintot Kép De nem adom fel a remenyt! Ma vagy holnap ejjel el kell indulnia, hogy Nyilas legyen, es hogy harmasban tudjunk karacsonyozni Kép

Az en orbancfüolajamra az van irva: Johanniskravtöl. Hogy ez a gyarto e, vagy mifene, ne kerdezzetek Kép
Ildi, a szamom: 30/632-7175. Valszeg kedden megyünk CTG-re, ha Irennek is jo.

Tegnap este erosebb fajasaim voltak, mint eddig, mar megörültünk, es neztem az orat is. Minden ora 20 perckor jottek a kontrakciok, aztan fel 1-kor elaludtam... Persze ez lehet hogy nem is jelentett semmit.

Fibi (39+2)

KépKép
fibi

Fibi, ha tudsz tőle aludni, akkor még nem az igazi.. de már közel jársz Kép
nagyon drukkolok!
akkor maholnap már neked is lehet ilyen édes kisfiad:

Kép

votiv 8)
votiv

bocsesz, nem bírtam megállni Kép
dagad a mellem az anyai büszkeségtől - nem csak a tejcitől Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, ez az Isti mar kesz fiatalember! Nagyon sarmos a mosolya Kép

Claudia, ha meg egyben vagytok, S.O.S. e-mail ment! Surgosen szuksegunk van egy parkettas szakira, addig meg valami (rank nezve biztonsagos) rovarirtora. Tudsz segiteni?
moosejaw

Sziasztok,
Fibi,
nekem is vannak fájások, én is mindíg megörülök, aztán semmi...
tegnap ment a hasam is, 9 hónapja nem történt ilyen, még jól is esett...hi-hi-hi,
Én bakot szeretnék, a párom is az ( jan6.-án született) 23-tól már bak lenne.
Neet,
nekem 4 macskám van, ha gondolod bérbe adom az egyiket, igazi házi macskák, megfogták a hülye vakondokat is.

Kép
claudia

Votív, Neet

A pocakatok milyen? Mikorra húzódik vissza? Nekem nagyon nagy már, nem tudom elképzelni, hogy hamar lapos lesz, szerencsére nem szakadt el a bőröm.
Claudia
39. elején
claudia

Sziasztok!

Neet, Votív, nagyon szépek a Babák, nagyon irigyellek is Benneteket már!! Úgy tűnik az írásaitokból, hogy a kisebb-nagyobb nehézségek ellenére nagyon-nagyon boldogok, és kiegyensúlyozottak vagytok! Csak így tovább, sok energiát adtok ezzel nekem, de szerintem a többieknek is!

Claudia, már nagyon közel vagy a nagy naphoz! Az én hasam is csak nő és nő, de még nálunk egyenlőre marad a jan. 6-i dátum. A hasmenés nálam is befigyelt, be is ijedtem picit, mert barátnőm azt mondta, neki is volt anno, és aznap ment szülni...de még egyben vagyunk.

Vollard (37. + egy pici)
vollard

Sziasztok!

Először is nagy gratula Neetnek és Votivnak!!! (időrendben Kép) Olyan szépek a babák, komolyan, mindkettő szabályos, szép kisbaba! Nagyon ügyesek voltatok! És ugye, milyen más lett a világ?!

Clau!
Nem akarlak riogatni, de nekem is hasmenéssel kezdődött... és most már két éves! Kép
Ha jól emlékszem, te írtál a Maybe Babyről. Meg tudod mondani, hogy hol vetted és mennyiért? Én eddig egy gyógyszertárban próbálkoztam, de nem volt. Előre is köszi!
Ági
kajamán

Jaj, tényleg gyönyör?ek a babák. Micsoda grübedli az Isti pofiján! Csajok, szerintem se bajlódjatok a szopi-méréssel, anyukám unszolására én is megmértem 2x, elôször 30gr-ot szopott, másodszor 180-at. Na, itt hagytam abba, onnantól hetente mértem egyszer. Nôtt, jól volt, kész. Olyan feleslegesn stresszelik a szegény friss anyákat!
A Konakion a K-vitamin, ami a vérzékenység ellen van, és nincs az anyatejben, a tápszerbe viszont már belerakják. Mi 2x ettük egy héten. A D-t viszont folyton elfelejtem beadni szegény Ábelnek, remélem, nem lesz angolkóros...
Claudia, a has visszamenését nagyban segíti a szorítóbugyi. Sokféle van, gyerekes barátnôim körében készült felmérés alapján az Anita (Kékgolyó u.) boltban kapható, én kb. 6000 Ft-ért vettem. Állítható, az a jó benne. Nekem teljesen visszament amúgy, pedig hasra hízó típus vagyok, és óriási volt. Asszem a szülés utáni harmadik napon már felvettem, és kábé 6 hétig hordtam, persze nem egyfolytában.
Na, megyek aludni, valahogy fáradékonyabb vagyok mostanában...
Bori, 23 (holnaptól 24, hurá!)
lakibori

Ja, Moose,
a Marczibányi téri piac szerdán és szombaton van csak. Szerdán kevesebb az árus, de a nép is, és van minden akkor is. Én szerdánként járok amúgy, sokkal kényelmesebb, és van egy jó kis játszótér is. Persze most már nem nagyon aktuális, de tavasztól talán nektek is az lesz. Ábel imádja.
B.
lakibori

Sziasztok!

köszi Kép igazán igazán
oooolyan de ooooolyan nagyon odáig vagyok ezért a kis csibefalatért! de majd mind átélitek, elsőpocakosok. a többedikpocakosok meg újra, és újra, igaz?

has: egész szépen lement, de még mindg csak a terhesnadrág jön rámKép mondjuk 10 nap után ne várjak csodát.
én kaptam ajándékba hasleszorító bugyit
csak végül a térgyemig jött fel
mert sajna megakadályozta a hájam a felhúzását..

Vollard, persze nem panaszkodom, de rendesen ad munkát is a gyerek. Isti éjjel is kétóránként enne, és már olyan fáradt vagyok (és ez ugye csak tovább gyűlik), hogy bealszom rajta szoptatás közben, holott ez fordítva dukál Kép

Bori, jó ha 1 nap 1x eszembe jut, hogy mérjem, mert ált. olyan éhes kaja előtt, hogy a mellem testi épségét kockáztatom minden másodperc késedelemmel - egyszer még fogja és leharapja a bimbót Kép

az egyszeri anyasági segélyhez (amiért az erőmű utcába kell menni) kell a baba taj-kártyája is? na mer arra várhatunk még.. és ha a papa megy érte, meghatalmazzam?
köszi
szép napot mindenkinek és jó karácsonyi készülődést!
Fibi, Claudia szorítunk 1000el!!!!
votiv és a 10napos Istók

votiv 8)
votiv

Felhívtam az MR-eseket, és azt mondták, hogy nem ártalmas a babára az MR.
Majd a nőgyógyászt is megkérdeztem, mert előre iszom a medve bőrére, már megint bejelentkeztem előre Kép. Az a nagy gáz nálam, hogy a meló miatt alig tudok szabadulni. Így se tudom hogy fogok tudni ennyi vizsgálatra elmenni Kép
Az anyósom tud vért venni, és vizsgáltatni. Lehet, h legjob lenne még a jövőhéten megcsináltatni vele, és jan. 3-án vinni a nőgyógyászhoz. SZERITETEK? + mit csináltassak vele?

a másik meg, hogy volt már vki a Szt. Istvánban? hogy tudom megközelíteni a leggyorsabban? psze az is melóidőben lesz, szerintem a cégnél lassan lemondanak rólam Kép

ancsipancsi

Ancsi, Nagyvarad ter, kek metro

Kép
babarozsa

Sziasztok Lányok!

Egy gyereken kívül csak egy valami ad még több munkát az embernek - két gyerek Kép Kép
Úgyhogy mostanában nincs időm netezésre, most is csak gyorsan megnéztem Neet és Votiv babáit - gratulálok, gyönyörűek! Ráadásul pénteken karácsony, szóval minden percem foglalt.
Boldog ünnepeket mindenkinek, s még boldogabb babázást! S egy kis biztatás, ha valaki nehezebbnek találta a szülést, mint azt elképzelte: a második már sokkal könnyebb!!! Kép Kép

Üdv,
Kata
soosoo

Sziasztok!

Én most írok először, de már vagy 2 hónapja folyamatosan olvaslak Titeket. Veletek együtt izgultam végig Votiv és Neet útját a szülésig... Gratulálok Nektek és a gyönyörű babákhoz!
Szeretném megkérdezni, hogy az Albertfelva u-ban van-e valakinek háziorvosa, akit esetleg ajánlani tudna nekem? Át kellene jelentkezzek...
Köszönöm a segítséget előre is:
Kisó (15)
kisó

Hali hó!
Kajamán,
www.bionet.hu, a Maybe Baby " címe" !!!!!!!!!!!
Lányok,
Én már nagyon, nagyon szenvedek, érzem ahogy hízik odabenn ez a kis hapsi, már nem férek a bőrömbe. Mikor jön már ki??????? Már ülve alszok, elég röhejesen nézhetek ki.
Claudia
( túl sok hét.)
Kép
claudia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?